Jokerit - Ilves ma 5.12.2005

  • 14 147
  • 93
Tila
Viestiketju on suljettu.

SaKaRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oiva kirjoitti:
Toivottavasti jäähymäärät putoavat meidän jengillä tänään sinne max. 5 kpl tasolle. Ja toivottavasti molari onnistuu. Noilla kahdella seikalla ollaan jo hyvin lähellä pisteitä.

Ilveksen ei parane ottaa kahta jäähyä enempää, jos aikovat voittaa. Jokerithan voisi pelata koko pelin 4 pelaajalla, niin tehoton tuo Ilveksen ylivoima on. Molemmat joukkueet tosiaan vaihtoivat maalivahtia lauantaista, mikä todennäköisesti parantaa molempien joukkueiden peliä.

Toivottavasti näemme tiukan ottelun, mutta pelkään kyllä murska numeroita...

Jokohan Hyvönen saa tehdä maalin tässä pelissä.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Pelistä mitään tietämättömänä voi vain todeta, että yllättävä ja huippuarvokas lopputulos. Kaksoiskohtaamisesta 3-3 on ikään kuin parempi kuin 0-6, ja sikäli, kun ansioilla mitään merkitystä on, lauantain perusteella pistejako on vähintäänkin oikea.

Ammunko yli, jos väitän Ilveksen kasiseiskojen hakevan vertaistaan? Tällä kertaa ammattimiehiä kyykytti Rask.


Ja sitten on muuan pelaaja, joka nimimerkki Manea lainatakseni paransi jälleen kerran omissa nimissään olevaa "SM-liigan kaikkien aikojen vanhin maalintekijä" -titteliä. On vain yksi Helminen.



Ranger
 

Wladislaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kylläpä tuntuu hyvältä lauantaisen jälkeen.

Ylivoimamaali, neljä tehtyä kaiken kaikkiaan... alkaisko se Heinz-purkki pikku hiljaa aueta kunnolla?
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
ranger kirjoitti:
Ja sitten on muuan pelaaja, joka nimimerkki Manea lainatakseni paransi jälleen kerran omissa nimissään olevaa "SM-liigan kaikkien aikojen vanhin maalintekijä" -titteliä. On vain yksi Helminen.

ranger

Joo- Raipe on snaipperi! Pesonen pääsi sisäisessä maalipörssissä vähän karkuun mutta ei vielä ratkaisevasti.

Mahtaa Helminen ihmetellä että pitääkö tällä kaudella kaikki tehdä itse - maalitkin?
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kilgore Trout kirjoitti:
Joo- Raipe on snaipperi! Pesonen pääsi sisäisessä maalipörssissä vähän karkuun mutta ei vielä ratkaisevasti.

Mahtaa Helminen ihmetellä että pitääkö tällä kaudella kaikki tehdä itse - maalitkin?

Jos Helmisellä olisi ollut uransa alkuaikoina näin tehottomat laiturit, niin hänestä olisi varmaan tullut Javanaisen voroinen malinsylkiä. Valitettavasti silloin oli vierellä miehiä, jotka pisti namipasseista kiekot maaliin ja syöttelykin riitti.

Mutta itse asiaan, eli mahtava tunne, kun lauantain vääryys tuli kuitattua. Tällä kaudella Ilves voittaa lähes aina kun ennakkoon pitäisi hävitä. Hartwalli ja Typhooni ovat meille nykyisin helppoa kauraa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on Vitutus suurempi kuin norsun mulkku. Voi taivahan perkele että mun pitikin mennä areenalle. Mitä kauempana areenasta olen sen paremmin taitaa Jokerien peli kulkea. Positiivista tänään oli areenalla pelin jälkeen jaetut levitteet, mulla olikin margariini loppu.

Kankaanperän Markukselle kiitokset asenteesta ja Ilvekselle onnittelut pisteistä. Nyt aukesi Slovakialainen vodkaputeli ja tässä vitutuksessa se ei kauan kestä.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha tässä on alkaa yksittäisiä pelaajia moittimaan, vaikka maalivahti Rämöllä oli heikko ilta ja Jalkasen emämunaus vei Ilveksen 2-1 johtoon. Ei ollut kyllä muidenkaan otteissa kehumista. Esim. Kankaaperä veti kaikki vedot yli tai ohi maalin. I. Filppulan kynäilyt saavat kyllä multa kehut.

Siis kaikki kunnia Ilvekselle voitosta. Ihan järkevästi pelaten Jokerit näytti ihan avuttomalta. Niin potuttaa, että en jaksa enempää, menisi vain överiksi, kun Jokereista ei ole mitään hyvää kerrottavana.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Hyi saatana mitä paskaa. Ylipalkatut vellihousut pani taas parastaan. Oliko Santala kentällä???
Joo, margariinit tuli hyvään saumaan tännekin.

Naps, sano pullon korkki...
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Juu, sellainen ottelu. Jokerit vei ekan erän aivan 100-0, mutta jäi vaan maalit tekemättä. Tokassa erässä Ilves otti ottelun haltuun ja se oli sitä myöten selvä. Ei ole kovin hyvä itseluottamus Jokeri-leirissä, kun noin pahasti peli sekoaa kun kaveri panee kampoihin ja saa onnistumisia. Ilvekselle hieno ja ansaittu voitto, tällaiset vieraspisteet maistuvat. Vääryydellä ei ole Ilveksen voiton kanssa mitään tekemistä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
spoonful kirjoitti:
Turha tässä on alkaa yksittäisiä pelaajia moittimaan, vaikka maalivahti Rämöllä oli heikko ilta

Ainakaan maalikoosteen perusteella ei Rämöllä ollut maaleissa osaa eikä arpaa, takatolpalta tyhjiin, läpiajo ja ohjaus nenän edestä. Voi toki olla, että muuten pomputteli, kuten Passmore lauantaina, silloinkaan ei varsinaisista maaleista hirveästi voinut molaria syyttää. (vaikka sylkikin 1.maalissa helposti ja ylipelasi 4.maalissa itsensä pois maalilta)


Odotinkin pisteiden menevän tästä double-headerista 3-3, mutta kuvittelin kyllä voittojen menevän toisin päin.

Kyllä tuli pisteet tosi tarpeeseen, kun Ässät on edellä kovassa nosteessa ja kuuden joukkoon tässä kuitenkin pyritään. Ennen joulutaukoa vielä vaikeat HPK- ja Blues-ottelut edessä. Helmisen viime aikojen maalitehtailusta innostuneita toppuuteltakoon tosiasialla, että miehen maaliennätys liigassa on 21 maalia. Niille lukemille ei ole asiaa. Jokainen maali kuitenkin parantaa, kuten ranger mainitsi, "vanhin maalintekijä SM-liigassa"-ennätystä. Paradoksaalista tosiaan, että jos miehellä olisi paremmat ketjukaverit, ei Raipe varmaankaan olisi tehnyt vielä kuin 1-2 maalia.
 
Viimeksi muokattu:

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Kauheeta paskaa. Munatonta. Tuntuu että ketään ei kiinnostanut pelata. Ilves oli paska, vaikka onnistui voittamaan, en voi silti ymmärtää miten tuo joukkue on Jokereiden yläpuolella. Jatketaan vielä vitutuslinjaa siten että Rönnberg taistelee liigan pahimman ämmän tittelistä Rossiterin kanssa. Kaveri leikkii isoa ja pahaa poikaa kentällä HAMMASSUOJIEN kanssa, mutta on niin hiljasta poikaa, kun Kankaanperä sanoo hänelle tuhmasti.

Koko viihdyttävän kiekkoillan kruunasi Tony Virran loukkaantuminen. Vaikka moni häntä dissaakin, olen sitä mieltä, että tämä joukkue on kusessa ilman Virtaa, nimittäin ykkösnyrkki oli aivan pihalla hänen loukkaannuttua. En nähnyt kuka aiheutti tämän loukkaantumisen(olisiko ollu Koistinen, ainakin Norton kävi vähän jututtamassa.)

Tämä ottelu oli niin voitettavissa, ei vaan näyttänyt tänään kiinnostavan pelaaminen.
 
Tuliko Tony Virran loukkaantumisesta vielä mitään infoa? Itse en päässyt matsia enää ekan erän jälkeen kuuntelemaan (hyvä sinänsä) joten jäin vähän pimentoon mitä siinä kävi. Ei vissiin pelannut enää tällin jälkeen?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Koikkarin keisari nöryytti jälleen narreja tärkeimmällä mahdollisella hetkellä. Raimo Helmisen merkitys nuorelle Ilvesjoukkueelle juuri nyt on sanoinkuvaamaton. Kaikkien aikojen SM-Liiga pelaaja astuu esiin juuri silloin kun häntä tarvitaan. Kuten tänään. Kuten Kärppiä vastaan. Kuten TPS:ää vastaan.

Ja muistakaa kaikki, nämä maalit ja muut tehomerkinnät ovat vain jäävuoren huippu siitä työstä, jonka Raimo Helminen on Tampereen Ilveksen hyväksi tehnyt, ja tekee edelleen.

Todella maukas ja tärkeä voitto. Vaikuttaisi vähän siltä, ettei sen säälipleijaripaikan kanssa tarvitse enää hirveästi hermoilla. Toki, näin nuorella joukkueella pitkätkin tappioputket ovat mahdollisia, mutta toivotaan että niiltä vältytään.

Raportteja odotellessa.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ilveksen tasoitukseen asti hyvää peliä, sitä ennenkin loistava paikka siirtyä 2-0 johtoon. Ei kelvannut.

Sen jälkeen peli muistutti sitä, mitä se alkukaudesta oli. Kauheaa katseltavaa. Jalkanen lahjoitti toisen maalin syöttämällä suoraan lapaan (melkein identtinen maali kuin Latvalan syöttö Raipelle viime Helsingin matsissa) ja Ilveksen kolmas maali oli dumarin avustuksella. Heppoisin perustein kaveri jäähylle ja heti alotuksessa Ilves teki parikin rikettä, joista ei rangaistu. Ilves käytti tämän hyväkseen ja 1-3.

En jaksa tässä nyt kirjoittaa mitään pidempää raporttia, aikamoinen tasonlasku edellisiin peleihin nähden Jokereilta. Ainoa asia, missä pärjättiin oli fyysisyys, mutta eipä se paljon lohduta.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Elrith kirjoitti:
En minä tuosta mitään osaa sanoa. Raipekin on muka vielä hengissä.

On se, elää ja voi hyvin. Raimossa on raimoa.

Mutta tosiaan hieno voitto Ilvekseltä, pelintasosta tietämättä voi vain olla tyytyväinen että lauantain pistemenetys saatiin paikattua. Se että Bluesille ja Jokereille annettiin kuusi pistettä matkaan oli iso virhe, kuitenkin päävastustajia tällä hetkellä.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Alkuun hehkutusta:
... We Are, We Are, We Are The Kings! Kiitos Ilves, komeaa, kerta kaikkiaan komeaa!

Sitten otan vapauden lainata itseäni:

Kerouac kirjoitti:
Olen kuitenkin optimisti, enkä usko ylläolevaan skenaarioon. Lumpeen paluu tiivistää puolustuksen jo tähän peliin normaalille tasolleen, Rask uhkuu näytönhaluja ja Jokerit jäähyilee, kuten niin monesti tällä kaudella. Peli päättyy lukemiin 1-3.

Helvetin Pessi kun meni tekemään tyhjiin, muuten olisin käynyt kuittaamassa Jatkoajan virtuaalivarastolta itselleni sen gurun viitan... Mutta joo, aika pitkällehän se meni niinkuin toivoa saattoi.

Ottelun vakuuttajan titteli ei mennyt väärän osoitteeseen: Helvetin hienoa työtä Raskilta siellä tolppien välissä! Huippulahjakas Rask on edelliseen kauden jälkeen oppinut taidoista sen tärkeimmän, voittamisen.

Reijo Ringbomin ensimmäisen erän esitykset olivat parasta Reijoa ikinä missään. Elättelin jo mielessäni toivoa "uudesta" kyvystä Suomen valitettavan kapeaan tuomarieliittiin. Jatkossa ote sitten lipsui, kai hän muisti taas olevansa Reijo Ringbom. Mutta, tänään tosin ei hävitty tuomariin...

Kylläpä vei Jokerit selkeästi ensimmäistä erää. Kyllä siinä kauhunhiki oli koko erän pinnassa, mutta onneksi toiseen erään lähdettiin vähän kenttätapahtumien vastaisestikin tasoissa. Sitten se Jokereiden ote katosi jonnekin.

Oli Jalkaselta aika kaamea harhasyöttö Pelliselle. Sen Rämö olisi ehkä voinut torjuakin, mutta onneksi ei ja näin Ossille kiekko talteen. Samulin syöttö oli kyllä vähän symboli toisen erän kokonaiskuvasta. Tulikohan siinä kumminkaan puolin enemmän onnistuneita kuin epäonnistuneita syöttöjä?

Virran Toke sitten loukkaantui, toivottavasti miehelle ei sen pahemmin käynyt. Ikävää aina tuollainen, mutta Koistisen puolustukseksi on sanottava, että puhtaalta se niitti näytti.

Muutama hajahavainto vielä Ilveksen pelaajista: Törnvall tuntui olevan muutamaan kerran askeleen myöhässä, mutta kokonaisuutena ihan ok peli, rooliin suhteutettuna. Niemi oli tänään selkeästi puolustuksemme heikoin lenkki, muutama todella, todella vaarallinen harhasyöttö ja ennenkaikkea aikailu!

Jokerit... Jaa-a... No, Norton on iso, ruma ja ilkeä. Kävi kyllä aina kertomassa ipalaisille miten toivoi peliä pelattavan, eikä siellä kyllä mitään porsastelua sitten tullutkaan. Muutaman kerran ajoi itsensä aika huvittavasti ulos tilanteesta lähtemällä liian aktiivisesti hakemaan taklausta. Niinimäen Jesse tempaisi komean maalin. Mutta, kyllä mielestäni Jokereiden paras oli tänään Ilari Filppula: on siinä kaverilla kyllä aika huikeat kädet! Sopisi itse asiassa Ilveksen profiiliin paremmin kuin hyvin - haluatteko vaihtaa vaikka Anders Erikssonin pelaajaoikeuksiin? Rämöltäkin ihan sellainen perusvarma suoritus, vaikkei ehkä häikäissytkään, niin ei narripakka tänään molariin kaatunut.

On vain yksi Raimo. Kiitos Ilves!

Kerouac
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
No putken oli katkettava joskus

No nyt ollaan kotiuduttu ja suurin vitutus laskenut.
Oli eka peli tän Uuden joukkueen aikana minkä kävin kattoo, ja huonompa onnistuin valitsee. Ekassa erässä Jokerit taisteli, luisteli, taklasi ja väänsi. Ilvestä heiteltiin kuin koulureppua. Paikkoja oli useampaankin maaliin ja vaikka Ilves sai ainoasta paikastaan maalin ajattelin, ettei hätää.
Noh tokaan erään luistelikin se vanha tuttu pelleilyyn keskittyvä Jokerit. Syötöt oli käsittämättömiä, hyökkäyksiin lähdöt kesti ikuisuuden, luistelu puuttui ja taklaukset vaihtuivat koukkuihin. Eli peli meni ihan homoiluksi.
Ilves pelasi korkeintaan keskinkertaisesti ja teki yhden maalin.
Kolmas erä oli todella rikkonainen ja Jokerit sai huonollakin pelillä hieman otetta, mutta maalien teko oli aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa ja niinpä Ilves kuittasi pisteet.
Eniten vituttaa se kuinka helposti peli olisi ollut voitettavissa; muutama maali paikoista, edes 50% ekan erän taistelumielialasta ja osittain toimiva yv (kuten pelkäsin, hyvä yv jäi tampereelle).

+ Santala, Lepistö, Filppula: hyvää taistelua.
+ Ekan erän taklaus peli: Ilves oli luhistumassa

- Hyökkäyksiin lähdöt: Laskin, että Jokerit kulutti varmaan kokonaispeliajasta 2 min, oman maalin takana nyhjäämiseen.
- Hannes Hyvönen: Vaikkei ole kiva nostaa epäonnistuja joukosta ketään esiin negatiivisessa mielessä niin pakko mainita. Monta paikkaa tehdä maali, mutta aina kiekko karkasi tai veto lähti 5 km/h. Lisäksi koko pelin laiskaa pelaamista.
- Hyökkäys alueen peli: Aina kun piti syöttää niin vedettiin päin heittäytyvää pelaajaa ja kun oli selvä vetpaikka b:n kaarella niin heitettiin lättyä.

+/- Rämö: Muutama hyvä koppi, mutta 2, maali oli torjuttavissa. Tilanne lähti kylla Jalkasen karmaisevasta harhasyötöstä, mutta ratkaisu yritys oli niin heppoinen, että olisi pitänyt kopata.

Summa summarum: Paljon harhasyöttöjä + käsittämättömiä kiekonmenetyksiä + huonoa onnea = Ärsyttävä ja helposti voitettavissa ollut peli.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Rämö ja vähän muutakin

Mane kirjoitti:
Ainakaan maalikoosteen perusteella ei Rämöllä ollut maaleissa osaa eikä arpaa, takatolpalta tyhjiin, läpiajo ja ohjaus nenän edestä. Voi toki olla, että muuten pomputteli, kuten Passmore lauantaina, silloinkaan ei varsinaisista maaleista hirveästi voinut molaria syyttää. (vaikka sylkikin 1.maalissa helposti ja ylipelasi 4.maalissa itsensä pois maalilta)

Eikä ollut paikanpäältäkään katsottuna Rämöllä osaa eikä arpaa maaleihin, eikä myöskään pudotellut kiekkoja. Päinvastoin, huolimatta kolmesta maalista tänään, meillä on perusvarma ja luotettava ykkösveskari. Kyllä siellä tänään ihan muut miehet sössi pelin.

Jokerit ajeli tänään vähän puolivaloilla. Liekö neljän voiton putki vienyt tarvittavan terävyyden mennessään. Ja toki Jantusen poissaolo ja Virran loukkaantuminen sekoitti kuvioita. Peli pysyi kuitenkin aika hyvin kasassa ja paikkojakin saatiin, mutta laukaukset joko lenteli pitkin päätypleksejä tai sitten Ipan mainio Tuukka Rask poimi talteen.

Selkeätä miinusta oli tänään heikko ylivoima mutta vastaavasti otettujen jäähyjen määrän tippuminen "järjelliselle" tasolle oli positiivista. Toivottavasti herrat pelaajat eivät nyt sitten tee johtopäätöstä: Vähän jäähyjä -> Hävitty matsi...

EDIT: Lisätty yksi kappale t-kirjaimia
 
Viimeksi muokattu:

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kiitos ja näkemiin!

Onnittelut Ilvekselle ansaitusta ja selvästä voitosta. Muu kuin vierasvoitto olisi tänään ollut huutava vääryys. Ilveksen maalivahtia jo kehuttiin, ja yksi päästetty maali on tietysti hyvä vieraskentällä. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava että Rask pääsi helpolla suuresta torjuntamäärästä huolimatta. Koko ottelussa Jokereilla oli ehkä kolme pahaa vetoa maalia päin, joista yksi meni maaliin. Sutaisut ja suupaisut Rask torjui varmasti, mutta kertaakaan miestä ei koeteltu kunnolla. Ottelun ratkaisija oli tänään Ilveksen valmentaja Eloranta, joka oli vähän h-tin tarkasti katsellut videoita viimeisen vuorokauden aikana. Ilveksen keskialueen sumppu toimi loistavasti ja ylivoimalla Jokerit ei saanut tänään yhtään vetoa maalia päin vaikka Ilves otti peräti kahdeksan kakkosta. Tässä on hyvän valmentajan ja hevosmiehen/autokauppiaan ero: toinen tekee kotiläksynsä, toinen ilmeisesti oli tuutittanut joukkueensa helppoon voittoon. Jokerit-Ilves 1-4, Curre/Virmanen-Eloranta 0-6. Lumme ja Helminen ovat tietysty myös jäätäviä, mutta sen jo muut kertoivat.

Jos otti Ilves ansaitut pisteet, niin ei suoritus kuitenkaan mikään erityisen hyvä ollut. Tämä oli yksi huonoimmista Jokerijoukkueista jonka olen ikinä jäällä nähnyt, ja otteluita olen sentään nähnyt monta. Välillä näytti pari peliä vähän paremmalta, mutta nyt peli oli niin järkyttävän halutonta, munatonta ja yksinkertaisesti paskaa että sitä ei sanoin pysty kuvaamaan. Toisessa erässä tehtiin varmaan perättäisten pitkien kiekkojen Suomen ennätys. En käsitä kuinka nämä miehet kehtaavat kantaa Jokereiden hienoa logoa rinnassaan. Jumalauta tällaisen esityksen jälkeen paidat pitäisi käydä keräämässä pois ja miehet työntää suoraan Areenan ovesta ulos ja junaradalle. Voisivat pelata jollain Nissanin mainospaidoilla ja mustamaalata Nissanin logoa, mutta tällaisella touhulla ei ansaitse pelata Jokereissa.

Niin, miten Jokereiden esitystä voisi analyyttisesti käsitellä? Olen vaan niin sanaton! Uskomattomia henkilökohtaisia virheitä (Ilveksen kaksi ensimmäistä maalia), totaalista haluttomuutta mennä maalin eteen jossa voi sattua, täydellistä haluttomuutta edes yrittää vähän kurottaa mailaa puolustusalueella(Ilveksen viimeinen maali), käsittämättömiä avauksia, tuhat ja yksi laukausta yli, ohi ja muikkuverkkoihin, heikkoa maalivahtipeliä, triljoona harhasyöttöä jopa ylivoimalla, pitkien kiekkojen jakamaton ennätys. Voi vittu että Jokerit oli P-A-S-K-A!!!

Tunnelma hallissa oli surkea, eikä sitä tarvitse ihmetellä. Tuollainen esitys passivoittaa urheimmatkin fanit viimeistään tuhennennenneljännensadannen pitkän kiekon jälkeen. En tosin voi väittää että Jokerit olisi tänään ansainnutkaan kannustusta. Turpiin pitäisi noille äidin pikku possukoille antaa. Maailmassa on ihmisiä jotka todella tarvitsevat rahaa. Näillä miehillä sitä on aivan liikaa.
 

Flaymin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Steve Moses
Hallilla kuultuna: Tony Virran kausi oli tässä, polven eturistisiteet paskana. Lähteenä Jokereiden lääkäriosasto (toivottavasti eu pidä paikkaansa mutta sen verran pahalta näytti että...)
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Heikkoa jälleen Jokereilta.
Odotan kauhulla kun Pelicans tulee vastaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerouac kirjoitti:
Reijo Ringbomin ensimmäisen erän esitykset olivat parasta Reijoa ikinä missään. Elättelin jo mielessäni toivoa "uudesta" kyvystä Suomen valitettavan kapeaan tuomarieliittiin. Jatkossa ote sitten lipsui, kai hän muisti taas olevansa Reijo Ringbom. Mutta, tänään tosin ei hävitty tuomariin...
Tuomaritoiminnasta arvio 8 ½-9. Kelpo pelin Reijo vihelsi, muutama virhe ehkä sattui, mutta pääsääntöisesti helvetin hyvin vihelletty. Jos joku löytää tästä matsista näkyvimmäksi asiaksi huonon tuomaritoiminnan, niin eipä ole ainakaan kiekkoa kaukalon sisällä koskaan nähnyt/pelannut.

Hassu tapaus tosin Reijolle sattui ja siitä tämä inspiraatio kirjoittaa asiasta. Taisi olla toisessa erässä kun Nortonilla oli asiaa Ilveksen pakille juuri ennen aloitusta. Ihan puhdasta sananvaihtoa kolmen metrin etäisyydeltä, mutta silti Reijo päätti vielä ennen aloitusta käydä sanomassa jotakin Nortonille. Reijo, tilanteita ei kuulu tuolla tavoin ennakoida, näytti koomiselta katsomoon ja Nortonkin pyöritteli päätään ;)

Kerouac kirjoitti:
Virran Toke sitten loukkaantui, toivottavasti miehelle ei sen pahemmin käynyt. Ikävää aina tuollainen, mutta Koistisen puolustukseksi on sanottava, että puhtaalta se niitti näytti.
Helvetin hieno persetaklaus. Loukkaantuminen tuli siitä, että niitti näytti osuvan Tokea reiteen. Hieman alas se siis ehkä kohdistui, mutta olipahan ottelun komein taklaus ja ihan oikein tehty. Toivotaan ettei vakavasta vammasta ole kyse, siihen kuitenkin loppui Token matsi ja uskallan vakavalla naamalla väittää, että sillä oli Jokerien peliin todella iso negatiivinen vaikutus !

Edit. Voi vittu jos Token kausi tuohon päättyi. Jo erätauolla totesin, että meillä on nyt saikulla kelpo hyökkäysvitja Virta-Pakaslahti-Jantunen. Mahtuisi Jokereissa pelaamaan.
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hohhoijaa...

Oli kyllä aneemista peliä Jokereilta taas. Peliin ei parempaa alkua olisi voinut saada: ensin Jesse tekee maalin kun peliä pelattu jotain 3 minuuttia ja seuraavassa vaihdossa Nortonilta joukkueen peli-iloa (siinä vaiheessa) kuvannut taklaus. Hieno mies (sopparia vaan kouraan Masa jos mahdollista!), vaikka tänään ehkä yhden maalin aiheuttikin. Ilvekseltä numero 10 (Andersson) pisti silmään positiivisessa mielessä. Hienosti toi mies kiekon ylös hyökkäysalueelle, Jokereilta oikeastaan Filppula ainoastaan pystyi samanlaisiin suorituksiin. Muutenkin pirteää peliä Ilarilta. Muut olivat taas tällä kaudella jo totutulla tasollaan (=omalla tasollaan?), pl. Kankaanperä, Nortonilta vähän epävarmaa peliä, mutta tyylikkäitä taklauksia taas.

Ja Ilveksestä vielä: Rask pelasi hyvin, otti tärkeän kopin kun Jokerit oli 1-0 johtoasemassa. Meniköhän minuutti tästä ja Ilves teki tasoituksen, jonka jälkeen Jokereiden peli sekosi.
 
Viimeksi muokattu:

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
bozik kirjoitti:
Nyt on Vitutus suurempi kuin norsun mulkku. Voi taivahan perkele että mun pitikin mennä areenalle. Mitä kauempana areenasta olen sen paremmin taitaa Jokerien peli kulkea. Positiivista tänään oli areenalla pelin jälkeen jaetut levitteet, mulla olikin margariini loppu.

Samat sanat. Ottaa päähän ihan suunnattomasti että piti riskeerata terveys ja flunssaisena mennä katsomaan tuollaista. Minkä helvetin takia sinne piti mennä kun kotijoukkuekaan ei halunnut siellä olla?

Kyllä muuten jaksaa vituttaa niitä jotka ovat maksaneet jotain 30 euro lipusta. Kiesus sentään! Mutta eiköhän se peliesitys toimi hyvänä mainoksena tulevia otteluita silmällä pitäen. Jos tänään oli 7500 niin seuraavassa ottelussa se yleisömäärä on jo noin 6000.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös