Jokerit-TPS 23.10

  • 7 044
  • 75

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
"Havaintoja":

-Tepsin "Jerkovitsi" ajoi 1.erässä Hentusen takaapäin laidan lähellä ja sai jäähyn. Sämpylä oli ihan vieressä eikä mennyt edes sanomaan Jerkulle mitään vaikka kaverin nenä olisi pitänyt niistää siinä paikassa! Syykin selvisi? Puukädethän olivat kavereita ja jäivät juttelemaan pitkäksiaikaa matsin jälkeen... Mä olisin niistänyt vaikka olisi kuinka hyvä kaveri! Että sellanen äijä meillä..

-Elliot oli jäätävä!
-Lehtonen oli jäätävä myös haastattelussa matsin jälkeen! :)
-Vode veti one timeriin ratkaisun.
-Ok matsi
-2 pojoo
 

Zardoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhu-Kissat
Ai "paskaa"

Oli aika rankasti sanottu.
Tässäpä kysymys ihan yleisellä tasolla - onko peli paskaa jos se on tasaväkistä/kentällä on kaksi hyvää maalivahtia. Nähdään tilanteita maalilla ja hienoja torjuntoja.

"Pelicans-paska" on tietysti ihan oma lukunsa...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Hajamietteitä Hesan turneelta

Jet Acen kommentti antaa uskoa huomiseen. Mikäli Jokerien kanssa tosiaan pystyttäisiin suht tasaväkiseen vääntöön ilman, että Jokerit dominoi peliä riippumatta siitä, onko sillä kiekko vai ei, olisin paitsi yllättynyt, myös varovaisen tyytyväinen tappiosta huolimatta.

Positiivista on ilman muuta, että joukkue on kaivanut jostain kadoksissa olleen taistelevan ja luistelevan ilmeen. Näin ainakin Jokereita vastaan. Pahalta taas tuntuvat torjuntatilastot tältä Helsingin turneelta. Hifkiä vastaan ilmeisesti kävi joulu, mutta Jokerit todisti kovuutensa nousemalla kalkkiviivoilla väkisin rinnalle ja ohi.

Meillä on niin kapea materiaali, että kevättä kohden sitä on vahvistetta, mikäli urheilullisesta- ja sitä kautta taloudellisesta menestyksestä haaveillaan. Näin varsinkin, kun ykköspakki on pitkään sairastuvalla ja sentteritilanne on sama jo toista kautta. Hyväkään esitys ei riitä, jos pisteet jäävät toisten iloksi. Ilman Hifkin totaalista sössimistä eilen olisi tuliaispussi reisulta ollut tyhjä ja ilmeet sen mukaiset. Hienoa, että Jason Elliot on saanut onnistumisia. Kaikkea ei kuitenkaan voi rakentaa vain maalivahdin varaan. Kiekon on löydettävä tiensä vastustajan rysään paljon nykyistä useammin.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Se joka väitää matsin olleen paska niin voi vetää Akut ja Mikit olalle ja lähteä vuorille! Se on totta, että tällä kaudella on ollut monia paskoja matseja, että a-vot, mutta tämä oli kyllä toista maata. JHag, missä horroksessa kaverisi ovat olleet?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Ilmala

JHag, missä horroksessa kaverisi ovat olleet?

No koetas arvata? Ensin Hotelli Pasilan Sevillassa, sitten matsissa ravintolan puolella ja nyt Barflyssa ("tuu käymään julli, me tarjotaan" erittäin houkutteleva tarjous). Lausunto pysyy, mutta uskon ennemmin paikalla olleita. Siis selvin päin paikalla olleita.

edit: Lisäys Barflysta: "Pelicans on perseestä". Se liittynee olennaisesti tähän matsiin???? Beats me, olen julli eli jäävi.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liigan sivut väittävät Jokerien tasoitusmaalin tekijäksi Petri Pakaslahtea, taasko virallisiin tilastoihin lipsahti väärä mies maalintekijäksi kuten avauskierroksella Tapparan yhdessä maalissa? Täällä kun kaikki puhuvat Pesosesta, ja teksti-tv:nkin mukaan Pesonen teki tasoituksen.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On täällä näköjään muitakin, jotka pitivät matsia hyvänä. Jokerit oli hyvä ja sen maalin verran parempi kuin Tepsi. Toki tasapeli ei olisi huutava vääryys ollut. Paras minunkin näkemistäni tämän kauden peleistä ja niitä on muutama tullut nähtyä.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti champselyse
On täällä näköjään muitakin, jotka pitivät matsia hyvänä. Jokerit oli hyvä ja sen maalin verran parempi kuin Tepsi. Toki tasapeli ei olisi huutava vääryys ollut. Paras minunkin näkemistäni tämän kauden peleistä ja niitä on muutama tullut nähtyä.

Maalin teki Paka. Korjattiin kuulutuksella matsin jälkeen....

Matsi oli kahden luistelevan ja jopa taklaavan joukkueen tasainen vääntö, mutta töpselien kahvaus oli kyllä kamalaa katseltavaa.

Ainoa asia mikä loppujen lopuksi meni väärin on tähdet: Vode kolme ok, Lehtonen kaksi ? (21 torjuntaa, toki pahoja monta) ja Elliot yksi 41 torjuntaa ja maaleille ei voinut mitään. Piti Turun pinnalla. Hmm. kerrankin olen turk.. puolella jossain asiassa.

Parempi kuitenkin voitti.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti demitra
Kukaan ei ollut näemmä vielä avannut tämän päivän pelistä ketjua, joten täytynee minun. Tänään siis kohtaavat liigassa vähiten maaleja päästäneet joukkueet, joten luvassa luulisi olevan vähämaalinen ilta, vai olisiko sittenkään. Jokereilla kun on ollut tälläkin kaudella tapana nyhjätä 2-1 voittoja.....

Jumalaut! Mikä selvännäkijä - kaveri joka avasi ketjun todella tiesi mistä puhui. Viran puolesta (tietenkin) Hjartwallilla olleena voin sanoa että ihan kivaa kiekkoa ottelu tarjosi. Mieleen jäivät, paitsi siisti 2-1-maali, karvaavart pörriäiset eli #92 Laine ja mikä tämä uusi tuttavuus #15 Metsäranta oikein on? Kundit painoivat satakymmenen lasissa. Etenkin Laineen av-tsemppi oli ihan komeaa katseltavaa.

Mun selvännäkijä taidot riittivät vaan siihen että arvasin ajassa 59:53 oikein IS-tähtien saajat.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kova taistelu

Ja Tepsi osoitti että sitä ei todellakaan voi laskea ulos kärkikamppailuista, ehdottomasti vaikein vieras Areenalla tähän mennessä. Hieman paremmalla onnella (tai ilman Lehtosta) Tepsi olisi voinut viedä koko pelin, nyt se ei saanut hyvästä taistelustaan pistettäkään.

Jos vaarallisia maalipaikkoja laskee niin ne meni varmaan suunnilleen tasan, vaikka laukaustilastot kertovat Jokereille selvää etua niin myöskin pelillisesti joukkueet oli varsin tasaisia.

Tepsi vaikuttaa myös onnistuneen maalivahdin hankinnassa, sillä Jason Elliot on todella jäätävän hyvä. Ja Kai Nurminen on aivan eri mies kuin viime kaudella, nyt Kaitsu taisteli ja oli alituisena riesana Jokereiden puolustukselle.

Jokerit oli eilen tasaisen hyvä, erityismaininnan arvoisesti pelasi Lehtosen ohella Hentunen, Laine, AJ ja parhaaksi pakiksemme noussut Ari Vallin. On muuten melkoisen uskomatonta kuinka meidän joukkueemme pystyy jatkuvasti kääntämään nämä tiukat pelit maalin voitoiksi. Putki siis jatkuu vaikka molemmat tällä viikolla pelatut pelit olisi voinut mennä toisinkin päin.

Jukka Voutilainen näyttää erikoistuneen Tepsin kaatamiseen, Turussa Jukka teki meidän molemmat maalit ja eilen voittomaalin aivan pelin loppuhetkillä. Oli muuten todella komea kuvio ja erittäin makea voitto. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina Bluesin kaatoon.

PS. Ja nyt on pakko hieman kehua Jani Kiviharjua, sen verran komeasti Stouni ajeli Tomekin keskialueella seinille. Tuollaisilla otteilla sitä lätkää pelataan, ei niillä viimeksi Turussa nähdyillä kyyristelyillä laidan vieressä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Kova taistelu

Viestin lähetti flintstone
Ja On muuten melkoisen uskomatonta kuinka meidän joukkueemme pystyy jatkuvasti kääntämään nämä tiukat pelit maalin voitoiksi. Putki siis jatkuu vaikka molemmat tällä viikolla pelatut pelit olisi voinut mennä toisinkin päin.

Ei siinä ole mitään uskomatonta. Jokereilla on tällä hetkellä SM-liigan paras materiaali, josta löytyy joka peliin uusia ratkaisijoita - vaikka Tepsiä vastaan onkin riittänyt pelkkä Voutilainen:(

Keväästä tulee vielä tylsenpää - Jokerit häviää pelejä samalla todennäköisyydellä, kun Suomi voittaa kultamitaleja MM-kisoista.

Oletko flintstone kysynyt Hjallikselta tai Wirmaselta, voittaako Jokerit kultaa myös ensi kaudella?
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tappio kun tappio

Joskus männävuosina joku jenkki/kanukkikoutsi ihmetteli suomalaisten asennetta hävityn pelin jälkeen. Vaikka hävittiin, niin silti valmentaja oli pelin jälkeen tyytyväinen. Paras esimerkki Ape, joka Pääkonttorille 9-1 hävityn pelin jälkeen oli positiivisella mielellä, koska kolmas erä voitettiin 1-0... Hävityn pelin jälkeen ei koskaan pitäisi olla tyytyväinen, oli jenkin mielipide ja olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.

Jääkiekko kuten myös jalkapallo ovat maalintekopelejä, joissa ei tyylipisteitä jaeta. Ei paljon hyödyttänyt Suomen futisjoukkueen hallinta Jugoslaviassa, kun ei pisteen pistettä ole tuomisena. Samaa voi sanoa eilisestä Palloseuran pelistä. Maalin tappiosta on helvetin pitkä matka maalin voittoon. Ja jos Palloseura eilen esiintyikin yritteliäästi, ei yhden pelin perusteella kannata kovin ruusuista tulevaisuutta maalailla, jos se suhteutetaan koko alkukauden sekoiluihin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin...

Kun eilen katsoi Jerkowitsiä ja Sämpylää ei voi kun ihmetellä...Kumpikaan ei pärjäisi edes 1.divarissa...Kun Tukio palaa kehiin lähtee seuraava pelaaja treenaamaan kunnolla olisiko kenties Sämpylän vuoro...kaveri voisi harjoitella vaikka muutaman kuukauden ja näyttää mitä osaa ja ....niin sama koskee jerkowitsiä....aivan järkyttävä tapaus...en ymmärrä kuinka tämänlaiset pelaajat mahtuvat pelaamaan sen tasoisissa joukkueissa kuin Jok ja Tps....
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: niin...

Viestin lähetti liigajyrä

....niin sama koskee jerkowitsiä....aivan järkyttävä tapaus...en ymmärrä kuinka tämänlaiset pelaajat mahtuvat pelaamaan sen tasoisissa joukkueissa kuin Jok ja Tps....

Niinpä. Ruissalo kävi metrimitta kädessä ostoksilla. Hinta/laatu-suhde on silti paikallaan, lieneekö Sulo Vilen konsultoinut?! Sergei ei ennen Kimmo Peltosen loukkaantumista mahtunutkaan pelaavaan kokoonpanoon, mutta materiaalin kapeuden vuoksi on taas remmissä.

Jaan mielipiteesi asiassa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse näin ottelun lähes kokonaan, mutta en valittettavan duuniasian vuoksi ihan. Omasta mielestäni ensimmäinen erä oli tylsää, mutta toisessa ja kolmannessa erässä otteet jo paranivat. Varsinkin kolmas erä oli hyvä. Osittain se johtui tietysti siitä, että TPS pakotti Jokerit avaamaan peliä 1-0 johdollaan.

TPS oli minunkin mielestä monessa suhteessa paras Areenalla vieraillut joukkue. Elliot oli erittäin hyvä. Hän on liigan parhaita maalivahteja, aivan varmasti. Kaveri torjuu varmasti ja sillä tavalla oikein, että torjunnat näyttävät helpoilta. Osaa siis sijoittua.

Jokereiden parasta osaamista oli varmasti 2-1 voittomaali. Siinä oli jo ripaus sellaista taitoa ja kovan työn tuomaa päättäväisyyttä, jota sai viime kaudella ihailla nimenomaan Detroitin pelissä. Joukkue väänsi usein voiton aivan viime sekunneilla tai jatkoajalla. Olen aikaisemminkin verranut Jokereita juuri Detroitiin. Detoit on noin sata kertaa parempi, mutta suhteutettuna Jokereiden asema SM-liigassa näyttäisi olevan sama kuin Detroitin viime kaudella NHL:ssä. Molemmat joukkueethan on koottu kalustoltaan pitkälti samalla tavalla. Suurin ero on tuon SM-liigatasolla superpakin puuttuminen Jokereista.

Yksi asia jäi kiusaamaan mieltä ottelusta. Tuomarointi. Miksi välillä saa kahvata päätuomarin nenän alla, mutta hetken päästä vihelletään hipaisusta jäähylle? Molemmat joukkueet kärsivät mielestäni tästä asiasta jonkin verran.

TPS pelaa hyvää kiekkoa ja on aivan varmasti kauden päätyttyä neljän parhaan joukossa. Ellei mitään sisäisiä ongelmia, pahoja loukkaantumisia tai sellaisia nouse eteen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Olen hämmästynyt....

sillä eilinen Tps oli jotain ihan muuta mitä pelkäsin. Peli oli hyvä, samoin jokerit mutta ennenkaikkea palloseura yllätti.

Vähän +/-

+ Elliot oli mielestäni aivan perkeleen hyvä. Eleetöntä torjumista.
+ Peli kokonaisuudessaan hyvää kiekkoa
+ Jokerien Laine on mies josta vielä kuulemme, samoin palloseuran Suoraniemi

- Favorin, joka rikkoi pelin hengeä viimeisellä ja kohtalokkaalla jäähytuomiollaan
- Yleisö ensimmäiset kaksi erää, jopa pelaajien huutelut kentällä kuuluivat
- Palloseuran Jerkkovitsi, miehen paikka jossain aivan muualla kuin kiekkokaukalossa.


Erikoisuutena mainitsisin tilanteen, jossa Kiviharju taklasi Peltosta siten, että Villen kultakuuppakin jäi jäälle. Heti taklauksen jälkeen Kiviharjun suu kävi solkenaan. Siitä 10 s päästä Peltonen ajelee Stounin keskialueella jäähyn arvoisesti, jota ei kuitenkaan vihelletty. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että esim. Koivun kesäisissä häissä miehet näyttivät tulevan toimeen enemmän kuin hyvin. Kaukalossa ei näköjään kavereita tunneta. Ammattimaista menoa. Olisi kyllä erittäin mukava kuulla joskus että mitä Kiviharju tilanteessa Villelle kuiskaili.

Mutta oli taas hieno peli näiden kahden legendan välillä. Ei ihme, että esim. Turussa hallille saapuu aina jokeripeleihin keskivertoa enemmän katsojia.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Hyvä peli - pitkästä aikaa!

Ensinnä kiitos Turkkusen puolelle reilusta asenteesta. Tepsi, tai 'Teps' valopää kenttäkuuluttaja-dj:mme mukaan, oli tämän kauden paras vierailija tähän mennessä. Oman joukkueen asenteeseen ja viimeisen erän taistelunousuun voi olla todella tyytyväinen!

Tuomarointi jäi hieman kaivelemaan hampaanväliin täälläkin. Kahvata sai taas kerran aivan surutta. Oli kiekoton pelaaja tai ei, niin menon sai estää.

Teemu Laine on hiukka kurko äijä.

Tepsistä sen verran, että Elliot oli loistava - toki meitin Lehtonenkin oli hyvä. Elliot ei paljoa roiskinut kiekkoja etupeltoon, vaan liimasi lähes kaiken omalle alueelleen. Ja jonkinlainen köyhyys paistaa läpi Tepsin pelaajamateriaalista: rottaketjut ja honkkenit ja muut on jäljellä, mutta missä on liha luiden ympäriltä?
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TPS oli todellakin paras joukkue, joka tällä kaudella Areenalla on vieraillut. Elliottia on täällä kehuttu ja tuon tasoisella maalivahdilla joukkue pääsee vielä pitkälle. Samaa voi sanoa meidän Lehtosestakin. Varsinkin Sröbä ja AJ olivat usein pahasti myöhässä, kun TPS hyökkäsi vauhdilla, mutta oli Jokereillakin muuri maalilla:Lehtonen.

Tepsi pelasi lähes täydellisen puolustuspelin, miehet osasivat sijoittua kentällä hyvin ja jopa alivoimalla tuntui turkulaisia olevan jäällä välillä enemmän, sijoittuminen oli niin loistavaa. Vaikea tätä puolustussysteemiä oli murtaa ja kun se Elliot vielä pelasi eleettömän varman pelin oli Jokerit välillä melkein eksyksissä. Mutta Jokerit on ollut koko syksyn uskomattoman voitontahtoinen eikä periksi anneta. Katsomossa kuulin kyllä uskomattomankin jutun eräältä turkulaiskatsojalta : " Ja Jokerit saa sitten 2 minuuttia ennen loppua ylivoiman, pitihän se arvata, että näin se junaillaan, on jo liian tuttua". Tämä kaveri 'unohti' sen, että vielä 5 minuuttia ennen loppua TPS sai pelata ylivoimaa ja silloin Jokerifanista alkoi tuntua, että peli on jo menetetty.
Mutta ei TPS:n ylivoimapeli onneksi ollut mistään kotoisin ja Jokerikannattajat saivat taas nauttia todella makealta tuntuvasta voitosta.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
TPS:n kotisivujen otteluraportista

Illan tepsiläinen

Niin monta vaihtoehtoa. Hyökkäyksessä Nurmisen ja Alatalon ketjut pelasivat tehopisteitä vaille todella hyvän pelin. Jos tolppien välissä olisi seissyt normaali maalivahti, olisi Jokereita viety rumasti. Elliott oli myös maalillaan erinomainen. Täytyy silti antaa tunnustusta miehelle, joka on parantanut kauden kuluessa peliään kuin sika juoksuaan. Nöyrä peruspeli ja sen laadukas suoritus ovat tuoneet tälle miehelle peliaikaa, eikä vastuu varmasti ainakaan vähene. Illan ykkönen oli mielestäni numero 42, Sergei Jerkovitsh.


Onhan tää hjuumoria, onhan..
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: TPS:n kotisivujen otteluraportista

Viestin lähetti rasmus
Illan tepsiläinen
Illan ykkönen oli mielestäni numero 42, Sergei Jerkovitsh.

Onhan tää hjuumoria, onhan..
Olen tuossa lähes samaa mieltä raportin kirjoittajan kanssa. Olisin antanut arvonimen Elliottille, mutta Sergei oli hyvä kakkonen. En tiedä mitä ominaisuuksia muut arvostavat, mutta #42 oli mies paikallaan. Hän näyttää kankealta, mutta kun Sergei päättää niitata miehen laitaan, niin siitä harvoin kaveri karkaa. Lisäksi hän purkaa hyvin kiekkoja ulos alueelta päinvastoin kuin muutamat muut puolustajat.

Naurakaan vaan, mutta siinä miehessä on hinta/laatu -suhde kohdallaan. On ollut muutamassa pelissä Tepsin paras pakki ilman mitään vastaväitteitä.

Edit: olen myös nähnyt ne pari huonoa kotipeliä häneltä, mutta itse olen pikkuhiljaa alkanut pitää tästä valkovenäläisestä.
 
Viimeksi muokattu:

#99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa-a...Jos eilinen peli oli parasta, mitä Jaffalla on nähty, niin onneksi en ole enempää rahoja matseihin tuhlannut. Viimeiset 10 minuuttia nostivat pelin kohtalaiseksi, mutta en kyllä kehuisi peliä loistavaksi. Ensimmäisestä erästä jäi mieleen seuraavat asiat:

-Peltonen vei todella nätisti kahville TPS pakki x:n.
-A.Aalto ei ehtinyt YV:llä hyökkäyspään aloitukseen, joten aloitus tehtiin ilman Jokerisentteriä
-Lehtonen teki yhden todella jäätävän sivuttaistorjunnan

Toisesta erästä jäi mieleen:

-Lehtonen pelasti jo varmalta näyttäneen maalin

Kolmannesta jäi mieleen:

-Jokereiden vaihtosekoilu+TPS:n maali
-Tasoitus
-Voittomaali

Summa summarum:

Lehtonen todella kovassa kunnossa, Elliot todella varma. Tosin runsaista vedoista huolimatta Jokerit ei mielestäni luonut kovin montaa vaarallista maalipaikkaa. Jokereiden YV heikkoa - etenkin viivapelaaminen. Eilinen ei vastannut mielikuvaa takavuosien klassikosta.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilmeisesti #99 et ole tosiaankaan rahojasi matseihin tuhlannut. Minä sen sijaan olen. Hyvän pelin suola ei ole välttämättä useat tehdyt maalit vaan kova taistelu puolin ja toisin.

Eilinen oli hyvä peli. Jokerit pelaa nyt sellaista kiekkoa, jota ei voi kuin ihailla. Siinä ei ole sikailua eikä kahvaamista, vaan he pelaavat juuri siten kuin itsekin haluan oman suosikkini pelaavan. Luistin liikkuu ja tilanteisiin lähdetään ja mennään vauhdilla. Summasen Ramia kohtaan tuntemani kunnioitus sen kuin kasvaa. Onneksi (tai meidän epäonneksi) Westerlundin heititte pihalle. Tepsi yritti eilen kaikkensa, mutta se ei nyt riittänyt. Ehkä jo ensi kerralla on meidän vuoro.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Jokerit-TPS 23.10

Viestin lähetti #12
mikä tämä uusi tuttavuus #15 Metsäranta oikein on?

Kukaan ei ole tähän ilmeisesti viitsinyt vastata...

Metsäranta pelasi TPS:ssä viime kaudella pääasiassa A-junioreissa, myös muutama peli edustusjoukkueessa kertyi vakiosenttereitä paikattaessa. Matias on pelannut myös 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 1999.

Lisää osoitteesta http://www.europeanhockey.net/players (nimi Matias Metsäranta kelpaa).

Itse pelistä. Kyllä on loistava joukkue tuo tämänvuotinen Jokerit. Paljon muistuttaa 90-luvun Tepsiä; vastustajat ovat hätää kärsimässä ja tappion uhatessa peli käännetään vaikka väkisin. Täytyy vain toivoa ettei jälki ole yhtä tuhoisaa.

Ottelun aikana olin TuTon kotipelissä ja voitte vain kuvitella miltä kuulosti...Ensimmäisen ja toisen erän jälkeen tilanne oli 0-0. Kolmannessa erässä kuulutettiin ensin tilanne 0-1 ja sen jälkeen lopputulos 2-1...Ja kotona teksti-tv päälle ja sieltähän sitten selviää, että viimeisen maalin syntyaika oli 19.53...

Elliot oli positiivinen yllätys. Aikaisemmissa matseissa mies on ollut keskitason liigaveskarin tasoa, mutta eilen oli sitten kuulemma hyvin kiekot jääneet hanskoihin. 41 torjuntaa eikä maaleillekaan ilmeisesti voinut mitään (muistan vain Voutin tekemän maalin).
Eipä kuitenkaan suuremmin jäänyt harmittamaan, maalilla turpaan Jokereilta. Eipä ole mikään häpeä ja varsinkin kun otetaan huomioon, että edellisenä päivänä oli kova matsi HIFK:ta vastaan ja viimeisen maalin syntyaika, niin tappiosta huolimatta tyytyväisenä saan tätäkin kirjoitella.
Se sen sijaan jäi harmittamaan, etten peliin päässyt, mikäli se todellakin oli niin kovatasoinen...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti champselyse
Ilmeisesti Eilinen oli hyvä peli. Jokerit pelaa nyt sellaista kiekkoa, jota ei voi kuin ihailla. Siinä ei ole sikailua eikä kahvaamista, vaan he pelaavat juuri siten kuin itsekin haluan oman suosikkini pelaavan. Luistin liikkuu ja tilanteisiin lähdetään ja mennään vauhdilla.

Monissa muissakin palloseuran fanien jättämissä viesteissä on kehuttu jokereita, ansaitusti. Myös minä haluan jakaa tunnustusta silloin kun siihen on hyvät perustelut. Nyt on. Jokerit pelaa tällä hetkellä erittäin nautittavaa kiekkoa, juuri sellaista mitä minä haluasin myös palloseuran pelaavan. Tämänpäivän jokereista tulee eittämättä mieleen triplasarjan keskimmäinen Tps (se jossa ykköskenttänä oli Nurminen-Keskinen/Rintanen-Kallio).

Tämän kauden kultamitali on ilman suurempia yllätyksiä jo selvä kuin pläkki. Muut pelaavat hyvästä mielestä.

Tunnustusta täytyy kuitenkin antaa myös palloseuran faneille. Rehellinen toisen paremmuuden myöntäminen on mielestäni arvostettava piirre kaikenmaailman provosoinnin keskellä.

Mutta kyllä palloseurakin edellispäivänä näytti osaamistaan. Täältä tullaan vielä.......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös