Johanna Tukiainen – aikamme sankari

  • 503 553
  • 1 302

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Johanna on taas kunnostautunut musiikin saralla. Linkki Seiskan juttuun, josta myös pääsee kuuntelemaan ko. kappaleen.

Varoitan, että linkin takaa löytyvä kappale on jotakin aivan ainutlaatuista.

Voi herranen aika. Tuota kuunellessa jopa niitä edellisiä kappaleita voi alkaa kutsua jo lauluiksi.. Vetänyt tuonkin jossain kapakassa karaokeversiona vai miksei tuota voinut laulaa jossain studiossa jossa tuota laulua voisi vaikkapa miksata edes vähän paremmaksi vai onko tuossa oikeasti tehty kaikki sen eteen että tuosta saisi kuuneltavan version?
 

Baldrick

Jäsen
...miksei tuota voinut laulaa jossain studiossa jossa tuota laulua voisi vaikkapa miksata edes vähän paremmaksi vai onko tuossa oikeasti tehty kaikki sen eteen että tuosta saisi kuuneltavan version?

Ehkä juuri siksi ettei osaa laulaa. Kyllä, kun kuuntelee tuota tarkasti, niin lauluääni ei ole täysin kaunein, eikä osaa kyllä laulaakaan. Taitaa olla tarkoituksella miksattu tuollaiseksi, jottei tuo "kissan tukehtuminen karvapalloon" kuulu liian pistävästi. Ollaan siitä saatu muka seksikkäämpi, mutta oikeasti peitetty biisin heikoin lenkki. Taino onhan se biisi tuollein seksikkäämpi kuin sillä tavalla, että Tukiaisen laulu kuuluisi yhtään kovempaa.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Kohta varmaan saamme lukea J-Tukin blogista, kuinka hän on päässyt "Amerikkalaisen Kirkon (Holy Taco)" päivän kuvaan. Kohta satelee Hollywood tarjouksia, kun Ameriiikan media on hänet taas huomioinut.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Uutta videoo pukkaa taas. Ton nyt pysty naureskellen kattoon mutta sitten avasin kuvan saman lehden jutusta. Hyvän otoksen joku onnistunu nappaan kyllä.

linkit vie viihdelehti Staran sivulle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nääh, kamera tunnetusti lisää viisi kiloa. Pikaisen arvion mukaan toi pätkä on kuvattu 5-6 kameralla.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mutta kuka helvetti voi haluta TOTA?? Ja vastaan itse:
Kokoomusministeri joka tunnetaan vieläpä naistenmiehenä.

Ei hyvää päivää!

Täytyy muistaa että Tuksu on tehnyt aika paljon välissä. Leikannut itsensä karmeen näköiseksi ja ottanut arviolta 20-30kg lisää massaa.

Sääliksi käy, ns. lopun alku on jo menossa. Tuksu on tajunnut että hän ei tule saamaan normaaleja duuneja, koulutusta ei ole ja ainoa rahan lähde on Hymy ja Seiska. Plus nämä keikat johon Tuksu palkataan esittämään Freak Shownsa.
 

scholl

Jäsen
Sääliksi käy, ns. lopun alku on jo menossa. Tuksu on tajunnut että hän ei tule saamaan normaaleja duuneja, koulutusta ei ole ja ainoa rahan lähde on Hymy ja Seiska.

Ei se välttämättä ole edes tajunnut. Päihderiippuvaisena vaan hirveä härdelli koko ajan päällä ja hankkii sitten rahaa sieltä mistä pystyy.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jospa nyt toteuttaisivat monen vuoden toiveen ja laittaisivat Tuksun BB-taloon. Olisi siinä Sloveniassa (jos vaihtoasukki tulee sieltä) BB:n katsojilla jotain ihmeteltävää.
 

tutzba

Jäsen
Olen ehkä ensimmäinen tai tuhannes joka tulee tätä hokemaan, mutta käy kyllä sääliksi J-Tukia. Toivottavasti heräisi joku päivä tuosta koomastaan ja tajuaisi, että jotain ei nyt mene oikein. Itsehän Johanna on tietenkin syypää tilanteeseensa, mutta silti. Tekee pahaa katsoa tuolta näyttävää naista, kun joskus on kuitenkin ollut hiukan erilainen ulkomuoto.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tekee pahaa katsoa tuolta näyttävää naista, kun joskus on kuitenkin ollut hiukan erilainen ulkomuoto.

Olisi medialta hemmetin suoraselkäinen ja hieno teko, jos yksinkertaisesti ja kollektiivisesti lopetettaisiin kerta kaikkiaan toimittamasta Johanna Tukiaisesta enää yhtään mitään. Nämä jutut kuuluisivat sairaskertomukseen eikä lehteen.

Tietenkin ihan turhaa luulla, että paskalehdistöltä moista ryhtiä löytyisi, mutta toivoahan aina saa...
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Olen ehkä ensimmäinen tai tuhannes joka tulee tätä hokemaan, mutta käy kyllä sääliksi J-Tukia. Toivottavasti heräisi joku päivä tuosta koomastaan ja tajuaisi, että jotain ei nyt mene oikein
Jotenkin tuntuu siltä, että jos hän tuosta unestaan herää (mikä tuskin tapahtuu ilman psykiatrista hoitoa) niin menneisyys voi olla aika kova pala nieltäväksi.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tukiainen kertoo 27.10. blogikirjoituksessaan, että on hankkinut koiran....

Kas kun ei lasta. Se on aina hienoa kun ihminen ei pysty huolehtimaan itsestään ja otta vähän lisää vastuuta.

Voisin tässä kohtaa ehdottaa vedonlyöntiä siitä, että kauanko koira on tuksun hoivissa ja kirjoitetaanko aiheesta blogia about näin: "ihanasta mussukkakoirasta oli pakko luopua kovan keikkakysynnän ja glamour elämän vaatiman ajan takia". Väitän, että alta vuoden koira on muualla, toivottavasti aiemmin.
 

Red Wursti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AIK, TPS(sympatiat)
Ehkä pentuna se onkin kivan pieni ja yms yms.

se on pari kuukautta ja koira on pihalla, kestääkö glamour sisälle kakkaamista ja pissaamista vaikka uskon että se ei ole uuttaa Tukiaisen prinsessalinnassa.

Tässä oikeasti jo voisi huolestua koiran ystävänä miten Tuksun koiran käy, jo pelkästään että sain nähdä netistä tuksun esiintyminen sai oksennuksen suuhun niin mitä se koira saakaan nähdä.

Melkein voisi sanoa että jatimatikilla ois töitä mutta jätetään sanomatta....
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tukiainen kertoo 27.10. blogikirjoituksessaan, että on hankkinut koiran. Tärkein kriteeri hankinnalle on ollut, että hauvan on muistutettava Hello Kitty -hahmoa. Uuden muotivillityksen alku?
Veljeni kuusivuotias tyttö fanittaa Hello Kitty -kamaa. Tuksu on näköjään samalla henkisellä kehitystasolla. Tai oikeastaan väittämällä näin loukkaan kuusivuotiaita pikkutyttöjä.

Todella huolestuttavaa, että Tuksu on nyt hommannut koiran. Halolla päähän sitä tyyppiä, joka hänelle on koiran myynyt. On ilmeisesti jonkun pentutehtaan tuotos, koska on sekarotuinen vaikkakin tuollainen design-yhdistelmä. Käsittämättömän edesvastuutonta touhua kuitenkin myydä avuton luontokappale tuollaiselle labiilille tyypille.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt se on kantavana, laps parka! Vai olisiko pahoinvointi sittenkin krapulaa, toivotaan. http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1214398/johanna-tukiaisen-jymy-yllatys-olen-raskaana

No ei hyvä jumala. Suren lapsen huonoa tuuria. Ajattelee varmaan itsekin, että miksei voinut syntyä vaikka Sudaniin. No joo, ei nyt olla liian ilkeitä Tukiaiselle. Varmasti lapsi on onnellinen siihen asti kunnes oppii ajattelemaan kunnolla itse. Loppuun vielä todella hämmentävä kommentti Tuksulta:

Olen 32-vuotias ja haaveillut monesta lapsesta. Kun suhteeni ei ole vakiintunut, olen ollut huolestunut. Minusta tulee hyvä äiti.
En olisi tuosta lihavoidusta kohdasta niin varma. Ja mitä, onko Tuksu 32. Olen aina elänyt uskossa, että hän on jo vähintään lähellä neljääkymmentä.:D
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vitut se mitään raskaana ole, johan sen tuo lause paljastaa: Iso mahani siinä videolla johtuu siis ihan luonnollisista syistä, tämä on jo kolmas kuukausi. Tässä nyt Tuksu vaan lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla: luonnollinen selitys isolle mahalle ja lisää julkisuutta. Mä syön hatullisen paskaa, jos tuo "raskaus" ei mene "kesken". Ja sitten saadaan taas palstatilaa lehdissä ja voidaan vaikka kirjoittaa saatana kirja alkuraskaudesta ja traagisesta keskenmenosta. Isäksi olisi tullut joko Artsi, Tony Halme tai Tuksuttimen meksikolainen ex-amerikanjuutalainen säveltäjä-tuottaja.
 
Viimeksi muokattu:

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Iso mahani siinä videolla johtuu siis ihan luonnollisista syistä, tämä on jo kolmas kuukausi."

Aika moni nainen on kolmannella kuulla vielä sen verran pienipötsinen ettei ulkopuolinen välttämättä edes huomaa mitään, Tuksun vyötärön ympärysmitta taas on about sama kuin maapallon, ei ny oikein mee läpi.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Jeps, ihan ku ei lihoaminen olisi luonnollinen syy isolle mahalle jossain videossa. lolz. viihdettä riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös