Jokerien taloudellinen tilanne

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tunnettu Sotilas, 11.11.2005 klo 10.48.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Harkimo ja Kohonen eivät nyt ole koskaan kovinkaan paljoa talouskuvioita aukaisseet. Mutta kuten sanoin, näen paljon enemmän järkeä siinä vähemmistöomistajien kannalta, jos Hjallis voi rahoittaa omistamaansa joukkuetta haluamallaan määrällä, koska sehän hyödyttäisi omalla tavallaan myös vähemmistöosakkaita. Se voisi nostaa jonkin verran Jokereiden ja hallin arvoa ja parantaa KHL:n suosiota. Laskennallisestihan Harkimon lisärahaa ei olisi mikään ongelma erottaa liiketoiminnasta kertyneistä tuloista ja jatkaa samalla periaatteella kuin tähänkin asti. Eli vähemmistöosakas maksaa. :)
   
 2. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Eipä noita nyt hirveästi tarvitse odotella kun käytännössä koko joukkue on jo valitettavasti kiinnitetty ensi kaudeksi. Maalivahdeilla on sopimukset ja kaikilla hyökkääjillä Jormakkaa ja Talajaa lukuunottamatta. Puolustuksessa suurin vaihtuvuus kun Genowaylla, Lajusella, Kuldalla ja Jaakolalla(?) sopimus katkolla.

  Se on sitten toinen keskustelu, ketkä tuolta pitäisi ja pitää ulostaa, mutta siihenkään en usko ennen kuin näen. Tekee nimittäin aika ison loven jo valmiiksi onnettomaan pelaajabudjettiin, jos tuolta ruvetaan ketjullinen ukkoja potkimaan pihalle.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eihän näistä varmaa tiedä kuin asianosalliset. Mun korviin on pariakin kautta tullut huhu, että venäläiset yllättyivät Jokerien tappioiden määrästä ja kun Harkimo ei laittanut omaa rahaa kiinni, he pyrkivät saamaan Harkimon ulos. Sattuma pelasti Harkimon, väitetään.

  Mutta se noista vanhoista.

  Ja @Palokan Keisari on perinteisesti hyvin perillä Jokerien pelaaja-asioista, joten ilmeisesti tuossa yllä on päivitetty tilanne.

  Mitä tulee sopimusten purkamiseen, en usko kovin todennäköisenä ja syyn olen pariinkin kertaan kertonut.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sopimusten purkaminen: Kyllä tämä kolmikko Hishon, Niemi ja Salminen olisi pakko potkia pois jos halutaan yrittää rakentaa uskottavaa 50v juhla jengiä ensi kaudeksi.

  Maksoi mitä maksoi...
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos Salmisen & Co annetaan jatkaa, niin siinä menee uskottavuus. Seuralta ja Kurrilta. Sen vielä käsitti, että kesken kauden ei voinut tehdä rajuja ratkaisuja kuivien markkinoiden ääressä, mutta kesällä sen taakse ei voi mennä. Toki Kurri jo sanoi, että Salmiselta odotetaan enemmän, joten potkut olisi sitä vasten yllätys.

  Mulle se vois olla hyvä ratkaisu, sillä silloin olisi vakavasti harkittava, että viitsiikö taas tilata viasattia. Etukäteen hävittyä juhlakautta vituttaisi huomattavasti vähemmän seurata teksti-tvstä.Tän kauden viimeisen laskun maksoin eilen, joten änäri ei ylitä maksukynnystä.
   
 6. Jeffrey Jäsen

  Jokerit ovat solmineet Kunlunin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää Kiinalaista jääkiekkoa entistä pidemmälle. Sopimuksen yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin, mutta jo nyt lienee selvää että tällä asialla on positiivinen vaikutus myös Jokereiden taloudelliseen tilanteeseen.

  Lainaus:
  Jokerit ja Kunlun tiiviimpään yhteistyöhön | Jokerit.com

  Lainaus:
  Jättisopimus - Jokereille yksinoikeus Kiinan jääkiekon kehittämiseen