Jokerit-HIFK Pe 5.11.2004

  • 46 675
  • 337

Jeffrey

Jäsen
Viestin lähetti Q

Kankaanperähän on yrittänyt profiloitua viimekausina "kovanaamana" ja yrittänyt leikkiä joukkueen poliisia. Mm. Cobol on muistanut mainita Kankaanperän yhteydessä Jokerit-Toronto pelin ja sen kuinka Kankaanperä ei peräänny edes NHL tähtiä vastaan saadessaan haasteen.

Itseasiassa saattaa olla ihan hyvä, että Kankaanperä palautettiin maanpinnalle.. "Sisäpiirin" tieto kertoo, että Kangella oli noussut aika pahasti päähän Jokerit-Toronto pelin Kvartalnov voitosta. Joten, ehkä ihan hyvä näin?
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti cobol
Kyllä sieltä tulee äijää tulee, jos työsulku jatkuu eikä NHL:ssä pelata lainkaan. Sanoisin, että se mahdollisuus on fifty-sixty. Mutta todettakoon nyt sekin, että tulee sieltä pakki muutenkin. AHL:stä, jos NHL alkaa. Puolustus fyysistyy ja paranee joka tapauksessa. Ja paljon auttaa sekin kun Tomek ja Kuki tulevat mukaan.
Puolustus ei tuosta fyysisty ellei sitten Väänänen liity keväällä jengiin. Kyllähän tuo jo nähtiin, kun Kämppeli liittyi jengiin. Hankittiin varmasti kevyin NHL:n vakiokokoonpanossa oleva kaveri. Ei Jortsu näe fyysisyyden puutetta ongelmana. Eihän se muuten voisi peluuttaa jotain Latvalaa alivoimassa. Tosiasia on, että 2004-2005 Jokerit on kevyin jengi miesmuistiin eikä se tule siitä mihinkään muuttumaan. Ja kuten Jortsu kertoili matsissa ei Kukin ja Tomekin muukaantulosta ole mitään takuita.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Flu
Puolustus ei tuosta fyysisty ellei sitten Väänänen liity keväällä jengiin. Kyllähän tuo jo nähtiin, kun Kämppeli liittyi jengiin. Hankittiin varmasti kevyin NHL:n vakiokokoonpanossa oleva kaveri. Ei Jortsu näe fyysisyyden puutetta ongelmana.

Ossin pitäisi kyllä liittyä. Katsotaan ja odotetaan. Jortikka haluaa aina ennemmin pienen ja taitavan kuin ison kolhon ja puukäden. Mutta sen tiedän varmasti, että Jortikka haluaisi kaikkein mieluiten taitavan ja ison pakin. Millä rahalla sellaiset sitten liikkuvat ämerikoista Jokereihin, se on Virmasen homma.

Pitää muistaa, että kun minä pidän fyysisyyden puutetta ongelmana, katson asiaa eri näkökulmasta. Minä olen paitsi Jokerifani, myös jääkiekkofani, joka haluaa katsoa kiekon kaikkia elementtejä. Enkä pidä yhtään siitäkään, että Vopat pieksee Jokereiden yhden fyysisimmän pelaajan. Sellainen vituttaa mua suunnattomasti. Muista faneista en tiedä, mutta rehellisesti sanottuna mua vituttaa.
 

Jindebyne

Jäsen
Harvoin on häviö narreille näin vähää vittuttanut! Vopat löi Kankaanperän 100-0 nyrkkitappelussa ja vielä kun Luttinen kukisti järventien niin olo on kuin seisemännessä taivaassa! Silloin harvoin kun Vopat flaidaa niin kyllä hän aika tekijä siinä hommassa S/M-Liigassa on. Jos Ruutu olisi ollut vielä tänään pelissä niin mamama. Tälläinen tekee välillä Gutaa HIFK-sydämelle. Lisää nyrkkien heilutusta tack.

Jokerit vei pelillisesti ja HIFK fyysisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos ollaan rehellisiä niin Vopat sai osumia sisään maks 2 kappaletta, lyöntejä laskettiin 13 mutta oikeasti osumia oli vain 2.

Loistava matsi kaikin puolin silti.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Niille, jotka tässä ketjussa haukkuvat Kankaanperää:

Mitä helvetin ilkkumista siinä on, että häviää nyrkkitappelun? Kankaanperälle kaikki pisteet rohkeudesta ja miehekkäästä toiminnasta. Kovin moni SM-liigasta ei varmasti pudottaisi hanskoja Vopatin tai Heleniuksen kanssa.

Lisää tällaista.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain..

Taas ovat jullit nähneet useita selviä tappeluvoittoja. Ei tosin yllätä. Heidän pelaajista kukaan ei ole hävinnyt tai otellut tasan viimeisen kymmenen kauden aikana. Näin siis jos uskomme jatkoajan otteluketjuja. Kankaanperälle tappio ja "melkein coast-to-coast" Järventielle tasuri.

Campbelliä ei kukaan ole vielä kehunut ? Paitsi Jortikka JA:n otteluraportissa. Pakkolaina "Ennemmin minä tuollaista katselen kuin 190 senttistä kolhoa, joka istuu jäähyllä ja jolla ei toimi pää, eikä kädet eikä jalat" Tuohon kiteytyykin se miksi meidän lihaosasto on mallia kevyt.

Brian 1+1 ja yritti pistää pari nättiä oman maalin edestä hyökkäyssiniselle. Toinen onnistui mutta olisiko ollut Jantunen (?) , joka ei ollut hereillä. Perushyvää sijoittumista ja varmat otteet kiekon kanssa. Pidän päivä päivältä enemmän.

Koiviston loukkaantumiseen johtanut tapahtuma olisi mukava tietää. Pahimmassa tapauksessa kausi ohi, luki kotisivuilla ?
 
Viimeksi muokattu:

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Daespoo
Jos ollaan rehellisiä niin Vopat sai osumia sisään maks 2 kappaletta, lyöntejä laskettiin 13 mutta oikeasti osumia oli vain 2.

Loistava matsi kaikin puolin silti.

Ollaan myös rehellisiä siinä, että kun Vopatin kokonen ukko osuu kunnolla edes yhden(1) kerran, niin siinä rupee tajunta laajenemaan.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
No perääntyikö Kanki? Ei. Se ettei Vopatille pärjännyt, oli ennakkoon täysin selvä. Ja on jatkossakin. Miehet ovat hanskausmielessä kuitenkin eri sarjaa. Propsit varmaan koko hallilta Kankille siitä ettei luikkinut pakoon. Olisi jäänyt mainio viihde näkemättä. Mun makuun oli tosin liian ykspuolista, mutta minkäs teet. Parempi näinkin kuin kokonaan ilman. Ja hyvä opetus Kankille siitä, miten ei pidä hanskaukseen lähteä.

Aivan samaa mieltä, on aivan turha käydä sen enempää Cobolin kuin kenenkään muunkaan kimppuun aikaisemmista puheista. Kanki teki minkä pystyi, moni muu ei olisi tehnyt mitään. Luonnollisesti ne monet tilanteet, missä Vopat ei ole matsiin lähtenyt ja häntä on siitä mollattu voidaan unohtaa. Viimeistään eilen mies osoitti olevansa edelleen tässä sarjassa äijä, jonka kanssa ei kannata matsiin lähteä, jos ei selkäänsä halua.

Yksi tappelu ei kuitenaan paljon lohduta eilisessa pelissä. IFK pelasi alle kaiken arvostelun, eikä se ole mitenkään puolusteltavissa. Yön yli nukuttuakin hävettää joukkueen puolesta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Se asia jota ihmettelimme pelin jälkeen oli mv-valinta.

2 viikkoa sitten Lundell epäonnistui samaa vastustajaa vastaan samassa hallissa torjuen 14/18 kiekkoa. Eilen sama ukko maaliin vaan. On tässä kenties joku logiikka, mutta ei nyt ihan heti aukea minulle.

Kankaanperälle edelleen kaikki pinnat. Otti ihan rehdin matsin Vopatia vastaan, vaikka lopulta joutuikin ottamaan muutaman iskun vastaan.
 

martinec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New York Islanders, CSSR
No näyttää nyt nämä HIFK "asiantuntevat" fanit keskittyvät näköjään noihin nujakointeihin.
Ehkä se on haettava sieltä se kadotettu itseluottamus tuollaisen terurastuksen jälkeen, aika ymmärrettävää toisaalta.
Eilen katselin lehdestä tuon vopatin tuloja, kyllä siinä on mies jolle maksetaan aivan kohtuutonta palkkaa vs. tehot/hyöty, todella ylipalkattu surffaaja.

Miten tällä kaudella on päättyneet HIFK - Jokerit matsit ?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Isaksson
Luonnollisesti ne monet tilanteet, missä Vopat ei ole matsiin lähtenyt ja häntä on siitä mollattu voidaan unohtaa.

Mitä tulee tappelutaitoihin kyllä, tosin tämä asia on harvalle ollut epäselvää. Mutta jos lähtökohtana pidetään, kuten käsittääkseni moni muukin minun lisäkseni pitää, että määrätyissä tilanteissa itse matsiin lähteminen on huomattavasti tärkeämpää joukkueen kannalta, kun hippojen lopputulos, niin kuittivihkon piilottelua ei voi hyväksyä. Vopatiltakaan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Gags

Onhan se Vopi kuittivihkoa josku piiloitellut mutta onneksi hänellä on se.
Narreista ei löydy pelaajaa joka edes omistais kuittivihkoa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti martinec
No näyttää nyt nämä HIFK "asiantuntevat" fanit keskittyvät näköjään noihin nujakointeihin.
Ehkä se on haettava sieltä se kadotettu itseluottamus tuollaisen terurastuksen jälkeen, aika ymmärrettävää toisaalta.
Eilen katselin lehdestä tuon vopatin tuloja, kyllä siinä on mies jolle maksetaan aivan kohtuutonta palkkaa vs. tehot/hyöty, todella ylipalkattu surffaaja.

Miten tällä kaudella on päättyneet HIFK - Jokerit matsit ?

Mikäs ihme Sinua nyt riivaa? Jos ketjua selaat, aika moni on avoimesti tunnustanut Jokereitten vieneen peliä eilen vähintään loppunumeroiden mukaisesti. Ei kai kenellekään lukutaitoiselle ole myöskään epäselvää, ettei IFK ole voittanut tällä kaudella kertaakaan. Ei tuota isoa egonkolausta tunnustaa. Mä en nyt ymmärrä noita Sun huolia kadotetuista itseluottamuksista, ettet nyt puhuisi vain omasta puolestasi? Kohtuullisen moni on jakanut täydet rispektit Kankaanperällekin ilman ivan häivää.

Mitä tulee Vopatin tuloihin, tiedätkö Sinä niissä olevan vain pelaajasopimuksen palkkatulot? Vaikka Vopatin tehot ja viime aikojen tekeminen on ollut luvattoman kehnoa, tuskin hän tai kannattajansa ovat kovin huolissaan mielipiteestäsi surffauksestaan. Luultavasti Sinäkin kiljuisit täällä näyttö onnesta punaisena, jos mies liittyisi Lukkoon.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti Isaksson
Luonnollisesti ne monet tilanteet, missä Vopat ei ole matsiin lähtenyt ja häntä on siitä mollattu voidaan unohtaa. Viimeistään eilen mies osoitti olevansa edelleen tässä sarjassa äijä, jonka kanssa ei kannata matsiin lähteä, jos ei selkäänsä halua.
Se, että ukko tappelee kerran kaudessa kuittaa kaikki ne tilanteet, jossa ainoa toiminto on pyöriä jäällä ja huudella fuck, fuck kaikille vastaantulijoille. Mutta kivahan se on, että sulle kelpaa kerran kaudessa pimahdukset ja lopun aikaa voikin sitten luikkia pitkin kaukalon reunoja. Kyllä ukko rahansa todella helpolla tienaa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllähän täällä on ja jo kiekkopesässä oli paljon Hifk faneja joille voitto tappelussa on tärkeämpi kuin joku runkosarjapeli.

Ja kun vielä narrilla pyyhitään jäätä niin mikäs se parempaa.

Senior, nimimerkki martinec saa tyydytyksensä Rautakorven kahvakiekosta jossa kukaan ei ikinä tappele.Meitä on niin moneen junaan.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Viestin lähetti Tinke-80
Löytyykö Vopat vs Kankaanperä tappelusta videota mistään päin nettiä?

- Tinke-80

kokeile tuolta www.danc.info/video
ja tiedosto hifk2

Joitain ongelmia ton näkyvyydessä, eikä mitään huippulaatusta kuvaa. wmp:llä pitäis toimia. Toivottavasti. itselläni ainakin toimii (wmp v.9).

ei jaksa säätää.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Jeffrey
"Sisäpiirin" tieto kertoo, että Kangella oli noussut aika pahasti päähän Jokerit-Toronto pelin Kvartalnov voitosta.

Siis mistä voitosta?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olipa meiltä hieno peli

Jokerit vei ja IFK koitti pikkasen vikistä mutta ei edes siihen kunnolla kyennyt. Ja enpä voi sanoa että olisin nähnyt montaakaan kertaa että IFK olisi pelillisesti jäänyt näin pahasti meidän jalkoihin, lähes koko peli oli meidän suvereenia näytöstä - nerokasta taituruutta johon IFK ei pystynyt vastaamaan ollenkaan. Illan kapelimestarit oli Glen Metropolit ja Marko Jantunen, sen lisäksi pakeista Brian Campbell ja Martti Järventie näyttivät hienoa hyökkäyksen tukemista. Koko Jokerijoukkue oli latautunut peliin hienosti ja jälki oli sen näköistä, epäonnistujia ei meillä tällä kertaa ollut. Kaiken kaikkiaan upea esitys jota oli hienoa olla katsomassa. Stadin herruus on meillä siis haarukassa jo seuraavassa paikallisessa.

Ja mitä tulee tappeluihin niin Roman Vopat näytti kaapin paikan Markus Kankaanperälle ja otti siis selkeän voiton. Kangelle propsit siitä että suojeli maalivahtia ja lähti hippasille kun Vopatilla paloi käämit. Kanki pysyi pystyssä Vopatin myllytyksessä ja suojasi itsensä niin hyvin että ainakaan näkyviä vammoja ei tullut, lopuksi Vopat vielä paini Kangen jäihin. Kaiken kaikkiaa siis hyvin yksipuolinen näytös. Järventien ja Luttisen hippa oli melkoista kohellusta jossa kumpikaan ei oikeastaan osunut kertaakaan, Luttiselle silti ilmeisesti pieni voitto koska sai vedettyä Maran paidan osittain pois päältä.

Hieno peli, josta on hyvä jatkaa sunnuntaiseen Oton paidannostajaisiin, muistopeliin ja Tepsin kaatoon. Kiitos eilisestä Jokerit!

Edit: Aravirta on pelimies ja hienosti Ara koitti herättää munatonta joukkuettaan taisteluun pelaamalla upporikasta ja rutiköyhää ottamalla Lundellin pois maalinsuulta kun IFK pääsi kokeilemaan ylivoimalla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Gags

Viestin lähetti mixu
Onhan se Vopi kuittivihkoa josku piiloitellut mutta onneksi hänellä on se.
Narreista ei löydy pelaajaa joka edes omistais kuittivihkoa.

Tällä kaudella on näin. Mutta viime ja toissa kaudella kun kuitteihin on ollut todellista syytä, IFK:lta on pysynyt kuitit visusti piilossa. Tarkoitan Söden sekä TRuudun, Vopatin, Pärssisen jne telomisia kahdessa eri ottelussa.Tuollainen kuitittomuus ei olisi koskaan mahdollista Jokereissa. Jos kukaan muu ei lähtisi, joukon pienin ja kevyin sitten.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Viestin lähetti mixu
Ja Hifk faneille vielä tärkeämpää on se että näyttivät kuka on fyysisen pelin kunkku stadissa vuosi toisensa jälkeen.

Vopat on ottanut näköjään tavaksi tuon narrien nöyryyttämisen.
Tää on aina yhtä hauskaa. Sillähän ei ole tietenkään mitään väliä, että kalekummolamaisesti on sokea kaikelle aiemmin tapahtuneelle - eli Vopatin aiemmille tanssiinlähdöttömyyksille ja tapahtumiin ja tapahtumattomuuksiin jotka liittyvät mm. herroihin Stolk, Gagnon ja Helenius - jos voi hokea mamammaa-perusmantraansa ihan irrallisena asiana tästä kaikesta. Noh, kukin saa kicksinsä omista jutuistaan ja joillekin omat jutut ovat kovasti sisäänpäin brändättyjä.

Nim. hyvä että HIFK on alkanut löytämään ydinalueensa palasia kohdalleen, ehkä voittojakin alkaa tippua?

P.S. Ihan mielenkiinnosta: olikohan Ara eilisiin kaksintaisteluihin a) tyytyväinen, b) fifty-sixty vaiko c) tyrmistynyt? Irvistys oli varmasti naamalla, mutta onko Brändi vienyt jo Aran pikkusormen, vai mistä on kyse?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Flint

"Kanki pysyi pystyssä Vopatin myllytyksessä ja suojasi itsensä niin hyvin että ainakaan näkyviä vammoja ei tullut, lopuksi Vopat vielä paini Kangen jäihin. Kaiken kaikkiaa siis hyvin yksipuolinen näytös."

Eli Kanki pysyi kuitenkin riittävän pitkään kovana Vopatin nyrkkikyllikin käsittelyssä?



Ranger
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös