JOKERIT tiedottaa ...

  • 6 191
  • 55
Tiedotustilaisuus on tänään , jos riittävän moni nimi on saatu sopimuspaperiin ... muussa tapauksessa tiedottaminen siirtyy myöhempään ajankohtaan .
Frank Banham on pomminvarmasti Jokereiden mies ensi kaudella , sopimuksen pituus selvinnee tiedotustilaisuuden yhteydessä . Juha Lind on menossa AIK:hon . Tällä hetkellä AIK:hon on menossa niin monta suomalaista , että ulkomaalaiskiintiö ylittyy , joten mielenkiintoista nähdä ketkä siirtyvät Jokereihin . Ville Peltonen on tiettävästi allekirjoittanut tai allekirjoittamassa sopimusta Jokereiden kanssa . Tiedotustilaisuus on pitkälti tästä sopimuksesta kiinni . Jokerit on ollut myös Niklas Hagmaniin tiiviisti yhteydessä , mutta Hagman seniorin mielipide painaa asiassa paljon . Välit eivät ole Virmaseen mitkään lämpimät taannoisten potkujen johdosta . Hakin mukaan pääkaupunkiseudulla ei riittänyt kellään aiemmin kiinnostusta Niklakseen . Kahdeksan seuraa on tarjonnut sopimusta Niklakselle . Viime viikonlopun nuorten kisoissa Matti Virmanen keskusteli pitkään Niklas Hagmanin kanssa , jos poika sittenkin haluaisi palata pääkaupunkiseudulle isän mielipiteestä huolimatta . Jää nähtäväksi ... mielenkiintoinen tiedotustilaisuus ... Hjallis varastaa jälleen kaiken huomion . Antti Törmänen jatkaa sittenkin Jokereissa ... kapteeni on päässyt yhteisymmärrykseen Jokereiden kanssa . Pakaslahti , Pesonen , Vallin , Mikkola , Banham , Rosa ja Aalto ovat ainakin laittaneet nimet sopimuspapereihin . Ville Peltonen on se puuttuva sinetti tiedotustilaisuuden ajnkohdalle . Jatkaako Jani Rita Jokereissa vai saako hän yhden suunnan sopimuksen Edmontoniin ... muussa tapauksessa Rita nähdään Suomessa vielä ensi kaudella . Onko osoite JOKERIT , HPK vai TPS . Jos asiaa ajattelee Jani Ritan kannalta ei Jokereissa ole hänelle kovin suurta peliroolia tarjolla tälläkään kaudella , kun katsoo uusien hankintojen nimilistaa . Jossakin muussa seurassa olisi tarjolla suurempi rooli , joka on nuoren pelaajan kehityksen kannalta tärkeää .
AJ on vielä kysymysmerkki , jos peliaikaa ei ensi syksynä liikene Anaheimissa ... vaihtoehtona olisi SM-liiga farmiliigojen sijaan . Siitä on hyviä kokemuksia aiemmilta kausilta . Tallinder-huhu on osoittautumassa uutisankaksi . Saarinen , Alanko ja Koivisto jatkavat myös Jokereissa , lisäksi A-junioreista ovat mukana Malmivaara ja Schantz ... Haakana on kysymysmerkki . Haakanan perässä on ollut useampi liigajoukkue ja tiettävästi NHL on yksi varteenotettava vaihtoehto . Varaustilaisuus näyttää aika pitkälle myös Hentusen ja Nurmisen tulevaisuuden . Superlupaus Sean Bergenheim on siirtymässä Tero Määtän tavoin BLUES:iin . Eli toissa kauden slogan "Hjalliksen pojat" on kylmästi unohdettu . Edelliskauden taloudelliset tappiot kiekkopuolella ovat aikaansaaneet reaktion , jolloin lähdetään hakemaan menestystä suurella rahalla ... kosiskellaan yleisöä ja sponsoreita supertähdillä .
Tällä voidaan saavuttaa menestystä nopeasti , mutta riskit epäonnistumisiin ovat myös suuret , koska liian monta tähteä samassa joukkueessa voi olla liian räjähdysaltis yhdistelmä . Kaikki varmaan muistavat miten IFK:ssa meni kaikki sekaisin viime kaudella . Toisaalta , jos tähdet onnistuvat ... lähtö NHL:ään on todennäköistä , jolloin joukkueen vaihtuvuus vuosittain on erittäin suuri . Joukkueen rakentaminen pitkällä tähtäimellä on todella vaikeaa nykyisin .

Elämme jännittäviä aikoja
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Kuinka pian?

Jos tiedotustilaisuus alkoi klo 12.00, niin kuinka pian on odotettavissa jotain konkreettista? Ei jaksais odottaa enää kovin kauaa! ;)
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Peltonen,Aalto,Banham,Pakaslahti,Rosa,Wallin,Mikkola on tekstitv:n tieodon mukaan uusia narreja (Sivu203).
 

Janneone

Jäsen
Näin tiedetään kertoa:

Ensi kaudella Jokereissa:
Antti Aalto
Ville Peltonen
Frank Banham
Pavel Rosa
Ilkka Mikkola
Petri Pakaslahti
ja Ari Wallin
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Loppuhan se Espoolaisten mutina!

Banhami tuli vaan Jokereihin! Voi vielä lähtee NHL:n, mutta muussa tapauksessa on Jokerimies! ;) Kyllä on hyvä mieli, niin monet Bluus-fanit täällä sano, että kyllä naurattaa, kun saa tietää, ettei Banhami mee Jokereihin! Ja tulihan se Peltonenkin! Ihanaa. Hyvin piti huhut paikkansa! Se siitä! ;)
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pesonen?

Ei nykyään näköjään voi luottaa enää mihinkään. Keskisuomalaisen monta viikkoa sitten ilmestyneessä jutussa pidettiin VARMANA että Pesonen siirtyy Jokereihin vaan eipä näy Pesosen nimeä uusien pelaajien listassa.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Kaikkein mielenkiintoisinta on nähdä Jani Ridan kohtalo, koska eipä taida tarpeellista peliaikaa nuorukaiselle Jokereissa pahemmin kertyä. Valitettavaa suomalaisen jääkiekkoilun kannalta. Olenko aivan hakoteillä - korjatkaa jos olen väärässä - mutta eikös se ole niin että Ridalla ei ole voimassa olevaa sopimusta Jokereiden kanssa?

No menen asiaa läpi miten itse olen asian ymmärtänyt, että Ridalla ei ole sopimusta. Huhuissa on ollut SM-liigan osalta kaksi vaihtoehtoa Jokereiden lisäksi, HPK ja Tepsi. Tepsissä en usko, että Rita saisi kovin paljoa enempää peliaikaa kuin Jokereissakaan, vaikka Tepsi pyörittää tasaisemmin enljää ketjua.

Kerhossa mies saisi varmasti eniten peliaikaa, joka noin nuorelle pelaajalle on ehdottoman tärkeää. Kuten kaikki näkivät nuorten kisoissa, että Rita + tarpeeksi suuri peliaika tuottaa maaleja.

Uskoisin, että Rita lähtee kuitenkin Oilersin organisaatioon. Hehän ovat odottaneet nuorta lupaustaan pitkään. Oilers-johto tahtoi Ridan jo viime kesänä Edmontoniin, mutta Rita jäi valitettavasti Jokereihin saaden liian vähän peliaikaa.
 
Viimeksi muokattu:

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kultakuume...

...taitaa olla Hjalliksella ja Jokereilla todella sairasta! Tuollaisella jengillä mestaruus pitäisi vain käydä noutamassa ensi kaudella. Huippupelaajia joukkue täynnä! Kukakohan näistä tyytyy 3-4 ketjun paikkoihin?

Mutta...
onhan se aikaisemmin jo nähty, että tällaiset tähtisikermät harvemmin hyvin yhteen pelaa. Suurinta osaa näistä pelaajista kiinnostaa enemmän raha kun pelaaminen. Uskon että taas ensi kaudella Jokerit jää loppusuoralla nuolemaan näppejänsä.

Olen ylpeä HIFK:sta joka valitsi täyden uuden suunnan pelaajapolitiikassaan. Olkoot Jokerit nyt sitten koko liigan ostojengi. Jokerisydäntä on tuosta pakasta vaikea löytää.

Onnittelut Jokereille vielä upeasta scouttauksesta.
Mistä se Virmanen aina löytää näitä huippupelaajia???
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kaakolle

Ei tohon sakkiin paljon junnuja mahdu samoin täytyy ihmtellä mistä löytyy peliaikaa Laineella,Sainonmaalle ym.
Tuomo Ruutukin voi ihmetellä pienentyneitä peiaikoja.
Voi olla että kun Jokerit aloittaa kauden ei kentällä ole yhtään omaa kasvattia hyökkääjistössä.
Katkera en ole sillä Mälkiän systeemit kiinnostaa tällä hetkellä hieman enemmän kuin Summasen tappelut "tähtien" kanssa joille ei riitä peliaikaa tarpeeksi.Sitä on Hifkissäkin viime aikoina ollut ihan tarpeeksi joten ei Kiitos!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
TM

www.snickers.fi
- - - - - -
Joukkue:
Maalivahdit

Kari Lehtonen Pasi Nurminen

Puolustus

Rami Alanko Kari Haakana Tom Koivisto Olli Malmivaara Ilkka Mikkola Pasi Saarinen Ari Vallin Mr X

Hyökkääjät

Antti Aalto Frank Banham Sean Bergenheim Jukka Hentunen (NHL) Teemu Laine Niko Mikkola Tomi Mäki Petri Pakaslahti Ville Peltonen <b>Jussi Pesonen</b> Pavel Rosa Mikko Ruutu Tuomo Ruutu Timo Saarikoski Teemu Sainomaa Antti Törmänen Tomek Valtonen
- - - - - -

...Mutta missä on Rita?
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Mika Myllylä sanoi pari päivää sitten että huippu-urheilu on kilpavarustelua, ja oli täysin oikeassa. Viime kauden alussa makkaramies sanoi että "Meille ei hankita kaikkia mahdollisia pelaajia", ja kuinkas kävikään, helvetisti "isoja staroja", eikä edes pudotuspelipaikkaa.

Eikö se Virmanenkaan (Hjallis?) koskaan opi, luulisi että muutaman kauden takainen kämmiminen osoitti että mestaruuksia voitetaan nöyrällä työnteolla eikä nimillä paitojen selkämyksissä. Voin tietysti olla väärässäkin...
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Meinaako Jokerit tosiaan pitää Lehtosen ensi kaudella luukkumiehenä? Kehittyyköhän A-juniori paremmin pelaten A-junnujen pelejä vai istuen liigajoukkueen penkin päässä?
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pahasti on valmennuksessa ja organisaatiossa vikaa jos näillä miehillä ei voiteta Suomen mestaruutta.
Olikohan Pesoselta ihan loppuun asti harkittua lähteä hautaamaan itsensä tähtisikermän neloskenttään? Olisiko esim. Tappara ollut parempi välietappi?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Superlupaus Sean Bergenheim on siirtymässä Tero Määtän tavoin BLUES:iin . Eli toissa kauden slogan "Hjalliksen pojat" on kylmästi unohdettu . [/B]


Sean ei lähde mihinkään. Hän ja Tomi Mäki ovat molemmat tehneet sopimuksen liigajoukkueen kanssa. Muuta hyvää tuossa tämän päiväa annissa ei sitten juuri ollutkaan.
Banham, Rosa ja Aalto kelpaavat, kaikki muut voivat puolestaan suksia suorinta tietä vaikkapa hevon ***tuun. Mitä Jokerit tekee Ilkka Mikkolalla ja Ari Vallinilla?
Sitten on vielä tuo Julli, jota en tule koskaan pitämään loistohankintana tekipä vaikka 100-pistettä, aivan sama.
Noh. Matin joukkue on Matin joukkue..
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Uuge vielä ennakoi että Peltosesta tehdään kapteeni.Pitäiskö itkeä vai nauraa.Pelityyli,valmentaja ja Kapteeni Hifkistä.Pyytäkää nyt vielä Moberg sinne niin sitten on kaikki koossa.Ja mitä merkitystä sillä on että Bergenheim ja Mäki on tehnyt sopimuksen.Tuskin tulee minuuttiakaan peliaikaa.
Niin mitä varten se Summanen sinne palkattiinkaan?
Oliko se että kouluttaa nuoria.Niin se taisi olla.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Pesonen

Viestin lähettänyt käyttäjä BigRedBob
www.snickers.fi
- - - - - -
Joukkue:
Maalivahdit

Kari Lehtonen Pasi Nurminen

Puolustus

Rami Alanko Kari Haakana Tom Koivisto Olli Malmivaara Ilkka Mikkola Pasi Saarinen Ari Vallin Mr X

Hyökkääjät

Antti Aalto Frank Banham Sean Bergenheim Jukka Hentunen (NHL) Teemu Laine Niko Mikkola Tomi Mäki Petri Pakaslahti Ville Peltonen <b>Jussi Pesonen</b> Pavel Rosa Mikko Ruutu Tuomo Ruutu Timo Saarikoski Teemu Sainomaa Antti Törmänen Tomek Valtonen
- - - - - -

...Mutta missä on Rita?

OK, ilmeisesti teksti-tv:n uutisointi on ollut hieman epätarkkaa. Eiköhän jonkin ajan kuluttua uusi joukkue ilmesty myös www.jokerit.comiin.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
<b>Mike</b>, osaatko kertoa mitään Ridan tilanteesta? Se minua kiinnostaa tässä eniten, koska muuten nämä Jokereiden pelaajahankinnat alkavat mennä pelleilyksi.
 

kakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinpä niin...

Se on syytä muistaa, että Jokereista lähtee myös tukku huippumiehiä ensi kaudeksi (Varis,Cipruss,Benda,Hentunen..). Liigaan ei sellaista joukkuetta saa, mikä menee vaan ja ottaa pojan kotiin. Jokerit varmistaa kilpailukykynsä ensikin kaudeksi ja TAISTELEE pytystä. Aiemmin spekuloitiin T.Ruudun peliaikoja. Uskon että hänen peliaikaansa nostetaan ja hänet istutetaan johonkin kärkivitjoista.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Jokerit+Summanen

On siinä ainakin taitoa,voi pojat sentään!Ihmettelen vaan sitä,että Summasen (ainakin entinen) pelityyli ja nämä pelaajat,onko yksikään "psyyke"pelaaja kuten valmentaja on vai yrittääkö Summanen saada P.Pakaslahdesta nyrkkisankaria?Mites paljon rahaa mahtoi palaa tuohon nippuun?Tosiaan nuo omat junnut,onks niille mietitty jo divarijengi valmiiksi?Jos tolla nipulla ei vie Suomen mestaruutta niin voi poistua lopullisesti taka-vasemmalle.Hauska nähdä ensi kaudella kuinka käy,saadaanko taas hyvät naurut vai saadaanko nyt jo nenillemme.Onko taas tavoitteena mestaruus niinkuin on ollut jo muutaman vuoden ajan 8-)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eiköhän Ridalla ole esisopimus Jokereihin

Mutta Oilers haluaa sanoa ensiksi oman päätöksensä ennen kuin Janilla on lupa allekirjoittaa jatkosopparia ensi kaudelle.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa-a

Pelaakohan Jokerit punaisissa ensi kaudella?

Olen todella pettynyt Peltosen ratkaisuun, mutta ei auta valittaa. Rahastahan sitä töitä tehdään! IFK:lla on todennäköisesti edessä vähän laihempi kausi, mutta pidemmällä tähtäimellä tämä junioreihin panostaminen on varmasti ihan hyvä liike!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös