Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

John McFarland SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 25.07.2016.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Avataan herralle ihan oma ketju.

  Hyökkääjä John McFarland SaiPaan | SaiPa

  Hockey Newsin näkemys:

  Assets:Is strong on his skates and protects the puck well, mostly due to an excellent lower core. Can play either wing position, which adds value.

  Flaws:Is woefully inconsistent, so he must become a more reliable nightly performer in order to maximize output at the National Hockey League level.

  Career Potential: Versatile depth forward with a little upside.

  Pikaisen tutustumisen pohjalta tulee jotenki Davis mieleen. Pidemmät analyyshit illemmalla kun pääsee koneen ääreen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2016
 2. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Laitetaas linkkiä koosteeseen John McFarlandin viimekauden maaleista:John McFarland goals 2015-16 - YouTube

  Linkki vie youtube palveluun.
  Hyvältä näyttää. Ripareita, rannetta ja läpiajoja.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Parin rannelaukauspätkän perusteella kiva on vetokin, sekä tuollaisia kiekonsuojauksia maalille nousuja tullaan näkemään, paljonkin. Nokelainen kun pystyisi pelaamaan niin olisi taas kiva kaksikko..
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kiitokset linkistä, oli mukava nähdä kaverin otteita edelliseltä kaudelta. Tuon videon katselun jälkeen olen yhä enemmän sitä mieltä, että kaverihan on selkeästi Davisin velipuoli! Ehkä pikkasen enemmän noita riparimaaleja, mutta noi maalillenousut oli just kuin Davisin SaiPan kaudelta. Vai muistanko omiani?

  Olisi mielenkiintoista nähdä millaisista tilanteista viime kauden syötöt tuli. Maalivideon pohjalta vaikuttaisi siltä, että ei välttämättä ole mistään pelinrakentajasta kyse vaan tosiaan enemmänkin viimeistelijästä. Noi junnuajan tilastot on aikas karseat, miinusta ihan tolkuttomasti tehoihin nähden. Onneks vaikuttais sille tilastojen pohjalta, että on saanut tuota kokonaispelaamistaan paremmaksi ammattilaiskaukaloissa. Mielenkiintoisen oloinen kaveri joka tapauksessa. Voi tuolla nopeudellaan saada paljonkin tuhoa aikaa, jos saa itseluottamuksen kohdilleen ja kiekkoa lapaan.
   
 5. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Chicago
  Aika monenlaisia maaleja, hyvä homma. SM-liigassa ei kyllä usein näe noin helppoja riparimaaleja, mutta kiekonsuojaaminen toi mieleen Giliatin kaarrokset, mutta parannettuna versiona.
   
 6. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Talent Analysis
  McFarland's stock as a prospect has been diminishing due to periods of what some have termed inconsistent or indifferent play and the lack of positive results in junior hockey. He is a highly-skilled player with loads of talent and was one of the fastest skaters in his draft class. McFarland plays with an edge and isn't afraid to drop the gloves. He has a powerful wristshot. McFarland has focused on other areas of his game and appears to be developing into a more well-rounded player. He is a boom-or-bust prospect with incredible upside if he pans out.

  Erityisesti tuo lihavoitu kohta kuulostaa lupaavalta. Noissa maalikoosteissa kyllä näki, että Farlandin luistelu on kiitettävällä tasolla.
   
 7. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Kyllähän tuo helvetin lujaa noissa klipeissä menee. Highlightsit ovat aina highlightseja, mutta jos homma lähtee natsaamaan niin voi tulla hyväkin määrä maaleja.

  Toivottavasti pystyy olemaan ylivoimalla pelinrakentelijan paikalla ja olemaan siinä laukaisu- ja syöttöuhka. Jos ei, niin jännä nähdä ketä Santanen miettii McIntyren paikalle ja miten YV lähtee joukkueella toimimaan. Onneksi kohta jo alkaa pelit.
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2016
 8. Wilson47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 9. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Hei, kiitos et joku vietas tälläsee tuhlaa aikasa @Wilson47 ! Mut hei McFarland sai apina seläst, nyt meit ei pysäytä kukaa ;)
   
 10. Wilson47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Paitsi Pelicans huomenna ;)
   
 11. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  @Wilson47 en osaa lainata kännykäl, mut toivotaa et kaikki puhuttava löytyy kaukalost. Oma kämppis o Lahest, mut kumpikaa nyt ei oo opiskelupaikkakunnal :-)
   
 12. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Joo, en itsekään haluais pelata Pelsuja vastaan vielä huomenna.
   
 13. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kaveri on kiekon kanssa yksi liigan nopeimmista. Nyt on Santasen tehtävä valita kaukaloon kanssapelaajia, jotka osaavat laittaa JMFL kiekon kanssa vauhtiin. Koskiranta ei ole tähän oikea ratkaisu.
   
 14. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Jos ainoa kyky on saada itsensä kiekon kanssa vauhtiin, niin vaihtoon koko ukko. Ei pelejä voiteta sillä että yhdelle ukolle vaan yritetään saada kiekko lapaan ja spurttaamaan maalille. Pitää itsekin tehdä sitä paskaista duunia, eikä vaan kurvailla parta töröllään ympäri kenttää.
   
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  No sitä pitää kysyä valmennusjohdolta, miksi kaverin nopeutta ei käytetä hyväksi muuten.
   
 16. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Jos ukko on nopea, niin nopeutta pitää hyödyntää. Tupaukolle muistutukseksi, että ei muuan Selännekään tehnyt sen kummempia pelillisiä taikoja, kunhan vaan polkaisi vauhdilla kiekon kanssa maalille. Ja aika usein sen jälkeen kiekko vietiin keskelle.
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Sama sitten myös nm. Keltainen... Ei aina kannata katsoa peliä keltaisten lasien takaa.
  Tottakai on hienoa jos kaveri tekee maaleja, mutta tällä hetkellä ketjun peli mukaan luettuna John Mcfarland on + / - tilastossa -2
  Että sillä tavalla, vaikka pitäisi olla ykköskorin jätkiä.
  Pelaajatilastot | Perustilastot | Runkosarja 2016-2017 | Tilastot | Liiga
   
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Noista miinuksista aika iso pala lohkeaa Paskarannalle. Ei vain kuulu ykköseen.
   
 19. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  McFarland tarvii "tasoisensa" sentterin, jotta hänestä saadaan paras irti. Tero Koskiranta on kaukana siitä. Ei valitettavasti riitä jalat eikä kädet. On näyttänyt, että maaleja osaa tehdä kunhan löytyy joku, joka laittaa kiekkoa lapaan.
   
 20. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tulee jotenkin Giliatti mieleen McFarlandista. Ei pysty yksin tekemään peliä, mutta voi tehdä kovatkin pisteet ihan vaan nopeudella ja röyhkeydellä. Käsiä kuitenkin on.
   
 21. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Vaikka Koskiranta ei ole erityistä esittänytkään, niin en kyllä kehu tätä Mcfarlandiakaan. Mielestäni ei ole esittänyt mitään muuta kuin spurttauksen maalille ja terävän rannelaukauksen. Muutoin ei ole kyennyt rakentamaan peliä, avaamaan hyökkäyksiä, ylittämään vastustajan siniviivaa tai keskialuetta, karvaamaan / takakarvaamaan, puolustamaan, taklaamaan, jne. on minulle tavalliselle penkkiurheilijalle pelkkä maalipaikan vaanija joka jättään ns paskaisen duunin muille ja kerää vaan kermat päältä. Hamilton tekee paljon enemmän töitä palkkansa eteen ja se näkyy...
   
 22. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Lainaus:
  Tämänhän McFarland juurikin hoitaa nopeudellaan
   
 23. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  ...ja hoitaisi paremminkin jos pakit sais vielä sen kiekon liikkeelle
   
 24. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sehän olisikin loistavaa kun jätettäisiin nämä taitopelaajat hankkimatta jotta jengi olisi täynnä neloskentän koohottajia @Tupaukko. Mielestäni näiden kaverien kanssa sentteriä enemmän vielä pakkien avauspelaamisen merkitys nousee. Kovat syötöt jotka lähtevät nopeasti ja tehoja tulee. Peli voitetaan vain jos tehdään vastustajaa enemmän maaleja....
   
 25. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Taitaa sen verran olla meikäläisellä putkinäkö, että en ole nähnyt moista monesti tapahtuvan.