Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 327 727
  • 8 803
Viesti on johtanut pelikieltoon.
”Olen ihan tarpeeksi saanut kärsiä tässä. Ajattelin, että on parempi jäädä sivuun ja alkaa työstää uutta tulevaisuutta.”


Paine alkoi kasvaa liian suureksi Kurrin perheelle ja lapsille. Se oli hänen mukaansa kenties tärkein syy kiekkoilusta vetäytymiseen.


”Oli se aika kovaa. Voit kuvitella, millaista se on ollut. Menee vähän herkälle.”


Kurria ei halua puhua lastensa tilanteesta enempää, niin koville se ottaa.


Jari Kurrista voi olla montaa mieleltä. Mutta toivon mukaan lapset eivät ole tämän takia joutuneet kokemaan minkäänlaista kiusaamista. Vaikka mä olisin ihan mitä mieltä tahansa siitä kuinka kusipää Jari on. Niin kyllä lapset pitää aina jättää rauhaan

Uskooko joku sanaakaan, mitä tuo juoppo ryssien marionetti sanoo?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minä uskon vilpittömästi, että Jarilta tuntuu pahalta ja että Jarilla on vaikeaa aikaa. Tällä hetkellä ehkä vihatuin ihminen koko urheilugenressä.

Oliko Jarilla mahdollisuus puhdistaa pöytä ja nähdä sekä kertoa omat virheet? Oli.

Mitä Jari teki? Uhriutui, kun kaikki on saatanan raskasta.

Ei sanallakaan maininnut, että miksi kaikki ovat niin miten ne nyt ovat.

Hyvä jos krokotiilin kyyneleet uppoaa johonkin, minuun ne eivät ainakaan tehoa, kuten eivät tehonneet Pääministerinkään vaalipeli-itkut.

Siitä olen Kurrin kanssa ehdottomasti samaa mieltä, että lapset pitäisi jättää kaiken ulkopuolelle. Raukkamaisinta on ottaa viattomat ihmiset mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko Jollen mysteerirahoittajasta siis yhtään mitään huhuja? Miksi joku rahoittaja haluaisi Joel Harkimon ”keulakuvaksi”? Onko rahoittaja Jethro?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kurri: Olen niin kärsinyt ja vaikeeta on ollut. Miten syvällä näiden päät on perseessä? Pystyykö sitä ihminen pakenemaan todellisuutta noin paljon?

Lapset on jätettävä rauhaan se on aivan selvää, mutta kun aamupalapöydässä muksu kyynel silmin kertoo kiusaamisesta niin saahan Jari mennä peilin eteen kyllä ihailemaan itseään. Maailma on perseestä, täällä kiusataan ihmisiä, lapsi siinä kuin aikuisiakin, eikä se tee asiaa mukavammaksi kun vanhemmat tekee lapsistaan maalitauluja.

Jokereihin sen verran: joitakin viikkoja sitten joku köyhä pyörähti täällä itärajallakin ja hänen puheista ymmärsin, jotta halli kaupatkin olivat siinä ja siinä järjestymässä. Nyt taitaa sitten asiat ottaa vähän pakkia...

Joko Jaajo on aloittanut aamuradiossa Jokereiden mainostamisen?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kurri nähnyt Marinin itkupuheen ja päätti vetää vielä omansa vielä enemmän läskiksi.
 

HärmänSusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuli tässä spekulointia lukiessa mieleen sellainen kuvio, että olisiko NN torjunut sen vaihtoehdon, että jatkavat ry:n rahoitusta samassa mittaluokassa kuin Kurri?

Ja tämä jälkimmäinen taho, jonka kanssa ry on laittanut hynttyyt yhteen, on tarjonnut parempaa diiliä. Eli on tarrauduttu siihen, että ei tarvitsisi sopeuttaa toimintaa KHL-Jokereiden tasosta.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Se tiedote tuli jo eilen ry:n johdosta. Nyt ne ei pulpahda sanaakaan ennen kuin on jotain valmista julkaistavaksi.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Mutta se kai Kurrinkin haastattelusta nyt selvisi että 100% varmuudella tää toinen puulaaki on Hjal......Joel Harkimon vetämä. Saa aika vakuuttava ryhmä olla että tota liputtaa. Tässä voi vielä monella Teemunki twiitit lirkuttaa paljon positiivisemmin korvaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa hämmentävä haastattelu Kurrilta. Kuten täälläkin on todettu, niin lapset pitää jättää rauhaan. Aina. Ihmiset ovat niin helvetin moukkamaisia ja idiootteja, että pahaa tekee. Minkälaiset idiootit kohdistavat vittuilut lapsille?

Mutta Jari Kurrille ei ainakaan mulla riitä sympatiaa. Jos äijä on edelleen noin kassalla, että tyytyy lähinnä ihmettelemään, että kovaa hommaa, eikä ymmärrä, miksi ihmisillä menee tunteisiin, tilanne on oikeasti todella surullinen. Pidän tosin ihan mahdollisena sitäkin, että hän on joutunut uskottelemaan itselleen niin pitkään ja niin paljon tekevänsä oikeita asioita, että hän itsekin uskoo omiin juttuihinsa. Eli hänet on jollain tavalla aivopesty elämään omassa kuplassaan joko itsensä tai jonkun muun toimesta.

Se on tietysti hienoa, että Kurri on herännyt edes toukokuussa 2022 omaan tilanteeseensa ja jättää Jokerit lastensa vuoksi, mutta samaan aikaan on pakko ihmetellä, että eikö hän oikeasti ymmärrä, miksi hän ei voi mitenkään jatkaa Jokereissa? En ole aiemmin pitänyt Kurria minään järjen riemuvoittona, mutten nyt sentään ihan idioottinakaan, mutta muutaman viime vuoden aikana hän on kyllä oikeasti tullut kyseenalaistettua hänen älykkyytensäkin. Sen verran sakeita ovat hänen juttunsa olleet.
 

Itäpuu

Jäsen
Sama kuin @BOL . Kurrin ulosanti on aina ollut vähän kömpelöä, joten häntä oikeasti tuntematta on hankala arvioida, että mitä siellä töyhtön takana liikkuu. Ei näemmä paljoa sittenkään.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku ei nyt yhtälössä mätsää.

1. Ry vaatii uusia omistajaehdokkaita neuvottelemaan Kurrin kanssa
2. Kurri kertoo haastattelussa, ettei hänellä ole mitään tekemistä ollut enää Jokereitten kanssa
3. Venäläiseen tyypilliseen tapaan Kurri ottaa puheeksi disinformaation levittämisen
4. Kurrin mukaan raha ei ole ollut ongelma
5. Muiden lähteiden mukaan Kurrin pyytämä 500 k€ on ollut ongelma ostajille
6. Ry kertoo etteivät he katkaisseet neuvotteluja NN:n kanssa
7._NN kertoo, että Ry lopetti neuvottelut yhdellä sähköpostilla, joka on vuotanut julkisuuteenkin
8. Harkimo soittelee ympäriinsä kertoen ostaneensa Jokerit Kurrilta
9. Harkimo kertoo julkisuuteen, ettei hän ole mikään nokkamies Jokereitten ostamisessa
10. Hallille on jo viisi halukasta ostajaa löytänyt
11. Hallikaupat ovat lähes valmiit ja viimeistään vuodenvaihteeseen mennessä taputeltu
12. Lähinnä poliitikoilta ja professoreilta tulleiden kommenttien mukaan hallikauppoihin ei ole mahdollisuuksia pakotteiden takia

On siinä jumalauta soppa keitetty ja yhtä jos toistakin keittäjää hämmentämässä. Jortikka vois nyt pyytää niitä asianomaisia ihan itse ruudun eteen selittämään kuviota.

Tästä sopasta saisi myös kehitettyä oivan lautapelin, jossa pitää selvittää mysteeri. Yhdestä pinkasta voi nostaa sisäpiirin vinkkejä ja toisesta pinkasta voi nostaa omistajatahojen vinkkejä. Lähtöruudun kautta kulkiessa saa nostaa todella ohuesta pinosta yhden "totuuden siemen" kortin, jossa on pieni ripaus totuutta mukana.
 

jussi57

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eräs mahdollinen selitys joillekin kummallisuuksille voi olla että kenties pari viikkoa sitten tämä toinen porukka sai Ry:n vakuuttuneeksi että se onkin tämä toinen porukka jonka kanssa ry haluaa lyödä hynttyyt yhteen ja sen jälkeen koko homma on ollut teatteria jossa Ry yhtäkkiä esitti että se onkin Kurri joka määrää miten mennään.

Olisi aika ihmeellistä jos Ry olisi todellisuudessa antanut Kurrin määrätä kuka Jokereitten liigajoukkuetta hallitsee tulevaisuudessa näin pienen sivuseikan kautta. Siellähän olisi voinut mennä vaikka HIFK tarjoamaan Kurrille 600k ihan piruuttaan. Eli Ry ja Kurri olivat sopinneet kenelle myydään kun Ry sopivasti tietää että tämä toinen porukka on tulossa maksamaan Kurrille just sopivan summan.

Ry tiesi että NN ei halua maksaa Kurrille ja Kurri ei olisi myynyt vaikka NN olisi tarjonnut miljoonan koska kaupat oli sovittu tämän toisen porukan kanssa. Ry sai näin pestyä kätensä neuvotteluitten katkaisemisesta NN:n kanssa. Mutta samalla loivat kuvaa Kurrista pahiksena ja rahanahneena miehenä.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
On siinä jumalauta soppa keitetty ja yhtä jos toistakin keittäjää hämmentämässä.
Täysin suomalainen soppa oli jo viimeistä silausta vaille valmis kunnes Kurri lisäsi siihen kaalia, ry heitti sekaan pari purkkia smetanaa ja Harkimoiden klaani viimeisteli sopan Smirnoff vodkalla.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Täysin suomalainen soppa oli jo viimeistä silausta vaille valmis kunnes Kurri lisäsi siihen kaalia, ry heitti sekaan pari purkkia smetanaa ja Harkimoiden klaani viimeisteli sopan Smirnoff vodkalla.
Kukaan muu ei ole keittänyt mitään soppaa, paitsi Rantanen, Valavuori ja tämän palstan Selänne-ihailijat.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kuvitelkaapa seuraava tilanne.

Syyskuu 2023.

On perjantaiaamu. Kutkuttava tunne vatsanpohjassa heti heräämisen jälkeen. Aamupala ei maistu ja töihin ei malttaisi lähteä. No, kahvit kurkkuun ja autolla työpaikalle. Työkaveri tulee vastaan, hymy nousee korville.

"Pelipäivä?"

"Pelipäivä!" vastaat.

Tyytyväinen nyökkäys ja työpistettä kohti. Sama kutkuttava tunne iskee.

Kello lyö 12, Twitter kajahtaa ja ottelukokoonpano julkistetaan. Jes, lempipelaaja saa näytönpaikan ykkösketjussa! Eikä edes loukkaantumisia näin ensimmäisen ottelun alla.

Kitutunnit kuluvat, kohta työpäivä on ohi, jännitys nousee ja se kutkutus vatsanpohjassa vain voimistuu ja voimistuu.

Pääset kotiin, ja otat fanikamppeet päälle. Valinnanvaikeus, mikä huivi ja mikä paita. No mennään tällä kombolla. Kaduttaa, ja vaihdat ne vielä kertaalleen. Jokerit ansaitsee parasta, toteat.

Juna kohti pasilaa. Juna täynnä punakeltaisia. Siskoja ja veljiä. Hymy huulilla jokaisella. Pasilan alikulusta kohti hallia. Tutut käytävät, valaistukset, silta ja siinä Hartwall koko komeudessaan. Uljas yksilö, kuin koti.

Hallilla pöhinää, käytävät täynnä. Tutut, niin uudet ja vanhat juttelevat ja alustavat alkavaa kautta ja peliä. Päätyyn asti, eikö niin. Menet omalle paikalle, omaan tuttuun katsomoon ja paikkaan, tuttujen ja tuntemattomien kanssakatsojien kanssa. Kuulutukset ja alkuinfot alkaa, kutkutus kasvaa, melkein jo sietämättömäksi.

Halli hiljenee täysin, ja valot pimenevät.. Jumbolle tulee laskuri joka laskee kymmenestä alaspäin. 10... 9.... 8... 7.. Tuo vääntö vatsassa käy sietämättömäksi. Alkaisi jo! 6... 5... 4... 3... aploodit raikaavat ja meno kiihtyy.. 2.. 1.. 0! Kaiuttimista kantautuu The Pretender, pelaajat esitellään. Omat pelaajat tulevat kentälle, jes! IFK astelee jäälle, buuausta.

Peli käynnistyy ja ilo raikaa. Jokerit on tullut takaisin kotiin.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuosta IL:n artikkelista ("Hartwall-areenan” kauppa on lähellä – hurja hinta) poimittu lainaus:
– Asia saattaa ratketa vielä elokuussa. Sen piti itse asiassa jo ratketa, sanoo eräs taho.

– Siellä on aktiivista toimintaa tällä hetkellä. Toisaalta asiassa on tapahtunut niin paljon eri suuntiin, että aikataulun arviointi on vähän vaikeaa. Tämän vuoden puolella asia varmaan menee maaliin, sanoo ostoryhmiltä yhteydenottoja saanut henkilö.
Eli "eräs taho" sanoo että areenan asian olisi pitänyt itseasiassa jo ratketa tai sitten se ratkeaa tässä seuraavan 5 päivän kuluessa ennen elokuun loppua.

Toinen "henkilö" taas on sitä mieltä, että tämän vuoden puolella areenan asia on saatu selväksi.

Oletettavasti nämä "eräs taho" ja "henkilö" ovat eri lähteitä, mutta aika paljon on heittoa noissa arvioissa. Toinen puhuu muutamasta päivästä, kun toinen taas useammista kuukausista...

Toivotaan, että totuus olisi lähempänä päiviä kun kuukausia. Ilman areenan ostamista pois rybyiltä ei taida olla mahdollisuutta Liigaan, kun kerran ollaan jo itse vuodettu julki että Jokerit ei Liigassa pelaa ellei kotiluolana ole Ilmalan areena.

Mutta tärkeintä että areenan solmu on pikkuhiljaa aukeamassa! Se on hyvä uutinen se, ei ainoastaan Jokereille vaan koko Stadille ja pääkaupunkiseudulle.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kuvitelkaapa seuraava tilanne.

Syyskuu 2023.

On perjantaiaamu. Kutkuttava tunne vatsanpohjassa heti heräämisen jälkeen. Aamupala ei maistu ja töihin ei malttaisi lähteä. No, kahvit kurkkuun ja autolla työpaikalle. Työkaveri tulee vastaan, hymy nousee korville.

"Pelipäivä?"

"Pelipäivä!" vastaat.

Tyytyväinen nyökkäys ja työpistettä kohti. Sama kutkuttava tunne iskee.

Kello lyö 12, Twitter kajahtaa ja ottelukokoonpano julkistetaan. Jes, lempipelaaja saa näytönpaikan ykkösketjussa! Eikä edes loukkaantumisia näin ensimmäisen ottelun alla.

Kitutunnit kuluvat, kohta työpäivä on ohi, jännitys nousee ja se kutkutus vatsanpohjassa vain voimistuu ja voimistuu.

Pääset kotiin, ja otat fanikamppeet päälle. Valinnanvaikeus, mikä huivi ja mikä paita. No mennään tällä kombolla. Kaduttaa, ja vaihdat ne vielä kertaalleen. Jokerit ansaitsee parasta, toteat.

Juna kohti pasilaa. Juna täynnä punakeltaisia. Siskoja ja veljiä. Hymy huulilla jokaisella. Pasilan alikulusta kohti hallia. Tutut käytävät, valaistukset, silta ja siinä Hartwall koko komeudessaan. Uljas yksilö, kuin koti.

Hallilla pöhinää, käytävät täynnä. Tutut, niin uudet ja vanhat juttelevat ja alustavat alkavaa kautta ja peliä. Päätyyn asti, eikö niin. Menet omalle paikalle, omaan tuttuun katsomoon ja paikkaan, tuttujen ja tuntemattomien kanssakatsojien kanssa. Kuulutukset ja alkuinfot alkaa, kutkutus kasvaa, melkein jo sietämättömäksi.

Halli hiljenee täysin, ja valot pimenevät.. Jumbolle tulee laskuri joka laskee kymmenestä alaspäin. 10... 9.... 8... 7.. Tuo vääntö vatsassa käy sietämättömäksi. Alkaisi jo! 6... 5... 4... 3... aploodit raikaavat ja meno kiihtyy.. 2.. 1.. 0! Kaiuttimista kantautuu The Pretender, pelaajat esitellään. Omat pelaajat tulevat kentälle, jes! IFK astelee jäälle, buuausta.

Peli käynnistyy ja ilo raikaa. Jokerit on tullut takaisin kotiin.

Tuollainen tilanne olisi kyllä siistii. Sais pukea Jokeri fanikamat päälle pitkäst, pitkäst aikaa. Elämme mielenkiintoista aikaa. Vielä ku oikeasti päästään pelaa sinne meidän oikeeseen kotiin eli Arenalle!!!
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kukaan muu ei ole keittänyt mitään soppaa, paitsi Rantanen, Valavuori ja tämän palstan Selänne-ihailijat.
Mikä olisi ollut Valavuoren ja Rantasen rooli joko operatiivisessa toiminnassa tai taustalla NN:n suunnitelmissa?

Selvennykseksi. Hjallis vei Jokerit KHL:ään koska taloudellinen yhtälö Halli + Jokerit + Liiga ei toiminut. Mikä olisi nyt erilailla? Koronan ja Ukrainan sodan luoma taloudellinen tyhjiö + laskenut ostovoima ei ainakaan helpota toiminnan kannattavuutta. Jos Harkimot taas kiertoteitse toimivat Jokereissa niin itse en luota hetkeäkään siihen, että toiminta olisi kovin pitkäjänteistä vaan tavoitteena olisi - jälleen kerran - saattaa Jokerit myyntikuntoon ja rahastaa sekä Jokereilla että hallilla.

Siksi NN olisi ollut parempi vaihtoehto - Selänteestä huolimatta - sillä pöytäliina olisi ollut puhdas eikä tuoksuisi kaalikeitolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös