Jokereiden pudotuspelit KHL:ssä keväällä 2016

  • 98 541
  • 529
P

Poistettu käyttäjä 113795

Nåihän se on.
Logiikka on hieno asia.
Nyt vaan se voitto Tornaadosta...eikäku mikäseoli..peedosta!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei Jokereilla ollut eilenkään kun kolme-neljä laatupaikkaa. Se, että kiekko pomppii lähellä kaverin maalia, ei ole huippupaikka, kun kaikki irtokiekot jäävät Torpedon pakeille. Torpedo on vienyt pelejä silloin kun sen on tarvinnut viedä. Kun pääsee johtoon, niin panee ovet kiinni ja Jokereilla ei lääkkeitä ole avaamiseen löytynyt. Ei kahta sanaa kumpi on ollut parempi joukkue. Ilman Daugavinsin hölmöilyä sarja olisi jo 3-0.

Ykkösluokan paikkoja ei välttämättä ollut kuin kertomasi määrä - itse tosin laskin viisi tällaista - mutta eihän lätkämatsi yleensä pelkästään näihin ratkea, kyllä myös poff-otteluissa ihan vaan "perushyvä" paikka riittää useimmiten ainakin yhden maalin tekemiseen.

Mun pointti nyt joka tapauksessa oli, että Jokerit loi aivan riittävän määrän paikkoja kahden maalin tekemiseen, se olisi riittänyt tällä kertaa pelin voittoon.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erityisesti 22-vuotias Vladimir Tkatsjov (1+1) oli hyvä eikä pelkästään tehojen puolesta. Hän oli vähän joka puolella kaukaloa.

Tuo Kazanin #55 oli myös Hartwallilla pelatussa ottelussa todella näkyvä ja vaarallisen taitava. Piti pelin jälkeen oikein katsoa kuka oli kyseessä.

Pelasi muistaakseni erittäin hyvin yhteen #15 Svitovin kanssa, saatan olla väärässä. Mutta myös #15 jäi mieleen tuosta ottelusta jokatapauksessa.

Harvoin jää ennalta tuntemattomia mieleen yhdestä runkosarjapelistä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään on Jokereilla sitten kova paikka.
TÄYTYY saada maalipaikoista tehtyä nyt tänään maalit ja murtaa se Torpedon sumputtama keski-alueen pelaaminen. Siitä vaan pitää yksinkertaisesti päästä läpi. Ylivoimalla pitää laukoa paljon, eikä hieroa sitä kiekkoa ja siirrellä vastuuta.
Näillä ohjeilla voitto saadaan ja saadaan sarja tasoihin.
Aamulla oli jo sellainen olo, että Jokereiden päivä, usko on kova jengiin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edellinen peli oli jo asiallinen ja silläkin pelillä olisi voiton pitänyt irrota. Jos tän sössivät, niin kesäloma on pelottavan lähellä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Vaikka vastustaja onkin yllättänyt Jokerit huolellisemmalla pelaamisellaan ja taktisella osaamisellaan ja kypsyydellään, uskon että Jokerit pystyy tästä jatkoon vielä itsensä kampeamaan. Kuitenkin pitää nostaa hattua Torpedolle joka tapauksessa esityksistään sarjassa tähän asti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit on pelannut sysipaskat pleijarit ja kausi näyttää loppuvan jälleen aivan liian aikaisin. No ei meillä riitä miehetkään.

No kohta kerkeää keskittymään täysipainoisesti treeneihin kun ei enää Jokeripelit sotke ohjelmaa. No ei tuota paskaa enää montaa peliä jaksaisi katsoakaan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Lajuselle, Kuldalle, Jensenille ja Larsenille iso käsi illan esityksistä. Sääli ettei joukkueen hyökkääjät ja maalivahti suorita samalla tasolla.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Siellä oli kuulemma pelin jälkeen käyny Skudras avaamassa suutaan Joensuulle vielä pukukoppikäytävällä (tuli esiin tuossa jokereiden nettisivujen haastattelussa).
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Jos Jokerit tästä vielä kampeaa itsensä jatkoon niin pidän sitä ehkä suurimpana tämän organisaation historian ihmeenä (johon siis myös lasken liiga- ja divariajat). Tätä selvemmin ei voi tarjota voittoa, mutta häviävä joukkue löysi taas keinon hävitä. Mitä tehdään kun tilanne on 0-2 ja ote täysin omalla jengillä? No otetaan tietysti helvetinmoinen kasa täysin idioottimaisia jäähyjä ja kruunataan sössiminen highlightluokan imaisuun jatkoajalla.

Eikä pelisuoritus itsessään paljoa lohduta. Uskomaton kurittomuus, hirvittävästi henkilökohtaisia virheitä, aivan kosmisen paska yv ja lisäksi jengissä on pelaajia, jotka eivät edes yritä. Ja se syö fiilistä joukkueen sisällä kuin rutto. Aaltonen ja Kennedy eivät kuuluisi pelaavaan kokoonpanoon, mutta eihän Erkka mitään tee.
 

naapuri

Jäsen
Luulisi että Jokerit tekee tuosta selkkauksesta "tutkintapyynnön" KHL:lle. Jo toisen matsin käsimerkit olivat valtavan epäkunniottavia ja urheiluhengen vastaisia, ja nyt Joensuun homottelu ja vanhempien nimittely/insestivihjailut vain vahvistaa käsitystä Skudran täydestä idiotismista. Täysi kusipää. Harmillisesti vain hyvä valmentaja siinä sivussa, mutta ainakin itse vaadin myös hyvää ihmisyyttä lajin parissa olevilta ihmisiltä. Toivottavasti myös KHL ajattelee näin ja reagoisi siksi näihin tapahtumiin. Toisaalta Venäjä on Venäjä, siellä ei meidän arvoja kovin paljoa katsella.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Luulisi että Jokerit tekee tuosta selkkauksesta "tutkintapyynnön" KHL:lle. Jo toisen matsin käsimerkit olivat valtavan epäkunniottavia ja urheiluhengen vastaisia, ja nyt Joensuun homottelu ja vanhempien nimittely/insestivihjailut vain vahvistaa käsitystä Skudran täydestä idiotismista.

Ennen kaikkia näiden liikkeiden yhteys niihin sikailuihin jota Torpedo on esittänyt hänen alaisuudessaan. Erkkakin kun nyt ilmeisesti jättää hyvästit hokillle tällä kertaa ihan oikeasti. Verta pakkiin ja vitusti maanantaina. Muuten en vaivaudu ensi kaudella Arenalle vaan katselen kaikki pelit telkkarista.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä Torpedo on ollut paljon parempi, Jokerit ei oikein pääse hyville paikoille ja tuo ylivoima on säälittävää. Hienoa katsoa, kun Regin ja Larsen syöttelevät viisi minuuttia toisilleen ja välillä käyttävät syvällä.

Murheellinen peli tänään, paljon ulosajoja ja Torpedo vie sarjaa fyysisesti 100-0. Jokerit vähän yrittänyt lähteä tähän mukaan ja turpaa siinä tulee. Tämä vähän säälittävä valmentaja vie Erkkaa ja haukkuu vastustajia samalla homoksi.

En usko jatkopaikkaan, sillä Torpedo pelaa todella vittumaista kiekkoa ja Jokerit on aivan kusessa tämän kanssa.

Hienosti se meni, viime kaudesta piti ottaa oppia, mutta ei kyllä siltä näytä. Menee paljon huonommin itseasiassa.
 

zuuzo97

Jäsen
Ylivoimapelaaminen ja maalinteko ovat paljolti kiinni itseluottamuksesta. Jos tuota itseluottamusta ei saada tasaviisikoilla pelattaessa kerättyä, ratkaisupaikoissa puntti tutisee eikä kenelläkään ole itseluottamusta ratkaista. Nyt on käynyt juuri niin. Torpedo on vienyt Jokereilta itseluottamuksen rikkomalla Jokerien viisikkopelaamisen.

Toki tänään Torpedon sikailut olivat jotain niin räikeetä että...

Mutta näin isossa kuvassa sarja on ratkeamassa edelläkuvattuun syyhyn.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Lännen puolella Moskovan Dynamo ja Moskovan ZSKA varmistivat tänään paikan konfferenssivälierissä, molemmat suoraan voitoin 4-0. Sotshi pelasi parhaan pelinsä tässä sarjassa mutta Dynamo vei maratonpelin vasta jatkoajalla maalein 1-0. Slovan johti ZSKA:ta vastaan pitkään 1-0, mutta ZSKA tuli päätöserässä ohi tehden kolme maalia. ZSKA sai takaisin myös pitkään loukkaantuneena olleen Simon Hjalmarssonin.

SKA puolestaan voitti Lokomotivin 1-0 ja siirtyi sarjassa 3-1 johtoon. Pitkään runkosarjaa johtanut Lokomotiv on hyytymässä jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Näinköhän SKA olisi sittenkin nousemassa jopa mestaruuskahinoihin mukaan?

Jos Jokerit voittaisi kolme seuraavaa peliä Torpedoa vastaan joutuisi se pelaamaan pitkään levännyttä Moskovan Dynamoa vastaan, eli vaikea olisi lähtöasetelma Jokerien kannalta tuohon sarjaan.

Gagarin Cup on ylivoimaisesti vaikemmin voitettava jääkiekkopalkinto Atlantin itäpuolella. Ensin pitää hoitaa kolme ottelusarjaa omassa konfferenssissa ja sitten vielä finaalisarja toisen konfferenssin voittajaa vastaan, ja pelejä pelataan lähes joka toinen päivä. Kova saa olla se, joka palkinnon lopulta vie.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
....

Gagarin Cup on ylivoimaisesti vaikemmin voitettava jääkiekkopalkinto Atlantin itäpuolella. Ensin pitää hoitaa kolme ottelusarjaa omassa konfferenssissa ja sitten vielä finaalisarja toisen konfferenssin voittajaa vastaan, ja pelejä pelataan lähes joka toinen päivä. Kova saa olla se, joka palkinnon lopulta vie.

Täyttä paskaa tämä teksti tai no ehkä ei pienille seuroille kuten Jokerit. Isot viet ja pienet vikisee, mikää takaa sen, että voittaja ei tule koskaan olemaan KHLn isojen seurojen ulkopuolelta eikä myöskään Venäjän ulkopuolelta mistä taas järjestelmä pitää huolen. Aamen.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Toivottavasti Jokerit saa vielä Larsenin, Ohtamaan ja muut (ilmeisesti) loukkaantuneet pelaajat mukaan seuraavaan peliin. Joten on sellainen tunne, että Torpedo on viemässä tämän sarjan Jokereiden kannalta liiankin halvalla tavalla. Jokerit ei ole missään vaiheessa syttynyt pelaamaan omalla tasollaan, osin omasta syystään ja osin Torpedon pelitaktiikan vuoksi, joka on (hyvässä ja pahassa) onnistunut täydellisesti. Jokereiden omaa huonoutta on ollut se, että joukkue on saanut pelata sarjassa valtavasti ylivoimaa ilman tulosta. Jokerit oli kuitenkin runkosarjassa KHL:n paras ylivoimajoukkue.

Larsen on mielestäni Jokereiden ainoa pelaaja, jolla on henkilökohtaista taitoa ja halua tehdä peliä kääntäviä ratkaisuja tässä sarjassa. Aaltosen ja Reginin olisi pitänyt pystyä samaan, mutta kovin hiljaista on ollut. Siksi täytyy toivoa että Larsen olisi pelikunnossa ylihuomenna. En erityisemmin kannata sarjassa kumpaakaan joukkuetta, mutta soisin Jokereille vielä yhden lisäyrityksen tässä sarjassa. Toivottavasti sarjan ratkaisupeli pelataan myös pelattaisiin normaalin kiekkopelin raameissa ilman tänään nähtyjä ylilyöntejä ja tahallisia vahingoittamisyrityksiä, joihin syyllistyivät molempien joukkueiden pelaajat.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Täyttä paskaa tämä teksti tai no ehkä ei pienille seuroille kuten Jokerit. Isot viet ja pienet vikisee, mikää takaa sen, että voittaja ei tule koskaan olemaan KHLn isojen seurojen ulkopuolelta eikä myöskään Venäjän ulkopuolelta mistä taas järjestelmä pitää huolen. Aamen.
Siis mikä on täyttä paskaa? Sekä että Gagarin Cup on ylivoimaisesti Atlantin itäpuolella vaikemmin voitettavissa oleva kiekkopysti? En nyt näe miksi tuo väite olisi "täyttä paskaa"?

KHL:n pikkuseurat eivät tule näillä näkymin voittamaan mestaruutta koska KHL:ssä ei ole tasapäistävää palkkakattoa (palkkakatto on, mutta se on liian korkea ollakseen tasapäistävä). Mutta ei kai tämä tarkoita sitä, että Gagarin Cup olisi jollekin helppo voitettava? Jos esim. SKA voittaa palkinnon tänä vuonna, tulisi sen voittaa paras seitsemästä -sarjassa ensin Lokomotiv, sitten ZSKA, sitten Dynamo ja lopulta todennäköisesti joku nelikosta Metallurg/Ufa/Kazan/Omsk. Helpommin sanottu kuin tehty.

Ulkomaalaisseuroilla on urheilullisesti mahdollisuudet voittaa mestaruus (taloudellisesti asia on toinen). Lev Praha oli aika lähellä muutama vuosi sitten. Uskoin ennen pudotuspelejä Jokereilla olevan pieni mahdollisuus voittaa, mutta Torpedo-sarja (vaikka Jokerit sen lopulta vielä voittaisi) taisi viedä mahdollisuudet, koska Jokerit joutuu kuluttamaan tässä sarjassa ihan liikaa energiaa ja resursseja jatkosarjoja ajatellen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
@The Original Jags Kuka Jokereiden pelaaja syyllistyi tahalliseen vahingoittamisyritykseen?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Höpö höpö!!! Jaakola ei todellakaan yrittänyt vahingoittaa sitä pelaajaa, johon mailallaan osui! Se oli Jaakolalta varomattomasti pelattu tilanne jossa hänen mailansa osui vastustajaa vastapalloon. Olettaen, että sattui, niin hyvin myöhässä tuo pelaaja myöskin kipunsa osoitti. Jos vertaa Kozunin päähän ajamiseen laidassa takaapäin, Larsenin polven hakemiseen ja Joensuun taklauksen alla kyykkäämiseen, niin todellä vähäinen oli Jaakolan ulosajorike.

Niin ja:
Ulkomaalaisseuroilla
Todellakin, ulkomaalaisseurat... KHL todellakin on venäläisliiga venäläisten etuja varten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös