Jokereiden otteet kaukalossa kaudella 2011-12 - Erkan kädenjälki

  • 485 939
  • 1 460

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Kuka on vastuussa peluutuksesta? Erkka, Lämsä, Virta? Se joka on, välittömät potkut hänelle. Onko järkevää peluuttaa liigan parasta puolustavaa sentteriä Heino laidassa ja laittaa tilalle kaveri, jolla ei ole mitään peliälyä, ei osaa aloittaa, ei osaa käsitellä kiekkoa eikä osaa taklata. Tällä tarkoitan siis Tyrväistä? Tyrväisen sopimuksen voisi purkaa välittömästi.

Sitten meillä on toinen erä, ylivoima ja erää jäljellä 40 sekuntia. Mitä tekee miedän peluuttajamme? No laittaa viivalle VÄÄNÄSEN ja NIEMEN. Kumpikaan ei osaa vetää ja molemmat ovat tajuttoman hitaita. Miksei Pulua, Dehneriä tai Erosta?

Lämsä ulos, Tyrväinen ulos ja Nordlund Kivaan.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Suoritus ei ole heikko tällä hetkellä"

Ihan sama onko se heikko vai ei, mutta nyt on tulossa turpaan viidennen kerran kuuteen peliin. Kausi alkoi ilmeisesti liian hyvin kun saatiin pelata kriisiseuroja kuten Ilvestä, Tapparaa ja HPK:ta vastaan. Nyt kun tulee oikeita jääkiekkojoukkueita vastaan niin turpaan tulee jatkuvasti. Ja kyllä, se Janne Lahti puuttuu mutta voi vittu tätä! Ja herättäkää nyt se Filppulakin, harkkapelit loppu jo aikoja sitten.
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
No niin ja itse asiaan, kenen tuolla pitäisi tehdä maaleja ja pääsevät vielä ylivoimalla , mutta vielä täyttä paskaa ; Filppula, Pulkkinen, Keränen ym. ym Kivaan...
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

en tajua oli 2 toimivaa ketjua Rita- Hahl -Ruutu ja Mäki -Tyrväinen- Heino.

Mitä Mäki tekee kädettömänä ns Lahden paikalla. Ykköseen Eaves- Filu jos ne on pakko pitää yhdessä niin Pulkkinen siihen - Kerälän ympärille Teräväinen ja Ruuttu.

Toinen seikka melkein Virmanenkin löytäisi yhtä vahvan yvee pakin kuin Nordlund ..
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Mikä siinä jumalauta on että omaa pelitapaa pitää lähteä muuttamaan ja vielä reippaasti väärään suuntaan heti kun pari häviötä tulee? Nuo pari ensimmäistä häviötä tuli täysin ylivoimaisten peliesitysten jälkeen (Jokerit - HIFK pelissäkin taisi vedot maalia kohti olla jotain 45-15) ja jos samalla tavalla oltaisiin vain jatkettu niin voittoja olisi kyllä jatkossa ropissut. Mutta ei, meidän valmennusjohto paskoo housuun ja muuttaa pelitavan täysin käsittämättömästi passiviiseksi paskaksi jolla ei kohta olla kuuteen erään saatu maalin maalia.
 

vandy

Jäsen
Kyllä on säälittävää paskaa jokereiden peli, ei voi muuta sanoa. Tänään ei ollut kentällä yhtään pelaajaa, joka olisi pelannut hyvin!
Valmennus saisi myös ottaa peilin käteen ja katsoa kuka sieltä kurkkaa. Muuten voi kohta olla työnhaku edessä.
Puolustukseen on tarve saada kaksi valmista kaveria, jotka osaavat vetää. Tällä hetkellä siniviivalla ei ole minkäänlaista pelotetta.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinhän siinä kävi että nyt on kaksi ottelua höntsätty perättäin ilman maalia. Filppula ja Eaves surffaavat ympäriinsä yrittäen puolivillaisia ja pikkunättejä kikkoja ja vippailluja jotka eivät johda yhtään mihinkään. YV:ssä on kaksi variaatiota: Filppulan syöttö keskelle Eavesille, mikä osataan jo ekan pelin jälkeen lukea pois, ja toinen on vaihtoehto on Nordlundin ripuliranne joka ei joko mene perille tai edes maalia kohti.

Luulin että Westerlund olisi se mies, joka saisi jotain järkeä tähän joukkueeseen, mutta juuri tällä hetkellä näyttää kyllä todella huonolta.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain tarvitsee tehdä. Ei voi Jokerit olla näin paljon perässä muita kärkijengejä vierasmatseissa. Ykköskenttä on yössä kun Eaves ja Filppula häviävät KAIKKI 1vs1 laitaväännöt. Ennen molemmat tulivat niistä yleensä voittajina ulos, nyt ei vaan lähde. Kakkosessa Pulkkinen namuttaa avopaikkoja, mutta kun vasemmalla ei ole maalintekijöitä ei tule maaleja. Kolmonen pelaa ok, mutta Ruutu saa joka matsissa yhden 2min jäähyn siksi että nimi on Ruutu. Nelonen vaihtuu kokoajan ja onko nyt ihan varmaa että se Tyrväinen on parempi sentteri kuin Heino?

Kun hyökkäys ei hoida hommiaan tulee puolustuksessa ja maalinsuulla liian kiire ja paljon hommia. Jyp, HIFK ja Ässät matseissa kiekko ei pomppinut Jokereille ollenkaan, mutta se johtui siitä että sitä ei todellakaan ansaittu.

Tällä hetkellä Jokerit ei ole voittava joukkue, eikä tällä pelillä tule tällä kaudella kuin paljon taloudellisesti takkiin siinä vaiheessa kun yleisö hylkää häviävän ja alisuorittavan joukkueen.

Nyt laitetaan sekä Kekäläisen että Westerlundin sekä joukkueen johtopelaajien taidot ja tahto puntariin. Löytyykö meidän ratkaisijoilta sellaista liidershippiä että tämä paskaa kestetään ja käännetään voitoksi.

Vituttaa suhteellisen paljon taas kerran olla Jokerifani. Lupaava alkukausi muuttui vittumaiseksi paskaksi, joka pilaa illan toisensa jälkeen. Uskoa, toivoa ja rakkautta ei haudata, mutta tällä pelillä täytyy sanoa ei kiitos Jokerit.
 

fatality

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on pakka aivan sekaisin. Jotain täytyy nyt tehdä!

Ainakin tuo Filppula-Eaves kaksikko pitää hajoittaa nyt VIIMEISTÄÄN! Herätkää jo siellä valmennusjohdossa saatana..
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsotaanpa.

Oman alueen peli
- Liian usein tuudittaudutaan siihen, että kiekko on "melkein" hallussa ja oletetaan, että päästään hyökkäämään, jolloin vastustajan hyökkääjät takakarvaavatkin kiekon takaisin itselleen ja pyöritys omassa päässä jatkuu. Moni tällä kaudella meitä vastaan tehty maali on tullut tilanteista, jossa kiekko olisi vain pitänyt purkaa pois suoraviivaisesti.

Pulkkinen (+ Lahti & Kerälä)
- Pulkkisen hyökkäyspään potentiaali on kaikilla tiedossa. Silloin kun on tilaa ja aikaa, mies on äärimmäisen vaarallinen mainion pelisilmänsä ansiosta. Suoraviivaisuutta, eli lähinnä laukauksia, saisi tulla lisää, mutta luo syötöilläänkin paljon maalipaikkoja. Pienessä tilassa puolestaan kynät eivät pure ja mieheltä on todella helppo riistää kiekko. Siksi optimiketjukaveri on Janne Lahti, joka on taitava, mutta äärimmäisen vahva vääntäjä, joka omalla pelillään luo tilaa muille ja tilaa luotuaan hakeutuu paikkoihin ja viimeistelee kovalla prosentilla.

- Pulkkinen on suoraan sanoen aika hyödytön pelaaja kiekottomana, sekä puolustuspäässä että karvaushommissa. Fysiikka ei riitä vääntämiseen ja ilmeisesti mies tiedostaa tämän itsekin, koska poikkeuksetta välttelee kaikkia taklaustilanteita ja kulmavääntöjä. Siksi vierelle tarvitaan vahva kiekoton pelaaja.

- Pysyn edelleen kannassani, että Kerälä ei yksinkertaisesti tuo mitään lisäarvoa Lahden ja Pulkkisen peliin. Kyseessä on ihan mukiinmenevä pelaaja, mutta esimerkiksi ilman Lahtea katoaa kuvasta täysin, eikä kykene tuomaan Pulkkisen potentiaalia esiin yksin.

- Kokeilisin Lahden tervehdyttyä hänen ja Pulkkisen väliin Hahlia. Puolustussuuntaan erittäin tunnollinen pelaaja, joten antaa vapauksia em. kaksikolle hyökkäyspäässä, mutta omistaa myös kohtuulliset kädet, enkä näe yhtäkään syytä, miksi olisi Kerälää huonompi vaihtoehto ketjun sentteriksi.

Filppula-Eaves
- Filppulalla on taitoa, mutta suoraviivaisuus puuttuu. Peli on toisinaan vähän samanlaista kuin Pulkkisella, eli kiekkoa siirretään vielä, vaikka voisi jo itse skodata.

- Eaves puolestaan ei ole omiin silmiini esittänyt vähään aikaan mitään hyödyllistä, vaan on pörrännyt tehottomasti ja hukannut kaikki hänelle luodut maalipaikat. Joko kaksikon ensimmäisten matsien tehot olivat sattumaa, tai sitten Hardtin merkitystä ketjun kannalta ei tule vähätellä. Tanskalaisen ollessa klesana tämä kaksikko tulisi kuitenkin erottaa, koska tulosta ei yksinkertaisesti tule, vääntövoimaa ei ole tarpeeksi ja suoraviivaisuus puuttuu.

- Filppula ja Eaves ovat molemmat lähtökohtaisesti kiekkoa pitäviä pelaajia, joita kaksi samassa ketjussa saattaa olla liikaa.

- Suoraviivaisuutta meidän jengistä edustaa Rita. Luisteluvoimaiset hyökkääjät ovat muutenkin vähissä kokoonpanostamme, joten näkisin Ridan olevan loistava vaihtoehto verkkaisen kiekkoa pitävän Filppulan laidalle. Kaikki muistaa, kuinka yhteistyö Hirschovitsin kanssa toimi muutama kausi takaperin. Lisäksi tämän ketjun taakse pakkipari Eronen-Väänänen, jotka avaavat peliä hyvin.

Nelonen
- Mäki on hyvä stuntti ylempiin ketjuihin, mutta sopii neloseen kuin nakutettu. Nelosketju on mielestäni ollut heti enemmän hukassa Mäen lähdettyä siitä ylempiin ketjuihin. Varsinkin Tyrväinen on ollut ihan pihalla.

Mitä tehdä?
- Hardtin ja Lahden ollessa sairastuvalla, muodostaisin ketjut näin:
Rita-Filppula-Teräväinen - Kiekollista taitoa ja suoraviivaisuutta kenties sopiva yhdistelmä?
Eaves-Hahl-Pulkkinen - Pulkkisesta tehoja kaivamaan Filppulasta irtaantumisen myötä kiekollisempi Eaves ja luottopelaaja Hahl.
Ruuttu-Kerälä-Ruutu - Täysi mysteeri, mutta kokeiltakoon.
Mäki-Heino-Tyrväinen - Vanhassa ja toimivassa muodossa.

- Kun Lahti ja Hardt tervehtyvät:
Rita-Filppula-Hardt - Entistä enemmän maalintekovoimaa ja suoraviivaisuutta, mutta myös kiekollista taitoa.
Lahti-Hahl-Pulkkinen - Tärkeintä pitää Lahti ja Pulkkinen kimpassa, Kerälän tilalle kokeiluksi Hahl.
Eaves-Kerälä-Ruutu - Tämäkin aika mysteeri, mutta taitoa on.
Mäki-Heino-Tyrväinen

- Pakkipareista Väänänen-Eronen ykkösketjun taakse ja Dehner-Nordlund kolmosta tukemaan. Niemi ja kulloinenkin pakkiparinsa pääsääntöisesti kakkosen takalinjoille.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eaves-Flilppula toimi, kun siinä kentässä oli joku joka osaa rynniä kunnolla maalille ja tehdä sieltä maalin edestä ne maalit. Valitettavasti Mäki, joka tossa ketjussa koitti pelata täytti vain ensimmäisen kohdan. Eaves pitäisi laittaa kakkoskenttää siksi aikaa, että Hardt palaa kokoonpanoon.

Enemmän olen huolissani Pulkkisesta, koska mies on jatkuvasti mailaviidakossa ja ei ole päässyt käyttämään laukaustaan läheskään niin paljon, kuin pitäisi.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ykköskenttä on yössä kun Eaves ja Filppula häviävät KAIKKI 1vs1 laitaväännöt. Ennen molemmat tulivat niistä yleensä voittajina ulos, nyt ei vaan lähde. Kakkosessa Pulkkinen namuttaa avopaikkoja, mutta kun vasemmalla ei ole maalintekijöitä ei tule maaleja. .

Se on juuri näin. Taas tuntuu siltä, että Jokereilla ei ole varsinaista ykkösketjua. Filppula-Eaves parivaljakko kuulosti jo alunperin todella hassulta yhdistelmältä. Omituisen kauan kesti, ennen kuin todellinen taso tuli esiin, mutta valitettavasti tuli kuitenkin. Kyllä jokainen joukkue tarvitsee kunnon ykkösnyrkin, joka kannattelee joukkuetta vaikeinakin hetkinä.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt vain odotellaan hyssyttelyraporttia jokerit.comiin. "Ei ollut huonoin peli meiltä", "pienet asiat", "maalinedustat", "kaks viikkoa jäljessä", "hyvä peli-ilme" ja mitä näitä nyt on. Kaikki on ihan hyvin, paitsi että pelataan jatkuvasti huonosti ja hävitään.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Fakta on, että kaikki on nyt päin vittua, tai sitten ei...

Ennen peliä Jyväskylässä, olimme tehneet joka matsissa vähintään 3 maalia. Sen jälkeen homma alkui luisumaan käsistä. On täysin totta, että tuolla jengillä pitäisi saada enemmän aikaan vaikka loukkaantumiset rassaavatkin porukkaa. Kuitenkin vaikuttaa siltä, että juuri ne pistivät paketin ihan liian sekaisin. Jokaisesta 3 kärkikentästä on ollut viime aikoina poissa vahva roolipelaaja.

Hardt oli ykkösen rouhija ja maalinedustapelaaja. Hän on myös hyvä tekemään maaleja ja toumaan vauhtia koko ketjuun sekä hoitaa puolustusvelvoitteet hyvin.

Lahti on 2. selkäranka. Hän pystyy omalla suorituksellaan ratkomaa otteluita ja on vahva kuin härkä. Asiaa ei helpota pätkän vertaa se, että Pulkkisen peli junnaa hiukan paikallaan ja hän tarvitsee tilan tekijän, jota ketjusta ei löydy tällä hetkellä.

Riksan poissaolo näkyi myös paljon, ketju käytännössä hajotettiin heti, kun hän katosi. Vaikuttaa että senkin ketjun peli perustuu hyvin paljon Hahlin pelaamiseen.

Minusta näyttää siltä, että Jokeri-joukkue oli erittäin vahvasti ja hyvin roolitettu. Se perustui siihen, että ketjun tasapaino oli kunnossa ja pelaajat täydensivät toisiaan. Joka ketjusta löytyi duunaria, 2-suunnan pelaaja, maalintekijää jne. Nyt kun kaikista katosi jotain, niin valmennuksella meni aika yllättävästi sormi täysin suuhun. Joukkueelta katosi punainen lanka ja itseluottamus. Ei noista jampoista tullut viikossa parissa yht'äkkiä huonoja pelaajia, se on aivan varma. Jengi tarvii nyt työrauhaa ja paineettomuutta, rentoutta ja iloa siihen hommaan.

Toivon todella, että joukkueen sisällä ei ole samanlainen paniikki päällä, kuin meillä faneilla täällä.

Hyvä kysymys on myös se, että nähtiinkö Jokereiden pelaaminen vähän liian ruusuisesti pitkän aikaa. Jäi mieleen pyörimään Erkan haastattelut kauden alkupeleistä, jossa mies painotti moneen kertaan sitä, että peli ole hänen mielestään hyvää. Ehkä hän oli oikeassa ja on tiennyt koko ajan, että homma ei toimi halutulla tavalla, vaan on liikaa yksilöiden varassa.

Korjausliike pitää saada aikaan, mutta uskoisin, että se on enemmän pääkopan sisällä, kun puhtaasti pelissä. Pelirohkeus, ilo ja into takaisin, niin uskoisin pelin lähtevän taas kehittymään oikeaan suuntaan. Valmista se ei ole ollut vielä kertaakaan, mutta paljon parempaan pystytään.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Peruspaketti viidellä viittä vastaan ei ole kyllä mitenkään sekaisin, mutta kun joukkueesta puuttuu se alkukauden tunne ja intensiteetti, niin tuollainen perussuorittaminen ei todellakaan riitä Ässien kaltaista hurmosjengiä vastaan. Ollaan potku jäljessä jatkuvasti. Samoin taklauksien puute on selvä indikaattori siitä, ettei tunnetaso ja itseluottamus ole kohdallaan, kun alkukauteen verrataan.

Tähän vielä lisätään jatkuvat huonot erikoistilanteet, mitkä oli vaivana "hyvinäkin aikoina", niin tulos on tämä.

En ole silti paniikissa, enkä edes niin kamalan huolissani, sillä matka tuosta takaisin voittavaan jääkiekkoon ei ole niin pitkä, että kaikki mahdollinen pitäisi muuttaa, vaikka tappioputkessa helposti siltä näyttääkin.

Ässä-matsi oli itse asiassa vasta ensimmäinen peli, missä Jokerit oli selvästi pelillisesti vastustajaansa huonompi, vaikka Jokerit pelasi hieman paremmin hyökkäyspäässä kuin torstain ottelussa Hifkiä vastaan. Suurin osa hyvistä maalipaikoista vain tuli Tomi "Sniper" Mäelle, niin eipä uponnut. Niemi ja Eaves taisivat olla muut tuhlaajat.

Niemi-Väänänen parin jatkuvaa YV-esiintymistä en vain käsitä. Nordlund- Dehner ja Pulkkinen-Eronen pitäisivät olla pysyvät viivamiehet. Sen jälkeen tulisi malttaa sen verran, että saadaan kunnon maskia(Ruutu, Rita) ennen kuin ryhdytään sutimaan sitä lätkää sinne päin.
 

Hoki Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin nyt koetellaan uskoa niin joukkueen kun fanien, (puhumattakaan Hjalliksen :)

Omat huomiot pelistä:

Selkeä parannus edelliseen peliin oli aktiivisuus mutta....

Hyökkäys pelin rytmittäminen on täysin kiekollisen miehen hallussa. Kiekkollinen tekee rajusti töitä ilman kiekottomien apua. Tästä syystä ei saada pitkiä hyökkäyksiä aikaan. (tänään 2-3) Ammutaan kaukaa, usein vielä niin että kiekottomat eivät edes ehdi maskiin tai kakkos kiekoille. Tämä näkyy niin hyökkäys kuin keskialueen pelissä.
En jaksa uskoa että jalat olisi painanut, enemmän luulen että hyökkäys pelistä on tehty niin organisoitua että harva toimii täysin vaistojen varassa. Tämän huomaa siinä että tilanteiden tunnistaminen on todella vaikeaa lähes kokoajan.

Puolustus pelaaminen on huomattavasti paremmalla tollalla mutta...

Pitkien pyöritykisien aikana rupeaa kiekko kiinostamaan liikaa ja miehet hukkuu. Tämä ongelma on tosin lähes jokaisella jengillä.
Mutta Jokereistä löytyy esim herra Nordlund joka tuijottaa pelkästään kiekkoa jo keskialueella. Kaverilla on varmasti yksi parhaimista jos ei paras ulottovuus ja silti ei osaa sijoittua oikeen vaan juoksee kokoajan. Tähän kun vielä lisää kaverin hitauden niin aina on soppa valmis omissa. Tänään kun katsoi oman pään pyörityksiä niin lähes poikkeuksetta oli kysein herra kuin se kuuluisa D-junnu juoksemassa ympäri omaa maalia. Tuolla ulottuvuudella pitäisi pystyä sijoittumaan oikeen ja katkomaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Kaikki muu onkin jo tuotu esille. Mutta, yhden asian haluan toistaa: MIKSI FILPPULA JA EAVES PELAA VIELÄKIN YHDESSÄ?! Näkeehän naapurin hirsokin jo että toi yhdistelmä ei toimi. Mahtaa jätkiäkin turhauttaa.. Tästä on hyvä jatkaa..
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika huolestuttavalta näyttää kyllä peli tällä hetkellä.
Kolmas peräkkäinen tappio putkeen ja kaksi viimeistä vielä nolla maalia. Nyt taitaa olla maalinteko ongelma ja paha.
Ylivoima ei toimi ollenkaan. Erkka ei uskalla hajoittaa Filppulaa ja Eavesia. Minkä ihmeen takia heitä pitää peluuttaa yhdessä? Sitäkään en jaksa ymmärtää, että Niemi pelaa ylivoimassa.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
(pahoittelen skandien puutetta)

Kuudesta viimeisesta pelista 5 tappiota. Kahdessa viimeisessa pelissa 0 tehtya maalia. Taitaa alkukauden hype menna pienen kaukalon piikkiin. Totuus on se, etteivat pelaajat viitsi mustelmia ottaa tahi enaa painaa taysilla.

Filppula on flegu. Nordlund taysi floppi. Klingberg divarissa. AJ wanha. Ruutu ottaa pelkkia jaahyja....

Eipa taideta talla spedeporukalla menna edes suoriin pleijareihin.

Kuka ottaa vastuun naista vaarista hankinnoista?

Niin ilkealta kuin tekee sanoa, taiaa olla aika mennyt Erkan ohi.

Tiistaina saadaan taas turpiin Jypilta ja toivoa vain soppii etta hankittaisiin se kova pakki tyyliin Norton ja yksi hyokkaaja joka tekisi maalejakin tyyliin Timppa.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
huoh

(pahoittelen skandien puutetta)
Eipa taideta talla spedeporukalla menna edes suoriin pleijareihin.

Kuka ottaa vastuun naista vaarista hankinnoista?

Niin ilkealta kuin tekee sanoa, taiaa olla aika mennyt Erkan ohi.

No Kekäläinen ottaa tietysti vastuun "vääristä hankinnoista". Myös Erkan hankinnasta, jos hänestä on "aika ohi ajanut".

Siellä on muuten tuo vitutusketju näille jutuille missä kaikki on aina päin helvettiä. Ihan vain muistutin, jos et huomannut.

Mun on kyllä selvästi lähdettävä jatkistauolle :)
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei millään perkeleen ilveellä jaksa käsittää, että miten vitussa homma voi hajota hyvän alun jälkeen noin totaalisesti käsiin?? 7 erää pelattu ilman byyrin byyriä...Noilla jätkillä, ei vittu nyt herätys!!
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
MOKA NR. 1

- Muistanette alkukauden, varsinkin hyökkäyksen ja prässin. 8 peliä, 0 tappiota. Sitä vanhaa kunnon Jokerikiekkoa.
KUKA VITTU meni muuttamaan systeemiä, jotta saataisiin puolustus pitämään paremmin. Minulle, ja uskoisin että 99% muillekin, on aivan vitun yhdentekevää päästääkö Kilpi 4 maalia/ matsi, jos hyökkääjät tekee 6. Lopputulos on tässä. Hyökkäjät ei hyökkää -> 90% peliajasta pörrätään Jokeri päädyssä. Ei tarvitse kummoisiakaan ennustajanlahjoja nähdäkseen lopputuloksen.
Asiaan/ kuntokäyrään vaikuttanee myös joulukuun eurooppa -höntsä, joka on ainakin Hjallikselle suhteellisen tärkeä turnaus tulevaisuutta tutkaillessa.
Eikös sinne saanut ottaa keikkalaisia???
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Älkää nyt herranjestas pistäkö mitään pienen kaukalon piikkiin. Totuushan on se, että me voitettiin myös isossa kaukaloissa pelattuja vieraspelejä (ainoana miinuksena Pelicans-tappio). Juttuhan on nyt se, että kenttiä on sekoteltu ihan liikaa muutamassa pelissä. Tällaisia retkahduksia tulee, mutta juuri meidän fanien tulisi keskittyä kannattamiseen ja joukkueen tukemiseen - myös huonoina aikoina. Mä nyt odottelisin tiistain JYP-peliin ja katsoisin Hardtin panoksen ykkösessä. Jos ei toimi -> huolestun.
 

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Älkää nyt herranjestas pistäkö mitään pienen kaukalon piikkiin. Totuushan on se, että me voitettiin myös isossa kaukaloissa pelattuja vieraspelejä (ainoana miinuksena Pelicans-tappio). Juttuhan on nyt se, että kenttiä on sekoteltu ihan liikaa muutamassa pelissä. Tällaisia retkahduksia tulee, mutta juuri meidän fanien tulisi keskittyä kannattamiseen ja joukkueen tukemiseen - myös huonoina aikoina. Mä nyt odottelisin tiistain JYP-peliin ja katsoisin Hardtin panoksen ykkösessä. Jos ei toimi -> huolestun.

Täysin sama. Tiistaina ykkönen on palautettava muotoon Hardt-Filppula-Eaves. Kakkosessa XXX-Kerälä-Pulkkinen. Kolmonen perinteisessä Ruutu-Hahl-Rita muodossa ja nelonen Mäki-Heino-Tyrväinen. Näin meillä olisi alkukauden kentät koossa yhtä pelaajaa lukuunottamatta. XXX voisi olla vaikka Ruuttu tai Teräväinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös