Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 734 677
  • 8 198

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Eikö tämän kaiken avain ole Jokerit ry:llä? Nimioikeuden hallinta kaiketi on ainoa asia, joka turvaa Jokereiden tulevaisuuden kannatettavana jääkiekkoseurana. Vaatii tietysti kaiken aloittamista lähes alusta, mutta puhtaalla pöydällä on kivempi toimia. Eiköhän puhdistetulla brändillä ole sen verran markkina-arvoa, että Jokerit nähtäisiin hyvin pian liigassa vanhalla hyvällä Jokeri-ilmeellä.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Jokerit omalla päätöksellään vetäytyy KHL:stä kaikki seuraukset huomioiden, on sen mun mielestä kohtuullisen kunnioitettavaa toimintaa.
Se juna meni jo.
Näiden julkitulleiden (ja tulossa olevien?) yhteistyösopimusten purkujen jälkeen se on väistämätöntä.
Eilen jos olisi ilmoitettu joku olisi vielä voinut uskoa sitä omaksi päätökseksi.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on siinä, nyt loppu Jokereiden KHL-homma omasta ja toivottavasti kaikkien puolesta. Jos joku järjestää ensi viikolla Areenalla ottelutapahtuman, on sinne syytä mennä korkeintaan Ukrainan lippujen kanssa keskeyttämään peli kansainvälisen medianäkyvyyden toivossa. Mutta toivon ettei kukaan nyt tosissaan aio moista ottelua järjestää.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kummalla on isossa kuvassa enemmän vaikutusta: Köyliön Kenkä & Kala lopettaa 10 000 euron vuosittaisen sponsiyhteistyönsä Jokereiden vai että vaikkapa SOK laittaa satojen miljoonien Venäjän toiminnat seis ja keskeyttää suomalaisten elintarvikkeiden viennin Venäjälle?

Jokaisella on vaikutusta ja siksi jokainen keino pitää käyttää.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hyvä kun Kurri antaa sponsoreiden lähteä ja sitten mahdollisesti kertoo lähtevänsä KHL:stä. Eikö voinut aikaisemmin jo lähteä ja säilyttää sponsorit? Nyt hän tahallaan tappaa Jokerit.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Vaikka KHL:stä olenkin jo pitkään halunnut pois, niin onhan tämä nyt helvetin surullinen päivä myös Jokeri-kiekon historiassa. Jokerit oli ainakin toistaiseksi nyt tässä :( Ehkä jonain päivänä joskus jossain uudestaan, mutta tuskinpa ensi syksynä. Lisäksi Brian O’Neillit ja kumppanit on nyt nähty viimeisen kerran Jokeri-nutussa...
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Itse kyllä pelkään edelleen, että tämä tarkoittaa vain tätä kevättä ja ensi syksynä jatkuu normaalisti.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kaveri ainakin oli vielä tänään vienyt mikrofoneja jne. hartwallille kun suunnitelma oli että pelataan. Eli nopeasti muuttuu.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
This is KHL ..
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Itse kyllä pelkään edelleen, että tämä tarkoittaa vain tätä kevättä ja ensi syksynä jatkuu normaalisti.
Tuossa juuri postaamassani twitter keskustelussa joku väittää että kyse olisi koko sarjasta lähtemisestä. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös