Jokerit - Tappara 26.2.2004 @ Hartwall Areena klo 18.30

  • 10 379
  • 98

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Torsti
Että nimenomaan kotijoukkue sai Rönnin tuomioista etua. Sitten lopussa oli kai tullut pari vähän Jokerivastaista tuomiota. Mutta oliko todella näin, että se oli Tappara, joka kärsi tuomarin huonosta päivästä? Vai puhuko radio957:n äänitorvi omiaan?

Näinhän se oli. Jokerit koukki maillalla koko ajan. Ottelun ensimmäisellä minuutilla Ojanen oli läpi, mutta Metropolit koukki kumoon. Siitä olisi kuulunut rankkari Tapparalle. Muutenkin tuomari oli Jokereiden puolella koko ajan. Kuten kaikissa muissakin kotiotteluissa Hartwall-Areenalla. Onhan se laajasti tunnettua, että Jokerit nauttii tuomareiden keskuudessa todellista kotietua. Sellaisesta Kärpät ja HPK voivat vain haaveilla.
 

Icetea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät ja Kulta-Jukan joukkueet.
Hyvä että voitettiin. Kahdeksas sija taisi käytännössä varmistua ja siihen voi olla ihan tyytyväinen. Taidetaan joutua pelaamaan taas Bluesia vastaan.

Radiosta nähtynä on vaikea sanoa pelistä sen kummempia. Vaikka Lindgren onkin hyvä selostaja niin aika usein näkee tilanteet värillisten lasien läpi. Ei kai nyt nämä Tapparan kaksi voittoa sentään voi pelkästään johtua vastustajien huonoudesta?

Sääli ettei Jokerifanit ole niitä kaikkein kärkkäimpiä kitisijöitä ns. Tapparan kahvaamisen suhteen. Ainakin omakohtaisten kokemusten perusteella osaavat hävitä ja voittaa aika miehekkäästi. Eli respektit siitä!

Jos tämä peli olisi pelattu sitä Helsingin toista joukkuetta vastaan ja lopputulos olisi ollut sama niin ketjussa olisi jo todennäköisesti toistakymmentä sivua pelkkää porua ja valitusta Tapparan harrastamasta törkeästä kahvaamisesta ja jääkiekon tuhoamisesta.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Torsti
Radiosta nähtynä aina yhtä objektiivinen Lindgern

Ottelun seuranta oli "Linkun" selostamana ilmeisen normaalia "täysin pihalla" tasoa. Ensimmäisen maalin selostus oli epämääräisen kenttätilanteen kertomisen jälkeen mallia "ja kiekko on maalissa". Ei sitten tullut mieleen kertoa että kummassa päädyssä maalissa. Lisäksi koko ensimmäinen erä oltiin milloin Tapparan päädyssä ja Jokeripäädyssä (paitsi että oikea tilanne oli koko ajan juuri päinvastoin).

... ellen myöskään kuullut väärin niin Metropolitin tasoituksen "Linkku" selosti tyylikkäästi: "Stapleton laittaa kiekon maaliin" tms. Tulin nimittäin juuri kuuloetäisyydelle sillä hetkellä ja luulin pelin siirtyneen tilanteeseen 0-3. Epäily tilanteen erilaisuudesta heräsi kun kiekon selostettiin mennen Lehdon selän taakse. Muutoinkin kenttätapahtumista oli vaikea olla perillä kun yhdellä hetkellä kiekon selostetaan pyörivän Tapparan päädyssä ja Jokeripelaajien syöttelemänä - seuraavalla hetkellä ollaankin jo Jokeripäädyssä. Muutenkin ärsyttävää tuollainen "Ja sitten ylöspäin vie Jokerien Laine - (tauko) - Alanen (tauko) - ja siellä kulmassa väännetään". Mistä tuossa pitäisi arvata että missä päädyssä ja kuka tekee mitäkin? Argh.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tomppa#74: Eli en siis kuunnellut Radio Cityä vaan tätä Tampereen paikallista Radio957:aa. Taisi johtua pienestä typosta eli Cityllä selostaa Pentti Lindegren ja 957:lla Juha Lindgren.
Ja kyllä kieltämättä tuo Lindgren on alkanut viime vuosina selostaa huomattavasti puolueellisemmin, etenkin sen jälkeen, kun Ilveksenkin matseja alettiin selostella samalta kanavalta.

Eli en ole väittänyt Rönnin suosineen Jokereita, vaan lähinnä utelin oliko asia todella näin.
 

Carlos

Jäsen
Re: Ei mitään syytä pukeutua säkkiin

Viestin lähetti flintstone
Uskomaton taistelu, mutta koska maailma ei ole oikeudenmukainen paikka niin vihulainen voitti.

Ja sit sä heräsit???

Siis jokerit oli muutamaa hyvin harvaa väläystä lukuun ottamatta 100-prosenttisesti Metron ja Tomekin varassa, ainakin jos hyökkääjistä puhutaan. Jopa Jantunen oli ihan unessa suurimman osan peliä, tuli jotenkin Turunen mieleen. Sanoisin että ilman Metroa Jokerit olisi hävinnyt tänään 0-5, ja siinä kaikki.

Ykkösketju sai aina jotain aikaan, muut eivät kerrassaan mitään. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen miten helvetin huonosti Tappara pelasi oman pään. Heillä oli ihan järkyttävä määrä karkeita, alokasmaisia virheitä nimenomaan oman sinisen sisällä, ja kiekon puruissa, mutta narrit eivät käyttäneet tätä hyväkseen. Tuntui että jos Jokeripelaaja pääsi edes kohtalaiseen maalipaikkaan, häntä ei vaan kertakaikkiaan napannut tehdä maalia. Tuntuu että tässäkin asiassa vain Metro yritti edes kunnolla.

Tappara ei ollut hyvä, ei tosiaankaan. Todella laiskaa ja saamatonta peliä, poislukien ne kaksi erittäin hienoa maalia.

Eniten koko ottelussa oikeastaan säälitti takanani istunut äiti ja poika. He olivat nimittäin ensimmäistä kertaa jääkiekko-ottelussa, pojalle oli ostettu uusi Jokeri-paita ja lippu ja kaikkea, hän oli selvästi todella innoissan että oli nyt sitten päässyt tänne mahtavaan hjallis-halliin, ja sitten narrit esittivät tämmöistä tuubaa.

Narri-leiriin sen verran positiivista palautetta, että paljon meidän toimesta parjattu fanikatsomo piti hyvin ääntä läpi pelin, ja jaksoi kannustaa omiaan tilanteen kurjuudesta huolimatta. Väittäisin että B2:ssa olisi tämmöisessä pelissä ollut erittäin paljon hiljaisempaa.

Mutta yhteenvetona, jos tämän piti olla nyt sitten se kurssinsa kääntänyt Jokerit, niin olipa pettymys. Kyllä suossa olette ja syvällä. Eri mieltäkin tietysti saa olla, mutta tämä oli minun näkemykseni.


Niin, ja katsomossa muuten huudeltiin jo muutamaan otteeseen Jortikalle eroa...
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tomppa#74

Kyse on eri Linkusta. Eli puhumme tästä Linkusta joka selostaa matsit www.radio957.fi kanavalle.Emmekäi tästä toisesta (eli Cityn) Linkusta. Sitä en tosiaan tiedä miten Cityn Linkku o selostanu (varmaa kuten aina eli pitäs olla telkku mistä katsoa).

Edit:Torsti ehti ensin.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Torsti
Tomppa#74: Eli en siis kuunnellut Radio Cityä vaan tätä Tampereen paikallista Radio957:aa. Taisi johtua pienestä typosta eli Cityllä selostaa Pentti Lindegren ja 957:lla Juha Lindgren.

Ok, my bad. Luulin että Lindegren oli erheellisesti kirjoitettu. Anyway, tulipahan purettua sydäntä tämän ottelun selostuksesta ihan aiheellisesti eli "no harm done".

Pahoittelen kevyehköä offtopiccia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Ei mitään syytä pukeutua säkkiin

Viestin lähetti Carlos
Ja sit sä heräsit???

Siis jokerit oli muutamaa hyvin harvaa väläystä lukuun ottamatta 100-prosenttisesti Metron ja Tomekin varassa, ainakin jos hyökkääjistä puhutaan.

Kyllä me mun mielestä taisteltiin ihan saatanan hyvin, Tapparan puolustussumpun murtaminen vain tämän hetken itseluottamuksella ei tunnu onnistuvan kuin Metron ketjulla. Asenteen ja yrittämisen puolesta jätkät kyllä teki kaikkensa, mutta kun ei tule hyvistäkään paikoista onnistumisia niin peli menee väkisin yrittämiseksi. Ja totta kai IFK:n peli näyttää tällä hetkellä paremmalta kun teillä ei ole tällä hetkellä minkäänlaista tuskaa maalinteossa ja teidän itseluottamus on kunnossa. Meidän joukkue sen sijaan on rämpinyt jo joulusta asti ja vähemmästäkin kavereiden itsetunto alkaa horjumaan. Maalinteko ja yv-peli tänään tökki muuten tossa oli kyllä mun mielestä meiltä selkeästi merkkejä paremmasta.

Mutta ihan miten haluat, sinä saat laskea meidät ulos jos siltä tuntuu. Itse mä sen sijaan uskon että me tullaan vielä olemaan pleijareissa vaikea vastus ihan kenelle tahansa.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pentti Lindegren = Linkku

Juha Lindgren = Linkki

Mielestäni ne lempinimet menevät oikeasti noin.

Tappara voitti, ja alkaa näyttää melko vahvasti siltä että vastaan tulee tämäniltaisen perusteella Jan Calounin poissaolon myötä täydellisesti pelivireensä hukannut Blues. Koska otteluraporttien mukaan Tapparallekin sattuu edelleen omassa kenttäpäädyssä rutosti virheitä, voidaan odottaa varsin mielenkiintoisia pudotuspelikarsintoja. Näitä paatteja tuskin enää kovin paljon paremmille reitelle luotsataan näiden kapteenien komennossa, joten jännitysmomenttia tulee riittämään. Noh, parempia ne 7-4-ottelut ovat kuin 0-0-nyhjäykset.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Ei mitään syytä pukeutua säkkiin

Viestin lähetti flintstone
Kyllä me mun mielestä taisteltiin ihan saatanan hyvin, Tapparan puolustussumpun murtaminen vain tämän hetken itseluottamuksella ei tunnu onnistuvan kuin Metron ketjulla. Asenteen ja yrittämisen puolesta jätkät kyllä teki kaikkensa, mutta kun ei tule hyvistäkään paikoista onnistumisia niin peli menee väkisin yrittämiseksi.

Oli monia yksilöitä, Tomek taas erikseen mainittuna, jotka taistelivat.

Jokerit tuli peliin vahvasti taklaten, mutta yhteinen sävel on hukassa. Kun henkilökohtaisten virheiden pelko on suuri, itseluottamus häviää. Silloin luovuus ja kokeileminen katoaa, ja varmuuden maksimointi yksilöinä korostuu. Tehdään vain sellaisia asioita, ettei Jortsu pääse vittuilemaan mokista pelin jälkeen. Oravanpyörä ja umpisolmu on valmis.

Mitä lähemmäs pleijareita mennään ja mitä enemmän pelataan 'pleijarikiekkoa', sen tärkeämmäksi ylivoimapelin merkitys tulee. Jokereiden tehot tulee niin helposti luettavasti, Metro ja Jantunen, että Tappara osasi pienentää tänään tehokkaasti neliötään. Parhaimmillaan aavee-miehitys oli muutamien metrien päässä toisistaan ilmeisesti luottaen, että pakit eivät juuri lauo / tee maaleja. Eivät laukoneetkaan.

Filppulan poissaolo näkyi uusina ketjukoostumuksina. Mm Druinit ja Burströmit eivät ole omaksuneet Jokerimetodeja, joten muiden kuin Metron kentän tekeminen on nimenomaan yksilöiden varassa. Ei riitä, että Laine koohottaa 110 lasissa, jos ideat ovat koko ajan samoja, eikä tukea tule ketjukavereilta. Yksilöt yrittää, joukkue as a team on kipeä. Kyllä se Jortsu vanhana kettuna lääkkeet vielä löytää, uskoisin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
On kyllä outoa että Tappara voitti ja jo toisen putkeen, moneen kuukauteen pisimpiä putkia epäilemättä. Nooh ainoa lohdutus löytyy siitä että Blues on tarponut syvällä myös, niin ehkä päästään oikeisiin playoffeihin jopa mukaan, wow!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Asiat alkavat olla oikeassa uomassa: Jokerit tekivät maalin. Eikä se ollut mikä tahansa maali, vaan vieläpä alivoimalla. Nyt on kolmessa ottelussa tehty kaksi maalia ja 10 viime ottelussa peräti hurjat 13 maalia eli 1.3 maalia per peli. Mahtavaa! Iloistuin vielä lisää tilastoista kun huomasin, että Jokereiden maalinteko kulkee varsinkin vieraissa: Pelicans on tehnyt koko kaudella 54 maalia vieraissa, mutta Jokeritpa on tehnyt 47 maalia. Näistä tilastollisista tosiasioista ei voi tulla kuin yhteen johtopäätökseen. Helanen ja Häkkinen tarvitaan maalille. Molemmat samaan aikaan. Kun vierasotteluissa otetaan lisäksi käyttöön minimaalit aina siinä päässä, jota Jokerit puolustaa, saatamme saada voittoja mekin.

Tappara-ottelussa Jokereiden puolustuksesta esitti - ilman Helge-laseja tämä - parhaat vedot Helenius. Joka oli tehdä maalin yv-pakkina. En edes uskalla ajaltella sitä, mitä edellinen lause kertoo Jokereiden puolustajien vetohaluista ja -kyvyistä juuri nyt.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ottelun alku juuri sitä taistelua mitä kaivattiinkin, vaikkakin vailla minkäänmoista ideaa. Sitten täydellinen romahdus viimeaikojen omalle tasolle, viimeiseen erään tsemppivaihde löytyi taas jostain. Ensimmäinen maali syntyi Lepistön henkkoht virheen seurauksena, toinen Jantusen liian pitkän vaihdon (ja Tapparan upean kuvion).

Rönn ei edes yrittänyt pitää minkäänmoista linjaa, vaan vihelteli aina välillä kun huvitti. Aivan hirveitä estämis-koukkimis-roikkumisjäähyjä jäi viheltämättä erityisesti niihin erikoistuneelta vierasjoukkueelta muutama, toisaalta samanlaisista tilanteista vihelleltiin kuitenkin välillä jäähyjäkin. Mahtaisi vituttaa olla pelaajana kentällä samaan aikaan tuollaisen tuomarin kanssa.

Varsin yleinen lausahdus tässä ottelussa (ja tällä kaudella): "miksei se vedä". Ei tuolla ylivoimalla voiteta yhtään ottelua ikinä missään sarjassa. Ei maaleja voi tehdä laukomatta. Nöyryyttä siihen pelaamiseen, kiekkoa maalille ja väkisin sisään.

Kolmas erä antoi toivoa odottaa jotain liigan jumbojoukkueita vastaan, toivottavasti toivo ei ole aivan turhaa. Ei tuolla viisikkopelillä mitään oikeaa joukkuetta vastaan voi pärjätä, mutta jos edes mestis-SaiPaa ja -Pelicansia.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Icetea


Sääli ettei Jokerifanit ole niitä kaikkein kärkkäimpiä kitisijöitä ns. Tapparan kahvaamisen suhteen. Ainakin omakohtaisten kokemusten perusteella osaavat hävitä ja voittaa aika miehekkäästi. Eli respektit siitä!

Jos tämä peli olisi pelattu sitä Helsingin toista joukkuetta vastaan ja lopputulos olisi ollut sama niin ketjussa olisi jo todennäköisesti toistakymmentä sivua pelkkää porua ja valitusta Tapparan harrastamasta törkeästä kahvaamisesta ja jääkiekon tuhoamisesta.

Mikä sääli?

Jotkut sentään osaa vielä häviämisen taidon. Ymmärtäähän sen taidon puuttumisen, jos voittoja tulee kerran 15:sta vuodessa. Jotain puuttuu.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Ei mitään syytä pukeutua säkkiin

Viestin lähetti Senior
Kyllä se Jortsu vanhana kettuna lääkkeet vielä löytää, uskoisin.

Kiva, että vielä naapurissakin joku uskoo. Meillä usko on loppumassa.

Kiitos.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Ei mitään syytä pukeutua säkkiin

Viestin lähetti Carlos

Narri-leiriin sen verran positiivista palautetta, että paljon meidän toimesta parjattu fanikatsomo piti hyvin ääntä läpi pelin, ja jaksoi kannustaa omiaan tilanteen kurjuudesta huolimatta. Väittäisin että B2:ssa olisi tämmöisessä pelissä ollut erittäin paljon hiljaisempaa.


Ensinnäkin KIITOKSET, tätä en olisi ikinä uskonut kenenkään IFK:n kannattajan kirjoittavan, mutta reilusti uskalsit.

Toiseksi: tällä pelillä EI ole toivoa kuin korkeintaan poffien toiselle kierrokselle(säälit alkuun). Haluja on pidemmälle, mutta onko pelaajilla?
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Näin tällä kertaa. Jokereitten peli oli kuitenkin parempaa, kuin aikaisemmin. Valitettavasti vastassa oli dinosaurus ja jääkiekon häpeä. Kahvaa, kouki ja v-dä tumppuun mustalla makkaralla. Kyllä, olen huono haviäjä.

Jokereitten kannattaisi lennättää jenkeistä joku elämäntapafilosofi avaaman solmun. Ei voittamista pidä pelätä, ei meidän kaikkien tarvitse olle pikkuisia sosiaalidemokraatteja, ei tarvitse välittää siitä mitä naapuri ajattelee, eikä varsinkaan pelätä voittamista. Hä? Homma on nupista kiinni ja Jortikka on väärä kaveri auttamaan tässä asiassa.

Kiekko menee sisään, jos vain haluaa.
 

krobbe

Jäsen
Valitettavasti vastassa oli dinosaurus ja jääkiekon häpeä. Kahvaa, kouki ja v-dä tumppuun mustalla makkaralla. Kyllä, olen huono haviäjä.

Miehekäs tunnustus, nostan mykistyneenä hattua noin suoraselkäiselle nuorukaiselle.

Kun kerran aloitit voisit saman tien jatkaa valitsemallasi tiellä. Ennen kaikkea kiinnostaa miten ihmeessä osaat sisäistää jääkiekko-ottelun tapahtumat noin täydellisellä ja ennen kaikkea objektiivisen hillityllä asiantuntemuksella.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Joo tulihan nähtyä

Hajahuomioita :

- Jokereiden hyökkäysvoima oli eilen täysin Metron ja Tomekin ( kentän paras pelaaja ) varassa . Joka muuta väittää ei ole nähnyt eilistä peliä selvinpäin.
- Helanen on parempi veskari kuin Häkkinen . Eilinen taas todisti.
- Jokereiden puolustuksen tulivoima on vitsi . Ja vielä kaiken lisäksi huono sellainen. Sami Lepistö on suuri yksinäinen , mutta ei hänkään joka paikkaan ehdi.
- Tapparasta kiinnittyi huomio siihen , että Janne Ojanen oli hyvä. Ja siihen , että Stapleton oli niin huono. Kuntopuoli petti Mikellä täysin. Lisäksi mokasi YVllä ja Metro pääsi läpi , teki maalin .
- Teemu Laine on huvittavan näköinen kentällä pitäessään kovaa vauhtia . Mitään ei tapahdu , kun jalat ovat liian lyhyet.

Lopuksi . Häiritsi helvetisti kun kausikorttipaikoilla porukka tuli erien alkuun 5 minsaa myöhässä. Istui vähän aikaa ja lähti veks. Aina ei oikein tilanteita edes nähnyt , kun trafiikki edessä oli niin kovaa.
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti PeteX
Jokereitten kannattaisi lennättää jenkeistä joku elämäntapafilosofi avaaman solmun. Ei voittamista pidä pelätä, ei meidän kaikkien tarvitse olle pikkuisia sosiaalidemokraatteja, ei tarvitse välittää siitä mitä naapuri ajattelee, eikä varsinkaan pelätä voittamista. Hä? Homma on nupista kiinni ja Jortikka on väärä kaveri auttamaan tässä asiassa.

Turha mistään jenkkilästä on ketään tilata. Jari Sarasvuo voisi olla taas lääke ongelmaan . Vähän niinkuin jokunen vuosi takaperin. Jari ja Jarin haastattelulasit käyttöön. Miettikää nyt Jortsua antamassa haastattelua ne päässä. Sillä lähtee...

edit. +t
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kiitos Tapparalle. Pitkävedon kerrointa 3,5 tuli hyödynnettyä vetojeni kulmakivenä ja tuloksena oli muhkea 372 euron voitto. Jokereilta peli oli jälleen loistavaa viihdettä, jota jännitin kotoa teksti-tv:n välitykseltä. Ja tulihan se sieltä ajassa 52.24!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Sam#9
[BJokereilta peli oli jälleen loistavaa viihdettä, jota jännitin kotoa teksti-tv:n välitykseltä.[/B]

Jep, pysykää vaan siellä kotona seuraamassa tekstitv:tä, kun on vaikeaa niin tottakai jokainen itseään kunnioittava fani jää kotiin. Ja sieltä tekstitv:n ääreltä onkin parasta arvostella joukkueen tekemisiä...

No onneksi sentään suuri osa meistä Jokerifaneista oli edelleen paikalla ja porukka näytti että ainakaan meillä ei olla vielä luovutettu vaan taistelu jatkuu:

Viestin lähetti Carlos
[BJNarri-leiriin sen verran positiivista palautetta, että paljon meidän toimesta parjattu fanikatsomo piti hyvin ääntä läpi pelin, ja jaksoi kannustaa omiaan tilanteen kurjuudesta huolimatta. Väittäisin että B2:ssa olisi tämmöisessä pelissä ollut erittäin paljon hiljaisempaa.[/B]

Räkämaaleja ja pari taisteluvoittoa alle niin kyllä se siitä lähtee aivan kuten Jarna aamulla jutusteli.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti PeteX
Kiekko menee sisään, jos vain haluaa.

Kyllä tuo tehottomuus on puhdas rosterikysymys ennen muuta. Jos ainoastaan Metro ja Jarna pystyvät säännölliseen maalintekoon, on turha mestaruuksia odotella. Turuset ja Vertalat ovat oikeasti ongelma Jaffalassa. Bergenheim myös, pelkkä aktiivinen liike miellyttää vain Timo Jutilaa.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti flintstone
Jep, pysykää vaan siellä kotona seuraamassa tekstitv:tä, kun on vaikeaa niin tottakai jokainen itseään kunnioittava fani jää kotiin. Ja sieltä tekstitv:n ääreltä onkin parasta arvostella joukkueen tekemisiä...
Onpas Kivisellä otsaa aukoa päätään toisen fanin tekemisistä. Ja tietenkään en saa kommentoida suosikkijoukkueeni tekemisiä, kun en irtolippuani tähänkään matsiin ostanut. Onneksi siellä katsomossa oli jälleen sinunkaltaisiasi superfaneja kannustamassa joukkuettamme. Mielelläni vietin eilisenkin illan poikani kanssa kotona kahdestaan, kuin olisin suunnannut Areenalle katsomaan tuskaisen joukkueen nihkeää esitystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös