JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 406 663
  • 4 171

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hermes on yllättävän vaisu kun vertaa siihen kuinka kovalla temmolla vetivät Joensuussa. Se on kuitenkin selvää että vikaan erään laittaavat kaasun pohjaan ja tulee jännä loppu.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Ok....en hirveästi tsekannut pelaavia kenttiä ja luotin vain Mestiksen ilmoitukseen.
Ilmoituksella tarkoitat varmaankin kokoonpanoja Mestiksen sivuilla, mutta näethän itse ketä kaukalossa on, jos siis seuraat peliä? ;)

Sille oli esillä toisessa erässä hyvässä ja pahassa, ensin tyhmä jäähy ja siitä Hermes tasoihin, mutta sitten tärkeä maali hienon yhdistelmän päätteeksi. Sillelle voisi antaa maaliin vielä syöttöpisteenkin. :)

Hermes on yllättävän vaisu kun vertaa siihen kuinka kovalla temmolla vetivät Joensuussa. Se on kuitenkin selvää että vikaan erään laittaavat kaasun pohjaan ja tulee jännä loppu.
Tulee varmastikin kova viimeinen erä. Hiukan vajaalla mennään, mutta hyvin on kyllä äijät taistelleet ja itseasiassa molemmat joukkueet ovat löytänee tiikerin silmää edellisiin peliin nähden. Nyt on nähty tiukkaa kamppailupelaamista puolin ja toisin.
 

Onza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Pojat, Calgary Flames
Kotietu ei tässä sarjassa paljoa soittele, viides peli ja viides vierasvoitto! Tiistaina kaikki hallille niin otetaan ensimmäinen kotivoittokin!
Sille tänään 2+1, hyvää tekemistä kyllä sieltä suunnalta.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Iso, iso voitto!

Maanisuus sai jo vallan, niin ailahtelevaa menoa ollut. Kunnon tuuliviiri-jengi ja napsii näitä voittoja silloin kun vähiten odottaa ja puppeloi kun pitäisi lyödä vastustaja polvilleen.

Jospa nyt tämä hoidetaan tyylillä loppuun seuraavassa kotipelissä? kop, kop...
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Hieno voitto. Ei löytynyt itseltä luottoa ja siksi jätin pelin katsomatta.
 

Motti-Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, PeTo
Tiistain teemaksi sitten se, että JoKP pelatkoon sata lasissa kotiyleisölle, joka on tullut uskollisesti peleihin mutta vielä sille ei ole tarjottu pudotuspelien kotivoittoa.
 

Berezin94

Jäsen
Pelit eivät ole veljiä keskenään, muistetaan se.

Kiekko-Poikien hitaan lähdön laitureiden levitys on niin epäortodiksinen, että jopa venäläinen kyttäävä laituri olisi ihmeissään tämän kanssa. Oikea vastus, oikea aika, niin Joensuussa on eväät mihin vain.

Siniviivoja kunnioittava, aivan päin vastoin pelaava Hermes on tähän rakoon pahinta myrkkyä. Kiekollisesti aktiivisempi vastustaja voi sopia jopa paremmin Karjalaisen suosimaan pelitapaan, joka alkaa hyökkäysalueen ylivoimien kautta muistuttamaan entistä enemmän Kuopion pelitapaa.

Ratkaiseva kysymys on tämän ottelusarjan kannalta se, kuten oli myös KalPa-Pelicans -sarjassa, osaako punamustissa pelaava ajoittain myös pelata enemmän järjen, kuin loputtoman aktiivisuuden kautta. KalPa ei osannut, toivottavasti Joensuu osaa. Nelospelissä kiekko vei koko viisikkoa, ja tärkein unohtui. Keväällä pelit voitetaan maalin edestä, ei kulmista.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Niin hienoja maaleja eilen, että piti katsoa maalikoostekin uudelleen. Mutta kuten Poikonen sanoi, että kaverilla on kovia yksilöitä jotka laittaa kiekkoa sisään paikoista, niin näin se pitää ollakin. Tasaisen ottelun tiimellyksessä joukkueesta pitää nousta niitä vastuunkantajia, mitä varten ne on tänne hankittu ja loistavastihan etunenässä Sille on vastannut huutoon.

Tässä vaiheessa lukitsisin Tsekkoslovakkiketjun ja Komben ketjun loppukaudeksi. Ykkösessä melkeinpä Meriläinen ansaitsisi paikan Bryggerin rinnalla ja kaikkien ollessa terveenä meillä on positiivinen ongelma hyökkääjien kanssa. Villanen on ollut hyvä mentori nelosessa ja pitäisin tämän siellä, koska tekee osaltaan paremman siitä ketjusta.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Somessa ainakin kuuluttaja Pippola heiluu Kerkkäsen paita päällä. Tästä saan käännettyä väkisin teorian, ettei Kerkkis pelaa huomennakaan.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Vähiin alkaa pelit käydä ottelusarjassa, tänään mennään jo kuudetta näytöstä ja illasta sitten nähdään ottaako JoKP joukkueista ensimmäisenä kotivoiton ja sarja loppuu, vai nähdäänkö keskiviikkona vielä seitsemäs näytös. Pienestä ovat pelit kiinni ja vaikea on sanoa etukäteen, miten tässä käy, mutta toki siitä lähdetään, että JoKP vie sarjan ja menee jatkoon. Lauantaina nähtiin Kokkolassa tiukkaa kamppailua ja taistelua ja Simo sanoikin pelin jälkeen, että sielu oli pelissä, iso taistelupeli, jokainen ukko laittoi itsensä likoon. Mitä olin yhteyksissä joukkueen suuntaan, niin kyllä siellä ukot olivat luonnollisestikin hyvillä mielin taisteluvoiton jälkeen, mutta jalat kuitenkin tiukasti maassa kiinni, sillä sarja on vielä kesken. Pudotuspelit ovat hienoa aikaa ja äijät nauttivat pudotuspelien tunnelmasta.

Kuten on nähty, niin pudotuspelleille tyypillisesti paljon on tullut pelaajille osumia, mustelmia ja vammojakin. Ukkoja on ollut sairastuvalla ja ketkä pelaa ja ketkä eivät, selviää lopullisesti aina sitten, kun äijät tulevat kaukaloon.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Hermes vs. Kiekko-Pojat playoffs pelit ovat kyllä olleet erikoinen vierasvoittojen sarja. Kotietua ei ole ollut kummallaan joukkueella, mutta tänään Kiekko-Poikien olisi jo vihdoin aika pelata kotona kuten siellä pitää pelata eli hyödyntää ison askin edut pelaamalla sarjan paras peli.

Ratkaisurooliin on noussut Sillen ulkomaalaisketju kun sentteri on kuntoutunut peli peliltä huikeaan iskuun laitureidensa Kusyn ja Galbavyn kanssa. Menisi Liigassakin heikomman joukkueen nelosketjuna. Toivottavasti kaikki avainpelaajat ovat terveinä päivän koitokseen ilman, että etenkään koronapiru tai kevätflunssa on tiputtanut pelaajia rosterista.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Nyt saadaan ehjät kentät kun viimeksi kärkkänen puuttui heti ottelun alusta niin jouduttiin kierrättämään enemmän hyökkääjiä.

Hyvä kokoonpano, ei jää siitä ainakaan kiinni
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös