Jokerit kaudella 2013–2014 – näillä mennään!

  • 1 055 550
  • 2 529
Suosikkijoukkue
Lukko
Hauskinta tässä onkin se, mitä Pens teki ongelman ratkaisemiseen; hankki kokeneen back-upin. Ja tällä hetkellä se oli kannattava päätös, mielestäni Jokereiden pitäisi pyrkiä samaan.

Kilpeläinen ja Pensin kokenut back-up ovat molemmat sulaneet työsulkukaudella Lukkoa vastaan puolivälierissä. Kilpeläinen hävisi sarjan, on myös voittanut niitä. Ensi kaudella todnäk liigan parhaita kassareita, tuskin se nyt jäätyi loppuelämäksi. Azevedokin ihan eri maassa.
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tässä äsken vilkaisin Jokereiden Windows-puhelimille suunnattua sovellusta ja sieltä joukkueen pelaajia, niin onko minulta mennyt pahasti ohi, vai onko pelaajaluettelossa virhe? Sen mukaan Jokereissa pelaisi Jesper Piitulainen numerolla 54. Tosin pelaajalista oli muutenkin sekava, siellä oli Hetenyikin. Mutta tietääkseni Piitulaisella ei ole mitään Jokeritaustaa, korjatkaa jos olen väärässä. En tiedä, mistä se nimi on sinne eksynyt. Ja oli kyllä listassa myös pelaajia, jotka eivät Jokereissa ensi kaudella jatka, mutta tuo yksi nimi kummastuttaa.

Lisäystä jälkikäteen: Piitulainen näköjään Vantaalla käynyt lainassa SaiPasta, sieltä ilmeisesti tämä yhteys.
 
Viimeksi muokattu:

Tahvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Minnesota North Stars(R.I.P)
... joten kyse on sovelluksen virheestä.

Tälläinen tieto oli lärviksessä toissapäivänä:

Helsingin Jokerit
maanantai
Tiedoksi Jokerit Liven Windows Phone -käyttäjille!

Facebook on päivittänyt palvelimiaan ja tämän vuoksi Jokerit Live kaatuu Facebook-seinän hakemisen yhteydessä. Jos haluat käyttää palvelua, asenna se uudelleen ja älä tee Facebook Connectia. Teemme korjauspaketin pikimmiten ja pistämme sen Kauppaan. Pahoittelumme!
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Virhehän tuo Piitulaisen nimi epäilemättä on. Tuohon sovellukseen vielä, niin maanantaina asensin sen uudestaan, ilman kirjautumista Facebookiin, kun se kaatuili. Tänä aamuna sitten latasin sen Jokereiden lupaaman päivityksen kaupasta. Katselin siinä sitten samalla, tuliko näkyviä muutoksia entiseen, niin silloin pisti silmään tuo J.P.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ensikauden sentteritilanne heikentyy merkittävästi jos Filari tosiaan lähtee, linkki suomikiekko.fin uutiseen asiasta;
Jokerit menettämässä parhaan pistemiehensä KHL:ään Suomikiekko

Tätä on pelätty nyt muutama kuukausi, mutta tosiaan huomiseen asti on aikaa tehdä sopimus jos Ilari haluaa muussa joukkueessa pelata. Tulee todella hikinen odottelu huomisen yli. Toivottavasti ei tule huonoa uutista, haluan nimittäin paljon mieluummin Ilarin kuin hänestä saatavilla korvauksilla ostetun toisen supersentterin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jaa että Ilu KHL:ään.. Eipä toisaalta olisi yllättävää että joukkueensa kyultakypärä lähtee ruplia vuolemaan... Toivotaan ettei huomenna tule varmistusta Filppulan siirrosta. Huominen on deadline... Jos Ilari poistuu niin on aika hypätä tasajalkaa paniikkinappulan päällä. Stapleton, Metropolit, Santala ketä näitä nyt olisi.. Rahaa tiskiin vaa ja ostetaan sopparit ulos... (hymiö) Lehterä suunnannee St. Louisiin? Niko Kapanen? HPK-huhua on ainakin liikkunut kaverin ympärillä...

Toivottavasti seurajohto osaa suhtautua tilanteeseen viileästi jos Ilari meinaa loikata. Hillitty vahvistus sentteriosastolle tyyliin Winchester?

Jesse - Eaves/Teukka - Riksa - Julle...

Seurataan tilanteen kehittymistä..
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mikäli Filppula lähtee niin pelonsekaisin fiiliksin odotetaan korvaajaa... Kunhan kauteen ei lähdetä Eaves - Teräväinen/(Tyrväinen!!!) - Riksa - Tyrväinen(Salminen) -nelikolla...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kapasella on voimassaoleva sopimus Kazanin kanssa.

Jep.. Ja omhan Metrollakin vielä ensikauden kattava diili... Jännä juttu että joka vuosi miettii Metron olevan jo liian vanha, mutta silti mies vaan dominoi NLA:ta miten tahtoo.. Toisaalta fantasiaosastolle nämä...

1 kärkisena tarvitaan jos Ilari lähtee. Jos ei niin pitää katsoa nykyiset kortit ennen vahvistuksia.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomenna menee umpeen myös ainakin yhden muun pelaajan KHL-pykälän takaraja, joten saa nähdä josko viikonloppuna tai alkuviikosta olisi jotain tiedotettavaa. Tottakai toivon, että Filppula jää, mutta jos lähtö on edessä, niin sitten vaan uutta jätkää sisään. Joukkueen runko on niin hyvin kasassa ettei yksittäiset pelaajat sitä romahduta kokonaan. Ja kun pidetään vielä mielessä, että Jokereilla on rahaa + Filppulalle maksettiin ihan kunnon palkkaa = korvaaja on laadukas.

Toisaalta en pistäisi Ilarin lähtiessä pahakseni, jos sisään tulisi kaksi n.40 pisteen sentteriä. Ykköseen se kiekollisempi 45 pisteellä ja kakkoseen sitten 35 pisteen raataja.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Huomenna menee umpeen myös ainakin yhden muun pelaajan KHL-pykälän takaraja, joten saa nähdä josko viikonloppuna tai alkuviikosta olisi jotain tiedotettavaa.

Toisaalta en pistäisi Ilarin lähtiessä pahakseni, jos sisään tulisi kaksi n.40 pisteen sentteriä. Ykköseen se kiekollisempi 45 pisteellä ja kakkoseen sitten 35 pisteen raataja.

Ja plan B:n pitäisi olla valmis. Mutta kun teoriat ovat teorioita... Eiköhän ensi kaudellakin ole ihan mukiinmenevä joukkue koossa. Mestaruudesta taistellaan ja pysytään Stadin ykkösenä. Vaikka naapuriin on kuulemma vasta ostoslistan puolessa välissä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No jaa. Ei Filppula korvaamaton ole. Liian monta kertaa hyytynyt jo ratkaisupeleissä meillä, eikä suoritustaso muutenkaan kovin tasainen ole. Riittävän hyvä ykkössentteri toki liigaan jos muu joukkue on laadukas, mutta Filppula itsessään ei joukkuetta kannattele. Kuten olen tännekin kirjoittanut, 4 vuoden pahvi aikaisemmin oli virhe. Toki jos lähtee KHL:ään ja Jokerit saa rahastettua niin propsit kyllä seurajohdolle.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
No jaa. Ei Filppula korvaamaton ole. Liian monta kertaa hyytynyt jo ratkaisupeleissä meillä, eikä suoritustaso muutenkaan kovin tasainen ole. Riittävän hyvä ykkössentteri toki liigaan jos muu joukkue on laadukas, mutta Filppula itsessään ei joukkuetta kannattele.

Onhan se totta ettei Filppula ole täysin näiden kahden kauden aikana vastaamaan koviin odotuksiin, mutta vaikea on silti tilanne, jos nyt aletaan etsiä uutta ykkössentteriä. Todennäköisyys sille, että luu jää käteen on iso, varsinkin kun huomioi vielä, että Jokerit operoi tällä hetkellä ilman UTJ:tä.

Tietenkin tilanne on eri, mikäli lähtö on ollut joukkueenjohdon tiedossa joskus helmi- maaliskuussa ja korvaajan haku on voitu aloittaa silloin, mutta jos näin olisi, niin eiköhän Filppulan KHL-sopimuksesta olisi tiedotettu jo aikoja sitten.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Toivottavasti seurajohto osaa suhtautua tilanteeseen viileästi jos Ilari meinaa loikata. Hillitty vahvistus sentteriosastolle tyyliin Winchester?

Jesse - Eaves/Teukka - Riksa - Julle...

Meikäläinen ei kyllä tuollaista sentteri-ratkaisua ymmärtäisi. Winchester on asenne-/energiapelaajana varsin hyvä, muttei mun papereissa ykkössentteri kuitenkaan. Kakkoskentässä kun vielä Eaves tapansa mukaan loukkaantuisi niin soppa olisi valmis, ottaen huomioon Teräväisen näytöt liigatasolla sentterin paikalla.

Mutta joo, toivottavasti Ilari jäisi niin ei näitä asioita tarvitsisi edes miettiä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Luin uudestaan vielä tuon artikkelin Ilarin mahdollisesta siirrosta. Siinähän todetaan vain, että Ilarin on mahdollista siirtyä KHL:ään vielä toukokuun aikana, eikä varsinaisesti sanottu että joku tietty joukkue olisi ollut kiinnostunut. Varmasti on keskusteluja käyty ihan jo vaikka testimielessä agentin toimesta, mutta Ilarillakin on sanansa sanottavana. Ei varmasti turhaan tehnyt pitkää sopparia Jokereihin ja taisi mainitakkin jossain haastiksessa, että olisi tarkoitus pitempäänkin viipyä.

Jos Ilari tänään/huomenna siis lähtee, niin Jokerit ei saa korvausta, mutta budjettiin vapautuu Ilarin mentävä aukko...
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Kannattaa muistaa että tuo Suomikiekko on klikkaushuoraus-sivusto. Uutisessa vain mainitaan että tänään on deadline, ei muuta. Kummasti sai aika monta klikkausta tätäkin kautta.

Onhan se satavarmaa että KHL on kysellyt Filppulaa. Jos sieltä joku jengi hänet haluaisi, niin eiköhän sitä sopparia olisi alettu hieromaan jo aikasemmin eikä viimeisenä päivänä.

Joten siinä mielessä tuon "uutisen" ei pitäisi aiheuttaa mitään ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Faktahan on että Ilari saattaa lähteä rajan taakse tai olla lähtemättä. Itse Filun lähtö ei sinänsä pelota, mutta se mitä toimisto taikoo tilalle mahdollisen lähdön tullessa kyllä pelottaa. Kuka siellä vastaa korvaajan hankkimisesta? Keke? Hjallis? Virmanen? Hjallis Jr.?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Koskas Tyrväisen Antin pelit sitten loppuu tämän kauden osalta?

Tyrväisen Oklahoma City Barons johtaa AHL:n läntisen konferenssin finaaleissa Pulkkisen edustamaa Grand Rapids Griffinsiä otteluvoitoin 2-1. Jos Barons etenee tuosta jatkoon, niin Tyrväisen sopimuksen (sikäli kun sellainen on olemassa) julkaisu venyy juhannuksen tienoille ja samalla Tyrväisen kesäloma jää aika lyhyeksi.
 

Sudan1

Jäsen
Olenkin ihmetellyt, kun asia ei ole tännekkään palstalle aiemmin pompannut edes huhuna, koska itse kuulin tästä jo muutamaa viikkoa takaperin että sopimus olisi Ilarilla tehtynä.
 

Catch22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahtitilanne alkaa pikkuhiljaa ratketa.

Jokereilla 3 kandidaattia maalille. 1 suomalainen ja 2 ulkomaalaista. Kaikki huippunimiä. (Nimiä en uskalla tähän heittää, mutta luotettava on lähde.)
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Maalivahtitilanne alkaa pikkuhiljaa ratketa.

Jokereilla 3 kandidaattia maalille. 1 suomalainen ja 2 ulkomaalaista. Kaikki huippunimiä. (Nimiä en uskalla tähän heittää, mutta luotettava on lähde.)

Mielenkiintoinen ja yllättävä homma. Mitäs Kilpeläiselle tehdään?

Suomalainen on varmasti Ari Ahonen, ulkomaalaisista voi olla Wesslau (hässäkkää HV:n kanssa) ja joku muu.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Filppulan saattaa pitää Jokereissa se, että loppukausi ei mennyt alkukauden malliin juhlakulkua ja rumputulta pelistä toiseen. Tämän pitäisi riittää karkoittamaan hätäisimmät kosiskelijat, mutta samalla olla hälytys Jokereille, että sama saattaa olla edessä myös tänä vuonna. Joukkue pitää vain saada suoriutumaan runkosarjasta playoffeihin, sen jälkeen kaikki on mahdollista ja joukkuekin pitäisi kasata sen mukaan.

Mielestäni Jokereiden pitäisi joka tapauksessa, Ilarin jäädessäkin seuraan, hommata yksi sentteri lisää. Eavesin ja Teräväisen kakkossentterin paikka kun on vähintään kyseenalainen.
 

Catch22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen ja yllättävä homma. Mitäs Kilpeläiselle tehdään?

Suomalainen on varmasti Ari Ahonen, ulkomaalaisista voi olla Wesslau (hässäkkää HV:n kanssa) ja joku muu.

Ja niin siis en tiedä ollaanko Kilpeläistä kauppaamassa pois, vai tuodaanko uusi veskari Kilpeläisen rinnalle. Saas nähdä.

Oliko Korpisalon lähdöstä mitään varmaa tietoa vielä? Koska jos Korpisalo lähtee, niin silloin Eero varmaankin jää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös