Jokereiden kenttäehdotukset kaudella 2014–2015

  • 123 157
  • 480

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Toivottavasti Riika ei saa päälle samanlaista mankelia kuin viime kerralla, sillä nyt on Karlsson maalissa. Jännittää.

Toisekseen, Karalahti on laitettu miettimään edellistä peliä katsomoon, mikä on ehkä ihan hyvä. McLean tarvitsee ilmeisen paljon jatkuvaa lepoa. Toivottavasti ei ole loukkaantumishuolia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Erkka on siis pistänyt joukkueen Dinamo peliin tähän kuosiin...

...kokoonpano tänään:

61 Tommi Huhtala – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
14 Tomi Mäki – 90 Johan Harju – 28 Jani Rita
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
18 Semir Ben-Amor – 32 Riku Hahl – 79 Eetu Pöysti

13 Ryan Gunderson – 47 Ville Lajunen
55 Atte Ohtamaa – 4 Ossi Väänänen
6 Topi Jaakola – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Karalahti ei tänään heikon pelin jäljiltä pelaa, samoin ykkösessä edellisesssä pelissä pelannut Sallinen on tiputettu kokoonpanosta ja Huhtala odotetusti on nostettu ykkösen laidalle. Eniten ihmetyttää että McLean on jälleen sivussa, kuinkahan puolikuntoinen mies oikein on kun pelaa niin harvakseltaan.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Karlsson maalissa kotipelissä... Kaikki katastrofin ainekset ovat kasassa.
Ja vielä kierroksen ensimmäinen kotipeli. Tästä varmat massit kotiin vitutusta laannuttamaan. Suora tappio ja Riikalle avausmaali.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä maksamakkara kykenee kestämään Helsingin kirkkaat valot - jossain vaiheessa. Toivottavasti tänään.

Saas nähdä onko Erkka jo keksinyt miten pelaajat saadaan herätettyä matkailun jälkeen ekaan kotipeliin. Vai pitäisikö pelaajat määrätä selibaattiin kotona?
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Mäki-Harju-Rita vieläkin ja taas koossa. Voisko joku nyt vähän avata että mikä herrojen otteissa oli niin hyvää viime pelissä? Ja entä Mcleanin tilanne eli onko jotain koirankopitusta,klesana vaiko muka otteet liian heikkoja?
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tänään mennään muuten samoin, ku Riikaakin vastaan, paitsi Gundersonille vapaapäivä ja Jere tilalle. Huhtala jatkaa siis ykkösessä ja Mäki-Harju-Rita "kakkosena".
Väänänen nousee Lajusen pariksi ja Jere pelaa Ohtamaan kanssa. Karlsson jatkaa maalissa.

Huhtala - Kapanen - Aaltonen
Mäki - Harju - Rita
Omark - Koukal - Moses
Ben-Amor - Hahl - Pöysti

Väänänen - Lajunen
Ohtamaa - Karlahti
Jaakola - Todd

Karlsson
Helenius

Ihmetystä tuo McLeanin täydellinen penkitys. Eihän Kurtis mitenkään ihmeellisesti ole pelannut, mutta sentterinä aivan varmasti parempi kuin Harju. Itse heittäisin, kuten moni muukin, Harjun ykköseen, Huhtalan ja Sallisen McLeanin kelkaan ja LOKOMO pysyisi tietenkin kasassa. Neloseen nyt meillä tasokkaita pelaajia löytyy. Toki Mäkeäkin voisi testaa ykkösessä. Heittihän Mäki harkkapeleissä juuri sillä paikalla mukavasti tehoja muutamassa pelissä.

Gundersonille kauden ensimmäinen huili, eikö niin? Ehkä ihan hyvä niin, koska esim. edellisessä pelissä oli hieman vaisu. Ylivoimapeli toki kärsii ja Jerestä ei tällä hetkellä ole hirveästi iloa kentällä.

Karlsson on pelannut pari ihan hyvää peliä, joten ihan ansaittu jatko. Tänään on kova ykkönen vastassa, saas nähä...
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmettelen myös McLeanin lepuuttamista, jos kyse ei ole mistään pikku vammasta vaan on pelkästään lepovuorossa. Kaveri käsittääkseni hankittiin 1.-2. sentteriksi ja Niko Kapanen tuli extrana vasta myöhemmin. Alkukausi on ollut vaisu, mutta ei ole juuri näyttöpaikkoja saanut eli potentiaalia ei edes yritetä lunastaa. Omasta mielestäni Sallinen-McLean-Harju olisi parempi kenttä kuin Mäki-Harju-Rita, mutta toisaalta luotan Erkkaan, sillä hän tuntee joukkueen ja mä olen vain nettikirjoittelija.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mä olen ainakin ymmärtänyt että McLeanilla olisi jotain pikku vammaa ja siksi pelaaminen on satunnaista, eli tuskin tässä on kyseessä mikään koirankoppiin joutuminen/penkittäminen vaan kun peli tuntuu kulkevan niin annetaan McLeanin parannella itseään. Vaikkakin on todettava etteihän McLean aloituksia lukuunottamatta ole liikaa ainakaan loistanut. Ihan hyvä että jatketaan suunnilleen samalla kokoonpanolla, koska ei jatkuva vaihtaminenkaan tuota ykkösen toimimaan saamista edesauta, joku 4-5 peliä voisi olla hyvä sykli jolla vaihdetaan laituria jos Huhtalan kanssa peli ei ala Kapasella ja Aaltosella natsaamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Mä olen ainakin ymmärtänyt että McLeanilla olisi jotain pikku vammaa ja siksi pelaaminen on satunnaista..
No se selittää jotain mutta tosiaan näyttömestoja sais tulla lisää. Kaavittujen alotusten lisäksi antanut hyviä taklauksia eikä saa unohtaa hienoa jäähyn jälkeistä imitaatiota...
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiinnostaako Jerä vaihteeksi pelaaminen? Toivottavsti penkittäminen paransi asenetta. Jos ei parantanut, niin takas penkille. Pakeissa riittää syvyyttä Karalahden paikkaamiseen.
 

Pande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Sunnuntaille ketjuehdotukset tähän malliin:

Harju - Kapanen - Aaltonen
Omark - Koukal - Moses
Huhtala - McLean - Sallinen
Mäki - Hahl - Ben-Amor
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit näyttää kärsivän loukkaantumisista kun sellaisen takia sivussa on Hagmanin lisäksi myös Hahl, Huhtala ja Rita. Paluun kokoonpanoon tekee siis Gundersson ja puolustaja Todd siirtyy nyt hyökkääjäksi.

Eli Jokereiden kokoonpano tänään:

76 Jere Sallinen – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
14 Tomi Mäki – 90 Johan Harju – 3 Daine Todd
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
18 Semir Ben-Amor – 71 Kurtis McLean – 79 Eetu Pöysti

4 Ossi Väänänen – 13 Ryan Gunderson
55 Atte Ohtamaa – 10 Jere Karalahti
6 Topi Jaakola – 47 Ville Lajunen

Maalissa pelaa
31 Riku Helenius (1 Henrik Karlsson)

Nyt aletaan olemaan kriittisellä rajalla loukkaantumisten suhteen koska hyökkäystä joudutaan jo paikkaamaan puolustajalla.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Nyt aletaan olemaan kriittisellä rajalla loukkaantumisten suhteen koska hyökkäystä joudutaan jo paikkaamaan puolustajalla.
Jep, yksikin loukkaantuminen lisää niin ollaan aivan kusessa. Hyökkääjiä löytyy enää reserveistä Turunen ja Gymer, sekä pakkeja Sneck.. Vähän jo alusta lähtien ihmettelin tuota Sillanpään lainaamista Hahlin lasisuudesta johtuen, nyt olisi ollut kyllä miehelle käyttöä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Todd laiturina. Harju-Todd painaa pari rysää tänään. Noh, onneks kaveri on aiemminkin hyökkääjänä pelannut.

Eihän tämä loukkaantumistilanne hyvältä taas näytä. Hahlin klesaisuus ei yllätä. Missä Sillanpää? Ai niin ruotisissa joulutaukoon asti. Nämä ehkä vielä kestetään, koska LOKOMO on edelleen terveenä. Omark/Moses sivuun = pulassa ollaan.

Hankala tässä mitään isoa reserviä on pitää, kun ei edelliskausien K-Vantaata ole käytettävissä. Tässä peliruuhkassa (maajoukkueeseen valittavat pelaajat+spengler cup) tulee vielä vaikeita aikoja. Lepoaika on aika minimissä ja ruuhkassa loukkaantumisriskit kasvaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei nyt ihan liikaa pidä vielä innostua hokemaan Lasi-Riksaa, kun tuskin mitään isompaa on sattunut. Tai ainakaan vielä emme voi tietää. Muutenkin Hahlin lasisuus on sen sortin palstatotuus taas, ettei mitään rotia. Tilastojen taakse kurkkaus kertoisi jälleen hieman tarkemmin, ettei kukaan selviä viikateiskuista ilman sairaslomaa jne.

Mutta totta kyllä, enempää saikkulaisia ei sietäisi tulla!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Eilisen perusteella voi sanoa, että McLean kuuluu kärkikenttiin, ei nelosen keskelle. Niinpä Hagmanin saikun aikana eilinen
McLean - Kapanen - Aaltonen saisi jatkaa. Samalla olisi kaksi aloittajaa ykköskentässä, mikä nyt on suhteellisen tärkeä asia.

LOKOMOa ei saa purkaa enää ikinä. Mä vaadin, että toi kenttä pelaa loput pelinsä Jokereissa. Parasta seksinkorviketta sitten SSL:n.

Jahka Hagman paranee leikkauksestaan, on syytä pohtia laitetaanko tämä takaisin ykköseen. Mun mielestäni kyllä, mutta toisaalta hankintoja on pakko tehdä, jos aiotaan taistella Gagarin-maljakosta. Harjunhan voisi heittää jo tässä vaiheessa menemään, jos tiedettäisiin, että saataisiin KHL:n mitat täyttävä laituri joukkueeseen. Harju ei sitä ole, kun hyvätkin otteet ovat luokkaa ivanhuml-juusopuustinenmiinus.

Hagman - Kapanen - Aaltonen
Huhtala - McLean - "Kontiola" (tai muu hyvin aloittava ja maalintekoon kykenevä pelaaja)
LOKOMO
Sallinen/Ben-Amor - Hahl - Pöysti/Mäki/Rita

Hankkisin nimenomaan sentterin laidalle, sillä ketjuruletti saikkujen kohdalla olisi niin paljon iisimpää. Mäki ei tässä katsannossa riitä kovin pitkälle.

Väänänen - Gunderson
Jaakola - TODD
Karalahti - Lajunen
Korpikari - Ohtamaa

Tähänkin kieltämättä sopisi yksi hankinta, vaikkakin tuossa on paljon erilaisia pakkeja eri tarkoituksiin ja erilaisia vastustajia varten.

Hovinen
Helenius
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Jokerit jotain markkinoilta hankkii, niin parasta olisi jos jostain olisi mahdollista saada 1994 tai myöhemmin syntynyt vahvistus. Jokerit saisi sitä kautta yhden lisäpelaajan jokaiseen otteluun missä kyseinen pelaaja olisi mukana ja pystyisi pelaamaan ottelut neljällä hyökkäysketjulla ja seitsemällä pakilla.

Tämä nuorten pelaajan kiintiö kannattaa ehdottomasti viimeistään ensi kaudella käyttää hyödyksi. Tälle kaudelle sitä ei ole hyödynnetty ollenkaan josta pikkuinen miinusmerkintä Kurrille ja Vuoriselle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kari Jalonen: "Tämä on miesten sarja. Täällä eivät pojat pärjää". Toisin sanoen saa olla aika ihmeellinen 20-vuotias, ja silloin saa myös olla aika ihmeellinen tarjous Jokereilta, jotta tällainen pelaaja saataisiin. Ne katoaa nimittäin aika äkkiä NHL:ään.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Jos Jokerit jotain markkinoilta hankkii, niin parasta olisi jos jostain olisi mahdollista saada 1994 tai myöhemmin syntynyt vahvistus. Jokerit saisi sitä kautta yhden lisäpelaajan jokaiseen otteluun missä kyseinen pelaaja olisi mukana ja pystyisi pelaamaan ottelut neljällä hyökkäysketjulla ja seitsemällä pakilla.

Tämä nuorten pelaajan kiintiö kannattaa ehdottomasti viimeistään ensi kaudella käyttää hyödyksi. Tälle kaudelle sitä ei ole hyödynnetty ollenkaan josta pikkuinen miinusmerkintä Kurrille ja Vuoriselle.

Tätä samaa asiaa oon pyöritellä mielessäni, mutta sitten olen tullut siihen lopputulokseen, että Suomen -94 ja -95 - ikäluokista löytyy maksimissaan tällä hetkellä noin vajaa kymmenen pelaajaa kenestä olisi oikeasti hyötyä KHL:ssä ja joille KHL:sta voisi olla jotain hyötyä (esim. tarjottava rooli olisi järkevä). Lähinnä tulee mieleen nimet Ristolainen, Määttä, Honka, Pokka, Barkov, Teräväinen ja Lehkonen. Sitten jokainen voi miettiä kuinka helposti tämän tason lupaukset on saatavilla Jokereihin, kun NHL vie oikeastaan samantien kotosuomesta tämän tason lupaukset.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Toivotaan, että Huhtala pystyy pelaamaan huomenna. Saadaan hyökkäysvitjat täyteen ja Todd Karalahden tilalle puolustukseen. JOS Huhtala pelaa huomenna (Erkka sille antoi mahdollisuuden eilen pelin jälkeen), menisin näin:

Harju - Kapanen - Aaltonen, Harjulla on potentiaalia painaa rysiä. Omaa kuitenkin hyvän ranteen ja uskaltaa tällä hetkellä mennä sota-alueelle ja tahtoo kiekkoa. Itseluottamuus siis selvästi kasvussa.

LOKOMO

Huhtala - McLean - Sallinen, mielestäni potentiaalinen kolmonen. Kaikilla pelureilla ok-kädet ja maalinteko ei pitäisi olla täysin mahdotonta. McLean neljäntenä hyökkääjänä ykkös ylivoimaan. (Tämä ei Erkan joukkueessa tosin taida olla mahdollista)

Ben-Amor - Mäki - Pöysti, Mäki kyllä handlaa tämän roolin.

Gunderson - Väänänen
Jaakola - Todd
Ohtamaa - Lajunen

Helenius
Karlsson
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Erkka lukee Jatkoaikaa, hyvä niin! Hotsi - McLean - Sallinen on hyvä ratkaisu. Jere poppareilla on hyvä ratkaisu. Karlsson maalissa on vähän niin ja näin.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Kokoonpano tänään:

14 Tomi Mäki – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
61 Tommi Huhtala – 71 Kurtis McLean – 76 Jere Sallinen
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
18 Semir Ben-Amor – 32 Riku Hahl – 79 Eetu Pöysti

4 Ossi Väänänen – 13 Ryan Gunderson
55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
6 Topi Jaakola – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Mäksä ykkösessä ja Jere katsomossa! Loistavaa. Kakkosketju vaikuttaa ihan potentiaaliselta viritykseltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös