Jokerit 08-09 - tavoitteena menestys SM-liigassa

  • 752 451
  • 2 064
Tila
Viestiketju on suljettu.

Järä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja vaikka Masa olisikin pelaajien hankinnassa aikamoinen jonglööri niin edes Masa ei olisi niin tyhmä etteikö hankkisi Jokereihin Anssi Salmelaa jos Salmela vain on saatavilla. Cobolin ja Masan välit nyt tiedetään, cobolhan kampittaa Masaa melkein aina kun siihen on pieni tilaisuus.

Juuri näin. En myöskään usko siihen, että kärppävalmentajan sopimus olisi ollut vielä ihan viime aikoina avoinna. Kyllä se organisaatio on osoittanut jo pitempään ammattitaitonsa. Tämän vuoksi uskon, että valmentaja on kartoitettu saman tien Jalosen lähdön selvittyä ja valmentajan nimi papereissa on ollut jo hyvän aikaa. Eiköhän Ika ole tästä kaikesta hämmentämisestä huolimatta meidän kakkosvalmentaja tulevalle kaudelle.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pelottavia puheita... Masa, ethän ole tehnyt mitään tyhmää, ethän?

Odotellaan massiivista, mutta eikös ensi kauden valmennus pitänyt julkistaa aikaisemmin?

Elämme jännittäviä aikoja, ystävät hyvät.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Cobolin ja Masan välit nyt tiedetään, cobolhan kampittaa Masaa melkein aina kun siihen on pieni tilaisuus.

Meinaatko että olen jotenkin syyttä nostanut esille Virmasen amatöörimäisyyden hänen vastatessaan a) Jokerien toimitusjohtajana ja b) Jokerien junioripäällikkönä (ei tosin enää) Jokerien urheilullisesta menestyksestä? Jos olen väärässä ollut, niin kaiketi tuo Jokerien urheilullinen menestys ja junnujen sisäänajo joukkueeseen on sitten ollut vähintäänkin hyvää resurssit huomioiden?

Kyllä mä myönnän avoimesti pitäväni Virmasta yhtenä vastuullisena Jokerien alamäkeen niin urheilullisessa, taloudellisessa kuin katsojamäärä mielessä. Kovin isona rikoksena en osaa pitää asian sanomista ääneen kuten en senkään, että mistään muualta kouluttamaton ja vailla hyvää kielitaitoa tai johtamiskokemusta ja -valmennusta omaava Virmanen ei saisi 80 000 euron vuosipalkkaa noin surkeilla tuloksilla kuin Jokereista. Tai sitä, että Virmasen meriiteillä häntä ei koskaan palkattaisi Kärppiin, nykyiseen Bluesiin tai HIFK:hon toimitusjohtajaksi tai UTJ:ksi.

Mukava kaveri muuten. Mutta aivan väärissä saappaissa. Ne ovat vaan yksinkertaisesti liian isot Virmasen kykyihin nähden.

Mutta se nyt osaltani. Massiivista odotellen.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
80 000 euron vuosipalkkaa
- - -

Ymmärtääkseni aika lailla alakantissa.

Se, onko hinta/laatusuhde oikea tässäkään tapauksessa, jäänee muiden arvioitavaksi.

Enivei, ex-vaimon isäpuolen velipuolen serkkupojan mukaan (joka pelasi suht hyvän kauden SM-liigassa) Virmanen on erikoinen yksilö. Jonkun organisaatiossa pitäisi jo ymmärtää, että sama mies ei voi olla tj, utj ja pelaajavalmentaja.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Enivei, ex-vaimon isäpuolen velipuolen serkkupojan mukaan (joka pelasi suht hyvän kauden SM-liigassa) Virmanen on erikoinen yksilö.
Siihen tuskin tarvitaan ex-vaimoa, isäpuolta, serkkupoikaa tai edes hyvää kautta SM-liigassa ymmärtämään tämä asia. Riittänee kun lukee näitä palstoja tai katsoo taaksepäin Virmasen toimintaa Jokereiden tj:nä.

Kyllähän tässä on jo aikaisemminkin vissiin tullut vahvasti epäiltyä Ikan ja Masan asettumista samaan organisaatioon, ainakaan ilman hiertymiä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Onpas täällä käänteet muuttuneet sinne ja tänne. Saippuaoopperaa pahimmillaan. Massiivista odotellaan pelonsekaisin tuntein vai ratkeaako valmentajakysymys jo sitä ennen, kun Kärpät julkistaa jo oman ykkösensä? Kyllä tämän Virmasiilimadon Jokereiden kannattaminen on muutenkin yhtä Via Dolorosaa ja siihen vielä nämä uudet käänteet. Nyt alkaa jo huumori loppumaan. Vaikuttaa ihan lastentarhameiningille! Masa nimittäin tekee jokerihiekkalaatikolla hiekkakakut, eikä Ika. Masa: "Ika, sä et oo mun kaverli!"
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Näin naapurissa -ohjelmaa seurattuna, nyt c***l vedättää huolella. Varmistaakseen selustansa.
Kun ei tiedä, pitää arvata, kun arvaa niin voi arvata väärin, kun arvaa väärin täytyy yrittää pitää yllä edes auttava palstauskottavuus. Koomisenta tällä kertaa oli tosin käsittämätön tuuliviirikäyttäytyminen jokaisesta pienimmästäkin vastakkaisesta huhusta. Tälläinen kierre johtaa lopulta tuollaisiin ihmeellisiin täysin itse keksittyihin stooreihin Virmasesta. Taitaa tuo angsti lähinnä juontua siitä, että Virmanen ei enää ole pitkään aikaa kertonut mitään sisäpiiritietoa kyseiselle henkilölle. Tällä kertaa tosin tämä varmaan meni jo hieman turhan pitkälle - tuskin kukaan enää tuota roskaa uskoo.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
a) Tehdessään Ikasta pelaajahankintojen päävastaavan, eikö Hjallis muka tekisi asiaa selväksi Virmasen kanssa?

b) Eikö Ika muka tällaisten nenillehyppimisten jälkeen kääntyisi Hjalliksen puoleen ja eikö Hjallis viimeistään silloin tekisi asiaa selväksi Virmasen kanssa?

c) Nytkö Virmanen, joka haluttiin pihalle suuromistaja Sanoma WSOY:n toimesta, alkaa yhtäkkiä pistämään hanttiin (ja Hjallis hyväksyy tämän?!), vaikka häneltä on siirretty pelaajahankintavastuuta jo aikaisemminkin pois (Markus Lehto)?

Mä itse asiassa luulen, että tässä on hyvin pitkälle harkittu kuvio, josta Virmanenkin on enemmän kuin tietoinen. Eli Ika hyppää pelaajahankintojen puikkoihin Lehdon paikalle, joka on toisen firman työntekijänä luvannut jeesailla Jokereita vain väliaikaisesti, kunnes tilalle löydetään mies, joka tuntee nykylätkän ja voi panostaa seuraan kokopäiväisesti ja puolueellisesti. Jokerit ja Ika - a match made in heaven.

Uskon 100 %, että Ika on Jokerien miehiä. Ja itse asiassa mä uskon, että tää Ika-kuvio on ollut todella pitkään tapetilla. Ehkä jopa niin pitkään, että Ika on ollut vaikuttamassa Hanlonin tulemiseen Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
Kärkikynä ja ilmaveivi
Varovainenhan kannattaa aina olla. Tosin Salmelaa ei Jokereissa nähdä, Ika on kaiketi jo menetetetty, junnutoimintaa (junnuista edustukseen) on ryssitty jo vuosia ja Hjallis sekä Virmanen ovat aivan lapasia näissä urheilujutuissa ja saaneen Jokerit Areenan ajan jälkeiseen alamäkeen eikä herrat saa vastuuta jaettua sen mukaan, että resursseihin nähden lähinnä syöksykierre oikenisi pätevillä ammattilaisilla. Mikä näistä sitten ei pidä paikkaansa - katsellaan.

Silti pelaajien mukaan Ika on Jokerien kakkonen. Edelleenkin, muuta tietoa kun ei ole.

Ja Alatalo on Kärppien ykkönen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Taitaa tuo angsti lähinnä juontua siitä, että Virmanen ei enää ole pitkään aikaa kertonut mitään sisäpiiritietoa kyseiselle henkilölle.

Sen verran pakko kommentoida, että tuollahan ne voi kaikki aina kuitata. Kun joku nostaa Jokerien täysin kiistattoman alamäen urheilullisella, taloudellisella kuin katsojamäärilläkin mitattuna esille ja nimeää Virmasen yhdeksi pääsyylliseksi alennustilaan, se tietenkin on vain seurausta siitä, että Virmanen ei kerro sisäpiirin tietoa.

Fakta vaan on se, että Jokerit on alamäessä ja alamäki jyrkentynyt seuraavilla mittareilla:

1. edustusjoukkueen urheilullinen menestys
2. todelliset katsojamäärät ja todellinen kiinnostus Jokereihin
3. junnujen sisäänajo edustukseen
4. taitojoukkueen brändin vaaliminen
5. taloudellinen tulos viime kausina

Käytä sinäkin Flu aikaasi hieman paremmin kuin kiistämällä Jokerien alamäki ja Virmasen osuus tässä prosessissa. Se että minä nostan asiat suoraan esille ja sellaisena kuin ne kuulen ja koen, johtaa aina välillä myös virheisiin. Kokonaiskuvaa Jokerien tilanteesta ne virheet eivät kuitenkaan mitenkään muuta: viime vuodet Jokerit on valunut kohti SM-liigan ylempää keskikastia ja eroa liigan huippuun on kasvanut.
 

julle-jr

Jäsen
Kuulostaisi kyllä Virmaselta aikamoiselta poliittiselta itsemurhalta kiukutella siitä, että joku on hommaamassa Salmelaa Jokereihin. Ja sitten vielä tämän kiukuttelun seurauksena romuttaa kakkosvalmentajan sopimus. Kun siis vielä otetaan huomioon, että tämä kyseinen kakkosvalmentaja on kaiketi nimenomaan vastuuvalmentajan (ja ilmeisesti myös Hjalliksen) haluama. Aikamoista riskinottoa tuo olisi oman työpaikan kustannuksella. Voi nimittäin olla, että kun finaaleissa pelaisivat Lehkosen Kärpät vastassaan joku Blues, jonka riveistä Salmela valittaisiin pudotuspelien MVP:ksi Lehkosen ollessa paras valmentaja, niin joku voisi sanoa, että kannattiko Masa kiukutella :)
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä näitä huhuja henkilön A siirtymisestä seuraan B kannattaa aina tutkia kriittisellä kädellä. Yleensä näiden varmojen tietojen levittelijöistä 5 - 20 % veikkailuista osuu oikeaan ja loppu onkin sitten täyttä bullshittiä.

Aika turhaa spekuloida millään mitä Matti "on sanonut" tai Ika "on sanonut" jos ei ole mitään virallista tai kiistatonta tietolähdettä, ja vetää näistä herneitä nenään tai johtopäätöksiä mistään Jokereiden nykyisestä tilasta tai toimintamallista. Jokereiden tiedotustilaisuus on luultavimmin ennen MM-kisoja tai niiden jälkeen. Sitten tiedämme kenellä on sopimus ja kuka nyt puhuikaan sitä bullshittiä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kärppien osastolla nimim. power play kertoilee jo varmana tietona, että tulevalla viikolla julkistetaan Matti Alatalon sopimus Kärppiin, joten voitaneen samantien lopettaa nämä höpöhöpö-puheet Lehkosesta Kärppien koutsina.
 

d2uce

Jäsen
Kärppien osastolla nimim. power play kertoilee jo varmana tietona, että tulevalla viikolla julkistetaan Matti Alatalon sopimus Kärppiin, joten voitaneen samantien lopettaa nämä höpöhöpö-puheet Lehkosesta Kärppien koutsina.

Aika erikoista sinänsä, sillä itse olen lukenut siitä, kuinka Alatalo haluaisi pitää välivuoden valmentelussa. Tosin olisihan se huikeaa nähdä Alatalo Kärpissä, ei voisi varmaan ainakaan paskasta materiaalista syytellä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kärppien osastolla nimim. power play kertoilee jo varmana tietona, että tulevalla viikolla julkistetaan Matti Alatalon sopimus Kärppiin, joten voitaneen samantien lopettaa nämä höpöhöpö-puheet Lehkosesta Kärppien koutsina.

Ja tuo Lehkosen tulo Jokereihin Hanlonin pariksi on myös HS:n paperiversiossa, ilman kysymysmerkkejä. Jos se on vain huhuilua niin outoa ettei Hesarissa osaittaisi käyttää silloin oikeita välimerkkejä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Aamulehteen taas oli painettu, että Lehkonen olisi menossa Kärppiin. Tosin kirjoittajana oli Tapani Salo, joka ei oikeasti ole kovinkaan erikoinen kiekkotoimittaja, mutta silti. Aikahan tuon näyttää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ja tuo Lehkosen tulo Jokereihin Hanlonin pariksi on myös HS:n paperiversiossa, ilman kysymysmerkkejä. Jos se on vain huhuilua niin outoa ettei Hesarissa osaittaisi käyttää silloin oikeita välimerkkejä.

Jos et vielä ole oppinut että kaikki mikä HS:ssa tai muussa mediassa lukee ei välttämättä ole ihan aina oikein, niin muistele vaikka Jortikkaa & Jokereita. Media uutisoi näyttävästi Jortikan jatkon Jokereissa, mutta Jortikkapa vittuili kuukauden päästä kuin media kirjoitti kaikkea paskaa hänen jatkostaan :) Ja kuten jälkikäteen mm. eräs Virmasta haastatellut velikulta kirjoitti, Virmanen kertoi kirjallisen sopimuksen Jortikan kanssa jääneen tekemättä...

Mutta edelleenkään yksikään pelaaja jolta asiasta tietoa olen saanut ei vahvista sitä, etteikö Ika Jokereissa olisi, vaan nimenomaan niin että on Jokerien kakkonen. Oma reagointini ensimmäisiin huhuihin Ikan lähdöstä Kärppiin meni varmasti yli, mutta tunteella ajeltiin ja kun aiemmat kokemuksetkin lähes vastaavasta tilanteesta (kuten vaikkapa tuo Jortikan jatko) palauttivat mieleen katastrofikauden 2005-2006, ei kaduta yhtään, jos nyt karvat nousivat täydellisesti pystyyn.

Nyt on aika panna tälle alamäelle stoppi. Ensimmäinen vaihe on se, että Lehkonen saadaan remmiin ja toinen vaihe sitten myöhemmin on se, että Virmanen saadaan remmistä. Näistä ensimmäinen on kuitenkin tärkeämpi, koska se sisältää käytännössä (mutta ei välttämättä paperilla) Virmasen toimenkuvan muutoksen. Ja silloin Jokereilla on jo jonkinlaiset mahdollisuudet haastaa joskus jopa SM-liigan huippu. Siis todellisuudessa, jäällä, ei ainoastaan Hjalliksen tyhjissä puheissa.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Aamulehteen taas oli painettu, että Lehkonen olisi menossa Kärppiin. Tosin kirjoittajana oli Tapani Salo, joka ei oikeasti ole kovinkaan erikoinen kiekkotoimittaja, mutta silti. Aikahan tuon näyttää.

Niin tähän mennessä Aamulehdessa on huhuiltu Lehkosesta ja Hesarissa on kirjoitettu ilman mitään jossitteluja, että Ika on meidän kakkoskoutsi. Tähän kun vielä lisää sen, että Kärppien keskusteluosiossa on jo avattu oma ketjunsa Alatalolle, niin tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että Ika tulee meille ja Kärpät "saa" Alatalon.
 

rectum

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Ensimmäinen vaihe on se, että Lehkonen saadaan remmiin ja toinen vaihe sitten myöhemmin on se, että Virmanen saadaan remmistä.

Ensimmäisestä samaa mieltä. Lehkonen on karismaattinen kaveri ja toisi varmasti uutta puhtia Jokeri-organisaatioon. Virmaselle voisi ensin antaa remmiä ja sitten päästää pois remmistä. Mutta miten on naapurin Remin laita. Tulossa vai ei tulossa? Jos multa kysytään, vastaus on: "Ei kiitos".
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No eihän tuo Lehkosen tuleminen tänne tottakai ole varmaa ennen kuin Jokerit ja Lehkonen sen virallisesti kertovat, tai sitten kun Kärpät julkistaa valmentajansa. Hanlon-Lehkonen olisi hienoa nähdä Jokereiden penkin takana, se loisi myös hyvät odotukset ensi kauteen.

No massiivista tässä odotellaan ja silloin viimeistään Jokerit varmasti kertoo tulevan valmennustiimin kokonaisuudessaan, Hanlon on varma muut nimet yhä hieman hämärän peitossa.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun nyt liikkuu kaikenlaista juttua suuntaan ja toiseen, ja fiilikset vaihtelee sen mukaan. Niin onko mitään tietoa OIKEASTI, että koska tämä Massiivinen ois sitten tulossa? Jos täällä esitetyt "tiedot" Virmasen spedeilystä tulee osottautumaan oikeiksi, niin auta armias...
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

omat tietoni eli kysyin 4 eri taholta missä on Ika ensi kaudella ja vastaajat.

Mystinen mies , Golffarijamppa ex kerho, Isomies Saunakallion kupeesta Järvenpäästä sekä Mies Haagan paloaseman takaa vastasivat eri sävyillä mutta kaikilla samaa tarkoittava vastaus eli Jokereissa.

Jos ei ole kaikki kusettivat minua :)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mystinen mies , Golffarijamppa ex kerho, Isomies Saunakallion kupeesta Järvenpäästä sekä Mies Haagan paloaseman takaa vastasivat eri sävyillä mutta kaikilla samaa tarkoittava vastaus eli Jokereissa.

Jos ei ole kaikki kusettivat minua :)

No kyllä tämä aika hyvältä nyt kuulostaa, tuskin ne kaikki viitsivät sua kusettaa. :D
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
omat tietoni eli kysyin 4 eri taholta missä on Ika ensi kaudella ja vastaajat.

Mystinen mies , Golffarijamppa ex kerho, Isomies Saunakallion kupeesta Järvenpäästä sekä Mies Haagan paloaseman takaa vastasivat eri sävyillä mutta kaikilla samaa tarkoittava vastaus eli Jokereissa.

Jos ei ole kaikki kusettivat minua :)

Aivan loistavaa!

Tuo Ikan "kotiin" saaminen on Jokereiden tulevaisuuden kannalta siinämäärin merkittävä juttu, että on todella hienoa kuulla tämänsuuntaisia kommentteja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös