Jokereiden otteet kaukalossa kaudella 2011-12 - Erkan kädenjälki

  • 485 940
  • 1 460

vandy

Jäsen
Vittu tästä tule yhtään mitään. Tuo joukkue on yksinkertaisesti sanottuna paska. Hyökkäysalueelle ei päästä muulla tavalla kuin heittämällä kiekko päätyyn, silloinkin se menetetään instana. Hyökkäyksiinlähdöissä ei käytetä keskustaa ollenkaan, jolloin laidat on helppo tukkia. Vaikka Filppula ja Hahl ovat poissa, se ei tarkoita sitä että tarvitsisi hylätä keskusta kokonaan. Siellä on kuitenkin Eavesin ja Kerälän tasoisia mailataitureita. Puolustuspäässä juostaan perässä ja sählätään. Eero ei vakuuta tällä hetkellä yhtään. Erikoistilannepelaamisesta en edes aloita.

Laskiko joku kuinka monta maalipaikkaa tänään luotiin?

Luodut maalipaikat pyöreä 0! Se kertoo kaiken.
Tämän illan peli oli piste iin päälle. Halliin en mene enää tällä kaudella, nyt riitti tämä jatkuva perseily. Talviklassikko jää väliin, en käytä ilmaislippua. Ei ole mitään syytä, miksi lähtisi sinne palelemaan ja katsomaan kunnon perseraiskausta jullien toimesta.
Silmäpuoli ja läskiposki ovat saaneet pelin totaalisen sekaisin. Ensi kausi jatkunee saman paskan osalta. Hieno kiinnitys Kuulapää.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vittu miten hengetöntä kuraa! Okei, meillä on kaksi avainsentteriä pois. Ei Ässienkään peli kulkisi tuohon malliin ilman Dixonia ja Uusikartanoa, mutta silti... Ei tuollaisen esityksen jälkeen voi paeta loukkaantumisten taakse.

Jokerien joukkue ei edes ole huonosti kasattu, päinvastoin! Se on laadukkaampi kuin vuosiin. Siinä on kaikkea, mitä tarvitaan menestymistä varten, mutta ei vaan kulje... Onko sitten treenattu putket hapoille, jotta kulkisi kunnon peleissä vai painaako tilipussit liikaa? Niin tai näin, kuudes sija tuollaisella pelaajamateriaalilla on säälittävä työnäyte valmennukselta ja joukkueelta tähän mennessä. Kärpät voitti jatkoajalla, joten ero näätiin on enää 2p. Säälit siis lähenee, ja Ika Lehkosen sanoin sääliplayoffeihin putoaminen olisi Jokereilta skandaali.

Torstaina vastassa Lappeenrannassa taisteleva SaiPa, joka kuulemma pelannut todella hyvän pelin Jyväskylässä. Jepjep, lähtökohdat ovat siis mitä parhaimmat!
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Erkka ulos! Laitan täysin Erkan piikkiin ettei joukkue osaa pelata. Mikä on pelitapa?! Peli on niin umpisolmussa ettei mitää rajaa. Onneksi poistuin hallilta ekan erän jälkeen. Ei mennyt ilta täysin pilalle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko sitten treenattu putket hapoille, jotta kulkisi kunnon peleissä vai painaako tilipussit liikaa?

No sama ongelma tuossa on ollut aivan kauden ensimmäisten pelien jälkeen. Hyökkäyspelaaminen on puolustajien avauksesta lähtien heikkoa ja hyvin organisoitua viisikkoa vastaan peli menee kiekon kuskaamiseksi. Silloin kun vastassa on huonommin organisoitu joukkue, Jokerit pystyy pelaamaan erittäin hyvin tuolla pelitavalla. Mutta kovia joukkueita vastaan kyyti on kylmää. Muutama yksittäinen onnistuminen mahtuu kuten KalPaa vastaan, mutta niiden jälkeen kuopiolaiset ovat vieneet Jokereita pelillisesti 6-0. Ihan puhtaasti valmennuksen ongelma tältä osin. Hälyttävää on se, että ainakaan parempaan suuntaan Erkka ei ole menossa kuten sekin, että Lämsällä on vähintään osavastuu tästä paskasta.

Mutta nämä nyt on tullut todettua jo moneen kertaan kauden aikana. Ja vielä kerran siksi, että vika ei ole pelaajissa. En usko hetkeäkään siihen, että peli ei maistuisi - en todellakaan! Vika on huonosti organisoidussa viisikkopelaamisessa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit-Ässät matsissa vierasjoukkue oli edellä hyökkäyspelissä, puolustuspelissä, maalivahtipelissä, pelinopeudessa, pelitaktiikassa, viimeistelyssä ja oikeastaan ihan kaikessa muussakin. Meillä on peli tällä hetkellä täysin sekaisin, luistin ei kulja, kiekko ei pompi ja tuomaritkin on vastaan.

Kilpeläinen ei ota gamesavereita. Varsinkin AV:lla kundi jää täysin yksin, kun puolustusneliö seisoo, mutta saa silti torjua muutaman mahdottomankin illassa. Puolustus, arvoisan kapteenimme johdolla on tuuliajolla ja päästi tänään Ässät temmeltämään vapaasti. Silti heikoimman lenkin arvonimi menee hyökkäykselle. Homma on hirveätä katseltavaa ja voi oikein kuulla miten äijät ähisee tuskissaan kun mikään ei onnistu ja mistään ei saada sisään. Ruutu ei välitä ja niinpä hän saa välillä jotain aikaan. Jengin itseluottamus on TÄYSIN kateissa, eikä ketään oikein naurata. Kyllä nyt kelpaa katsella niitä alkukauden hassutteluvideoita ja muistella vanhoja hyviä aikoja.

En jaksa uskoa selitykseen että "ollaan vedetty kovaa treeneissä", vetää ne muutkin ja silti pystyvät raapimaan pisteitä. En myöskään jaksa uskoa että tekeminen tuosta muuttuu kun Hahl ja Filppula palaavat ruotuun. Niin kauan kun Filillä on maalitykki Hardt pistämässä kiekkoa sisään lätyistä, jää sarakkeeseen nolla. Lisäksi Erkan täytyy aikuisten oikeasti ymmärtää kuinka Filppulan peli on muuttunut Suikkasen Tepsistä ja VAATIA ykkössentteriämme muuttamaan peliänsä pois mukavuusalueilta.

Uudet pakit ottivat molemmat pahaan paikkaan jäähyt ihan koska pelasivat heikosti ja tyhmästi. Vauhtia tarvitsevat molemmat kyllä lisää, mutta se tullee sitten joskus kun ollaan otettu Talviklassikossa klassisesti kuonoon. Lupa toi YV:lle lisää mahdollisuuksia, mutta tänään Teräväisen YV-peli meni turhaksi kiekonpitämiseksi ja oikein kukaan muu ei saanut lainata kiekkoa. KakkosYVssä taas Pulkkinen söhläsi paikat jatkuvasti, Pulu voisi nyt katsoa siihen peiliin ja alkaa taas pelaamaan tasollaan niin ehkä Lahteakin alkaisi kiinnostaa.

Nyt viisi viimeistä peliä on ollut erittäin heikkotasoista kiekkoa kaikilla jääkiekon osa-alueilla. Deko nyt varmaan löytää tästäkin tilanteesta jotain positiivista, mutta tällä hetkellä Jokerit on liigan huonoin joukkue.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Alamäki lähti jo Blues-pelistä. Oli siinä vaiheessa varmaan huonoin kotipeli mitä olin nähnyt. 2 x Pelicans-pelit ja Ilves-peli aivan jäätävää paskaa. KalPaa vastaan ei mitään jakoa ja sama toistui tänään. Mulle ei kelpaa selitykseksi mikään "luistellaan kovaa kevättä varten", koska silloin tuskin pelin taso tippuisi noin dramaattisesti. Sen kyllä allekirjoitan, että pelaajien punteissa tuntuu olevan 10kg ylimääräistä kun liike on kadonnut täysin.

Sormet ristissä toivotaan, että Hahl ja Filppula ovat myös palatessaan täysin terveitä, ettei taas tarvitse kiduttaa itseään ja katsella Tomi Mäkeä sentteröimässä Lahtea ja Pulkkista (kaikki kunnia Tompalle, hieno jätkä mutta ei todellakaan kuulu kärkiketjun sentteriksi).

Saa taas muut naureskella keväällä, kun kovilla nimillä varustettu Jokerit putoaa jo sääliplayoffeissa. Haluaisin toki olla väärässä, mutta tällä hetkellä en yksinkertaisesti osaa nähdä asiaa yhtään valoisammin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vittu tästä tule yhtään mitään. Tuo joukkue on yksinkertaisesti sanottuna paska. Hyökkäysalueelle ei päästä muulla tavalla kuin heittämällä kiekko päätyyn, silloinkin se menetetään instana. Hyökkäyksiinlähdöissä ei käytetä keskustaa ollenkaan, jolloin laidat on helppo tukkia.

Melko tutun kuuloista tekstiä. Eikä ole tarkoitus vittuilla, vaan samassa veneessähän tässä kellutaan paskajärvellä. Molemmilla jengeillä "mestaruusrosteri", mutta kentällä niitä mestarisotteita ei näy. Ja aina kun alkaa näyttää hetken valoisammalta, niin seuraava tiputus on sitten sitäkin kauheampi. Totta kai katse kääntyy valmennukseen. Petun kohdalla tämä oli oikeastaan yksi mahdollinen skenaario, kun joutuu ensi kertaa suosikin käskyttäjäksi. Erkan rämpiminen kummeksuttaa enempi. Molemmilla joukkueilla on toki vielä ihan aidosti mahdollisuus saada paketti kuntoon.
 

JussiAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, Ducks & Rangers
1 kuljettaa jalalla ja 4 katselee vierestä. Kiekollista peliä ei ole. Vastustajan ei kyllä paljoa tarvitse tehdä, jotta saa tuon "taktiikan" pimennettyä ihan täysin. Kukaan ei mene maalille ja kiekkoa roiskitaan kulmissa. Epäorganisaoitua pörräämistä ilman minkäänlaista ideaa mitä oikeastaan ollaan tekemässä.
Nyt edes jokeripakeille ei annettu juurikaan painetta, mutta silti omista lähteminen oli lähes yhtä huonoa kuin jo muutaman kuukauden

Positiivinen kaveri on Teräväinen, josta tulee vielä hieno pelaaja.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on liigan huonoin joukkue.

Tähän se on kiteytetty. Itse olin ensimmäisten joukossa kenkimässä valmennusjohtoa ulos jo marraskuussa, eikä ajatukset tältä osin ole muuttuneet. Koko valmennus, Erkka, Lämsä ja Virta ovat aivan kujalla modernista jääkiekosta ja pelin johtamisesta otteluiden aikana.

Toinen puoli tässä syväsukelluksessa on ollut Kilpeläiseen luottaminen. En tiedä, mitä hän on Porissa tehnyt, mutta täällä Helsingissä ainakin hän on ollut todella kaukana liigan kärkitasosta. En ole kyllä vakuuttunut siitä, onko hän edes keskikastia tällä hetkellä. Hyväkään joukkue ei kestä paskaa veskaria ja jokerit ei todellakaan ole hyvä joukkueena.

Viime vuosina on menty näillä. Tänä vuonna on todettu, että se on tuurista kiinni. Ikävä kyllä melkoisia pahanilmanlintuja penkin takana raakkuu. Ika Lehkosen sanoin: skandaali.
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Melko tutun kuuloista tekstiä. Eikä ole tarkoitus vittuilla, vaan samassa veneessähän tässä kellutaan paskajärvellä. Molemmilla jengeillä "mestaruusrosteri", mutta kentällä niitä mestarisotteita ei näy. Ja aina kun alkaa näyttää hetken valoisammalta, niin seuraava tiputus on sitten sitäkin kauheampi. Totta kai katse kääntyy valmennukseen. Petun kohdalla tämä oli oikeastaan yksi mahdollinen skenaario, kun joutuu ensi kertaa suosikin käskyttäjäksi. Erkan rämpiminen kummeksuttaa enempi. Molemmilla joukkueilla on toki vielä ihan aidosti mahdollisuus saada paketti kuntoon.

Se ero tuossa on HIFK:iin, että teille pisteitä tulee jonkun verran sentään huonollakin pelillä ja edes jotkut yksittäiset pelaajat nyt sentään vielä on ainakin välillä huikeassakin vireessä. Meillä vireessä on yksi 17-vuotias junnu joka pelaa pirteästi mutta kun se ei vaan riitä. Teräväinen ja tietyin varauksin Kerälä ainoat onnistujat tänään.

Aivan järkyttävää peliä viime aikoina Jokereilta. En tiedä oliko tämänpäiväinen huonompi esitys kun Pelicans-vierasottelun kolmas erä, mutta huolestuttavaa on kun joulukuun tappioputkessa hävittiin vaikka maalipaikkoja oli, nyt tappioita tulee muttei ole edes lähes mitään mahdollisuuksia parempaan. Silloin voitiin vedota Kilpeläisen loukkaantumiseen, mutta nyt ei ole sitäkään tekosyytä enää.

Pitää vain toivoa kovasti että maajoukkuetauko tekisi ihmeitä, Hahl ja Filppula kuntoutuisivat, ja tuo joukkue alkaisi taas pelaamaan. Tulisi jotain kuvioita joissa olisi jotain järkeä, se järki puuttuu nyt täysin ja toiminta on kauttaaltaan avutonta. Jos ei tällaista muutosta tule, säälit kutsuvat varmasti ja sieltä kausi loppuu nopeasti. Positiivista tässä on se, että vielä on sentään vähän aikaa playoffseihin eikä näillä peleillä ole mitään merkitystä jos suoritukset muuttuvat maaliskuuhun mennessä.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fossiilille kenkää

Ei nää vanhan liiton miehet ole perillä nykyhokista. Alkukausi meni hyvin, kun muut oli vielä kesälomilla. Ei enää ikinä Erkan - pitkä päätyyn ja perään - tai maajoukkueestakin tuttua kilpparipuolustusta. Erkalle kenkää ja Tomek lämsän pariks. Nyt heti! Ei mulla muuta.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Hankitaan uusia pakkeja ja ylivoimaa pelaa pääasiassa Ossi. Ei ymmärrä. Peli pyörii kulmissa ja laidoilla, yv ei toimi ja kaiken huipuksi Kilpeläinen on epävarma. Tänään hän ihmetteli useasti missä kiekko on, vaikka laukaukset tulivat kaukaa ja ilman maskia. Pelitapa? Aneemista ja hidasta kiekon siirtelyä omalla ja keskialueella. No, annetaan Pululle armonpäästö, sillä hän sentään yritti hyökätä. Valmennusjohdon ratkaisut? Loistivat poissaolollaan. Ei vaihdeta epävarmaa veskaria eikä oteta aikalisää (ellei sitten tänään otettu aivan pelin lopussa. Lähdin hallilta ennen loppusummeria), ei siis tehdä mitään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei se peli kyllä tänään ihan niin paskaa ollut kuin täällä annettiin ymmärtää, ainakin Kerälän ketju osasi hyökätä keskustan kautta ja se olikin 1.erässä meidän paras ketju. Kaksi viimeistä erää oli molemmilta joukkeilta aika luokatonta paskaa, Ässät sai niissä maalinsa lähinnä lahjoina ensiksi tuomareilta ja seuraavaksi Erosen hölmöilyn ansiosta Väänänen jäi yksin kahta Ässää vastaan - tuon tilanteen Ossi pelasi kuitenkin oikein vaikka sekin päättyi maaliin kun Kilpeläinen ei torjunut sitäkään Ossi kuitenkin pelasi syötön pois toisin kuin ensimmäisessä 2-1 hyökkäyksessä Eronen meni höntyilemään kiinni kiekolliseen pelaajaan ja jätti syötön täysin auki ja maalihan siitä tuli. Eronen ja Ossi otti tänään -2 joten näillä otteilla Eronen löytää itsensä katsomosta aika nopeasti. En myöskään ymmärrä miksi Nordlund piti ottaa kokoonpanoon jos Masto saa pelissä vajaan kaksi minuuttia peliaikaa. Ainakin itse olisin mielummin nähnyt ehjät ketjut, Lahtikin oli tänään vaisu vaikka tuplasi kakkosessa ja nelosessa.

Kerälä on nyt ollut jo useamman pelin ajan meidän parhaan ketjun sentteri, Ruutu-Kerälä-Rita on lähes ainoa joka pelaa ketjuna hyvin ja saa paikkoja muut tulee lähinnä yksilösuorituksina ja jokaisessa ketjussa on heikkolenkki, Hardt ykkösessä ja Mäki kakkosessa. Kumpikin pelaaja on hyviä omassa roolissaan mutta nyt saappaat on liian suuret ja molemmat toimivat ketjunsa jarruina. Kun Hahl ja Filppula saadaan takaisin toivoisin että näistä miehistä Tyrväinen ja Nordlund laitetaan poppariosastolle ja Hardt tiputetaan neloseen Mäen ja Heinon kaveriksi. Ai niin ja Kilpeläinen voisi seuraavaksi harjoitella luukun avaamista, nyt ei kiekko tartu joten Sulttaani tai Tuohimaa rohkeasti vaan maalille.

Katselaan nyt mitä tulee, maaottelutauon jälkeen peli pitää kuitenkin parantua ja meidän pitää pelata selvästi hyvä jakso jotta varmistetaan suora pleijaripaikka ja taistellaan vielä kotiedusta. Sääleihin joutuminen olisi luokaton suoritus.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en tajua tätä. Mä en helvetti vaan tajua tätä. Meidän joukkue on parhaiten kasattu vuosiin, en muista milloin ois näin hyvin kasattu. Jengi roolitettu helvetin hyvin ja nyt paikattiin vielä pakiston puutteita parilla hankinnalla. Silti peli on aivan sitä itteään ja turpaan tulee niin että tukka lähtee. Tällä vauhdilla kun pisteitä noukitaan, niin menetetään vielä säälienkin kotietu. Säälien ulkopuolelle ei varmaan sentään pystytä dyykkaamaan. Jotain kertoo jo sekin, että viime kaudella samassa vaiheessa meillä oli vain 5 pistettä vähemmän...
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kerälä on nyt ollut jo useamman pelin ajan meidän parhaan ketjun sentteri, Ruutu-Kerälä-Rita on lähes ainoa joka pelaa ketjuna hyvin ja saa paikkoja muut tulee lähinnä yksilösuorituksina ja jokaisessa ketjussa on heikkolenkki, Hardt ykkösessä ja Mäki kakkosessa.
Jokereiden peli on hyvin paketoitu Flintin lauseeseen. Todella kuraa on peli kun Kerälän johtama duunarikenttä on paras. Itse näen niin ettei ole paras vaan vähiten paska. Tai no, kaikki kentät ovat oleet ala-arvosia jo pitkään. Ridalla on vain yksi harhautus, Ruutu on ajautunut pelin ulkopuolelle ja Kerälällä on viime kauden kananmunat ehjinä kainalossa. Huoh!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä tossa voi nyt olla niin hemmetin vaikeata...
Syötetään seisoville jätkille, sitten neppaillaan ja pomputellaan, lopuksi toivotaan-toivotaan roiskaisu sinnepäin ja hyökkäys päättyy siihen että 3 äijää on maalin takana kun vastustaja on jo matkalla toiseen päätyyn...
Harjoitellaanko siellä treeneissä jotain pelitapaa?
Erkkari on ollut paha pettymys. Tekemisen palo on kadonnut täysin ja valitettavasti se näkyy. Vois heittää välillä niitä omia jätkiä juomapullolla ja toivoa et joku heräisi.
Tolla pelillä ei tosiaan voiteta kuin ipa jatkoajalla säkälllä, perskeles.
Pahinta tässä on, että mä en ole yhtään vakuuttunut että homma paranee yhtään sillä että filari vuorostaan kuskaa ja puskee. Riksa voi sentään jotain positiivista tuoda. Toivotaan että pysyy kasassa loppukauden.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereiden peli on hyvin paketoitu Flintin lauseeseen. Todella kuraa on peli kun Kerälän johtama duunarikenttä on paras. Itse näen niin ettei ole paras vaan vähiten paska. Tai no, kaikki kentät ovat oleet ala-arvosia jo pitkään. Ridalla on vain yksi harhautus, Ruutu on ajautunut pelin ulkopuolelle ja Kerälällä on viime kauden kananmunat ehjinä kainalossa. Huoh!

Ehkä näinkin, minusta Kerälän ketjun suoritus ei kuitenkaan ollut huono koska se pelasi monesti Zaborskya vastaan (Zaborsky muuten pelasi yli 25 minuuttia pelissä joten ei ihme että se kultakuuppa oli koko ajan kentällä). Tällä kertaa Kerälä jopa palkittiin hyvästä pelistä ja Kerälä nostettiin matsin aikana pelaamaan Lahden ja Pulkkisen väliin, Mäki on vain liian kädetön pelaaja tuohon rooliin. Tämä siitäkin huolimatta että diggaan Tompasta ihan täpöllä.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Viimeiset 27 ottelua kertovat karua kieltä joukkueen iskukyvystä.

8 voittoa (Tappara x2, Lukko x2, Kärpät, Saipa, HPK, TPS)
2 jatkoaika/voittomaalikilpailu voittoa (Kalpa, Ilves)
9 tappiota (Blues, Kärpät x2, Ilves, HIFK, Kalpa x2, Pelicans, Ässät)
8 jatkoaika/voittomaalikilpailu tappiota (Ässät, JYP, Lukko, HPK, Blues x2, Pelicans x2)

37/81 pisteestä, keskimäärin 1,37 pist/ottelu

72 tehtyä maalia (keskiarvo 2,66)
66 päästettyä maalia (keskiarvo 2,44)

*tehdyistä maaleista peräti 20 (27%) on tullut kolmessa murskavoitto ottelussa (HPK, Tappara ja Saipa)
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
En tiedä vituttaako eniten se, että joukkueella ei ole minkäänlaista pelitapaa, vai se, että valmennus ei saa joukkuetta taistelemaan. Valmennus on epäonnistunut täydellisesti, ja jos Westerlund vielä haluaa pelastaa maineensa niin nyt pitää kääriä hihat ja keksiä jotain vähän perkeleen äkkiä.

Pahinta tässä on, että mä en ole yhtään vakuuttunut että homma paranee yhtään sillä että filari vuorostaan kuskaa ja puskee. Riksa voi sentään jotain positiivista tuoda. Toivotaan että pysyy kasassa loppukauden.

Näin se menee. Filppulan hautomiset eivät muuta mitään, mutta Hahl tuo mukanaan sen verran ammattiylpeyttä että muukin porukka todennäköisesti vähän skarppaa. Eroa siihen peliin mitä esim. Ässät tänään esitti ei kuitenkaan kurota umpeen enää tällä kaudella, ja pahoin pelkään että Jokerit roikkuu taas mukana yksilösuoritusten varassa ja häviää tiukan pudotuspelisarjan jollekin, joka sen haluaa voittaa.
 

Hopeinen Kuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
p a s k a a

Kyllä oli M U N A T O N T A touhua Jokereilta, Tomek, where are you ?

Westerlund on syväjäässä eikä taida Lämsästäkään löytyä tunnetta.......
tolla menolla putoavat säälipleijareissa jo……Teräväinen oli pirteä...oliko muita ?

Mikä helvetti siinä on, että meno on kuin paskat housuissa koko ajan,missä on rentous ?

SaiPalta turpaan ja stadionilla lauantaina myös, ellei jätkät herää...........
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Kyllähän kaikki hyökkäyskentät ovat olleet epatasapainossa näitten Hahlin ja Filppulan poissaolojen myötä ja niistä aiheutuneitten muutosten takia.
1-kentässä. Hardt on ollut ihan pihalla, Teräväinen kevyt puolustamisessa; ainoastaan hyvä yv:llä.
2- kentän sentteri on vaihdellut ja siitä johtuen Pulkkinen ei pääse kiekolliseen peliin.Lahti yrittää liikaa ratkaista peliä yksin.
3- kenttä ja Rita on ollut ulkona kuin lumiukko ja Kerälälläkin eilen kaksi kertaa kädet hyyty selvässä maalinteko tilanteessa.Ruutu on ihan oma lukunsa; välillä paska ja välillä vähemmän paska.
4- kenttää ei ole ollut, kun Mäki on pelannut muualla.

Kun kaikki ovat terveinä , palataan alkukauden menestykseen:

Hardt- Filppula- Eaves
Lahti- Kerälä- Pulkkinen
Ruutu- Hahl-Rita
Mäki- Heino- Tyrväinen
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vielä kuun alun kotona pelattujen KalPa- ja Pelicands-otteluiden jälkeen sitä jaksoi uskoa että kyllä nämä pienen marginaalin pelit alkavat tästä taas voitoiksi kääntymään kun saadaan sivussa olevat (Hahl oli tuolloin loukkaantuneena ja Pulkkinen nuorten kisoissa) takaisin kehiin. KalPaa vastaan esitys oli erinomainen maalien puuttumista lukuunottamatta, ja siinä pelissä KalPakin joutui panemaann parastaan voittaakseen ja Pelicansiakin vastaan peli oli vielä ihan ok-tasoista. Mutta eiliseen. Pahinta tuossa pelissä oli että alussa kun Ässät pelasi tosissaan, oli Jokerit lähes täydellisesti alakynnessä ja 2-0 -maalin jälkeen Ässiltä riitti ihan perus rutiinisuoritus helppoon voittoon. Ja se jos mikä mielestäni on huolestuttavaa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ässiltä riitti ihan perus rutiinisuoritus helppoon voittoon. Ja se jos mikä mielestäni on huolestuttavaa.

Huolestuttavinta on, että Jokereilta puuttuu täysin kiima pelaamiseen. Ensisijaisesti se on valmennuksen ongelma ja vasta sitten pelaajien. Ilmeisesti Erkka ei saa kaivettua jengiin pelaamisen raivoa ja kohta on aika Väänäsen & Co. ottaa asiasta vastuuta. Onneksi ensi kaudella penkin takana on jätkä, joka ei eilisen kaltaista pelleilyä katsele erääkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös