Jokereiden otteet kaukalossa kaudella 2011-12 - Erkan kädenjälki

  • 485 937
  • 1 460

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Mahtavaa peliä!

Kuinka paljon joukkueen pitää dominoida peliä, ennen kuin muutamat nimimerkit on tyytyväisiä? Jokerit vei peliä miten tahtoi ja silti täällä maristaan! Meidän viime kauden 1.ketju ei ollut ehkä "liekeissä" ja maalikuningas ei tehnyt maalia, silti 5 maalia hallitsevan mestarin reppuun ja todella viihdyttävää lätkää!

Kilpeläiseltä hyvä peli, en laittaisi edes Jokelan maalia Eeron piikkiin. Tolta etäisyydeltä suoraan syötöstä, mitä muuta voit tehdä kuin yrittää peittää mahdollisimman paljon? Yksikään veskari ei peitä koko maalia, aina jossain on rako ja nyt se löytyi. Muutenkin varmasti vaikea peli, kun on paineita ja tulee todella vähän tilanteita.

Ennen kaikkea, kauden ensimmäinen liigapeli ja joukkueen esitys oli parempi, kuin moneen vuoteen on ollut tammikuussa! Nyt jäitä hattuun ja nautitaan tästä herkusta!

KIITOS JOKERIT!
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää peliä eilen Jokereilta. Kauden avausotteluksi yllättävän valmista peliä. Systeemit toimii. Muutamia huomioita:

- Teemu Eronen pelaa todella hyvällä tasolla. Kiekon kanssa varma ja tekee lähes koko ajan hyviä ratkaisuja. Ei voi olla tykkäämättä!

- Ykkönen tunnetusti liekissä, odotellaan vielä LKP:n heräämistä nii hyvä tulee ;)

- Eero pelasi ihan ok pelin. Eka oli torjuttavissa, mutta kahdessa muussa maalissa ei voinut mitään. 8+.

- Nordlund on kyllä hyvä vahvistus. Vaikkei eilen pelannutkaan mitään huippupeliä, niin jotekin vaan tykkään tästä jätkästä. Rauhallinen, pelaa fiksusti ja pelikäsitystä löytyy. Vielä kun saa ne siniviivavedot sisään niin avot! Hieno mies.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Heikko esitys tänään Lahdessa. Pitkä tulee kaudesta jos jo toiseen peliin tullaan huonolla asenteella. Asenteen lisäksi ns pelikirja hajosi tänään aika pahasti ja palattiin viime vuoden räiskintään. Tiistaina pitää saada homma taas raiteilleen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Erkka voisi laittaa jätkät kävelemään. Ei tommoista sluibailua voi hyväksyä. Pulkkinen paskin Jokeri tänään.
 

vandy

Jäsen
0-3 ja aloitetaan peruuttelu. Lopputulos kertoo sen mihin peruuttelulla tossa tilanteessa päädytään. Himaan kävellen tai paikallisjunalla.
Eronen sysipaska!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän siellä oikein tapahtui? Taisi hyvänolontunne iskeä jätkillä puseroon. Lähdettiin ilmeisesti rotsit auki pelailemaan turvallisessa 3-0 johdossa. Ei näin pojat ei näin. Kyllä Pelsujen tasoinen joukkue tilanteet hyväkseen käyttää kun siimaa annetaan. Voisi pienet rankaisutreenit olla paikallaan. Puhtaat paperit ainostaan kolmoskentälle ja Ossille.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi nyt perkele, mitä ihmettä tapahtui ensimmäisellä erätauolla! Aivan munatonta pelaamista sen jälkeen, ei voida pupeltaa kolmen maalin johtoa tuolla tavalla kolmannessa erässä, perkele!
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
No

potentiaali on nähty ja ylimielisyys iski. Tässä vaiheessa tämä voi tehdä hyvää. Luulotauti on paha sairaus.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Huikea eka erä, loppu 40min uskomatonta paskaa. Mitä ihmettä kävi? Koutsit ei osannu psyykata joukkuetta? Jätkät alko leijuu? Ihan sama, parempi kävellä Lahdesta stadiin. Hävetkää!!
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän siellä oikein tapahtui? Taisi hyvänolontunne iskeä jätkillä puseroon.

Täysin samat sanat.

Peli oli TÄYSIN voitettavissa, ja aina kolmanteen erään asti olikin. Sitten Pelicans rupesi liikkumaan, eikä Jokerit saanut rytmistä kiinni. Osittain muutaman jäähyn takia, mutta eihän Jokereilta muutenkaan tappamisen meininkiä nähty 3-erässä 5vs5 pelissä.

Eniten vitu##aa turhat piste menetykset. Ei jokaista peliä voi voittaa, mutta ei Pelicans tänään omalla hyvyydellään pisteitä vienyt.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Paskaa, paskaa ja paskaa. Rankkareita ei osata edelleenkään vetää ja veskari ei saisi rantapalloakaan kiinni. Perseillä sen sijaan osataan edelleen, ei hyvä joukkue häviä peliä johtaessaan sitä 0-3 3.erään mennessä - Jokerit ei ole edelleenkään hyvä joukkue.

Eronen voisi mennä mestikseen auttamaan vastustajia, tuollaisella esityksellä ei ainakaan kuulu kokoonpanoon.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
potentiaali on nähty ja ylimielisyys iski. Tässä vaiheessa tämä voi tehdä hyvää. Luulotauti on paha sairaus.

Jep. Ekan erän jälkeen nähtiin todellakin "vanha" Jokerit. 0-3 tuli liian helposti ja pelin kontrolli lipui hiljalleen Pelicansille. Uskomatonta asennevammaa. Rankkarikisa vetoineen oli hieno osoitus siitä miten lataus tekemiseen oli täysin hukassa. Pari suoraa vetoa veskaria päin?

Toivottavasti tämä herättää joukkueen (ja valmennuksen).
 

Sambody

Jäsen
Asenteen lisäksi ns pelikirja hajosi tänään aika pahasti ja palattiin viime vuoden räiskintään. Tiistaina pitää saada homma taas raiteilleen.

No jaa enpä tiedä. Aika hyvin tuo oli taktisesti näpeissä noissa kahdessa viimeisessä höntsätyissä erissäkin. Ohjauspeli toimi varsin mallikkaasti, mutta kun äijät vetää puolivaloilla luullen olevan euroopan omistajia, niin niinhän siinä vain kävi, että yksi henkilökohtainen virhe 1v1 tilanteessa ja yksi pomppu(tosin olihan se Hodgmanin veto hyvä) ja tasoissa oltiin, kun ei kiinnostanut pitää tempoa ja liikettä sillä tasolla millä oltaisi tapettu ottelu aiemmin.

Eihän noista Pelsujen maaleista oikeastaan ollut kuin se Marttisen maali niin sanotusti tehty. Erosta vietiin kuin kuoriämpäriä pehmeistä käsistä tunnetun Sihvosen toimesta ja se Hodgmanin maalikin syntyi hyvin pitkälle sen Laschin vedon jälkimainingeista, jota Kilpeläinen lähti pelaamaan.

Nyt vituttaa kuin pientä oravaa pakkasella, joten taidanpa korkata rommi pullon, jos se lämmittäisi mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Huikea eka erä, loppu 40min uskomatonta paskaa. Mitä ihmettä kävi? Koutsit ei osannu psyykata joukkuetta? Jätkät alko leijuu? Ihan sama, parempi kävellä Lahdesta stadiin. Hävetkää!!

Olen itse sitä mieltä että voisivat oikeastaan ryömiä.

Ensimmäinen erä oli oikeastaan sitä samaa mitä torstaina jo saatiin ja hyväksi havaittiin, aktiivista karvausta ja nopeita kääntöjä ja hyökkäykset vietiin loppuun asti, nälkä oli aistittavissa.

Toinen erä ja pelillinen kontrolli oli vielä hallussa mutta sangen passiivista peliä hyökkäämisen suuntaan.

Kolmas sitten perinteistä pakkia pakkia muka puolustetaan ja varmistellaan ja mitenkäs siinä käykään yleensä?

Lopputuloksena rankuilla käkeen ja hohtimet kaivoon.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko se on tätä sillä lailla katsella, että joukkueelle tuo teki hyvää. En sitten tiedä kummalle isompi miinus joukkueelle vai Erkalle, mutta luulemalla ei liigassa voita mitään. Sitä ei voi ymmärtää miksi kiekollinen peli piti antaa vapaaehtoisesti pois ja ryhtyä passiivisesti odottelemaan. Tuo on suunnilleen yhtä fiksua kuin tarpeeton kumartelu Kungsgatanilla.

Ossi on kyllä ukko-ylijumala tai ainakin jälkeläinen suorassa polvessa. Ainoa joka veti taas tasollaan, pelasi kaikki vaikeat hetket ja virheettä.

EDIT. Jos rangaistuksesta äänestetään niin kannatan luistelua kotiin vanhaa tietä käyttäen ja bussia hinaten. Tuon jälkeen sitten luistellaan viivoja areenalla aamunkoittoon.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huono oli joukkueen esitys toisesta erästä lähtien. Kävellen kotiin vaan.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkka Westerlund, mitä helvettiä?

Erkka Westerlund, mitä helvettiä? Miten on mahdollista, että Lahdessa Pelikaaneja vastaan hukkaat ylivertaisella joukkueellasi 3-0 johdon häviten pelin rankkareilla? Miten voi olla mahdollista, että peluutat ultra passiivista jääkiekkoa Lahdessa, kun selvästikkään joukkue ei edes ensimmäisessä erässä 3-0 johdosta huolimatta päässyt pelin virtaukseen kovin hyvin mukaan henkisesti kuluttaneen IFK ottelun jälkeen? Miten oletat sen pääsevään peliin käsiksi seisottamalla pelaajia keskialueella? Miten voi olla, että koko kolmannen erän aikana et ymmärrä ottaa aikalisää, vaikka joukkueesi edessäsi on täysin sekaisin? Tiesitkö Erkka Westerlund, että hyvät valmentajat tunnistaa mm. siitä, että he osavat reagoida pelin aikana, kykenevät puhaltamaan joukuueseen tarvittaessa tahtoa ja taistelumieltä? Oletko ajatellut haastatella vaikkapa Suikkasta aiheesta? Ja viimeiseksi, tiesitkö, että tappionkin hetkellä kuuluisi hoittaa haastattelut yms. ammattimaisesti? Kun on noinkin pahasti mokaillut penkin takana, niin voisit osoittaa edes vähän munaa ja selittää tappion syyt medialle henkilökohtaisesti. Ei vittu sentään, mikä esitys.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Laitetaas ottelusta yksipuolisesti plussat ja miinukset.

++ Kilpeläinen. vahvaa suorittamista siihen asti kunnes alko jengin perseily.
+ Rita. tuntui että meno maistui ja maali palkintona siitä.

- Eronen. Sihvonen polki luvattoman helposti ohi ja taisipa 3-2 maali mennä myös hänen kauttaan sisään.
- LKP. Välähdyksiä viime kaudesta oli muutamaan otteeseen nähtävillä, mutta muuten peli oli lähinnä sen näköistä että Lahti oli ainoa hyökkääjä kentällä.
- Ykkösketju. Kiekkoa siirreltiin ihan näyttävästi YV:llä, mutta jos hienon siirtelyn jälkeen ei synny maalia niin vaikeapa siitä on positiivisia asioita löytää.
--- Kolmannen erän loppu koko jengiltä. Tuollaista ei vaan voi tapahtua.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lämsän mukaan Jokereilta loppui polttoaine 3.erässä, aika hyvin on joukkueen kuntopohja kunnossa jos Lämsän väitteessä on perää. Kautta ei ole pelattu edes kahta täyttä ottelua kun 2.ottelun 3.erässä ei ole enää polttoainetta. Olisi ehkä kannattanut kesällä tehdä muutakin kuin olla terassilla ja katsella vähäpukeisia kesäkissoja. Jos joukkueen kunto loppuu jo tässä, niin kaudesta tulee todella pitkä.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
No jaa enpä tiedä. Aika hyvin tuo oli taktisesti näpeissä noissa kahdessa viimeisessä höntsätyissä erissäkin.

Jokerit eivät pelanneet omaa peliään koko ottelun aikana. Tällä kaudella on panostettu hyökkäämiseen ja tänään tuo osa-alue oli täysin hukassa ihan hyökkäysten lähdöistä alkaen. Onneksi Westerlund oli samaa mieltä. Muuten olisin jo huolestunut.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otahan nyt flinstone ihan iisisti. Mikä helvetti siinä on, että lähes jokaiseen voittoon tai tappioon pitää ylireagoida. Tämä on ihan yleisesti, ei pelkästään sinulle flinstone. Neljän erän jälkeen viritellään mestaruussaunaa ja kuuden erän jälkeen ollaan koko kesä chillattu terassilla kesäkissoja metsästämässä. Voi hyvinkin olla, että Lämsä on ilmaissut itseään huonosti tai sanamuoto on muuttunut jossain matkan varrella. Tuokin tieto on peräisin Pelikaanifanin näppäimistöltä. Ei Jokereilta mikään kunto loppunut, liike kylläkin, mutta ei se sitä tarkoita, että bensa olisi loppunut.

Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan laiva alkaa kääntymään. Oikeastaan molemmat suunnat ovat mahdollisia. Voihan olla, ettei Westerlund saa missään vaiheessa ajettua kiekollisempaa hyökkäyspelitapaa onnistuneesti sisään. Jokerit on murentanut meikäläisen luottamuksen niin monta kertaa, että vaikka sitä on toimiston puolella saatu asteittain palautettua, niin pitkä matka on siihen, että uskaltaisin laskea suojamuurit ja luottaa ennakkoluulottomasti. Toivottavasti vielä jonain päivänä.
 
Viimeksi muokattu:

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
Yhden pelin hurmako?

Pelsujen avittamana ansaitsemattomaan 3-0 johtoon. Sen jälkeen tahdotonta paskaa. Kilpeläinen piti pystyssä siihen asti kun korttitalo alkoi sortua. Ei hyvä! Piti olla johtavia pelaajia, kaikkea muuta! Millä tpn virkamieskiekon sais tapettua?
 

Sambody

Jäsen
Jokerit eivät pelanneet omaa peliään koko ottelun aikana. Tällä kaudella on panostettu hyökkäämiseen ja tänään tuo osa-alue oli täysin hukassa ihan hyökkäysten lähdöistä alkaen. Onneksi Westerlund oli samaa mieltä. Muuten olisin jo huolestunut.

Kyllä, olen täysin samaa mieltä, mutta syitä hakisin lähinnä muista asioista kuin "pelikirjasta". Ei ilman jalkoja tulla tuolla tasolla paineen alta omista pois kunniakkaasti ja tänään ei näyttänyt pahemmin kiinnostavan äijiä pistää jalkaa toisen eteen vaan surfailtiin puolivaloilla jolloin ymmärrettävästi hyökkäyspelaaminen oli yhtä tervan juontia koko pelin ajan. Pistäisin siis tämän päivän farssin hyvin pitkälti sen munattoman fleguilun piikkiin, mitä sai tänään todistaa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä, olen täysin samaa mieltä, mutta syitä hakisin lähinnä muista asioista kuin "pelikirjasta". Ei ilman jalkoja tulla tuolla tasolla paineen alta omista pois kunniakkaasti ja tänään ei näyttänyt pahemmin kiinnostavan äijiä pistää jalkaa toisen eteen vaan surfailtiin puolivaloilla jolloin ymmärrettävästi hyökkäyspelaaminen oli yhtä tervan juontia koko pelin ajan. Pistäisin siis tämän päivän farssin hyvin pitkälti sen munattoman fleguilun piikkiin, mitä sai tänään todistaa.

Se fleguilu lähti kyllä valmentajan pelikirjasta. Jos kiekottomana pitää seisoskella keskialueella ottamassa vastaan kaverin hyökkäyksiä 2 erää, niin ei se juuri muulta voi lopussa näyttääkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös