Jokerit - Blues 25.11.03 Hartwall arena

  • 6 426
  • 64

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Avataan ketju tällekin tulevalle taistolle. Loistavat lähtökohdat huonolle pelille. Edellisessä ottelussa Saipa antoi Jokereille jääkiekon oppitunnin ja Blues kävi vanhasta muistista luovuttamassa pisteet Nordiksella. Näiltä osin ei siis mitään uutta maan päällä. Blues on ennenkin hävinnyt Hifk:lle ja Saipa kouluttanut Jokereita.

Huominen peli jaksaa kaikesta huolimatta kiinnostaa. Itse asiassa koko ajan odottelen tietoa siitä, tapahtuuko Bluesin pelaajistossa tai valmennuksessa vaihtoja jopa ennen huomista peliä. Toivotaan kuitenkin, että vaihdot tapahtuvat vasta huomisen pelin jälkeen, valmentajien/pelaajien vaihtamisellahan on tapana piristää joukkuetta. Tämän soisin tapahtuvan vasta Jokerit-Blues pelin jälkeen.

Jokerien osalta lienee niin, että maaliin luistelee Hodson. Sinänsähän tässä ei enää ole mitään uutta, huomisen pelin jälkeen arvuuttelemme edelleen, millainenkohan veskari hodari lopulta on ? Kyseessä on joka tapauksessa harvinaislaatuinen veskari. Mies on pelannut jo muutaman ottelun, silti ainakaan minulla ei vielä ole minkäänlaista käsitystä miehen taidoista. Huominen saattaa tuoda valaistusta tähänkin kysymykseen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jaaha, tällä hetkellä lähes kriittisessä tilassa oleva Espoolaisryhmä lähtee (jälleen kerran) hakemaan helpotusta tämän hetken kurjaan tilanteeseensa.
Mielenkiintoista nähdä, millaisella kokoonpanolla Blues lähtee huomenna peliin, varsinkin jos tämän illan aikana ei tule mitään tietoa uusista pelaajista tai valmentajavaihdoksista.
Jokereiden kokoonpano lienee sama kuin aikasemmissakin peleissä, vakiokokoonpanoja haetaan jo tässä vaiheessa kautta.
Maaliin luistelee 98 % Varmuudella Hodson, joten nyt, kuten Bozik hyvin jo sanoi, Hodarilla on jälleen paikka osoittaa se todellinen taso...
Jokerit on liigan paras kotijoukkue, sillä se ei ole kokenut vielä yhtään kotitappiota ja 2 kotipeliä vähemmän pelattuna kuin tällä hetkellä kotiottelutaulukon kärjessä oleva HIFK. Blues on sen sijaan voittanut vain kerran vieraskentällä, ja vain Pelicans löytyy sen takaa vierapelitaulukossa. Jos näitä tilastoja katsotaan, on Jokerit selkeä suosikki.

Kyllä kaikki puhuu tällä hetkellä Jokereiden voiton puolesta, mutta yllätysmahdollisuudet Bluesilla on. Tuskin kovin hohdokasta kiekkoviihdettä tullaan näkemään.

Veikataan: Jokerit 2,3,5 - Blues 1,2,3
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ikijokeri

Jokerit on liigan paras kotijoukkue, sillä se ei ole kokenut vielä yhtään kotitappiota ja 2 kotipeliä vähemmän pelattuna kuin tällä hetkellä kotiottelutaulukon kärjessä oleva HIFK. Blues on sen sijaan voittanut vain kerran vieraskentällä, ja vain Pelicans löytyy sen takaa vierapelitaulukossa. Jos näitä tilastoja katsotaan, on Jokerit selkeä suosikki.

Kyllä kaikki puhuu tällä hetkellä Jokereiden voiton puolesta, mutta yllätysmahdollisuudet Bluesilla on. Tuskin kovin hohdokasta kiekkoviihdettä tullaan näkemään.

Ennakkoasetelmiltaan kutakuinkin selvä matsi. Tahto on se asia, jolla Blues saattaa voittaa. Siinä on ollut Espoolla viime aikoina hiljaista. Eilinen, ihan hemmetin ujo ja tahdoton esitys ei Bluesille pisteitä huomenna tuo. Kuunnellaan, millaista käärmekeittoa tänään Salonoja keittelee, josko se herättäisi jengin lentoon. Pitkävetoja harrastaville joka tapauksessa tiedossa aika isot kertoimet Espoon voitolle?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Senior
Pitkävetoja harrastaville joka tapauksessa tiedossa aika isot kertoimet Espoon voitolle?
Vedonlyönnin osalta luulisin, että tämän alan ammattilaiset odottavat vesi kielellä tietoa mahdollisista muutoksista Espoon leirissä. En ole asiaa netistä varmistanut, mutta ainakin osa vedonlyöntitoimistoista lienee jo asettanut kertoimensa ottelulle. Nämä kertoimet taasen perustuvat tämänhetkiseen tilanteeseen eli Jokereille erittäin pieni kerroin ja Bluesille vastaavasti kunnolla kerrointa.

Jos nyt "viime hetkellä" tulee muutoksia Espoon koostumukseen, saattaa pelimiehille avautua mahdollisuus rokottaa vedonlyöntifirmoja Bluesin isosta kertoimesta. Tämä siksi, että tilastojen mukaanhan valmentajaa vaihtanut joukkue usein voittaa ensimmäisen pelinsä uuden valmentajan alaisuudessa.

Toivokaamme siis kaikki yhdessä makkaramestarille malttia muutosten kanssa. Tarvittavat muutokset ehtii hyvin tekemään myös Jokerit-Blues ottelun jälkeen.

edit. kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Kurjan Saipa-pelin jälkeen on hyvä palata voittokantaan Bluesin kustannuksella. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä Hodson aloittaa maalilla ja ketjut pysyvät samoina kuin aiemmissa peleissä. Toisaalta Jortikka saattaa tehdä pieniä muutoksia ketjuihin jos Lappeenrannan-keikka siihen antoi aihetta. Pitää lujasti toivoa, että Blues ei saa hurmiota päälle juuri tässä pelissä niin kuin Saipa sai lauantaina.

Tulosvetoon laittaisin 4-2 Jokereille, viimeinen maali tyhjiin...
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo elikkäs ennakko arvioissa aika tylsä peli tiedossa, mutta toivottavasti arviiot ei toteudu.

Niin kun täällä jo pari kertaa on mainittu niin jokeri maalille luistelee huomenna mitä todennäköisemmin Kevin Hodson. Hyökkäys ketjut pysyvät varmaankin samoina mihin ollaan totuttu. Huomenna kannattaa pistää tulos vetoo sisään, koska eikös veikkaus ole pistänny tämän viikon taitopeleihin lisää voitto rahaa? Muistaakseni se tässä pelissä oli 10.000euroa.
 

Bandana

Jäsen
Taas pukkaa paikallispeliä päälle.

Jokerit on sarjassa kuudentena, 23 ottelusta 27 pistettä. Jokereilla tosin on yksi ottelu vähemmän kuin kolmantena olevalla Ilveksellä, jolla on vain piste Jokereita enemmän.
Jokerit on liigan toiseksi kovin kotijoukkue. 11 kotiottelusta 8 voittoa ja 3 tasapeliä, eikä yhtään tappiota! 11 ottelussa Jokerit on päästänyt vain 14 maalia.
Jokereilla on alla nöyryyttävä 4-0 vierastappio Saipasta, mutta sitä ennen Jokerit murskasi JYPin ja Tepsin.

Bluesin saldo on sitten paljon murheellisempi. Blues on sarjassa toiseksi viimeisenä, yhden maalin tappioita 12.
Blues on sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue. 12 vierasottelusta säälittävät neljä pistettä, ja yksi voitto. Se voittokin tuli JYPistä kauden avausottelussa 13.9, eli yli 2 kuukautta sitten! HPK:lta ja Lukolta saatiin tasapelipisteet.

Blues on hävinnyt kaikki tämän kauden 5 paikallispeliään, niistä kaksi Jokereita vastaan. Ensin kotona 1-2 tappio, ja sitten vieraissa Jokerit aiheutti Bluesilla kauden toistaiseksi toiseksi suurimman tappion: 3-1.

Tämän perusteella ei huomisessa pelissä ole paljoa epäselvyyttä. Jokerit tekee tarvittavat maalit, ja voittaa 2-1, tai kenties jopa 3-1? Blues tulee olemaan aivan paska, ja saa ottelussa vain pari varteenotettava maalipaikkaa, Metropolitin ketju tekee ylivoimalla maalin pari, ja tasakentällisinkin Jokerit iskee joko maalivahdin tai puolustajan karkeasta virheestä. Ottelun jälkeen Virralta kuullaan wanhoja fraaseja, ja Jortikkakin pää vähemmän punaisena selviää lehdistötilaisuuteen, ja pitää malttinsa. No miksi sinne hallille sitten pitäisi vaivautua? Niinpä.

Mutta mutta... Onhan Bluesilla pienen pienet mahdollisuudetkin, mutta silloin on toteutettava voiton avaimet.

1) Heinonen pelaa maalissa ja pelaa omalla tasollaan. Helppoa ei saisi päästää.

- Sami on ollut parissa viime ottelussa erittäin hyvä, ja HIFK-ottelussa piti Bluesin pelissä mukana loppuun asti, vaikka kenttäpelaajat pelasivat paskasti. Jere on ollut epävarmempi, joten ilman muuta Sami maaliin. Jere ei Bluesille Hartwallilta pisteitä tuo. Muistakaamme, kuinka viime kaudella Sami torjui ilmiömäisesti Bluesille 3-1 voiton Hartwalilta. Sekin oli marraskuuta, ja Jokereiden ensimmäinen kotitappio. Toistaako historia itseään?

2) Ei peruutella vaan hyökätään kunnolla. Nopeita hyökkäyksiin lähtöjä, ei jäädä seisoskelemaan oman maalin taakse.

- Bluesin yksi suurimpia ongelmia on juuri hyökkäyksiin lähtö. Tappara-pelissä nähtiin jo jopa onnistuneita ja nopeita avauksia, jotka tuotivat hyviä maalipaikkoja.

3) Metropolitin ketju pidetään kurissa.

- Molemmat Bluesin ja Jokereiden kohtaamiset on ratkaissut Metropolitin ketju. Metropolit on nyt pidettävä kurissa. Metropolitin ketju on vahvimmillaan ylivoimalla, joten jäähyt minimoidaan. Joten pyytäisin että ei tule mitään Kohnin ja Gardinerin 2+2 huitomisia. Alivoimapelaaminen tosin on ollut hyvää viime aikoina. Esimerkkinä siitä Tappara-ottelussa kestetty pitkä kahden miehen alivoima. Nyt myös Alanko on kehissä, kuten oli jo IFK-ottelussakin.

4) Caloun ja Kohn samaan ketjuun.

- Caloun menee aivan hukkaan Hurmeen ja TElomon kanssa, joiden taso on romahtanut viime kaudesti. Etenkin Hurmetta ei tunnista samaksi mieheksi. Siispä vireeseen päässyt Kohn Calounin ketjuun, niin eiköhän tulostakin synny. Sentteriksi vaikka Kari Kalto.

5) Hantta ei irvistele.

Blues tarvitsee ilmeen muutosta, ja kun uusia pelaajia tai valmentajia ei tullut eikä heitetty pois, pitää ilmeen muutos tehdä toisella tavalla. Jos Hantta vähän hymyä saisi aikaan, niin ilmeen muutos olisi valmis.


Niin ja ed.mainittuun kysymykseen vastaten, miksi pitää hallille vaivautua kun "kuitenkin tulee sitä samaa paskaa"?

Siksi, että Blues voittaa huomenna. Ihan tosi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Sasha
Blues tarvitsee ilmeen muutosta, ja kun uusia pelaajia tai valmentajia ei tullut eikä heitetty pois, pitää ilmeen muutos tehdä toisella tavalla. Jos Hantta vähän hymyä saisi aikaan, niin ilmeen muutos olisi valmis. [/B]

Aika vaisuksi jäivät sitten muutokset Bluesissa. Ainakin toistaiseksi. Eilisten uutisten perusteella palavereja on kuitenkin pidetty ja ainakin tj:n mukaan pelaajat olivat halunneet uuden mahdollisuudeen näyttää taitonsa. Tämä on tietenkin positiivinen signaali kaikille Blues-merkkisille.

Omaan kokemukseeni perustuen sanoisin Bluesin olevan tällä hetkellä ns. herkässä tilassa. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja jokaisen pelaajan sisällä varmasti velloo ajatus pakkovoitosta. Nyt jos koskaan valmentajien rooli korostuu. Kuinka saada joukkueen sisäisen paine kanavoitua oikeanlaiseksi yrittämiseksi ja kuinka välttää ylilatautuminen tai paineiden vääränlainen purkautuminen ? Ei ihan helppoja tehtäviä kokeneillekaan valmentajille.

Näin Jokerien näkökulmasta tarkastellen täytyy toivoa kotijoukkueelle hyvää alkua. Muuta nopea maali alkuun Jokereille, niin sen jälkeen Bluesin nousuun on vaikea uskoa. Historia ei toivottavasti tänään toista itseään (viimevuotinen tappio Bluesille).
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Kuten otteluennakossa on kirjoitettu niin Jokerit eivät ole hävinneet vielä yhtään kotipeliä tällä kaudella. Blues ei ole pelannut hurmiossa vielä yhtään peliä tälläkaudella, joten onko narreille tulossa ns. tilastotappio tänään? Tilastonikkareille ihanne peli :)

Kuten bozik kirjoitti niin muutokset Bluesissa ovat olleet vaisuja ainakin toistaiseksi. Salonojalle ja Chrisulle rispektit siitä, että eivät ole potkineet valmentajia pellolle vaikka sormi on ollut varmasti paniikkinappulan päällä jo pidemmän aikaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jaa-a, minä taas en laittaisi Hodsonia veskaan tähän otteluun. Häkkisellä ei ollut mikään täysosumailta L-rannassa ja tästä syystä olisi syytä antaa hänelle kuitin ja uuden näytön paikka.

Bluesin kriisipalaveri tuottaa varmasti tulosta ainakin kovemman yrittämisen muodossa, joten Jokereitten pitää olla hereillä varsinkin alussa. Blues ei voi olla niin huono joukkue kuin sarjasijoitus osoittaa, mutta outo apatia on kyllä jengin vallannut. Jokereillahan oli 90-luvulla yksi vastaavanlainen kausi, kun turpaan tuli jatkuvasti yhdellä maalilla. Silloin taidettiin vaihtaa valmentajaa ja homma lähti rullaamaan paremmin.

Vähämaalinen matsi, jossa Laine maalaa läpiajosta ratkaisun.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Veikkaan että Bluesin palavereista on eniten apua puolustuksen tiivistymiseen, joten varsin vähämaalinen ottelu olisi tulossa. Puolustushan on laitettava kuntoon, jotta hyökkäykseen voidaan panostaa täysillä. Vieraspelipisteistä taistelemaan saapuvat Alakuloiset pyrkivät tukkimaan oman päänsä mahdollisimman tiiviiksi ja rakentamaan vaarallisia vastahyökkäyksiä. Jokereiden taas pitää suunnata selkeästi ja määrätietoisesti maalille, eikä laukauksia tarvitse tänäänkään säästellä. Ylimääräiset kulmissapyörimiset pois ja painetta veskarille, joka tänään ilmeisesti on Heinonen.

Avausmaali on saatava, joka lisää Espoolaisten tuskaa entisestään. Veikkaukseni 2-1.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ehdottomasti paha matsi Jokereille, sillä kyllähän Blues väkisinkin kohta ottaa ainakin tilastovoiton, ihan niinkuin teki SaiPakin. Täytyy vain toivoa että Jortikan tunteenpurkauksesta Lappeenrannassa on tarttunut jotain pelaajiinkin ja että tänään nähdään kunnon taistelu ja vauhtia ekasta vaihdosta lähtien.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tiukka peli

Tai sitten ei, eli tässä pelissä on kaikki ainekset tiukalle taistolle mutta toisaalta peli voi ratketa Jokereille helpostikkin sillä sen verran arvaaton tuo surkeasti pelannut Blues on. Periaatteessa potenttiaalia pitäisi olla ihan kärkitaistoon asti mutta toisaalta joukkue on alisuorittanut kauttaaltaan ja ilman muutoksia palaveeraamalla tuskin mitään todellista täyskäännöstä saadaan aikaan. Siltikin Jokereille helppoon kotivoittoon tuudittautuminen olisi pahinta mihin voidaan syyllistyä sillä sen verran vaarallinen tuo Blues kuitenkin Calounin johdolla on. Joten jos ei olla hereillä niin peli saattaa nopeasti ollakin parin maalin tappiolla, Jaana kun ei paljoa tilaa tarvitse.

Joka tapauksessa uskoisin että luvassa on mielenkiintoinen ilta ja jos peli ei tarjoakaan kunnon viihdettä niin tässä pelissä olisi jälleen tarjolla myös naiskauneutta keikistelemässä Cheer Up Teamin muodossa.
 
Viimeksi muokattu:

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Henkiset ketsupit Areenan laidoille?

Tuskin Blues on yhden päivän kriisipalaveeraamisella saanut toimivaa pelisysteemiä rakennettua, joten näkyvin muutos viikonloppuun verrattuna löytynee asennepuolelta. Tämähän sitten usein kääntyy alussa apinanraivoksi, joka taasen ainakin Bluesin kohdalla johtaa yleensä älyttömään jäähymäärään. Varsinkin nimet Kohn, Gardiner, TElomo, Määttä ovat kovasti tsempatessaan erittäin jäähyherkkiä. Jos näin käy tänään, niin Jokereiden ylivoima todennäköisesti tekee tarvittavat maalit.

Bluesin pitää saada palavereissa kehitetty energia kohdistettua liikkeeseen. luisteluun ja polkemiseen. Ja suoraviivaisesti maalia kohti , nyt on jo ihan tarpeeksi pyöritty kulmissa ja nysvätty maalin takana. Laukauksia maalille ja Hurmetta, Gardineria sorkkimaan ja hämmentämään.

Kaiken lisäksi mikään osa-alue omasta pelistä ei saa romahtaa entisestään. Jokerileirissäkin todennäköisesti niskat punottavat synkän Lappeenrannan reissun jäljiltä, joten hereiilä ovat hekin, siitä on takuulla Jortsumestari pitänyt huolen. Tappioton kotisaldokin vaatii jatkoa.

Tulipas helppo yhtälö Bluesille. Vaikeaa, vaikeaa, mutta toisaalta tänään on kyllä kaikki mahdollista, vielä sunnuntaina näin ei voinut rehellisesti sanoa. Mielenkiintoahan tähän matsiin saatiin eilen lisää joka tapauksessa, vaikkei mitään muutoksia Blues-leirissä tehtykään. Asioista puhuminen helpottaa aina henkistä tuskaa ja vapauttaa energiaa hyödyllisempään käyttöön. Mutta onko sitä pöytää jo hinkattu puhtaaksi liian usein?

Toivoisin vain, että ottelu ei pääty tasan, se tuntuisi jotenkin liian neutraalilta tulokselta tämän vatkaamisen jälkeen. Siihen olisi taas liian helppo tuudittautua.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokerit tänään

32 Kevin Hodson, Maalivahti
33 Pasi Häkkinen, Maalivahti AK

1. kenttä

81 Arto Tukio, Vasen puolustaja AK
12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK
22 Todd Warriner, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
37 Timo Vertala, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

77 Martti Järventie, Vasen puolustaja
26 Jan Latvala, Oikea puolustaja
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
50 Glen Metropolit, Keskushyökkääjä
90 Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

2 Sami Helenius, Vasen puolustaja
40 Sami Lepistö, Oikea puolustaja
39 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
51 Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

6 Olli Malmivaara, Vasen puolustaja
18 Tommi Oksa, Hyökkääjä
92 Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä
14 Tomi Mäki, Keskushyökkääjä
15 Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä

Ei mitään mullistuksia kokoonpanossa.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan sivuilta Bluesin kokoonpanoista ei ainakaan löytynyt Bruce Gardineria.

Mikäs miestä vaivaa vai onko pantu pihalle?

Ei taida rynniä Gardinerin poika tänään Reboundeihin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Davey
Liigan sivuilta Bluesin kokoonpanoista ei ainakaan löytynyt Bruce Gardineria.
Mikäs miestä vaivaa vai onko pantu pihalle?
Ei taida rynniä Gardinerin poika tänään Reboundeihin.

Olisikohan tosiaan niin, että Gardiner säntäilee jatkossa ripareiden perässä jossakin muualla. Niiden muutaman Bluesin pelin perusteella, jotka itse olen nähnyt, Gardiner on ollut ehkä Bluesin pahin alisuorittaja. Ja mikä vielä pahempaa, mielestäni mies ei ole edes yrittänyt parastaan, vaan on tyytynyt surffailemaan. Ilmeisesti asenne ei ole ollut aivan kohdallaan ja sitähän ei tunnetusti muu joukkue kovin pitkään katsele. Toki tässä Gardinerin poissaolossa voi syynä olla jokin loukkaantuminen tms, joka tapauksessa miehen puuttuminen ei Bluesia ainakaan heikennä.
 

Remu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Gardiner

Gardiner ei ole loukkaantunut, vaan Blues on purkamassa miehen sopimuksen. Hyvä niin, tosin parempi jos miestä ei olisi Espooseen ikinä tuotukaan. Tuskin kellään tulee Gardineria ikävä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä Gardinerista

Eikös tämä Gardiner silloin alkukaudesta tehnyt pisteitä ja maaleja oikein painokoneen tahtiin ? Muistelen niin, että alkukaudesta Sport FM:n kaverit otteluselostuksissaan hehkuttivat todellisesta vahvistuksesta ja pistekoneesta, josta "kuullaan vielä". No uutinenhan se toki on sekin, että sopimusta ollaan purkamassa. Ei siinä mitään.

Muutoin ei tunnu tämänpäiväinen ottelu kovin suuria tunteita tai aktiivista keskustelua herättävän täällä JA:ssa. Hilljaista on, kuin huopatossutehtaalla sanoisin. Toivottavasti saadaan areenalle kuitenkin edes hieman meteliä. Ja mielellään niin, ettei metelistä vastaa yksinomaan areenan "viihdemikot" Royn johdolla ja kesken pelin.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Vielä Gardinerista

Viestin lähetti bozik
Eikös tämä Gardiner silloin alkukaudesta tehnyt pisteitä ja maaleja oikein painokoneen tahtiin ?
Tulihan niitä maaleja kolmessa ekassa pelissä neljä kappaletta, mutta sen jälkeen on painokoneesta muste hiipunut. Sitä paitsi, Blues myös voitti joukkueena kolme ekaa peliä, mutta vaikeina aikoina ei ole Brucelta paljonkaan jeesiä tullut, joten vahvistuksen kriteerit eivät oikein täyty enää.

Toisaalta, onhan Brucella tälläkin hetkellä p/o himpun verran parempi kuin esim Laddy Kohnilla. Toivon mukaan tämä kuitenkin merkitsee sitä, että kiikarissa on nyt todellinen peliätekevä ykkössentteri, joka täyttää paikkansa ilman jatkuvaa tarvetta selittelyihin ja jossitteluihin.

Bluesin tämän illan ketjut näyttävät hieman oudoilta. Tuntuu, ettei se homma nyt ainakaan noilla ketjuilla toimi, mutta ehkäpä nyt sitten käykin juuri päinvastoin. Toivottavasti näin, mutta ykkönen Kalto-Hurme-Caloun ja kakkosessa Ahonen sentterinä...no joo, katsotaan nyt ennen tuomiota, ainakin on muutosta tullut ketjuihin, eli jotain on yritetty tehdä - hyvä niin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Blues tänään

Kun kukaan Bluesin kannattaja ei ole vaivautunut kertomaan niin tässä siis olisi Bluesin kokoonapano tänään:

1 Jere Myllyniemi, Maalivahti
46 Sami Heinonen, Maalivahti AK

1. kenttä

10 Sebastian Sulku, Vasen puolustaja AK
24 Drew Bannister, Oikea puolustaja AK
78 Kari Kalto, Vasen laitahyökkääjä AK
13 Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK
11 Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

42 Arto Laatikainen, Vasen puolustaja
22 Rami Alanko, Oikea puolustaja
17 Ladislav Kohn, Vasen laitahyökkääjä
16 Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
85 Niko Nieminen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

21 Tero Määttä, Vasen puolustaja
4 Janne Jalasvaara, Oikea puolustaja
49 Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä
77 Joni Töykkälä, Keskushyökkääjä
44 Marko Tuomainen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

18 Mikko Sairanen, Oikea puolustaja
19 Antti Pihlström, Vasen laitahyökkääjä
29 Jukka Tiilikainen, Keskushyökkääjä
28 Lauri Tukonen, Oikea laitahyökkääjä
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ei Bluesin kokoonpanolla ole nykyään kuin muodollinen merkitys, sillä ketjut vaihtuvat ottelun aikana muutamaan kertaan. Myös maalivahdin vaihtaminen on nykyään muodissa. Tämä ei tietenkään ole signaali valmennusjohdon paniikista, vaan määrätietoisesta ja pitkäjänteisestä työstä! Itsekin luotan täysin Bluesin mahdollisuuksiin kääntää kurssi. Kysymys on vain pienestä hienosäädöstä.

Bluesin tappio tänään(kin) on erittäin todennäköinen. Paikallaolijoiden kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vierasjoukkueen kontrolloituun pelisysteemiin, jolla luodaan tukuttain vaarallisia maalipaikkoja. Kontrolloitu pelisysteemi perustuu pitkäjänteiseen työhön! ja pelaajien motivointiin antamaan kaikkensa joukkueen puolesta. Tämä kaikki on muuten pitkäjänteisen työn tulosta!
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Miksi Bluesilla on pöytäkirjassa vain 19 kenttäpelaajaa? Eikö mitat täyttäviä/terveitä pelaajia löydy tällä hetkellä koko joukkueellista?

Illan pelistä tulee varmaankin vaikea Jokereille. Bluesin johdon ilmoittama luottamus valmentajiin ja joukkueeseen ja asian tiimoilta käydyt palaverit ovat varmaankin nostaneet mielialoja. Yritystä ei siis ainakaan tule puuttumaan. Kaikki haluavat nyt näyttää ja laiska Gardiner on poissa.

Mihin sitten pelkkä yritys riittää, jos peliajatus ei löydy, riippuu varmaan aika paljon kotijoukkueen asenteesta tänään. Jokerit kärsi ikävän takaiskun Lappeenrannassa, minkä toivoisi sisuunnuttaneen joukkueen. Onneksi Häkkinen on maalissa. Saa hänkin heti tilaisuuden kuitata lauantaisen lievän epäonnistumisensa.

Vaikeata on, mutta veikataan 4-2, viimeinen tyhjiin.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Erityistarkkailussani ovat tänään nuorten maajoukkue-ehdokkaat Pihlström, Tukonen, Töykkälä, Jalasvaara ja Lepistö (sekä tietysti Oksa jos sattuu kentälle edes vahingossa livahtamaan). Toivottavasti edes joku esittää jotain mainitsemisen arvoista.

Tuloksia ei ole ollut tapana veikkailla, mutta kyllä tässä nyt on vahva tilastotappion tuntu. Joskushan kotonakin on hävittävä ja joskus Bluesin on voitettava. Saas nähdä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Vielä Gardinerista

Viestin lähetti bozik
Eikös tämä Gardiner silloin alkukaudesta tehnyt pisteitä ja maaleja oikein painokoneen tahtiin ?
-------------------
Muutoin ei tunnu tämänpäiväinen ottelu kovin suuria tunteita tai aktiivista keskustelua herättävän täällä JA:ssa. Hilljaista on, kuin huopatossutehtaalla sanoisin.


Juu, tekihän se, neljässä ensimmäisessä ottelussa neljä maalia. Hyvältä pelaajalta vaikutti kaikin puolin, mutta tiedä sitten josko Voimakaksikon opit olisivat purreet Bruceenkin. Tai sitten homma ei vain enää vähän ajan päästä toiminut, kuka näitä tietää...

Tänne matsiketjuun ei ainakaan ole meikäläisen edes tehnyt mieli kirjoittaa, eikä tee edelleenkään - kiitos Bluesissa vallitsevan meiningin. Enkä jaksa voittoon uskoa, vaikka sitä toivonkin. Joten mitäs sitä turhia skriivailemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös