Jokerit-HPK 14.2.03 klo18:30

  • 19 799
  • 184

mox

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Hyvä Peli

Olipa pitkästä aikaa kunnon peli,
siitä kiitos HPK:lle.

Eskelisen taklaus oli vähintään yhtä törkeä kuin
Sihvosen, niin tahallaan tehty kuin vain voi olla.
Nyt tosiaan nähdään liigan linja.
Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että
Hämeenlinnan väellä vaan ei kestä pää näitä
ns. tärkeitä pelejä pelattaessa, liika latautuminen tuo mukanaan
ylilöyntejä. Mutta niin se kai on kaikilla.

Muutamaa tapahtumaa vaille täys kymppi peli.
Näitä lisää.

Hyvää viikonloppua.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ilmalan kirous pitää!

No niin! Pitkästä aikaa oli areenalla todella hauskaa! Se johtui ennenkaikkea siitä, että maaleja nähtiin paljon, mikä on Jokereiden otteluille epätavallista, mutta täytyy antaa tunnustusta HPK:lle. HPK oli tänään hyvä, liikkuva ja lähti rohkeasti haastamaan Jokereita ja ennenkaikkea hyökkäämään rohkeasti itseensä luottaen toisinkuin suurinosa tällä kaudella areenalla nähdyistä joukkueista.

En lähde kommentoimaan polvitaklauksia ja jäähyjä, koska siitä ei ole mitään hyötyä, tuomittu mikä tuomittu. Mutta miten Jokerit onnistui tekemään 4 minuutissa vain yhden maalin! Kiekkoa siirreltiin, kukaan ei oikein uskaltanut ottaa vastuuta ja laukoa. Vostrak ampui kerran ja siellä lepää! Laukokaa siinä ylivoimassa, se ei ole kiellettyä.

Kerrassaan makoisa voitto, Plzenin Paavalin 2 maalia ja Voden 1+2 lämmittivät erityisesti. Tänään nähtiin myös se erikoisuus, että Jokerit taklasi! Ajoittain hyvin ronskia peliä Jokereilta, omaa maalivahtia ei tökitä, kerran kävi Aalto ja Hentunen muistuttamassa tästä säännöstä!

Kiitos Jokerit!
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HPK pelaa varmaankin Hämeen parasta kiekkoa. Jokerit tunnetusti Euroopan parasta.

Kaikki kaikessa Hämeen pelaajilla oli tämä Santalan kenttä, aina vaarallisesti vyöryttävä porukka. Mutta mutta, ottelussa nähtiin kaksi polvitakausta, molemmat HPK:n toimesta. Sehän kuvastaa paljon sitä sikailumeininkiä, jota HPK näyttää useinkin harrastavan. Televisiokuvasta myös nämä kohujäähyt (5 sekä 2+2) olivat aivan oikein tuomitut. Levonen toimi miehekkäästi tässä tilanteessa. Kyllä alivoimallakin pelaavalle joukkeelle pitää antaa lisäjäähyjä selvistä rikkeistä.

Mutta ottelu oli aivan hieno kokemus, vaikka alku olikin varsin puuduttavaa, kovaa puolustamista molemmilla. HPK:n 0-1 ja 0-2 maalit tulivat kuitenkin Jokerien selkeistä virheistä: kiekon menetys omassa hyökkäyspäässä ja siitä läpiajo, toisessa maalissa santalat pyörivät kentällä ja Jokerit lähtivät vaihtoon, kenttä jäi avoimeksi ja eipä kauaa kestänyt kun kiekko oli taas Lehtosen takana.

Tunnustan silti, että Kerho pelasi erittäin hyvän ottelun, vaikka lahtasikin Jokeripelaajia ihan urakalla. Kummankaan joukkueen maalivahti ei ollut millään haamutorjuntapäällä, vaikka Toivonen alussa pelasikin varmoin ottein.
Hämeenlinnalaiset sikakatsojat heittelivät kaikkea rojua kentälle, hyi olkoon! Taisi ottaa tappio koville, kuten otti viime keväälläkin.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Hyvä Peli

Viestin lähetti mox
Eskelisen taklaus oli vähintään yhtä törkeä kuin
Sihvosen, niin tahallaan tehty kuin vain voi olla.
Nyt tosiaan nähdään liigan linja.

Mielenkiintoinen kommentti. Itse tosiaan olin aivan toisessa päässä, joten toivottavasti tulosruutu näyttää tilanteen kunnolla.


edit: No niin. Puhuin puhelimessa, ja tulosruutu meni menojaan...
 
Viimeksi muokattu:

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Anteeksi vain, että tuuppaudun kommentoimaan tähän ketjuun, mutta en malttanut.

Nimittäin tästä Eskelisestä. Tuli vain pieni Deja Vú-ilmiö. Nimittäin tiistain Kärpät-pelissä kyseinen pelaaja ajeli kädet ylhäällä monta kertaa(paitsi Radio Jannen selostajan mielestä) joten hieman ihmetyttää, ollanko hänestä tekemässä kunnon "kolaa" playoffseja varten ja millä tavalla? Tänäänkin ilmeisesti pelannut melko kovaa.
 
Viimeksi muokattu:

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Eipä tiennyt

Tilanteet muuttuu.

Eipä tiennyt Tilatiili kun Pasilan asemalla tärisi lippu puolitangossa, että anti olla viimeinen kerta.

Vähemmän nämä tasaiset narritappiot vituttaa. Tukostus Lehtosmaalilla ei ole tuottanut kummempaa tulosta. Ah, mitä kauemmin sitä odotan, sitä isompaa se tulee olemaan. Jokerit ansaitsi voittonsa, koska oli yhtä hyvä pelillisesti.

Hameenlinna ensi kerran kun sut näin. Terveisiä vaan kaikille jatkislaisille, joiden bussi on rantautunut sinne keskiöön.

Tiukkoja kurinpitäjiä jaffa-areenalla. Sain huomautuksia väkijuoman nauttimisesta. Toisella tauolla halusin tehdä sen salassa, ottaa piilossa. Kas, sehän oli naapurikatsomon sisäänkäynti ja järjestyshenkilö tuijotti metristä oranssisiin silmiini. Ei! Käpälämäkeen ja huussin ottamaan ja sitten omaan katsomonnurkkaan. "Olette nauttineet alkohoolia." "Kyllä, mutta se loppui."

Ainakin kolmasti oli kuhinaa ja miehestä mitanottoa käynnissä siellä Roiton kieppeillä, siis Kerhon hyökkäyspäässä. Kai se oli aika harmitonta? Kiva sitä oli katsella, viimeisen kymmenen sekunnin kiriin verrattuna.

On Suomi suloisin ja niin poispäin. Kyllä sitä rojua sitten lentää , kun todella on sen aika. Kentältä tullaan keräämään fanilihaa. Poika on pärskeissä.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Re: Re: Hyvä Peli

Viestin lähetti sopuli
Mielenkiintoinen kommentti. Itse tosiaan olin aivan toisessa päässä, joten toivottavasti tulosruutu näyttää tilanteen kunnolla.

Puhuttekohan samasta taklauksesta. Mox ilmeisesti kommentoi eskelisen (törkeää) polvitaklausta ja sinä sitä eskelisen ja nemon tilannetta.
Itse ottelu oli kyllä loistavaa kiekkoviihdettä. Oli taklauksia, maaleja ja tappelu-yrityksiä. Niin, yritykseksi jäi nuo tappelut, sillä tuomarit olivat paikalla ennenkuin ehti huutaa LYÖ! Antaisivat poikien kerrankin päästää vähän paineita ulos, vois tappelu-yrityksetkin vähentyä.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Re: Re: Hyvä Peli

Viestin lähetti Jokerinet
Puhuttekohan samasta taklauksesta. Mox ilmeisesti kommentoi eskelisen (törkeää) polvitaklausta ja sinä sitä eskelisen ja nemon tilannetta.

Hah haa. Olen kyllä varsin pihalla tällä hetkellä. Saatanan puhelin.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokerit voitti sekä jäällä että katsomossa

Peli oli oikein mukavaa katseltavaa. Nousee sinne tämän kauden hyvien runkosarjapelien joukkoon. Taklauksiakin nähtiin. HPK pakka levisi jostain kumman syystä ja jokerit alkoi takomaan maaleja toisessa erässä. Mitähän tapahtui. Kaksi ekaa Jokerien maalia tulivat ylivoimahyökkäyksistä. HPK:n ylivoimahyökkäyksistä ei tietoakaan.

Onko tämä se vahva HPK joka voittaa runkosarjan ja etenee finaaliin heittämällä. EI tosiaankaan. Liian avointa peliä. Jotain puuttuu. Tiivis viisikkopuolustus. Pyörihän se mukavasti mutta se ei auta aina...

Ottelu kuumeni (taisi se aikaisemminkin) Nemirovskin saadessa mailasta naamaan. Kuumenemista tapahtui myös katsomon puolella. noin 10:n HPK:n fania jouduttiin poistamaan. Kaikki 13-19 vuotiaita. Heitti sinne jäällä joku kenkänsäkin jossain vaiheessa. Oli aika kylmä ulkona joten takaisin meno matka oli kaverilla varmasti ilkeä. Myös Pave Maijanen kuumeni. Ehkä jopa kaikkein eniten. Lähti jo poiskin mutta palasi sitten takaisin.

Tänään näin myös kauden parhaimman tappelun. 113:sta tuli jotain kärhämään ja käsirysyä, pari kunnon iskujen vaihtoa ja tönimistä. Nykylinjan mukaan äijät lensivät pihalle suihkuun.
 
Viimeksi muokattu:

AXL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kerho pelasi tänä iltana puolustuksen osalta yhden paskimmista peleistään tälle kaudelle. Jos tehdään neljä, täytyy voittaa. Karmeita harhasyöttöjä, kiekon menetyksiä vastustajan sinisellä ym ym. Todella huono peli.

En väitä, että HPK olisi rikkeettömästi pelannut, päinvastoin, mutta neljän minuutin viidellä kolmea vastaan tuomitut rangaistukset olivat kyllä kaikkea muuta kun linjan mukasia. Ei Levosen olisi tarvinnut Jokereille kahta maalia eteen antaa, kyllä ne olisivat muutenkin voittaneet :)
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Teinkö aivan väärän havainnon, kun en ollut näkevinäni Antti Aaltoa kentällä sen jälkeen kun tämä Trsbak oli häntä polvellaan telonut?

Jos Pesosta ei paljon kentällä näkynyt tuon Eskelisen polvitelomisen jälkeen, niin hieman ihmetyttää Fair Play-pelaajan palkinto, jonka hän sai.

Pitkästä aikaa ottelu, jossa taklattiin myös säätnöjen sallimalla tavalla.

Kolmannessa Jokereilta pari aika maukasta maalia: etenkin Nemirovskyn maali, jossa maalivahti todella mukavasti kahvilla.


EDIT: otetaas sen verran takasin, että SM-Liigan tilastoissa FairPlay-pelaaja onkin Voutilainen. Muotoillaan kysymys uudelleen, että olinko aina, joka oli kuulevinaan, että Pesonen (#29) kuulutettiin FairPlay-pelaajaksi?
 
Viimeksi muokattu:

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
Viestin lähetti spoonful
Mutta mutta, ottelussa nähtiin kaksi polvitakausta, molemmat HPK:n toimesta. Sehän kuvastaa paljon sitä sikailumeininkiä, jota HPK näyttää useinkin harrastavan. Televisiokuvasta myös nämä kohujäähyt (5 sekä 2+2) olivat aivan oikein tuomitut. Levonen toimi miehekkäästi tässä tilanteessa. Kyllä alivoimallakin pelaavalle joukkeelle pitää antaa lisäjäähyjä selvistä rikkeistä.

Näyttää Summasen kommentit purreen ainakin tähän kirjoittajaan, jumankauta, "sikailumeininkiä, jota HPK näyttää useinkin harrastavan" - ei herranjumala, mitäköhän liigaa olet seuraillut? Jos tästä tämän päivän pelistä pystyi vetämään johtopäätöksen, että Kerho on se sikajoukkue, joka keskittyy vastustajan vahingoittamiseen, niin onneksi olkoon, ensi kerralla kannattaa ottaa lasit mukaan!! Ok, Eskelisen taklaus oli törkeä, ja olisi ansainnut isomman rangaistuksen, mutta viimeisessä erässä, kun Levoselta karkasi mopo näpeistä, ei millään voi puhua törkeyksistä, korkeintaan tuomarivirheistä! Ja ettei kukaan neropatti pääse heittämään, että katsele peliä muualtakin kuin hockeynightistä, olin paikalla - valitettavasti!

Taitaa olla vaan valitettavasti niin, ettei Kerholla ole mitään asiaa voittaa hjalliksessa, viimeistään tanan pillipiipari pitää siitä huolen. Ja kun menin vielä kehumaan tuomarilinjaa kahden ensimmäisen erän jälkeen - prkles! ...ja korostetaan vielä, ettei kenenkään narri-fanin tarvitse ottaa hernettä nenuun, se Eskelisen taklaus ensimmäisessä erässä oli törkeä!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
joo. Mitähän tästä sanoisi. Jokerit on suomenmestareita vm. 2003. Minä heitän ainakin kierveen kaivoon HPK:n mestaruuden puolesta. Tai olisihan siinä semmoinen toivo, jos joku pudottais Jokerit kesälaitumelle aikaisemmassa vaiheessa. No Jokerit oli parempi. Onnea pisteistä. Voisitte ton runkosarja voiton sentään lahjoittaa...
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Durable
Ja 5-3! Mahtavaa.. nyt vaan odottelemaan päiväkerholaisten vinkumista.

Loistavaa, lisää näitä!

Aivan yhtä järkevä "viesti" kuin erään n. 50 vuotiaan hyvinpukeutuneen "herrasmiehen" koko ottelun kestänyt vittuilu meikäläistä kohtaan. Joka kerta kun jotain tuulettelin tai kommentoin äijän oli pakko avautua. Hyvä meininki! Eli jos eli kun HPK fanit sikailivat omalta osaltaan alhaalla, niin yläkerrassa vanhemmalla väellä Jokereiden puolelta olisi kyllä vähän oppimista hyvissä tavoissa. Meinaan olen esim. Hämeenilinnassa vierasfanien kanssa ja myös esim. LA-areenalla pystynyt aivan järkevään kommunikointiin, mutta ei näytä onnistuvan Jaffa-mestassa?

Peli oli kerholta paska. Puolivälin jälkeen jotain tapahtui. Väsymys iski? Loppua kohti taas alkoi taas pakon edessä löytyä puristusta. Ai niin, ruskeassa kirjassani kyllä oli merkintä, että Kerholla on tällä hetkellä helvetillinen jos ei suorastaan mieletön treenikausi menossa. Maksimeita tehdään kannu mielessä. Keväällä se "taas" nähdään.

Näiti likaisia taklauksia en kunnolla nähnyt ja jos totta puhutaan, ei se peli niihin ratkennut tai oikeastaan niistä saatuihin jäähyihin. Kerholla oli paikkansa, joita se ei käyttänyt. Osasyynä tällä kertaa ei kuitenkaan niiin maaginen Lehtonen.

Kaikenlaista nokkapokkaa ja tönimistä oli läpi pelin ja hiemän tuntui siltä, että levonen oli vähän liian pieni mies noihin ympyröihin. Eri mieltä saa olla. Edelleen, ettei syytetä vinkujaksi sanon, että peli ei noihin jäähyihin ratkennut.

Mutta joo, maaten ja maha viereen.

edit: "pieni" typo... :)
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Jussih
Mikään ei muutu - tuomaritoiminnassa. Koska olette viimeksi kuulleet, että valmiiksi vitosta kärsivä joukkue saa 2 + 2 korkeasta mailasta ilman, että kukaan saa naarmuakaan käkättimeensä? Niinpä niin... Etenkin kun Jannen selostaja ja HPK:n joukkueen johtaja eivät edes jumbotronilta nähneet tilanteessa mitään korkeaan mailaan viittaavaa.

Mielenkiintoista! Jannen selostaja ei näe jumbotronilta HPK:n korkeaa mailaa, mutta ehti taannoin nähdä sen, mitä kukaan muu ei, nimittäin Erik Hämäläisen vetävän tuomaria turpaan oikein kunnolla.
Lukon joukkueen johtaja on myös mainittava: hänellä ei ollut mahdollisuutta nähdä Eepin tilannetta jumbotronilta, eikä edes videolta. Hänelle ei nimittäin koskaan näytetty sitä videota, jonka perusteella Moberg lätkäisi Eepille kolmen ottelun pelikiellon.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti Axel K.
Loistavaa, lisää näitä!

Aivan yhtä järkevä "viesti" kuin erään n. 50 vuotiaan hyvinpukeutuneen "herrasmiehen" koko ottelun kestänyt vittuilu meikäläistä kohtaan.
Jos tuolle linjalle lähdetään, niin aletaan vaan yleistämään. Mikähän siinä oli, että vieressäni ollut hämäläistä murretta puhunut iäkäs mieskaksikko oli vähän samoilla linjoilla aina toisen erän puoleen väliin saakka. Itse hoin heille vain yhtä mantraa: "Ei tämä peli vielä ole ohi. Jokereilla on yleensä tarkoitus johtaa siinä vaiheessa kun peli loppuu"

Jostain ihmeen syystä "veljekset" lähtivät 5-3 maalin jälkeen. Ja silloinkin viimeiset vuorosanat olivat:
- "Ei olekaan Jokerit pystynyt 21 voitottomaan otteluun peräkkäin"
- "Ei kun ilman tappiota tarkotit"
- "Niin"
Johon jouduin kysymään sitten mestaruuksien lukumäärää. Harmaat hapset ja viikset vipottaen miehet läksivät katsomosta.



BTW. Missä on kommentit EuroopanMestaruusviiristä? Nyt Areenan katossa "komeilee" 'Euroopan mestarit 2003' -viiri. Hohhoijaa...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti JiVe

BTW. Missä on kommentit EuroopanMestaruusviiristä? Nyt Areenan katossa "komeilee" 'Euroopan mestarit 2003' -viiri. Hohhoijaa...

Joo, kaverin kanssa naurettiin ittemme kuoliaiksi tuon viirin nostamisen aikaan. Miksi se piti edes nostaa kattoon? Eihän Jokerit ole kuin epävirallinen EM. Njoo, onhan tuokin jonkinlainen saavutus, mutta kuitenkin. Erätauollakin naureskeltiin ko. viirille :DD
 

Iso_kutonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Jokerit voitti sekä jäällä että katsomossa

Viestin lähetti kapa76
Peli oli oikein mukavaa katseltavaa

Ottelu kuumeni (taisi se aikaisemminkin) Nemirovskin saadessa mailasta naamaan. Kuumenemista tapahtui myös katsomon puolella. noin 10:n HPK:n fania jouduttiin poistamaan. Kaikki 13-19 vuotiaita. Heitti sinne jäällä joku kenkänsäkin jossain vaiheessa. Oli aika kylmä ulkona joten takaisin meno matka oli kaverilla varmasti ilkeä. Myös Pave Maijanen kuumeni. Ehkä jopa kaikkein eniten. Lähti jo poiskin mutta palasi sitten takaisin.

Tänään näin myös kauden parhaimman tappelun. 113:sta tuli jotain kärhämään ja käsirysyä, pari kunnon iskujen vaihtoa ja tönimistä. Nykylinjan mukaan äijät lensivät pihalle suihkuun.

se olen samaa mieltä että kun kenttää suurennettiin niin peli parani...

ja nyt oli kyllä todella urpoa käyttäytymistä vierasfaneilta, heitellä 5 senttisiä jäälle... siinä olisi voinut käydä todella pahasti...

ja tosta tappelusta niin ainakin 115 katsomoon näytti siltä että vain 2 mustaa silmää ja järkkäri piti kättään/olkapäätä sen verran että siihen oli tainnut osua jotain...

ps. taisi tappeluun osallistuneet jokereiden kannattajat päästä vähällä kun katsoivat matsin katsomossa loppuun kun taas nuo kolikoita heittäneet hpk fanit eivät saapuneet ainakaan samaan katsomoon takaisin... taisivat päästä viralliselle vierailulle pasilan poliisiasemalle = )
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Olihan se Eskelisen 2+2 aika heppoisesti vihelletty. 2 korkeintaan ryntäyksestä, Eskelinen hyppää taklatessaan Nemoa. Se haava taisi tulla siitä rännipurku kiekosta joka kopsahti puhelimeen.
Molemmista polvitaklauksista olisi sitävastoin voinut antaa 5 min jäähyn. Näitä ei toivottavasti tarvitse nähdä vähään aikaan. Mistä muuten johtuu että näitä tulee lähes joka kierroksella. Onko pelaajat yliväsyneitä, pelataan vähän niinkuin puolivaloilla? Keskittyminen herpaantuu, vai mikä mättää.
Mielestäni Kerho väsähti tänään kolmannessa erässä.
Pelinavaus täysin Tuulolan varassa, jonka jopa ylivarovainen peli ei kyllä vakuuttanut tänään. Muutenkin Kerhon puolustus möhli oikein urakalla. Mistä se Strbak kävi kuumana koko matsin ajan?

Meillä taas kuumia pelaajia; Vostrak, jolla paikkoja useampaankin häkkiin. Valtonen, ehkä kauden paras peli. Voutilainen, olisiko Nemo sopiva ketjukaveri? Bergenheim, loistavia niittejä.
Unessa; Niemi, upea syöttö Kerhon 0-1 maaliin. Tukio, kuinka monta syöttöä omille. Turunen, oliko kentällä?
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti JiVe

BTW. Missä on kommentit EuroopanMestaruusviiristä? Nyt Areenan katossa "komeilee" 'Euroopan mestarit 2003' -viiri. Hohhoijaa...

He tekevät sen itse.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Pelihän sinänsä oli hyvä ja latausta täynnä!
Täytyy sanoa kerhon eduksi se tilanteiden haistaminen ja hyväksikäyttö. Tappavan tehokasta ei voi muuta väittää.

Sitten siirrytään siihen kerholaisia vähemmän mairittelevaan osioon, eli pelattiin kovaa ja fyysisesti. Tähän kerhon peli sitten hajosi, tuli polvitaklauksia, poikittaisia ja silminnähden haettiin kontaktia, joka taas ei ollut luonnollista vaan haettua. kerho ei pystynyt pelaamaan omaa vauhtipeliä vaan yritti jotain muuta mitä ilmeisesti on keväällä odotettavissa.

Ottelu ratkesi käytännössä Eskelisen polvitaklaukseen joka jätti kaikessa törkeydessään suorastaan iltapäivälehtien otsikkojen varjoon Sihvosen taklauksen, koska tämä oli täysin susijalkataklaus ja siksi törkeä. Kun nopeasti verrataan Eskelisen saamaa kakosta versus Sihvosen 10 peliä niin suhde on ihan odotettavissa oleva kun ottaa huomioon, että Sihvonen pelaa Jokereissa ja Eskelinen HPK:ssa. Kerhossa varmaan vaaditaan Levoselle hyllyä kun ei heittänyt Eskelistä pihalle vaan hän jatkoi peliään ja otti kohtalokkaan ja täysin älyttömän 2+2 jäähyn ja ratkaisi koko pelin Jokereille kuten oman kasvatin kuuluukin ;-(

Ottelu nosti ehdottomasti yhden huolen pinnalle.
Pystyykö kerho selviytymään edes playoffien ekasta kierroksesta?

Toinen kiinnostava asia on Eskelisen ja niiden kahden muun polvitaklaajan kohtalo? Onko yhden ottelun pelikielto aivan liikaa kun Alpon suojateista ei kukaan loukkaantunut?

Oma mielipiteeni on, että aivan sama kuinka paljon tuo hämeenlinnan neiti porukka saa pannaa, koska ovat jo ulkona tästä kaudesta...
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Viestin lähetti hull16

Toinen kiinnostava asia on Eskelisen ja niiden kahden muun polvitaklaajan kohtalo? Onko yhden ottelun pelikielto aivan liikaa kun Alpon suojateista ei kukaan loukkaantunut?

Pitihän se sitten tähänkin ketjuun vetää jotenkin IFK ja alpo. Onkos sinulla noin katkera viha IFKta vastaan? Vai miksi, melkein jokaisessa ketjussa niistä kirjoitat?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Julistan tämän ketjun Jatkoajan huonoimmaksi matsiketjuksi kautta aikojen. Samoin kuin yli puolet ketjun kirjoittajista, minäkään en ollut paikalla. Haistakaa paska.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti wabbit
Pitihän se sitten tähänkin ketjuun vetää jotenkin IFK ja alpo. Onkos sinulla noin katkera viha IFKta vastaan? Vai miksi, melkein jokaisessa ketjussa niistä kirjoitat?
Noh, oliko tuo nyt mikään yllätys kun on nähnyt livenä molemmat tapahtumat ja toki täytyy sanoa, että tämä "toinen näytös" ei ole teidän ohjaama.
 
No niin.

Rauhoitutaanpas nyt kollektiivisesti. Tämä ketju on tarkoitettu ottelusta keskustelemiseen, ei henkilökohtaiseen nokitteluun. Erityisen raskauttavaa on se, että muiden joukkueiden fanit kirjoittelevat ketjussa asioista, joilla ei ole mitään tekemistä illan ottelun kanssa. Vastedes keskustelu tässä ketjussa jatkukoon ottelusta ja sen tapahtumista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös