Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Jokipojat 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.03.2014 klo 13.12.

 1. -Jonne- Jäsen

  Pelaamalla Mestikseen.

  Liitto osasi tiedottamisella tätäkin hämmentää, mutta siellä ollaan. Nyt sitten rauhassa ja maltilla jatketaan taloudellisenpohjan rakentamista, omien junioreiden tuomista edustukseen entistä vahvemmin ja koko junioriorganisaation vahvistamista. Samoin yhteistyötä Suomi-Sarjaan nousseen Kiekkokoplan kanssa, niin pohjien luomiseen ja onnistumiseen on valtava potentiaali.

  ONNEA JOKIPOJAT JA TAUSTAHENKILÖT!
   
 2. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Kyllähän tää on joensuulaiselle kiekkoilulle suuri päivä. Pääsee taas kasvattamaan Koplan peleissä loppuun purrut kynnetkin takaisin. Aivan mahtavaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tai no, iloitsen sitten vaikka juhannuksena kun mihinkään ei voi enää luottaa.
   
 3. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jääkiekko pääsarjatasoilla on tätä nykyä melkoista sirkusta, jossa selkärankaa ei ole kuin kaapissa. Urheiluunkin on pesiytynyt tämä yrityselämässäkin tuttu moodi: Konkurssilla / saneerauksella eteenpäin. Joensuussa näitä mahdollisuuksia pidetään näemmä itsestäänselvyytenä! En lähtisi kovin Liiton miehiä arvostelemaan, kun kaupungin kiekkokuprut ladotaan tiskille. Pitäisi olla nöyrää poikaa uudesta mahdollisuudesta. Taas!

  Mutta yhtä kaikki. Potentiaalia kaupungissa on ja toivottavasti virheistä joskus opitaan?!
   
 4. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Toivottavasti sitä neljättä kertaa ei tule, sillä silloin voidaan viimeistään ostaa Jokipojille se arkku ja lapioida pari metriä maata päälle. Se on kyllä niin paha skenaario, että hirvittää. Täytyy vain toivoa, että mopo pysyy tällä kertaa käsissä ja ei tuhota joensuulaista jääkiekkoa lopullisesti
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2015 klo 22.59
 5. anonima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onnea Joensuuhun! Mulle ei uutisoinnin perusteella aivan auennut, että nousiko Jokipojat mestaruutensa ansiosta, vai vedetäänkö Kokkola ja Rovaniemi kabinettipäätöksin mestikseen ja Jokipojat jää ulos?!! Jmlta perinteetkin jo velvoittaa vähintään mestispaikkaa sinnepäin!
   
 6. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Mestari pelaa Mestistä ja se on saletti paletti. Jokipojat Mestiksessä ja Kopla Suomi-sarjassa ja ei ole näin hyvin edustusjääkiekon näkymät Joensuussa vähään aikaan ollut!

  Onneksi olkoon Jokipojat ja Onnittelut Koplalle Suomi-sarja paikasta. Yhdessä hyvä tulee.
   
 7. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Onnea Jokipojille niin SS-voitosta kuin sarjanoususta. Kyllä oli eilen vielä paskan maku suussa kun Hermes ja RoKi nostettiin Jokipon ohi, mutta onneksi vika oli tiedottamisessa. Kyllä ne siellä liitossa osaa...

  Tervetuloa Punamustat ensisyksynä Talvisaloon!
   
 8. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Kyllä oli mukava aamu herätä. Kopla jyräsi Suomi-Sarjaan ja Jokipojat häipyi pois jaloista pyörimästä :)
  Tosiaan Sapko ja Tuto pelit tulee varmasti käytyä tsiikaamassa mestiksessä Jokipon bandwagonissa, mutta muuten keskitytään Suomisarjaan.

  Vituttaa tämä epävarmuus, minkä nämä vatipäät ovat toimillaan jääkiekon ympärille luoneet. Hienoa varmasti pelata rankkoja ottelusarjoja ja juhlia voittoa kun on kokoajan pelko perseessä, etttä onko tämä kaikki veri, hiki ja riemu turhaa. Eilen levinnyt virheellinen tieto Jokipon tilanteesta sotki kyllä meikäläisen pasmat Kopla-Diskos pelin aikana täysin, kun ei ollut aavistustakaan mahtuuko Suomisarjaan 2 joukkuetta Joensuusta. Helvetin hienoa jatkuvasti lueskella hiki otsalla pumppu hakaten jatkoaikaa ja muita nettisivuja kauhuntunne takaraivossa

  Nyt on kieltämättä hieno fiilis, mutta kyllä tää paska saa ihmisen silti epäluuloiseksi ja jättää takaraivoon pienen pelon, entä jos.....
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2015 klo 11.47