Jokerit 2002-2003

  • 359 413
  • 3 490

Carlos

Jäsen
Re: Pelaajista

Viestin lähetti tumba17
Sitten vielä kuriositeetti, joka ei varsinaisesti tähän kuulu, mutta onpahan kyseessä edes ex-Jokeri. Olin viime viikolla lentokentällä samaan aikaan kun Tero Lehterä, joka oli matkalla kaukomaille. Hänellä on erittäin miellyttävän näköinen vaimo/tyttöystävä. Kyllä tuo lätkäpelaajan status ja amisviikset näyttävät tuolla nais-sektorilla toimivan. No, olihan Tero jo Jokeriaikanaan tyttöjen suosikki.

Hauskaa sinänsä, jos nämä naiset roikkuvat noissa kiekkoilijoissa lähinnä sen takia että ovat hyväkroppaisia ja yleensä vielä hyvätuloisiakin. Mikäs siinä on ollessa. Mutta mitäs sitten tehdään kun ura loppuu, ja äijä tekee "Jutit" ja vielä tulot loppuvat (ellei saa töitä muuten kiekon parista tai omaa hyvää koulutusta, mitä ei useimmilla ole). Mites tässä näin kävi? :confused: :D
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jos kerran Nummelinin kanssa on keskusteltu kannattaisi mielestäni häneen uhrata vaikka vähän isompikin tuppo euroja. Oikeastaan ainoa mieleeni tuleva korvaava pelaaja koikalle. Valittu kahtena viime keväänä MM-kisojen all -star pakiksi ja kiekollisena euroopan eliittiä. Ehdoton oma suosikkini jokereihin hyökkääväksi pakiksi. Jos jotain epäilyttää taidot kannattaa tsekata Suomen pelejä Ruotsin MM-kisoissa, tarkkailkaa kiekollista osaamista, liikkumista ja niitä mahtavia, harkittuja, loistavia avauksia.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Pelaajista

Viestin lähetti Carlos


Hauskaa sinänsä, jos nämä naiset roikkuvat noissa kiekkoilijoissa lähinnä sen takia että ovat hyväkroppaisia ja yleensä vielä hyvätuloisiakin. Mikäs siinä on ollessa. Mutta mitäs sitten tehdään kun ura loppuu, ja äijä tekee "Jutit" ja vielä tulot loppuvat (ellei saa töitä muuten kiekon parista tai omaa hyvää koulutusta, mitä ei useimmilla ole). Mites tässä näin kävi? :confused: :D

No, ehkä asia ei ihan noinkaan mene, vaikka toki kärjistätkin. Jos joku ylipäänsä roikkuu jossakin ihmisessä hyvän kropan tai rahan takia, asiat saattavat kääntyä kuvailemaasi suuntaan joka tapauksessa eli eivät nuo kiekkoilijoiden tai muiden urheilijoiden kanssa elävät tässä suhteessa varmaan mitään poikkeusta tee. Kai joku sentään voi välittää jääkiekkoilijasta ihan ihmisenä eikä pelkästään siksi, että hän nyt sattuu olemaan jääkiekkoilija.
 
Viimeksi muokattu:

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Elton: Ihan mitä tahansa en olisi kyllä pikku-Numppaan valmis laittamaan. Kiekollisena erinomainen ja myönnän, ettei tule mieleen ketään vastaavaa kotimaista, mutta silti hinta/laatu ei mielestäni kohtaa. Koikka oli kuitenkin puolustuspäässäkin kohtuullinen ja on myös enemmän ns. johtava tyyppi, kuin Nummelin. Katsotaan mihin tämä kortti on kääntymässä, hyökkäävää pakkia tosin tarvitaan, mutta onko tuon pakko edes olla kotimainen?

Patarouva: Aivan oikein, oletan itsekin suurimman osan ihmissuhteista perustuvan persoonaan, enkä esim. jomman kumman varallisuuteen, tai julkisuuteen. Heittoni Lehterästä ei ollut millään tavalla tarkoitettu herjaamaan kumpaakaan osapuolta, ihan vain huumorimielessä kirjoitettu. Näillä lätkäpelaajilla vain usein on jostain syystä varsin hyvännäköisiä vaimoja/tyttöystäviä. Sorry vaan tämä turha kirjoittelu, mutta kauniit naiset ovat aina olleet mielenkiintoni kohteena.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
tumba17, ymmärsin kyllä sinun heittäneen kommenttisi huumorilla, mutta aika usein ajatellaan ihan oikeasti niin, kun esim. julkkisten suhteista puhutaan, että heidän suhteensa eivät perustu heidän persoonaansa vaan juuri varallisuuteen, ulkonäköön jne. Saattaa joskus pitää paikkansakin, mutta silti kukaan ulkopuolinen ei voi varmuudella tietää yhtään mitään muiden ihmisten keskinäisistä suhteista olipa sitten kyse julkkiksista tai tuikitavallisista ihmisistä.

Toisaalta taas voisihan leikillisesti miettiä, onko naisen ulkonäkö sitten erityisen tärkeä kriteeri kiekkoilijalle. Tai ehkä kiekkoilijoiden vaimot ja tyttöystävät vain panevat erityistä painoa omalle ulkonäölleen. Tai ehkä kiekkoilijoiden naisseuralaiset jäävät paremmin kiekkoa seuraavan vastaantulijan mieleen, koska sattuvat olemaan kiekkoilijoiden naiseuralaisia.

Nyt on pompattu niin kauas Jokereiden ensikauden pohdinnasta, että riittäköön tämä sivujuonne osaltani.
 
Viimeksi muokattu:

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Nummelin olisi musta oikea mies paikkaan koikkaa. Hyökkäyspäässä vastaa koikkaa. Kyllä Nummelinin täytyy jonkunlainen johtajatyyppikin olla, koska se kapteeniksi maajoukkueeseen valittiin. Puolustajan yhdessä päätehtävässä selviä heikkouksia eli puolustamisessa. Muttei miksi siinäkin voisi ottaa kehitys askelia. Voidaanhan me toivoa myös, että Vallin nousee taas pykälällä ja ottaa johtavan puolustajan roolin. Siihen tuskin Jokerit lähtee.
Pakki saisi olla mieluummin kotimainen, ainakin, jos haluaa varmasti saada mitä tilaa. Sitten, jos otetaan ulkolainen pakki, tunnettu sellainen, tuskin sellainen ilmaiseksi tulee. Mulla ainakin on vielä ennakko luuloja ton scouttauksen suhteen. Kun koikka oli niin tärkeä lenkki joukkueessa, niin mielestäni paikkaajankin pitää olla varmasti hyvä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kommando takaisin! Vaan tuskinpa tulee enää, koska sen verran äkäinen oli lähtö. Viime kauden suosikkipelaajiani, joka joutui olosuhteiden uhriksi Villen loukkaannuttua ja Machuldan tullessa Jokereihin.
Ok, aina ei peli kulkenut, mutta niin ole kulkenut kyllä koko jengilläkään. Varma viivamies, joka osasi antaa namusyöttöjä tolpalle. Kaveri oli niin suosittu Saksassa, että hänelle nimettiin oma katsomokin. Meillä hän ei vain päässyt näyttämään kaikkea osaamistaan.

Nummelin Koikan paikaajaksi? Ei ihan ensimmäisenä. Tottakai hän on hyvä kiekon ylöstuoja, mutta sinne hän usein myös unohtuu ja puolustus jää hunningolle. En myöskään ylivoimapelaamisessa pidä hänta Koikan veroisena viivamiehenä.
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petusta

Nummelinin palkka on Sveitsissä miljoonissa vanhoissa markoissa. Eikä taida olla sveitsiläisillä mitään halua luopua timantistaan. Haaveissa vainko oot mun, voisi joku laulaa.

Mitä Koivistoon ja Nummeliiniin tulee, niin palataan astialle sitten, kun Koivisto on edes kertaalleen valittu MM-kisojen All Stars-puolustajaksi. Nummelin on kiekollisena luokkaa parempi kuin Koivisto. Katsokaa Petterin luistelua, siinä on jotain todella kaunista. Kovin moni suomalainen pakki ei tee samanlaisia nousuja omasta päästä kuin Nummelin. Kevyesti kiekko lapaan omassa päädyssä, muutama terävä potku, vastustajan pelaajat kahville ja raudanluja laukaus yläputken alle. Mieshän valittiin MM-kisojen parhaaksi puolustajaksi ja kolkutteli pistepörssin voittoakin, joten eiköhän siinä ole meriittiä kummasti. Jos olisi vähän parempi kiekottomana, niin hän olisi NHL-pelaaja.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Viulunsoittajan poika

TheAnimal: Nummelinin tulo ei ole tosiaan missään kirkossa kuulutettu, kuten Cobol ja myös oma lähteenikin totesi, vain ja ainoastaan tutkiskeluja on tehty. Mitä omaan mielipiteeseeni Nummeliinista tulee, hän ei mielestäni ole tuon huiman palkkansa väärti. Erinomainen luistelija, kuten myös kiekon kiekon käsittelijänä, keskivertoa puolustuspäässä ja aivan liian pehmeä NHL pakiksi. Ottaisin silti mielelläni Jokereihin, jos jne...
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Pelaajiahan ei aina pysty vertailemaan keskenään, mutta omasta mielestäni Nummelin on vähintään yhtä hyvä kuin koikka ja ehdottomasti parempi kuin Cowie. Joku sanoi että Nummeliniltä puuttuu johtajuutta, mutta Petu on ollut useasti Suomen joukkueen kapteeni ja on myös nyt käynnistyvissä MM-kisoissa. Lisäksi Nummelin on kokenut pelaaja joka on pelannut paljon tärkeitä kansainvälisiä pelejä ja vieläpä todella hyvin. Joku kehui Petun liikkumista, se todellakin on kaunista katseltavaa. Kiekon kanssa rauhallinen, hyvin liikkuva ja varma. Kuten jo olen edellä todennut on Nummelin todella listan kärjessä pelaajista joiden haluaisin kantavan jokerinuttua ensi kaudella!
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Viestin lähetti Jokeri
Niko Mikkola meni sitten TPS:n.
Ois saanu jäähä oli hyvä pelaaja.

Jaahas,mistä tuon luit/kuulit?

sori tsättiviestistä.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
VOI PASKA!!! Tuollahan se lukee töpseleiden nettisivuilla! Oisin kyllä nähny Nikon mielelläni jokeripaidassa. Nyt harmittaa....:(
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Miksi meille tehdään näin. :(
Niko olisi ollut hyvä pitää jengissä mutta huono sitä on enää itkeä. Milloinkahan Jokerit ilmoittaa sopimuksia.
 

Tuoppi

Jäsen
Harmittaa Mikkolan lähtö!! Mistäköhän johtui... Todennäköisesti ei luvattu ens kaudelle tarpeeksi peliaikaa?? Jokereilla on varmaan joku uus hyökkääjä jo kiikarissa?

Nummelinista ei minun mielestäni saa Koiviston korvaajaa tekemälläkään. Ainoa osa jossa Nummelin on Koivistoa parempi on juuri kiekon käsittelytaito eikä ero siinäkään ole kuin minimaalinen. Ensinnäkin minun mielestäni Koivisto ei ollut puolustuspäässä mikään nynny vaikka vähän taklasikin kun taas Nummelin on puolustuspäässä vähintään yhtä pehmeä kuin Marko KipruSOFT. Eikä ylivoiman pyörittäminenkään tunnu Nummeliinilta onnistuvan läheskään yhtä hyvin kuin Koivistolta. Laukauksesta puhumattakaan. Mutta Nummelinin huonoin puolihan on se että jätkä on turgusest:D

Muista psekulaatioista sen verran että J.Ruutua ja Nielikäistä en jokereissa mielelläni näkisi vaikka sillä saataisiinkin IFK fanit suuttumaan. Se ilo on niin lyhytaikaista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Silmiini pisti jonkun väittämä ettei muka Nummelin ole johtava puolustaja.Mielestäni kaikkea muuta.Maajoukkueen kapteeniksi ei varmasti pääse ihan kuka tahansa. Numppa on kaiken lisäksi voittaja tyyppi. Kiekonkäsittely ja luistelu on huippuluokkaa.Hänen vaivattomasta luistelusta tulee mieleen muuan kaksinkertainen StanleyCup-voittaja Oulusta. Erittäin kaunista katseltavaa. Kelpuuttaisin hänet Hifkiin koska tahansa,tosin miehen palkkapyyntö tulee olemaan varsin huima.Tienaa Sveitsissä 5miljoonaa vanhaa markkaa vuodessa.

Kuka on Tom Koivisto???
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Noniin.
Vähän tämän suuntaista ennakoinkin.

Nyt voidaan sitten samalla asettaa muutkin Veikkaajan ilmoittamat 'jatkosopimuksen tehneet pelaajat' kyseenalaisiksi.
Meni viimeinenkin usko tuohon julkaisuun.

Eli Alanko taitaa sittenkin poistua.
 

Lukkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näin unta joskus tosi kauan aikaa sitten että kimmo koskeskorva pelas jokereissa siinä unessa ja nyt kimmo näyttäis jäävän ilman sopimusta kärppien kans joten saas nähdä toteutuuko uni vai;)
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niko, minne menet?

Vähän täytyy purkautua perkele! Miten on ensinnäkin mahdollista että arvaaja-lehti ilmoittaa muina miehinä että sen ja sen kanssa on tehty jatkosopimukset...ja todellisuudessa ei sopimuksista ole tietoakaan!?

Mikkola oli juuri pelaaja mun mieleeni ja toista samanlaista taistelijaa/alivoimapelaajaa saa kaukaa hakea. Kuitenkin Jokerit halutessaan olisi miehen pystynyt pitämään, mutta eipä halunnut ei. Toivoa sopii että niiden julkistettavien vahvistusten joukosta löytyy joku samantyylinen pelaaja kuin Niko. Kuitenkin erittäin tärkeä mies mestaruusjahdissa ja ensi vuonna räpiköi sitten muun turkulaislegioonan kanssa......pilalle meni hyvä mies :confused:
 

unski

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tuoppi
Harmittaa Mikkolan lähtö!! Mistäköhän johtui... Ensinnäkin minun mielestäni Koivisto ei ollut puolustuspäässä mikään nynny vaikka vähän taklasikin kun taas Nummelin on puolustuspäässä vähintään yhtä pehmeä kuin Marko KipruSOFT. Eikä ylivoiman pyörittäminenkään tunnu Nummeliinilta onnistuvan läheskään yhtä hyvin kuin Koivistolta. Laukauksesta puhumattakaan. Mutta Nummelinin huonoin puolihan on se että jätkä on turgusest:D



Kuten Koivistokin...:D
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tuoppi
Nummelinista ei minun mielestäni saa Koiviston korvaajaa tekemälläkään. Ainoa osa jossa Nummelin on Koivistoa parempi on juuri kiekon käsittelytaito eikä ero siinäkään ole kuin minimaalinen. Ensinnäkin minun mielestäni Koivisto ei ollut puolustuspäässä mikään nynny vaikka vähän taklasikin kun taas Nummelin on puolustuspäässä vähintään yhtä pehmeä kuin Marko KipruSOFT. Eikä ylivoiman pyörittäminenkään tunnu Nummeliinilta onnistuvan läheskään yhtä hyvin kuin Koivistolta. Laukauksesta puhumattakaan. Mutta Nummelinin huonoin puolihan on se että jätkä on turgusest:D

Vankalla pohjalla on tietämys näköjään. Koivisto nimittäin on samasta kaupungista. Ei muuten aikanaan edes kelvannut Jursinoville, vaan joutui lähtemään Hämeenlinnaan. Niistä ajoista Koivisto on kehittynyt paljon, mutta ei tule koskaan olemaankaan Nummelinin tasolla. Siitä vaan vertaamaan miesten saavutuksia. Painivat ihan eri sarjassa.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Nummelin on liikkuvuudessa, avauksissa ja rakentamisessa Rafalskin luokkaa. Laukausta Nummelin ei kyllä meinaa millään saada maalia kohti, kovaa laukausta ainakaan. Ainakin maajoukkueessa pommittaa viivalta jatkuvasti ohi. Parina viime vuonna onkin keskittynyt enemmän käyttämään peliälyään ja syöttötaitoaan laukauksen kustannuksella. Nummelin on loistava pelaaja, parempi kuin Koivisto, mutta viivalle on pakko saada ainakin yksi todellinen kanuuna. Vallin, Mikkola ja Tukio ovat kaikki Nummelinin kopioita, nyt pitäisi löytää selkeä johtava pakki, jolla on kova ja tarkka laukaus. Helvetin vaikea tehtävä ja rahaa menee iso tukko. Jostain kun vain saisi toisen Zidlickyn SM-liigaan.

Mikkola komistaa jo ennestään nimekästä lähtijöiden listaa ja korvaajaa on varmaan jo haettukin. Saisi autokauppias tuoda jo tuloksia, odottelu väsyttää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikkola palasi siis kotiinsa...

..niin että eihän sitä kannata ihmetellä. Näkemiin ja kiitos, että enpä tiedä, olisiko miestä saatu pidettyä vaikka olisi haluttukin.

Vielä ei ole syytä paniikkiin, koska lähtijöistä (siis varmoista) kaksi olisi haluttu pitää:

Koivisto (mutta hänenkin lähtönsä oli tiedossa jo jonkin aikaa, vakuutti Virmanen) ja Mikkola (vai olisiko? vai oliko hänenkin paluunsa tiedossa? vai onko tilalle haluttu muuta...)

Törmänen, Ram - näkemiin kiitos, ilmeisesti halua jatkoon ei ollut Jokereissakaan.

Todennäköisiä ja mainittuja lähtijöitä ovat vielä Kari Haakana, Pavel Rosa ja Tuomo Ruutu, jonka pelaamisesta Jokereissa ei ole Suomessakaan mitään takeita, kun sopimusta ei ole.

Olisiko osittain niin, että Summanen on saavuttanut esikuvansa V. Jursi vanhemman aseman ainakin yhdellä tavalla: hänen joukkueessaan ei kovin pitkään viihdytä?!

Milloin Matti, milloin kerrot meille, korvaajien nimiä...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös