Jokerit - HPK pe 3.2.2006

  • 12 527
  • 77

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tunnettu Sotilas kirjoitti:
Tosi vaikea ottelu tulossa. Kolme peliä kolmessa päivässä näkyy taatusti, ja vielä kun muistetaan Jokerien mönkään mennyt harjoittelu, ja siitä johtuva liikkeen huonous tällä kaudella, niin kuses ollaan.
Mutta jos maratoonireeni palveleekin just tälläisessä ottelu ruuhkassa??
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki mahdollisuudet Jokereilla on, mutta tämän otteluruuhkan keskellä kerho luistelee ensimmäisessä erässä narreilta jalat alta, ja peli on selvä. Loppu peli onkin sitten tasaista vääntöä. Toivonen maalilla antaa hieman toivoa, jos sattuisi olemaan imurointipäivä perjantaina kunniaksi. Epäilen tätäkin vahvasti. Olisihan se tietysti todella nannaa voittaa kolme ottelua kolmessa päivässä, ja viel kerho pisteeksi iin päälle. Toivotaan, ja kannustetaan! Taistele Jokerit!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vili#16 kirjoitti:
Kaikki mahdollisuudet Jokereilla on, mutta tämän otteluruuhkan keskellä kerho luistelee ensimmäisessä erässä narreilta jalat alta, ja peli on selvä. Loppu peli onkin sitten tasaista vääntöä. ...
Tuota, ehkei tänään ihan selvää pässin lihaa puida. Kerholla on kuitenkin tällä hetkellä hieman riisuttu versio kentällä. Voisin kuvitella, että narreilla on vahvempi nousuhumala. Kerholla puolestaan hieman krapulainen olo, kun pitää saada tunnelmat kattoon, vaikka merkittäviä pelaajia on sivussa.
Huolestuttaa ennakkojutun lause: "Jokerien puolustuspää on alkanut viimeinkin pitää". Kuulostaa hankalalta meidän kantilta katsottuna. Leinon, Laineen, Voden ja Hassisen olisi suotavaa onnistua tänään. Saisi Schneiderkin olla parhaimmillaan. Tosin yhdellä pakilla ei ihmeitä tehdä. Ai niin, Laamanen! :D
Jokereille tod. näk. luvuin 3-1.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jokerit

Jätkät ovat selvästi päättäneet pestä kasvonsa ja taistella. Edelleenkään kukaan ei voi muuta pyytää. Kiitos, tuolla lailla ansaitsette oikeuden pukeutua Jokeri-paitaan. Tässä melkein liikuttuu perkele.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
bozik kirjoitti:
Jätkät ovat selvästi päättäneet pestä kasvonsa ja taistella. Edelleenkään kukaan ei voi muuta pyytää. Kiitos, tuolla lailla ansaitsette oikeuden pukeutua Jokeri-paitaan. Tässä melkein liikuttuu perkele.

Hyvin sanottu ja kiteytetty siellä takana. Täytyy myöntää että kaiken tämän konttaamisen keskellä viime matsien aikana osoitettu ryhdinmuutos pelastaa kaiken mitä pelastettavissa on tästä kaudesta. Vaikka tämä ilmeisesti kuitenkin jää yhdeksi synkimmäksi Jokeri-kaudeksi pitkään aikaan, jotain lohtua antaa tämä viime aikojen ryhdistysliike. Pakko osallistua bozikin kiitoksiin. Enää tuonne ei uskalla matseihin lähteä jos vaikka tuon epäonnea ja katkaisen voittoputken.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Näin se alamäki alkaa... Voi helevetti...

Pelasi Kerhokin kai hyvin, mutta sitten harmittava virhe omassa päässä ja se on siinä.

Niin ja entistä vittumaisemmaksi tämän tekee sen, että jätin HPK:lle merkitsemättä 3 maalia tulosveikkaukseen ja sinne meni yhdeksän euroa, ei kiva...
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Voitto!

Jep, jep! Täältä tullaan. Ei puhuta vielä mistään playaripaikasta, mutta ainakin näyttää paremmalta. Ykkönen ja kakkonen näköjään ovat hyvässä tikissä.

Paka kerää näköjään pisteitä joka pelissä. Ajatelkaa äijä oli pitkään loukkantuneena ja heti pisteitä hänelle epätavallisen paljon. Ja toki hyvä merkki et voidaan voittaa vaikka omiin menee kolme. Taistelu jatkuu!
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
bozik kirjoitti:
Jätkät ovat selvästi päättäneet pestä kasvonsa ja taistella. Edelleenkään kukaan ei voi muuta pyytää. Kiitos, tuolla lailla ansaitsette oikeuden pukeutua Jokeri-paitaan. Tässä melkein liikuttuu perkele.
Onnittelut vaan Jokereille tärkeästä voitosta. HPK on suuremmassa lamassa, kuin kertaakaan tällä kaudella aikaisemmin ja tämä ei todellakaan ole yhtään Jokereiden voitosta pois. Loukkaantumiset ja tiettyjen avainpelaajien haluttomuus pelata joukkueen puolesta on resepti, jolla ei ansaita voittoja. Kerho on pitkään selviytynyt puolihuolimattomalla pelailulla, mutta nyt tulee tappioita ja täysin ansaittuja. Jalosella on paljon töitä, mikäli haluaa tällä joukkueella pronssipeliin.

Edit: Toivosellakin vielä paljon matkaa, edes 90% torjujaksi liigassa. Vaikkei varmasti tappio yksin Juhan syytä ollutkaan.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JasonMiller kirjoitti:
Onnittelut vaan Jokereille tärkeästä voitosta. HPK on suuremmassa lamassa, kuin kertaakaan tällä kaudella aikaisemmin ja tämä ei todellakaan ole yhtään Jokereiden voitosta pois.
Taitaa olla pitkään aikaan ensimmäinen kausi, kun en ole nähnyt kerholta kuin pelin pari. Syväanalyysit siis kerhon osalta jätän tekemättä, mutta josko Jalonen viimein olisi oppinut satsaamaan pleijareihin. Mun papruissa teillä on aika samanlainen tilanne kuin naapurillamme, periaatteessa yksi ja sama tuleeko runkkarin loppupeleissä turpaan vai voittoja. Isot pelit on teillä vasta edessä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokereilla seitsemästä viime pelistä vain yksi tappio, ja sekin vasta rankkareissa. Syy? Voittoputki alkoi täsmälleen samaan aikaan, kun Tom Askey siirtyi Jokereihin. Kiitos siis naapurin hillokuninkaalle. Penttiä ei tönitä!

Itse ottelusta on vaikea sanoa juuri mitään. Kolmannen erän kuuntelin Radio Jannen välityksellä ja selostajat valittelivat erityisesti Kerhopakkien surkeita avauksia. Muutenkin, selostuksen perusteella Jokerit tuntui olevan niskan päällä. Taisi olla suht ansaittu voitto?
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
bozik kirjoitti:
Mun papruissa teillä on aika samanlainen tilanne kuin naapurillamme, periaatteessa yksi ja sama tuleeko runkkarin loppupeleissä turpaan vai voittoja. Isot pelit on teillä vasta edessä.
Näinhän se on, mutta kyllä sitä silti mieluummin loput matsit voittaisi kuin turpaansa ottaisi. Tällä hetkellä materiaali ei vain riitä. Ykköskassari, -pakki ja -hyökkääjä + pari muuta tärkeetä jannua vempassa ei paljon pelejä käännellä. No, Kalpan saattaa ehkä säkällä voittaa matkan varrella. Ei nää tappiot vielä pahemmin pelota. Voittihan Jokeritkin mestaruuden 2002, vaikka ottivatkin 6(?) vikaa runkkarimatsia pataan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rattlehead kirjoitti:
Voittihan Jokeritkin mestaruuden 2002, vaikka ottivatkin 6(?) vikaa runkkarimatsia pataan.
Näin se meni ja tuskinpa joukkueeseen silloin luotti kukaan muu kuin koutsi ja pelaajat. En tiedä onko kerholla tosiaan ongelma lähinnä loukkaantumisten takia vai onko Jalonen jo pohtinut kevättä ja pelaa vain matseja pois.

Kukaan ei tietenkään häviä tahallaan, mutta on miljoona asiaa jotka koutsi voi esim. kerhon nykyisessä tilanteessa tehdä. Jätetään päivällä yskinyt peluri pois kokoonpanosta (ihan vaan varmuudeksi), laitetaan pelaamaan kavereita joita halutaan testata, ei välttämättä peluuttamalla tai muutoin paljasteta yv-kuvioita, peluutetaan erikoistilanteissa ryhmitystä, joka on ajateltu kakkoseksi pleijareissa jne jne. Nämä vain esimerkkinä ja näin esim. Jokerit toimi 2002.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Onnittelut voitosta pääkaupunkiin.

Ei tosiaan mikään odottamaton tappio. Tällaisella loukkaantumis- ja pelillisellä tilanteella pöydät olivat hyvinkin kääntyneet tuosta 10-2 voitosta, ja suosikkinahan Jokerit tänäpäiseen matsiin lähti. Toisaalta, kyllä tuo 10-2 matsikin aika b-miehistöllä pelattiin. Mutta silloin oli Jokereiden tilanne vähän toinen mitä tänäpäivänä.

Eipä siinä. Eteenpäin. Kertsiläistovereille tiedoksi, että kyllä se tuntuu ihan joukkueella kuin joukkueella jos molemmat molarit, ykköspakki ja ykköshyökkääjä on sivussa. Ja vielä siinä sivussa kolme runkohyökkääjää.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Muutama huomio pelistä näin matsista kotiutuneena. Ihan ensimmäisenä tulee mielee heikkotasoinen kiekkoilta, johon suurin syypää lienee päätuomari Jonek, joka oli tasoa paskin, ikinä, koskaan, missään. Tuomarointiin ei matsi onneksi ratkennut, siksi tasapuolisesti mies jäähyjä arpoi. Matsi taisi ratketa lähinnä maalipuiden välissä seisoneiden miesten paremmuuteen. Toivonen imas narrien ekan ja avusti hyvin myös toista maalia, torjumalla keskiviivalta lähetetyn kiekon suoraan Variksen lapaan. Itse vedolle, jonka Schneider hienosti ohjasi, ei mies mahtanut mitään. Yhtään kunnon torjuntaa mies ei ottelussa joutunut esittämään. Toisessa päässä Askey puolestaan oli itse varmuus, vaikkei erityisiin paraatipelastuksiin joutunutkaan venymään. Maaleille mies ei voinut yhtikäs mitään.

Mielenkiintoinen matsin alku taas kerholta, taistelu, liike ynnä muu oli kaikki tainnu jäädä jonnekin moottoritien varteen. Parempi joukkue olisi ratkassu pelin jo ekassa erässä ja onnistuihan narritkin pari sentään värkkäämään. Voden hieno soolo AV:lla antoi hiukan uskoa toiseen erään, jossa nähtiinkin täysin eri HPK ja narrit oli suoraan sanottuna täysin jyrän alla. Kolmannen erän alkuun jos 5-3 yv:llä oltais saatu neljäs maali, uskon että peli ois ollu siinä.

Ottelun parhaimpina näkisin narreista ehdottomasti Santalan ja myös Valtonen oli pelipäällä. Kerhosta erottuivat edukseen sentteriduo Leino(joka edelleen näpräilee välillä liikaakin) ja Voutilainen, joka kynäili muutaman kerran vastaavaan malliin kuin erityisesti viime kaudella totuttiin näkemään. Näiden lisäksi Sailio oli tänään aivan erinomainen. Loistavaa alivoimapeliä ja koko matsin energistä luistelua ja tehokasta karvausta.

Lopuksi vielä: narrien kannattais varmaan treena ylivoimaa vielä "hiukan" lisää;) Erityisesti kiekon tuominen hyökkäysalueelle on jotain aivan hirveää.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aijaijai! Ottelu alkoi lupaavasti, mutta sitten jostain syystä ote herpaantui 2-0 maalin jälkeen ja Kerho pääsi tasoihin ja ohi. Toinen erä heikkotasoisin koko pelistä, ainakin Jokerilasein katsottuna. Kolmas hyvää taistelua ja pisteet himaan.

Tunnelma oli helvetin hyvä. Ensimmäinen ja toinen erä hyvää huutoa, mutta kolmas oli aivan loistavaa. Lopussa tuntui kuin koko halli olisi ollut Jokerien puolella, kädet löivät yhteen, minne sitten katsoikaan. Vielä kiivetessä alakatsomosta rappuja ylös, lauleskelivat yläkatsomosta tulleet "On vain Jokerit, super-Jokerit, punakeltaiset, Stadin ykköset.."-laulua.

Kerhofaneja paljon paikalla, mutta huonoa, lähes olematonta, kannustusta. Muutaman kerran kuului "Kerho, Kerho" ja kerran "Jokerit on vitsi", joka tuli hieman omaan nilkkaan. :)

Varis se jaksaa, loistava matsi jälleen kerran Peteltä, joka lämpenee sitä mukaa, mitä kausi etenee. Tällä kertaa koko joukkue tuntui pelaavan hyvin, muutamaa kämmiä, ja koko helvetin Kaltevaa, lukuunottamatta. Ylivoima tosin tökki, ja pahasti. Askey ei voinut maaleille oikeastaan yhtään mitään, ainoastaan ensimmäinen oli jotenkin otettavissa ja Askey meni yrittämään Passmore-torjuntaa (heittäytyminen alas liian aikaisin).

Joka tapauksessa, hyvä matsi, hyvä tulos ja loistavaa kannustusta. Kiitos Jokerit!
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JOUKKUE voitti itseensä tyytyväiset pöhöttyneet ry-läiset.
Slovakkituomari teki ottelusta kyllä Jokereille aika hankalan, mutta ei Kerholla kulkenut lopulta edes viidellä kolmea vastaan (täydet kaksi minuuttia!).

1. erä sujui hyvin Jokereilta, mutta vain kaksi maalia tuli. Tilanteita oli vaikka viiteen. Selvästi Jokerien peli on parantunut, kun Varis on nostettu ykköskenttään siihen Santalan ja Dahlmanin rinnalle. Varis oli taas tänäänkin tehokkaana, kun veti hienosti kaksi maalia ja toinen oli voittomaali.

Toisessa erässä Kerhon pojat luistelivat liukkaasti ja tekaisivat kaksi maaliakin ja menivät 3-2 johtoon. Loppupuoli koko ottelusta oli sitten varsin tasaista vääntöä, mutta onneksi Jokereilla oli korkea moraali ja hieno joukkuehenki, ja väkisin Jokerit punnersi voiton kolmannen erän maaleilla. Koko joukkue taisteli hienosti, mutta vanhat konkarit Varis ja Hyvönen nousivat maaleillaan ratkaisijoiksi.

Loistavasti 9 pistettä kolmessa päivässä. Kiitos Jokerit!
Aika hyvä tunnelma oli ainakin fanikatsomossa. Hyvä!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
sixtus kirjoitti:
Muutama huomio pelistä näin matsista kotiutuneena. Ihan ensimmäisenä tulee mielee heikkotasoinen kiekkoilta, johon suurin syypää lienee päätuomari Jonek, joka oli tasoa paskin, ikinä, koskaan, missään. Tuomarointiin ei matsi onneksi ratkennut, siksi tasapuolisesti mies jäähyjä

Toisessa päässä Askey puolestaan oli itse varmuus, vaikkei erityisiin paraatipelastuksiin joutunutkaan venymään. Maaleille mies ei voinut yhtikäs mitään.

Ottelun parhaimpina näkisin narreista ehdottomasti Santalan ja myös Valtonen oli pelipäällä. Kerhosta erottuivat edukseen sentteriduo Leino(joka edelleen näpräilee välillä liikaakin) ja Voutilainen, joka kynäili muutaman kerran vastaavaan malliin kuin erityisesti viime kaudella totuttiin näkemään. Näiden lisäksi Sailio oli tänään aivan erinomainen. Loistavaa alivoimapeliä ja koko matsin energistä luistelua ja tehokasta karvausta.

Ensinnäkin, illan päätuomari edusti hyvää liigatasoa, ja tarttui aivan oikein pilliin aina kun toinen joukkue sai selvää hyötyä jostain kahvatilanteesta.

Toisekseen, Tom Askeyn upeat torjunnat pelastivat taas kiekkoillan Jokereille. Ilman Askeyn paraatitorjuntoja toisen erätauon molemmin puolin olisi Jokereiden nousu jäänyt näkemättä. Aivan kuten koko viikolla, Askey ottaa ne tärkeät kopit juuri oikeaan aikaan. Toisessa päässä maalivahti ei tänään saanut yhtään haamukoppia oikeaan paikkaan. Siinä pelin ratkaisu.

Ja Santala ei todellakaan ollut tänäänkään hyvä. Tommi Santalan pitäisi johtaa tuota joukkuetta, omalla henkilökohtaisella leadershipillaan. Nyt oli se johtajuus kaukana miehen katsoessa vierestä Kerhon johtomaalin, joka oli jo ratkaista pelin. Santala on esimerkkitapaus sentteristä, jonka pistetilasto on mukiinmenevä kakkossyöttöjen ansiosta, mutta vertaa nyt miestä esimerkiksi Petri Varikseen, joka oikeasti johtaa tuota joukkuetta illasta toiseen, tuolla iällä vieläpä.

Jokereilta todellinen tahto- ja taisteluvoitto. Näitä ei liikaa tällä kaudella ole näkynyt.

-TommyT-
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
TommyT kirjoitti:
Ensinnäkin, illan päätuomari edusti hyvää liigatasoa, ja tarttui aivan oikein pilliin aina kun toinen joukkue sai selvää hyötyä jostain kahvatilanteesta.

Tämä jäi tosiaan mainitsematta, että minustakin tuomari pärjäsi hyvin. Muutama kyseenalainen vihellys, jotka tosin menivät aika tasan, ettei kumpikaan niistä hyötynyt. Mieluummin tuollaista katselee kuin jotain Toivolaa. :)
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Paljonkohan Hjallis ja Masa olivat maksaneet Ry:lle, että peluuttavat kolmosveskaansa tässä pelissä? Tähän hymiöitä.

Harmillisen kovaa Jokerit sieltä takaa nyt tulee. Tietää meillekin vaikeuksia pudotuspelipaikan saamiseen.
 

M10

Jäsen
kotiuduttu on

Vitut toi mihinkään tuomariin ratkennut. Jokerit voitti ja oli niukasti parempi. piste.

Ensimmäisessä erässä Kerho oli kuin Laamalauma ja Juha Toivonen imuroi. Tomekin vedon olisi hyvä veskari ottanut kiinni ja toisessa olikin sitten melkoinen imuri päällä. Kolmannessa Toivoselta käsittämättömän hidas sivuttaisliike. Neljännelle ei mahtanut mitään. Sen sijaan Hietanen olisi voinut edes hieman sitoa Varista. Ei se silti ole Toivosen vika, että hän ei ole vielä liigatason veska.

Ekassa erässä Jokerit todellakin teki mitä tahtoi. Toisessa Kerho pelasi sillä tasolla millä joukkue on noussut liigan kärkitaistoon. Kolmannessa Kerho pelasi nykytasollaan, millä hävitään varmaan kaikille paitsi KalPalle. Ehkä sillekin. Mitään ei silti pois Jokereilta, jotka taistelivat hienosti ja ansaitsivat pisteensä. Paskan maku tuosta silti jäi, sillä niin pienillä asioilla tuokin ottelu olisi voitu klaarata himaan.

Olisi ja olisi.

Ville Leino näytti keräävän Jokeri-pelaajien vihat niskaansa läpi ottelun. Varsinkin Tommi Santalalla oli ihan petaalit sekaisin toisen kultakypärän kanssa. Taisivat hermostua tuosta ekan erän jalkakampista. Leino on myös ärsyttävän hyvä, sillä häneltä ei kiekkoa saa ilman rikkomista. Pahan harhasyötön mies kyllä antoi tuossa ekassa erässä. Onneksi ei siitä tilanteesta syntynyt maalia.

Rupesi oikein ärsyttämään tuo Kerhon 5-3 yv-peli kolmannen erän alussa. On se nyt jumalauta ettei saada kuin kaksi vetoa ja nekin niin väkinäisiä kuin olla ja voi. Kahden miehen ylivoimalla pitää kiekko ja miehet liikkua, muuten siitä ei tule hevon helvettiä.

Tuossa tilanteessa oltaisiin voitu ratkaista ottelu mutta eivät jätkät pystyneet siihen. Laamanen voisi minun puolestani lähteä jo nyt sinne Kärppiin. Esimerkiksi Tuomas Immonen pelasi tänään sata kertaa paremmin.

Voutilaiselta käsittämättömän hieno maali alivoimalla. Kukakohan oli se narripakki jota vietiin oikein huolella? Jyrki Louhi oli tänään Kerhon paras, jopa kentän paras. Helvetin hyvää ja aktiivista peliä läpi ottelun. Pitäisikö kapteenin nauha antaa lopullisesti Jykälle?

No joo, eniveis. Jokerit voitti turhan helpolla ja paskan maku on suussa. Spruktsia, Jokelaa, Rämöä, Lahtea, Nielikäistä, Loikasta ja jopa Astashenkoa on ikävä.
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JAN kirjoitti:
Paljonkohan Hjallis ja Masa olivat maksaneet Ry:lle, että peluuttavat kolmosveskaansa tässä pelissä? Tähän hymiöitä.

Kummasti bleus kundien kommentit näyttäisi aina olevan katkeranpuoleisia. Alkaakohan puntti tutista? hymiöitä tähänkin.

Hienoa että peli alkaa vihdoinkin tuottaa pinnoja. toivottavasti ei kuitenkaan liian myöhään alkanut kiri.

edit: näppäily virheitä
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Morrow10 kirjoitti:
Kukakohan oli se narripakki jota vietiin oikein huolella?.

Tais olla Järventie.

Vielä tuosta tuomaroinnista, kyllä mielestäni jotain jäähyjen ihmeellisyyksistä kertoo se, että 3-4 kertaa matsin aikana oli väärä luukku pitkään ensin auki, ennen kuin sitten toisen jengin kaveri lähetettiin istunnolle. Mut tasanhan noi meni.

Kerhon yv:stä vielä sen verran, että kovin yksipuoliselta se tänään tuntui. Jopa 5-3 vastaan ainoa mitä koitettiin hakea, oli vetopaikkaa Laamaselle(joka btw. tänään tais EJML:n kanssa olla kerhon surkeimmat). Jotain variaatiota luulis tolla erikoiskoostumuksella löytyvän.

TommyT:lle vielä sen verran, että Santalan hyvyys omissa silmissäni johtui siitä, että hän oli Valtosen kanssa ainoa, joka kentällä silmiini pisti. Luonnollisestikaan jokeripelaajien otteita ei matsin aikana aivan niin tarkkaan tullut seurattuakaan.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
sixtus kirjoitti:
Jopa 5-3 vastaan ainoa mitä koitettiin hakea, oli vetopaikkaa Laamaselle(joka btw. tänään tais EJML:n kanssa olla kerhon surkeimmat). .
Jos Jokela ja Asta olisi pelikunnossa olisi Laamasen pudottaminen kokoonpanosta pois muutamaksi peliksi paikallaan. Eihän se HPK:n vika (kai) ole jos ei voida nostaa liksaa 100k€:lla.
 

Sohlman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli-iloa

Tämä peli tuli missattua,mutta jo eilen Raumalla nähty peli-ilo on ilmeisesti saanut jatkoa. Joukkueen itseluottamustaso on kyllä selkeästi noussut ja virheiden tekemisen pelko on pikkuhiljaa poistumassa.

Mutta on se pelaajan pääkoppa pienestä kiinni. Katsokaa esim Sami Lepistön peliä nyt ja verratkaa sitä kuukauden takaiseen. Ero on infernaalinen. Lepistö alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan sitä huippupuolustajaa, joka dominoi viime vuoden play-offseissa. Toivon kipinä on syttynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös