Jokerit KHL:ssä 2014–2015

  • 680 012
  • 1 783

yanilov

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit, new jersey devils,
Ilari Filppula
Tommi Santala
Tim Stapleton
Teemu Laine
Sami Lepistö

Siinä viisi Jokerihenkistä nimeä, joista olisi ihan realistista ja sopivaa aloittaa KHL-Jokerien luominen. Uskoisin, että kaikki nämä 5 olisivat kaiken lisäksi enemmän kuin halukkaita edustamaan Jokereita KHL:ssä.

Kaikella kunniotuksella noita herroja kohtaan ovat kovia jokeritaustaisia pelaajia, mut nyt tarvittais nuorempia ja parempia. Nyt sit katsotaan tekeekö kykyjenetsijät oikeesti töitä vai nostaako vaan liksaa. Nyt pitää löytyä uusia nuoria metropoleja ja selänteitä. Niitä me tarvitaa kun vastustajilla on esim joku radulov jne jne.
 

Jeffrey

Jäsen
40-vuotias Metropolit sen sijaan ei ole, sillä en näe hänelle käyttöä alempien ketjujen sentterinä pienellä peliajalla. Ja tuskin hänellä itselläänkään on haluja sellaiseen rooliin.

Miten näet 44 -vuotiaan Teemu Selänteen mahdollisuudet Jokeri -paidassa? Olisiko sinun analyysiesi perusteella Teemulle muuta paikkaa kuin 13:sta hyökkääjä. Ikäähän miehellä alkaa jo olemaan. Joutuisi varmasti melko tiukalle peliajalle. Tuskin miehellä sellaiseen haluja onkaan, kun NHL:ssä saa pelata suurempia minuutteja.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kaikella kunniotuksella noita herroja kohtaan ovat kovia jokeritaustaisia pelaajia, mut nyt tarvittais nuorempia ja parempia.

Realismia on että vähintään puolet Jokerijoukkueesta menee uusiksi vuoden kuluttua. Tilalle tarvitaan todella monta pelaajaa, näiden joukossa voi olla hyvin Jack Daniel'sin esittelemiä kokeneempia Jokeritaustaisia pelaajia ja myös nuorempia scouttaksia.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Realismia on että vähintään puolet Jokerijoukkueesta menee uusiksi vuoden kuluttua.


Toivottavasti ei nyt ihan näinkään. Ei koko palettia voi vuodessa laittaa uusiksi. Alakertaan toivottavasti jatkoa saadaan Väänäselle, Eroselle, Kousalle + reserviin Niemi, Lindbohm, Lindell, Saari, Lintuniemi. Hyökkäykseen kokoonpanoon saakka toivottavasti Moses, A. Tyrväinen, J. Tyrväinen, Hardt, Teräväinen, Rita, (Hahl) + reserviin Ben-Amor, Mustonen, Salminen, Lamberg.

Sen lisäksi toivon, että tälle kaudelle saadaan jo Kapanen, Lahti ja yksi hyvä pakki sisään ketkä jatkavat myös ensi kaudelle.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Toivottavasti ei nyt ihan näinkään. Ei koko palettia voi vuodessa laittaa uusiksi.

Tarkennetaan, puolet vakiokokoonpanosta menee todennäköisesti uusiksi. Reservipelaajien (Mäki, Ben-Amor, Niemi, junnut) mahdollinen jatkaminen pienentäisi kokonaisvaihtuvuutta.

Hahmotelma:
X1 - X2 - X3
X4 - X5 - Moses
Hardt - Hahl - X6
A. Tyrväinen - J. Tyrväinen - Rita
+ Mäki, Ben-Amor jne.

X7 - Kousa
Eronen - Väänänen
Dehner - X8
+ Niemi jne.

X9
X10
Nimellä mainituistakin osa saattaa siirtyä muualle.

Hyökkäykseen kokoonpanoon saakka toivottavasti Moses, A. Tyrväinen, J. Tyrväinen, Hardt, Teräväinen, Rita, (Hahl)

Teräväinen lähtenee Chicagon farmiin opettelemaan p-amerikkalaista pelityyliä kaudeksi 2014-15.
 

DefenceX

Jäsen
Kaikella kunniotuksella noita herroja kohtaan ovat kovia jokeritaustaisia pelaajia, mut nyt tarvittais nuorempia ja parempia.
Ihanko tosissasi ajattelet Jokereiden saavan jostain paljonkin parempia pelaajia? Varsinkin kun suostuisivat varmasti tulemaan hieman palkassa alaspäin Jokereiden kohdalla, jos verrataan muihin KHL-liigan (varsinkin Venäläisiin) joukkueisiin.


Tim Stapleton; Mies on tällä hetkellä 30-vuotias, joten ei voida puhua ikälopusta. Pystyy pelaamaan samaisella tasolla varmasti vielä 2-3 vuotta, joten kelpaisi minun Jokereihin. Edellisellä kaudella paukutti KHL:ssä tehot 24+16=40. Valitettavasti miehellä on sopimus Kazaniin, joten voidaan unohtaa, sillä Jokereilla ei ole varaa Stapletoniin, vaikka suostuisikin leikkaamaan palkkaansa.

Teemu Laine; Laine on myöskin 30-vuotias, joten pelivuosia parhaalla tasolla on vielä edessä. Pelannut nyt kaksi kautta Venäjällä ja vyölle on kertynyt 92 ottelua joissa tehot 37+40=77. Noilla näytöillä ehdottomasti vihreää valoa Laineelle!

Lisäksi ottaisin mieluusti vastaan Sami Lepistön (2. pakkipariin), sekä varauksin Filppulan ja Santalalle puolestaan sanoisin ei!


X - X - X
Laine - X - Moses
Hardt - Hahl - X
A. Tyrväinen - J. Tyrväinen - Mäki


X - Kousa
Eronen - Väänänen
Dehner - Lepistö
+ Niemi jne.

X
Kilpeläinen


Pelaajabudjettia tullaan nostamaan sen verran, että varmasti on rahaa kokonaan uuteen ykkösvitjaan. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että näitä hankintoja ei voida jättää tuonne KHL kaudelle, vaan jopa tuohon ykköskenttään on tehtävä hankinta jo tulevallekin kaudelle. Tuo kokoonpano ei varmasti vie pelaajabudjetista 5M€ enempää, ja tuskin edes sitä. Jäljellä oleville pelipaikoille on varmasti rahaa kirstussa, joten hyviä pelimiehiä saataisiin varmasti joukkueeseen.

E: Vai muistanko väärin, että puhuttiin pelaajabudjetin kolminkertaistamisesta?
 
Viimeksi muokattu:

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Jo syksyn peleillä on iso rooli ensi kauden kuvioihin. Soppareita aletaan kiinnittää varmaankin jo joulukuusta lähtien.

Itse näen, että hyökkääjistä Moses, A.Tyrväinen, Rita ja Ruutu tulevat saamaan sopparitarjouksen. Myös Mäki kovana Jokerimiehenä tullee saamaan jatkot. Kintaalla ovat Hardt, Hahl, J.Tyrväinen ja Ben-Amor. Teräväinen suuntaa luultavimmin Pohjois-Amerikkaan. Tärkeimmät ja parhaat junnut jatkavat myös (Lamberg, Mustonen, Henritius, Hännikäinen, Salminen). Pohjavitjat muodostuu pääosin vanhasta joukkueesta ja ylävitjat uusista jannuista. Mielellään sitä näkisi ylävitjoissa Lainetta, Stapletonia ja Lahtea. Keskusta uusiutuu melkein kokonaan. Hahl menisi loistavasti nelosessa, muita voisivat olla Filppulaa, Kapasta, Santalaa, Nokelaista jne. Ehkäpä The Ykkössena voisi olla ulkopuolinen ja kallispalkkaisin.

Puolustus vaikuttaa selkeämmältä. Väänänen, Kousa ja Eronen jatkoon. Lindbohm, Lindell yms. saanevat myös sopparit. Myös Niemi maskotiksi. Leppari ehdottomasti takaisin. Karalahti liittynee jo tälle kaudelle (oma mutu) ja lisäks tarvitaan muutama pakki. Ehkäpä yv-pommi (Niskala, Hietanen, Heikkinen tms.) ja joku nouseva kyky.

Maaliin joku KHL-apu (Hovinen, Lassila, Ahonen, I.Tarkki) ja kakkoseksi vaikkapa Myllykoski, J.Nieminen, Metsola tms.

Kyllä tuosta hyvin suomalaisen ja jokerihenkisen saa aikaseksi. Erittäin mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan joukkuetta aletaan rakentamaan.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Toivottavasti uusi UTJ tosiaan tajuaa, että koko palettia ei voida todellakaan laittaa uusiksi, kun lähdetään KHL:lään, vaan joukkueessa pitää tutut naamat näkyä jatkossakin. Jos sinne nyt kasataan kaksi ekaa ketjua täyteen "Osaloita" niin vaikea sitä on Jokereina pitää. Kova panostus ex-Jokereihin ja nykyisiin. Ykkösmolariin laittaisin isoimmat hilut ensi vuonna. Joku stara tyyliin "Bryzgalov" pitäisi saada remmiin messiin.

"Lahti" - "Filppula" - "Laine"
X - "Stapleton" - Moses
Hardt - Hahl - "A. Tyrväinen"
Mäki - J. Tyrväinen - Rita
+ Ben-Amor, Lamberg, Salminen, Hännikäinen, Koivisto

Väänänen - Eronen
"Lepistö" - Kousa/Nordlund
Niemi/Lindbohm - X
+ Lindell, Rantakari, Saari

"X/Bryzgalov"/"Lasak"
Kilpeläinen
Korpisalo/Lankinen

Tärkeimpinä jatkajina nykyisestä joukkueesta näen Mäen, Väänäsen, Ridan, Semirin ja Erosen. Jokereita isolla sydämellä koko viisikko, näille jätkille on pakko löytyä tilaa myös KHL:ssä.
 

Jeffrey

Jäsen
Itse näen tilanteen niin, että noin yksi kentällinen tarvittaisiin näitä ns. muukalaisia. Se onko he suomalaisia vai ulkolaisia on merkityksetöntä. Täytyy kuitenkin muistaa, että ns. Jokerileiman pelaaja saa aika nopeasti. Esimerkiksi Stapletonilla on jo Jokerileima vaikka pelasi meillä vain muutaman hassun kauden, ja todennäköisesti A. Tyrväistä me pidämme jo täysin Jokerina vuoden päästä, pidämmehän nyt jo Mosesta Jokerina.

Realistinen bruttopalkka muutamalle kärkijätkälle lienee siellä reilussa miljoonassa. Odotan, että palkkabudjetti on vähintään siellä 10 miljoonassa, joka korreloisi myös Hjalliksen puheisiin budjetin kolminkertaistamisesta.

Tein ihan täysin raakile hahmotelman Excelillä siitä minkälainen palkkarakenne meillä saattaisi olla. Hahmotelmassa 31 pelaajaa ja palkat siellä 10 miljoonassa. Dollarin päivän kurssi on 1,24 jos haluaa palkkoja vertailla mahdollisiin amerikan apuihin.

1 000 000 € 1 250 000 € 500 000 €
500 000 € 600 000 € 300 000 €
200 000 € 250 000 € 200 000 €
100 000 € 100 000 € 150 000 €

1 150 000 € 700 000 €
400 000 € 350 000 €
250 000 € 300 000 €


90 000 € 75 000 € 60 000 €
30 000 € 60 000 € 30 000 €

75 000 € 65 000 €
30 000 € 50 000 €


750 000 €
300 000 €
60 000 €

9 975 000 €

Jonkin näköistä ketjusommitelmaa näiden pohjalta:

Mr X Mr Y Teräväinen
Lahti Filppula Moses
Ruutu Hahl Rita
Mäki Tyrväinen Tyrväinen

2 kenttää reservejä: Ben Amor, Lamberg etc...


Mr Z Lepistö
Kousa Väänänen
Mr Ö Eronen

Ja taas kaksi paria reservejä: Niemi, Lindbohm, Lindel etc...

Hovinen
Mr Å
Mr Junior

Tämä nyt hyvin karkeana hahmotelmana, mutta uskoisin, että jotain tähän suuntaan asia voisi olla.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tärkeimpinä jatkajina nykyisestä joukkueesta näen Mäen, Väänäsen, Ridan, Semirin ja Erosen. Jokereita isolla sydämellä koko viisikko, näille jätkille on pakko löytyä tilaa myös KHL:ssä.

Mäki on liian tehoton ja hidas KHL:ään. Väänänen on varmasti jatkossakin Jokereiden kapteeni. Ridan paikka pitäisi löytyä joukkueen kahdesta ensimmäisestä ketjusta, muuten ei ole paljoa käyttöä. Edellinen kausi oli pisteiden valossa suurehko pettymys, tällä kaudella pitäisi tulla tehoja eri tahtiin, jos KHL-paikasta haluaa taistella. Semirille on käyttöä omassa "roolissaan". Osan peleistä varmaan joutuu kuitenkin katsomaan katsomon puolelta. Eronen on hyvä KHL-tason pakki, mutta tarvitsee myös kunnon pakkiparin, koska ei ole tarpeeksi hyvä korvaamaan pakkiparin puutteita juuri missään asiassa.
 

Animal

Jäsen
"Bryzgalov"

En halua olla ilkeä, mutta miten realistisena ihan oikeasti pidät jostain Bryzgalovista haaveilemista, jos miehellä palkka viime kaudella oli 10 000 000 dollaria, sitä edellisellä 6 500 000 ja Suomessa veroa lähtee suorilta puolet Venäjän n. 10-15% vastaan?

Kiva että on haaveita, mutta kyllä nyt joku kontakti reaalimaailmaan kannattaa säilyttää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mäki on liian tehoton ja hidas KHL:ään. Väänänen on varmasti jatkossakin Jokereiden kapteeni. Ridan paikka pitäisi löytyä joukkueen kahdesta ensimmäisestä ketjusta, muuten ei ole paljoa käyttöä. Edellinen kausi oli pisteiden valossa suurehko pettymys, tällä kaudella pitäisi tulla tehoja eri tahtiin, jos KHL-paikasta haluaa taistella. Semirille on käyttöä omassa "roolissaan".

Mäki on aivan riittävän hyvä pelaaja myös KHL:ään, alempien ketjujen sytyttäjä jolla on iso Jokerisydän. Sellainen pelaaja joita Jokerit jatkossakin tarvitsee. Väänänen on varma jatkaja, riittää maajoukkueessa ja riittää KHL:ssä isoon rooliin. Rita on myös käyttökelpoinen pelaaja alempiin ketjuihin KHL:ssä, Ridan nopeus ja fysiikka on myös KHL:ssä kovaa valuuttaa, kädet ei riitä kärkiketjuihin mutta jälleen alempiin ketjuihin Jokerisydäntä. Semirille en näe käyttöä, ellei KHL:ssä ole tarkoitus tapella. Jos jatkaa halvalla eikä tarvitse ns jatkuvaa pelipaikkaa niin olkoon nyrkkeinä sitten reservissä, ei suurta merkitystä KHL:ää ajatellen tai joukkueen kasvoina joiden pitäisi edustaa Jokerisydäntä. En kiellä etteikö Semir olisi soturi ja joukkuepelaaja mutta tasollisesti vähiten näistä mainituista KHL-mies, paitsi kaukalopugilistina mutta en tiedä onko sille osaamiselle oikeaa tarvetta jatkossakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Mäki on liian tehoton ja hidas KHL:ään. Väänänen on varmasti jatkossakin Jokereiden kapteeni. Ridan paikka pitäisi löytyä joukkueen kahdesta ensimmäisestä ketjusta, muuten ei ole paljoa käyttöä. Edellinen kausi oli pisteiden valossa suurehko pettymys, tällä kaudella pitäisi tulla tehoja eri tahtiin, jos KHL-paikasta haluaa taistella. Semirille on käyttöä omassa "roolissaan". Osan peleistä varmaan joutuu kuitenkin katsomaan katsomon puolelta. Eronen on hyvä KHL-tason pakki, mutta tarvitsee myös kunnon pakkiparin, koska ei ole tarpeeksi hyvä korvaamaan pakkiparin puutteita juuri missään asiassa.

Miksi jotkut ovat asioista näin pihalla? Vaikka Rita kykenee tekemään paljonkin pisteitä ei se silti tarkoita, että hän eläisi niistä pelaajana. Rita vääntää kumminkin vaihdosta toiseen huikealla asenteella ja aiheuttaa huonompana päivänäkin ongelmia vastustajan puolustukselle. Tuntuu vaan, että monet katsovat taas vain niitä pisteitä ja vähät välittävät muista asioista. Jokerisydänkin on miehellä paikallaan ja ensi kaudella on mahdollisuus siirtyä eniten Jokereissa runkosarjaotteluita tahkonneeksi pelaajaksi. Tällainen mies pitäisi siis heittää menemään jos ei tule huippukautta pisteiden valossa? Jotkut fanit saisivat täälläkin hävetä puheitaan. Mieluummin Rita kuin kymmenen pelaajana hieman parempaa mutta sielutonta palkkasoturia.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Ketkä olisivat sellaiset pelaajat joita ette haluaisi mistään hinnasta nähdä KHL-Jokereissa? Nyt sitten kyse KHL tasoisista pelaajista.

Itselle tulee nopeasti kolme nimeä mieleen Janne Pesonen, Sean "henkinen koti" Bergenheim sekä Jere Karalahti.

Edit: Tuleekohan K-Vantaalle vuosituhannen mestisjoukkue kaudelle 14-15? Veikkaan, että aika monta liiga jätkää pelailee siellä, kun ei KHL:ään mahdu. Seuraavalla kaudella Jokereilla on sitten virallinen farmijoukkue liigassa 13 epävirallisen lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ketkä olisivat sellaiset pelaajat joita ette haluaisi mistään hinnasta nähdä KHL-Jokereissa? Nyt sitten kyse KHL tasoisista pelaajista.

Itselle tulee nopeasti kolme nimeä mieleen Janne Pesonen, Sean "henkinen koti" Bergenheim sekä Jere Karalahti.

Mulle taas kelpaavat kaksi jälkimmäistä, mutta Pesonen vähän vituttaisi. En jotenkin osaa digata Pessistä edes maajoukkueessa (mikä on mulla harvinaista). Mieli epäilemättä muuttuisi, jos Pesonen sitten kuitenkin Jokereihin tulisi ja pelaisi helvetin hyvin.

Se nyt on kuitenkin tosiasia, että varsinkin tulevaisuudessa fanit joutuvat entistä enemmän suvaitsevaiseksi pelaajahankintojen seurataustan suhteen.
Itselleni muutos ei ole suuri, koska minusta pelaajan tunnearvon määrittää ensisijaisesti teot Jokereissa, eikä muualla. (NHL ja maajoukkuejutut ovat sitten erikseen)

Onhan se KHL-aikanakin mukavampi, jos pelaaja on jokeritaustainen. Mutta esim. IFK-taustalla on entistä vähemmän merkitystä sen jälkeen kuin KHL alkaa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Janne Pesonen on viimeinen pelaaja, jonka Jokereissa haluaisin nähdä. Oululaisen sukelluskoulun kasvatti voi kiertää jatkossakin Jokerit todella kaukaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ketkä olisivat sellaiset pelaajat joita ette haluaisi mistään hinnasta nähdä KHL-Jokereissa? Nyt sitten kyse KHL tasoisista pelaajista.

Itselle tulee nopeasti kolme nimeä mieleen Janne Pesonen, Sean "henkinen koti" Bergenheim sekä Jere Karalahti.

Siinähän ne kaksi pahinta taitaa olla, Pesonen ja Bergenheim. Muita inhokkeja (joilla on mitään saumaa KHL:ään), joita ei pystyisi sulattamaan ei oikein tule mieleen. Laatupelaajia, kunhan ovat, niin toivotetaan tervetulleeksi (pl. edellä mainitut)
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Osallistuuko Jokerit mahdollisesti jo ensi kesän KHL-varaustilaisuuteen ja uusien joukkueiden laajennusdraftiin, vai mikä se lieneekään on. Sen kautta pyritään hankkimaan muuan pelaaja.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pesosta ja Karalahtea en ikinä halua nähdä Jokeripaita päällä. Pesonen aiheuttaisi sellaisen oksennusreaktion, että alta pois. Menköön vaan jatkossakin tuonne naapuriin sukeltelemaan.
 

chubster

Jäsen
Tein ihan täysin raakile hahmotelman Excelillä siitä minkälainen palkkarakenne meillä saattaisi olla......

Paino tosiaan sanalla RAAKILE HAHMOTELMA, mutta ihanko oikeasti oot miettiny tuon palkkarakenteen ja nuo nimetyt pelaajat edes raakile asteelle?

Sekö, että joukkue siirtyy KHLään on peruste sille, että kannattaa ruveta maksamaan motipäisiä summia pelaajille, jotka ei todellakaan ole sen arvoisia? Jos tarkoituksena on pitää noita "omia jätkiä" joukkueessa, niin eikai sitä silti tartte pistää ihan sekopäisiä summaa rahaa. Se, että liiga vaihtuu ei tee pelaajista sen arvokkaampa, kun ei ne niiden taidot mihinkään nouse samalla. Tuli vain mieleen.

Jos pitää niitä omia jätkiä, niin antaa niille maltillisia sopimuksia niin sitten pystyy satsaamaan siihen kärkeenki enemmän ja saada mahdollisesti laadukkaampaa pelaajaa sisään.

Just my two cents.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Se, että liiga vaihtuu ei tee pelaajista sen arvokkaampa, kun ei ne niiden taidot mihinkään nouse samalla.

En nyt muista kuka toi esiin ja missä ketjussa, mutta joka tapauksessa Jokereiden siirtyessä KHL:ään pelaajien työaika kasvaa (pidemmät vierasreissut) ja periaatteessa työ on myös vaativampaa kun vastustajat ovat kovatasoisempia. Normaalissa työelämässä nuo molemmat ovat käsittääkseni valideja perusteita palkankorotukselle.
 

Gemondo

Jäsen
En nyt muista kuka toi esiin ja missä ketjussa, mutta joka tapauksessa Jokereiden siirtyessä KHL:ään pelaajien työaika kasvaa (pidemmät vierasreissut) ja periaatteessa työ on myös vaativampaa kun vastustajat ovat kovatasoisempia. Normaalissa työelämässä nuo molemmat ovat käsittääkseni valideja perusteita palkankorotukselle.

Ainakin Hjallis Maikkarin haastattelussa sopimuksista kysyttäessä sanoi jotain tähän suuntaan: "kaikki sopimukset on käytävä uudelleen läpi liigan vaihtuessa, koska myös työnkuva vaihtuu oleellisesti haastavammaksi. Eli pelaajille on maksettava enemmän, ja sen me olemme tietenkin valmiita tekemään."
 

chubster

Jäsen
En nyt muista kuka toi esiin ja missä ketjussa, mutta joka tapauksessa Jokereiden siirtyessä KHL:ään pelaajien työaika kasvaa (pidemmät vierasreissut) ja periaatteessa työ on myös vaativampaa kun vastustajat ovat kovatasoisempia. Normaalissa työelämässä nuo molemmat ovat käsittääkseni valideja perusteita palkankorotukselle.

Aivan totta tuokin. En tullut ajatelleeksi muuta kuin pelillistä tasoa pelaajilla ja siinä suhteessa maksettavaa palkkaa. Tosiaan kuormitus nousee myös ja varmasti palkkaa sen myötä on tarkastettava ylöspäin hieman!
 

Jeffrey

Jäsen
Aivan totta tuokin. En tullut ajatelleeksi muuta kuin pelillistä tasoa pelaajilla ja siinä suhteessa maksettavaa palkkaa. Tosiaan kuormitus nousee myös ja varmasti palkkaa sen myötä on tarkastettava ylöspäin hieman!

Jeps. Palkankorotus perjaatteeni liittyi tosiaan siihen, että työnkuva muuttuu, kuten Hjallis sanoikin. Lisäksi pitää alkaa maksamaan huomattavasti enemmän ulkomaan päivärahoja, kulukorvauksia yms. Eiköhän Jokereilla yleisty myös tilanne jossa pelaajat asuvat kauempana Helsingistä. Voisin myös kuvitella, että mikäli tänne oikeasti jotain miljoonamiehiä saadaan vaikkapa P-Amerikasta, niin vaikka Jokereilla on käsittääkseni työsuhde asunnot melko kunnossa, täytynee asuntoetuunkin panostaa lisää?

Se mikä tuo palkankorotus tarve on tässä tapauksessa on tietysti täysin arvailujen varassa. Syystä tai toisesta päädyin itse kertoimeen 1.5. Suuntaa antava toki tuokin. Lisäksi tietysti mietin sitä, minkälaista palkkaa kyseiset pelaajat voisi saada muualla, ja mikä olisi tätä vasten palkka jota Jokereiden pitäisi maksaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös