Jokerit-JYP To 23.9.2004

  • 8 977
  • 81

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Noh, vaikka tappio tällä kertaa tulikin en suostu murjottamaan. Radiosta kuultuna ja raportteja luettuna ei JYP lähtenyt roikkumaan perässä ja pelkästään peliä rikkomaan. Missään vaiheessa ei myöskään täysin luovutettu vaan asenne vaikutti olevan kohdallaan. Mielestäni tästä on edelleen hyvä jatkaa.

Tapaus Kinos. Jos ei kohta ala esityksen parantua on mielestäni Kinos siirrettävä sivuun. Onhan meillä noita lupaavia junnuja. Leppänen ja Hyvärinen nyt ainakin.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti Tj
-- ja kameramiehet näyttivät olevan Tsekeistä lainassa, niin silti.
Niinpä niin, harmi että loppujännitys linjatuomarin housujen vetoketjun ylösvetämis-episodista jäi näkemättä :(

Suoraan sanoen illalla vitutti, vaikka Alakulman kisastudiossa olikin vallan kiva fiilis. Ei ole ihmekään, jos ei voiteta, kun tyhjiä avopaikkoja ja rankkareita tuhlataan säälittäviin pyrskähdyksiin. Vitutusta toki lisäsi vielä se, että ne parhaimmat paikat tulivat kädettömille olioille tyyliin Mikkonen, Piispanen, Hauhtonen.

Ensimmäistä kertaa minäkin näin eilen digi-ihme-superhyper-tv:n tuotoksia ja pakko kyllä myöntää, että JutiAnu-show näyttää tuon rinnalla lähinnä pilkanteolta Liigaa kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Re: Re: Re: Selvä maali ja vähän pelistäkin

Viestin lähetti flintstone
No en käy tästä tappelemaan koska en hallissa ollessani tietenkään nähnyt tuota MTV3+:n peliä, vaan vasta sen 22:30 alkaneen otteluraportin. Joka tapauksessa tuossa plussan otteluraportin kuvassa kiekko mielestäni kävi selvästi maalissa. Enkä edes tiennyt ennen tämän ketjun ja jatkoajan otteluraporttia lukemista (Alatalon protestoinnista) että tuossa maalissa edes olisi ollut mitään epäselvää.


Puolueeton kommentti: Ei maalia!
MTV3+ koosteessa ei näytetty oikeita hidastuksia. Mutta HockeyNight pelissä sahattiin varmaan 3 minuuttia erillaisia hidastuksia. Paras hidastus oli maalin sisältä kuvattuna. tolppa, tolppa ja ulos. Tämä on taivaan tosi ;-)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Re: Selvä maali ja vähän pelistäkin

Viestin lähetti Mr.J
Puolueeton kommentti: Ei maalia!.......tolppa, tolppa ja ulos. Tämä on taivaan tosi ;-)
Tämä on tätä kun julli kommenoi tapahtunutta... totuus on kaukana ;-)
Todellisuudessa tapahtui: tolppa, tolppa, ja vielä kerran tolppa ja vasta sitten ulos eli maali, mutta kiekko ei käynnyt maalissa. Eli kiekko kävi oikeassa yläkulman tienoilla sekä ylärimassa, että tolpassa ja siitä viellä sieltä vasemman tolpan kautta ulos.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maali

Ainoa kuvakulma, josta voisi aukottomasti päätellä ylittikö kiekko missään vaiheessa maaliviivaa, olisi yläkameran kuva. Tällaista kuvaa ei maikkarin lähetyksessä näytetty, mutta erotuomarijohtaja Järvelän mukaan kuvasta kävi aukottomasti selväksi, että kiekko ylitti maaliviivan.

En lähtisi tätä kyseenalaistamaan näkemättä samaista kuvamateriaalia.
 

MisterFinland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Modo,
Viestin lähetti flintstone

Mahti-Martti on siis mukana Jypin kokoonpanossa, hyvä juttu niin pääsee itse näkemään mikä tämä hienosti kauden avannut ulkomaalaisvahvistus on miehiään.

Niin yleensähän loppukaudesta nämä jypin ulkomaalaiset pelaavat jo hjareenassa, joten hyvähän se on tsekata uusi vahvistus jo valmiiksi.
 

Naughty_S

Jäsen
Viestin lähetti MisterFinland
Niin yleensähän loppukaudesta nämä jypin ulkomaalaiset pelaavat jo hjareenassa, joten hyvähän se on tsekata uusi vahvistus jo valmiiksi.

Tähän on pakko lisätä sen verran, että yleensä Hjareenassa pelaa loppukaudesta täällä (tai esim. Kerhossa) flopanneita ulkomaalaisia tyyliin Vostrak ja Drouin. Onnistujat taas pidämme itsellämme kauden pari ennenkuin ne siirtyvät Kärppiin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös