Jokipojat-Hermes To 3.3.2005

  • 2 779
  • 14

The Assassin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, sympatiat HIFK, NY Rangers, Chelsea
Jokipojat-Hermes 3.3.2005

Hermeksellä alla kotitappio Jukureille ja Jokipojilla jatkoaikatappio Fopsille. Siinä lähtökohdat huomiseen otteluun!

Jukuripeli oli ensimmäinen Hermeksen peli, josta lähdin kesken kaiken pois kenties koskaan ja syytä kyllä oli. Aivan kauheaa peliä Hermekseltä mutta se siitä...

Tämä peli on todella tärkeä molemmille joukkueille. Hermeksellä on vielä ohuen ohut sauma kotietuun mutta se vaatii loppujen pelien voittamisen lisäksi myös Sportin kompurointia. Toivottavasti Hermes on sisuuntunut Jukuripelin jälkeen. Nyt ei ole enää varaa kontata, sillä pudotuspelit ovat kynnyksellä ja lauantaisen kaltaisella esityksellä ns. noutaja tulee Vaasan suunnalta aika nopeasti. Onneksi Arvosella on vielä aikaa laittaa Jumalpaidat kunnon playoff-iskuun. Ennen kaikkea Hermeksen otteita on vaivannut koko kauden ajan epätasaisuus, joka ei lupaa hyvää mutta uskon, että tasaisuus ja taistelutahto löytyy varsinkin jos "rakas" vihollinen Sport luistelee vastaa pleijareissa.

Jokipojat on parantanut peliään kuin sika juoksuaan mutta alla on yllättävä tappio sarjajumbo Fopsille, joka löi pientä takapakkia Joensuulaisten haaveille välttää karsinnat. Jokipojilla on huomisessa pelissä Tammisen käyttämä "momentum", joten varmaan tulevat alusta asti kovaa päälle. Hermes ei tule saamaan mitään ilmaiseksi, sillä Jokipojat on pakkovoiton edessä. Jokipojat saattaa jopa hallita peliä mutta uskon, että Hermes korjaa potin. Täytyy sanoa ihan vilpittömästi, että toivon Jokipoikien välttävän karsinnat, sillä niin hyvän kirin he ovat kehittäneet loppukaudelle, vaikka alkukaudesta oli todella vaikeaa. Hatunnoston arvoinen suoritus, että joukkue ei ole luovuttanut missään vaiheessa vaikka tilanne on näyttänyt toivottamalta.

Veikkaan, että Hermes voittaa jatkoajalla 4-3, niin Jokipojatkin saavat yhden pisteen...
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Vaikea on kyllä lähteä arvioimaan tämän pelin kulkua mihinkään suuntaan. Vaatii Jokipojilta PALJON parempaa peliä kuin eilen, jos meinataan voitto saada. Mutta jengi sai eilisestä pelistä varmasti kunnollisen herätyksen ja uskonkin, että huomenna nähdään erilaista Jokipoikaa kuin tiistaina.

Brendl ei ilmeisesti pelaa vielä huomennakaan ja se on menetys se, mies pystyy kuitenkin luomaan maalipaikkoja ja viimeistelemään jo luoduista. Muutkin pystyvät onneksi tekemään maaleja. Onkin mielenkiintoista nähdä jatkuuko esim. Heinosen loistavat otteet Hermestäkin vastaan.

Maalivahtipeli tulee olemaan myös luonnollisesti tärkeässä osassa ja Räisänen jatkanee maalilla, sillä mies on hyvässä vireessä, tosin päivän kunto ratkasee..

Huomenna kannustetaan Jokipojat voittoon ja taistelu suorasta säilymisestä jatkuu..
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Hermes voittaa,sen on pakko se tehdä, vaikka jokipo onkin todella hyvä porukka ja tarvii myös kipeästi niitä samoja pinnoja kuin mekin.

Vai olisiko Kaarlo Partasen aikanaan sanoma lausahdus eräästä hevosmiehestä paikallaan:

Kun hullulle antaa pillin,niin se puhaltaa niin kauan,kunnes se menee rikki.

Miten on olisiko niin hyvä tilanne että sen viimekertaisen Tuomarin kuvatuksen "pilhi" olis menny vaikka rikki?
 

manu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues.
Jokipojilta on nyt löydyttävä vastuunkantajia, jotka uskaltaa pelata sitä omaa peliä koko ottelun ajan. Tiistain pelissä oli kolmannessa erässä nähtävissä liikaakin varovaisuutta. Kiekkoa vippailtiin ja miehet siirtelivät vastuuta. Riutalta odottaisin eniten ryhdistymistä, näihin tärkeisiin peleihin, roppaa on laitettava likoon.

Tiukka peli varmastikin tiedossa. Hermeksellä taitavia yksilöitä, jotka Jokipon täytyy merkata tarkasti puolustuksessa. Jos se onnistuu niin voitto voi olla tulossa.
 

Vaakuna#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK,Chicago Blackhawks,Man City,FC Espoo
Täällä etelässä(Espoossa)toivotaan kaikkea hyvää Jokipojille illan matsissa.Varsinkin maalivahti osastolle pidetään peukkuja,onhan sentään oman lähiön jätkiä.Paikalla olevat,pitäkää huoli ettei pisteet lähde Kokkolaan.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Kiitos Koistinen&muut Hermekset meidän sarjapaikan varmistuksesta.
Huikea peli varmasti ollut, 14 maalia yhteen peliin on todella paljon., että luulisi yleisön ainakin viihtyneen vaikkakin maalit tehtiin väärään päähän valtaosan mielestä..
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti koukou
Kiitos Koistinen&muut Hermekset meidän sarjapaikan varmistuksesta.

Hetkinen. KooKoolla on 32 pistettä ja Jokipojilla 29 pistettä eli eroa 3 pistettä ja molemmilla vielä kaksi peliä jäljellä. Jos Jokipojat voittaa molemmat ja KooKoo häviää niin Jokipojathan painelee ohi että rytäjää.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Viestin lähetti Dynamite
Hetkinen. KooKoolla on 32 pistettä ja Jokipojilla 29 pistettä eli eroa 3 pistettä ja molemmilla vielä kaksi peliä jäljellä. Jos Jokipojat voittaa molemmat ja KooKoo häviää niin Jokipojathan painelee ohi että rytäjää.
Asiasta selvennystä K-Vantaa-KooKoo ketjussa.. =)
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Murheellinen ilta ainakin viime aikojen komeetan Räisäsen torjuntaprosentille... Nuo hillittömät maalijuhlat eivät Joensuussa ole mitenkään tavattomia, onkohan hallissa jotain taikaa???
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Onnittelut Kokkolaan!

No taikaa.. ainakin heikkoa puolustusta ja virheitä jos ei muuta. Mutta ainakin maaleja..ihmiset viihtyi, vaikkakin lopputulos jäi kaivelemaan pikkusen.

Brendl - Koistinen - Kantelus, siinä illan isännät.. itse olen tietysti sitä mieltä, että kentän paras oli tänään Brendl, ukko oli mahtavalla pelipäällä tänään.

Maalivahdin piikkiin ei voi juurikaan maaleja laittaa, sen verran oli heikkoa puolustamista, että molarit otti sen minkä pystyi..

Vaan vielä se kipinä elää.. ja pelit jatkuu..
 

manu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues.
Huhhuijjaa!

Olipa aika mahatava peli! Maaleja 14 kappaletta. Mahtavaa. Kaksi hattutemppua. Upeaa. Pavel taklasi kaksi yhtä aikaa. Hienoa. Sitten vielä "Essi" Lehikoinen, mikä jalkakynä maalin takana. Loistavaa. Valmentajat ei välttämättä tykkää, mutta tänään nähtiin millaista se peli voi todellakin parhaimmillaan olla.

Kaikkea löytyi. Maaleista suurin osa oli kaiken lisäksi hienoja. Poikittaissyötöt taitaa olla Hermeksen ase.

Vielä tuomariakin voi ainakin jonkin verran kehua. Vihelsi pois pari kiekottoman estämistä, niin johan alkoivat poijjaat pelata siististi. Siltäkin osalta hieno peli. Ei näkyny jukurimaisia otteita.

Hieno jääkiekkoperformanssi jäi loppuhuipennusta vaille - Jokipon voittoa olisin kaivannut.

ps. tietysti molemmat joukkueet tekivät karmeita virheitä välillä omassa päässä, mutta mitä siitä.

KIITOS Jokipojat ja Hermes!
 

The Assassin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, sympatiat HIFK, NY Rangers, Chelsea
14 maalia varmaan kertoo kaiken illan ottelusta. Katsojat varmasti nauttivat näkemästään, vaikka Joensuulaisten mielestä väärä joukkue voitti. Valmentajat ovat varmaan vähemmän tyytyväisiä. Joka tapauksessa kaksi pistettä meille ja taistelu kotiedusta jatkuu vielä, kun Sport hävisi liigakandinaattien kohtaamisen Kuopiossa. Niin uskomattomalta kun se kuulostaakin, on kotietu Hermeksen omissa käsissä. Tarvitsee voittaa vain kaikki jäljellä olevat pelit, niin päästään aloittamaan pleijarit Kokkolassa. Sporttipeli täytyy vain voittaa varsinaisella peliajalla, sillä Vaasalaisilla on parempi maaliero.

Nyt sitten varmistui, että Sport tulee vastaan ekalla kierroksella. Salainen toiveeni toteutui, heh!

Kiitoksia onnitteluista!! Toivon edelleen, että Jokipojat välttyisi karsinnoilta. Nyt vain sitten lauantaina Vaasa-areenalta pisteitä hakemaan. Se olisi meillekin positiivinen yllätys kotietua ajatellen. Pidän peukkuja teille...;)
 

-Mars-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes HT, JYP.
Kylläpäs oli tuo maalien ilta. 14 maalia, yksi ottelu, on todella harvinaista. Toivottavasti noita voisi nähdä useammenkin. Koistinen pommitti 4 maalia. Mahtava herätys Koistiselta pudotuspeleihin! Alkukauden kun oli unessa. Kantelukselle pitää nostaa myös hattua, hän on 3 maalin mies. Hyvä temppu duunarilta.


Itse Jokipojista nostaisin ehdottomasti NHL-apu Pavel Bredlin. Suuri apu on ollut Joensuulaisille. Saatte olla todella iloisia kun saitte noin taitavain kaverin.
Ja mistäs on noin paljon väkeä tullut katsomaan Hermes-ottelua? Vähän tuo kyllä kummastutti.


No, Hermes ottakoon loppupeleistä täydet pistepotit, niin kotietu on jo lähellä!
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Taisi olla likimain täydellinen peli Hermeksen forssalaisosastolta, vaikka tuli niitä maaleja omaan päätyykin. Molemmille hattutemppu samassa pelissä ja yksi vielä tyhjiin. Etenkin Koistisen kausi on ollut odotuksiin nähden tähän asti pahasti alavireinen.

Henkisesti alan jo valmistautua siihen, että Jokipo tulee karsintoihin. Tosin pieni takaovi heidän selviytymiselleen on jätettävä ajatuksissa raolleen, kun muistaa joukkueen yllätyksellisyyden.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hienoa että Jiipee onnistui kerrankin. Alkukausi ollut sen verran tahmea mutta viime peleissä ollut niitä merkkejä että uudesta tulemisesta on kyse. Myös Jarru onnistui hienosti. Tärkeä voitto ja hienoa että jotkut pelaajat saivat vähän kohentaa tilastojaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös