Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 286 274
  • 7 387

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti psychodad
Jos joskus on kaatunutkin näyttävästi, veikkaisin että syynä on ollut tilannenopeus, ei heittäytyminen.

Vaikka tämä onkin Toni Koivistosta, niin tämä pitää muistaa, jos Jan Caloun joskus palaa liigaan.
Jarkko Ruutu -fun clubilaisetkin voisivat tätä käyttää.
 

Svendis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Salamat,Pitäjänmäen Tarmo
Viestin lähetti JHag

-Karpolla
-se on JHag täällä päivää
-hyvää päivää, onko ongelmia?
-on, olen joutunut huijauksen kohteeksi
-onko kunta ottanut mitään kantaa asiaan?
-ei, tämä liittyy pääsylippukauppaan, se on rankkaa kapitalismia
-aivan totta, mieletöntä kähmintää, kertokaa lisää, onko Kari Uoti sekaantunut asiaan? Vai Antti Piippoko veti teiltä viimeiset rahat ja antoi vastineeksi vain Harrikan satulan, vaikka tosiasiassa olitte varma, että ostatte 10 eurolla Harrikka-tehtaan ja liput Steppenwolfin konserttiin! Tuliko korvikkeeksi edes Kirkan c-kasettia, missä on versio Born to be wildista!??
-ei, tämä on siis pääsylippukähmintää: menin katsomaan HIFK-Jyp -matsia...
-tylsää Jyppiä? Ei jumalauta, tehän olette mielisairas, en minäkään voi auttaa teitä!
-kuunteles nyt loppuun, Jypissä on NHL-apuna Jody Shelley, rankka tappelija
-Tylsä-Jypissä??? Onko näin? Onko hänen nimensä nykyään Shelleynen?
-ei ole, hän on NHL-työsulkupelaaja, menin siis katsomaan kiekkoväkivaltaa lähes 10 asteen pakkasessa
-olivatko munat jäässä? ovatko edelleen?
-kyllä
-onko teillä lapsia?
-on...
-mutta nyt menivät mahdollisuudet saada lisää! Tästä tulee kovaa kamaa, me haastamme siis HUSin! Oliko matsi hyvä?
-no ei, Jyp ei peluuttanut Shelleytä
-MITÄ VITTUA ???????!!!!!
-ei vaihtoakaan
-ja te menitte hallille, menetitte lisääntymiskykynne ja kaiken lisäksi näitte ainoastaan perusjypin HIFKiä vastassa??
-näin on asiat, lisäksi olen orpo
-VITTU, ketä se nyt kiinnostaa, orpoihin kompastelee joka paikassa, ei mitään uutisarvoa. Mutta kokemuksenne pelkästään tämän päivän aikana ovat vähintään Kosovon luokkaa, tulen välittömästi VHS-kameran kanssa paikalle, onko teillä kotona valoja?
-on kyllä
-eli kuvaaminenkin onnistuu, loistavaa. Matsista vielä; oliko jypillä kovaa luistelua ja paljon pelaajia , joiden nimi päättyy -nen?
-oli, mutta oli siellä myös Carlo Grunn
-se vähän aarno ranisen näköinen pieni poika?
-kyllä
-no siitä vaietaan, olen siellä pian, kerrotte minulle kaiken ja annan teille lähetyksessä somalilapsen ja pääsylipun hinnan!
-en mä halua somalia!
-mitä, oletteko rasisti?? Minulla on myös albaanilapsi varastossa, otanko sen?
-ihan sama, olen masentunut
-ette ole kauan, sillä nyt on Karpolla taas asiaa, saatte myös karvalakin!
-mitä mä sillä teen? mullahan on munat jäässä...

Tarvineeko tätä perustella?
JHag Hifk-Jyp ketjussa
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nimimerkki L4E:n jääkiekkoaiheiset puujalkavitsit -ketjussa lohkaisemalle arvoitukselle putosin kyllä aika pahasti:

Porilainen hattutemppu?
- Kolme urheilujohtajaa pidätettynä


Vellu, Ati.. mutta kukas se kolmas konna olikaan?
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti ervatsalo

Eikä tässä vielä kaikki! Myös yliluonnollisuuksia nähdään. Hommahan on nyt niin, että Jokereiden kaikki kaikessa, eli Steven Thomas pelotellaan tiistain pelissä heikkohermoiseksi.

Tämä tapahtuu siten, että Pasilan poikaleiri suuressa typeryydessään pistää Thomasin maalille, josta johtuen Kerhon sabotaasi- ja salaliittojaosto pudottaa tarkalla kudilla Areenan katosta sen savua vuolaana kymenä syöksevän pellepärstän Thomasin välittömään läheisyyteen syöksemään savua ja tulenlieskoja.

Thomasin hentoinen pleijariparta kärähtää ja reilu satsi sitä itseään valahtaa raappahousuihin. Tämä aiheuttaa negatiivistä sprittiä Thomasin kalanluiseen psyykkeeseen, jonka jälkeen hän muuttuu aina tiukan paikan tullen jokeltelevaksi ja jäällä istuvaksi pissanpyörittäjäksi ja sietämättömäksi känkkäränkäksi.

Ainoaksi ratkaisuksi tuleekin näin ollen peluuttaa jatkossa, elikkäs pleijareissa, Häkkistä maalilla ja senhän nyt tietää Pihtiputaan Mummokin, että sen jälkeen homma vasta vituiksi meneekin.

Jokerit ajautuu kurimukseen ja kesä koittaa Pasilan poikaleirissä ennen kuin Hesburgerin Minimega muuttuu paskaksi keskivertonarrifanin suolistossa. Tämä aiheuttaa myös sen, että Hockey Nightin Saukkonen katoaa ruudusta "perhesyiden" takia ja kiekkokansan pleijariohjelmia otetaan juontamaan Jutilan ja Kurrin lisäksi em. Pihtiputaan mummo.

***
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti JHag
Onko pullonpohjalasimies antanut aitioon nyt sellaisen ohjeen, että vielä vähän värittömämmin? Kävin katsomassa kohukeihästyksen, kohufilmauksen ja ennenkaikkea kohuleipomisen by Alen otteluclipeistä ja olihan se vähän niinkuin olisi mennyt oletettavasti katsomaan moderneinta ja näyttävintä elokuvatekniikkaa Tähtien sodan tyyliin, mutta Tampesterin Piossa nääs esitettiinkin Kaurismäen uusin mustavalkoinen raina; "Erkki menee Ladalla ostamaan mustaa makkaraa". Rooleissa Saku Kuosmanen (Erkki), Kati Outinen (makkaranmyyjä) ja Esko Roine (hassu poliisi) sekä Juice Leskinen (Outi Nyytäjä). Ei puuttunut kuin Tohlopin väki, mutta niillä oli kiire kotimaan katsauksen parissa ja poliisitv:ssäkin etsitään rautakankivarasta.

Hurja-Alen leipoi niin saatanasti, että Harkins oli täysin mustana käsittelyn jälkeen. Ihme kun ehti vielä pelaamaan ja maaleja syöttelemään. Hyvin oli suunniteltu hyökkäyksen lähtösuuntakin; ruotsalaisvalmentajan ohjeen mukaan "aina takaapäin" "alltid från bak". Mummo-Kaipainen, jonka muistan aina niin ikään takaapäin -miehenä OJ:n selkääntaklauksesta, sai kaksi tyyppiä kiinni itseensä, mutta hänelle tuli kiire tsekkaamaan oisko Heli Nevakare katsomossa kuitenkin? Sami, tuu pois sieltä. Meillä ois täällä joukkue sulle. Sami hei, ihan totta!

HIFKin toimistolla itketään sen totuuden edessä, että Jatkoajan nicki HeGe41 pitää HIFKiä epäkiinnostavana ryhmänä. Tällä hetkellä HIFKissä yritetään kuumeisesti saada selville, että mikä vittu on Jatkoaika.

Mää käytän nääs tamperelaista kuittia: sää oot ollu väärissä matseissa jos sää sanot ettei HIFKillä oo ollu kuittivihkoa tällä kaudella. Käyhän sää kysymässä vaikka Kankaanperältä ja Järventieltä että oliko hyvä idea läpsiä Lundellia käsille kun vielä kotihallissa joutuu sitten ottamaan pataan. Entäs nääs se Tapparan Venäläinen, joka aina vaan haetaan avojääpommeilla jonkun ikivanhan keissin takia. Mää tuanoin kuuntelen mielelläni kuittaamattomuudesta joukkueelta, jolla on itsellä jotain krediittiä ko. aiheesta.

Jahas, tänään onkin oikeasti fyysinen jengi vastassa.

Terkut kaikille, t. Kibe#9
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Nimimerkki kissa Bongaa liigakiekkoilija-ketjussa

Viestin lähetti kissa
Havaitsin Mika Saarisen työvoimatoimistossa.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK-Lukko playoff-sarjan ennakkospekulointien helmiä:

Viestin lähetti psychodad
Joo näinhän se menee. Lukollakin Eepi "Hidas tappaja" Hämäläinen on halutessaan jumalattoman vahva, siirtelee harrastuksekseen laivoja telakalla. Antti "Size doesn't matter" Bruun on tarvittaessa koostaan huolimatta pelätyimpiä terrierejä jääkiekkomaailmassa. Bruunin bravuuri on ottaa kahta äijää kurkusta kiinni molemmin käsin, ja viskata heidät maalin edestä B-pisteelle kuin räsynuken.

Viestin lähetti Yuppi
Kultanen on ollut ihan sukka siitä lähtien kun tuli takaisin Suomeen, Saarinen on tuollainen peruspakki, tyyliin Bruun.

Viestin lähetti Yuppi

Maalivahdeissa Hifk:lla on ongelma, Vokoun on hermo mies ja Lundell parhaana päivänään ei pysäytä rantapallojakaan. Osasto Lukolle määrittelemättömästi "jonkin verran".

Rautakorpi on valmentajana parempi kuin kahvakiekon airut Ara. Tukkiksella on myös parempi hermokontrolli.

En tiedä onkonämä letkautuksia, mutta ketjunaloittajana uskallan kelpuuttaa ketjuun.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Viestin lähetti Tepa
HIFK-Lukko playoff-sarjan ennakkospekulointien helmiä:







En tiedä onkonämä letkautuksia, mutta ketjunaloittajana uskallan kelpuuttaa ketjuun.

Koskas faktat on alkaneet naurattaa? Enhän mäkään tietosanakirjoille naura...
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
HIFK-Lukko 9.3.2005 ketjussa nimimerkki Daespoo vastaa nimimerkki Renegade provoon seuraavanlaisesti.

"Sorry, unohdin vanhan kunnon kultaisen säännön: älä ikinä kerro muna pystyssä oleville HIFK:n teinix-faneille mitä tappelussa oikeasti tapahtui, mielikuvan rikkoutuminen aiheuttaa näille faneille traumoja jotka esiintyvät mm. epämääräisenä avautumisena/kitisemisenä JA:n keskustelupalstalla.

Se on ihan okei Renegade, sulje vaan silmäsi ja jatka ranneliikettä samalla kun ajattelet Zetan järjestämää verilöylyä jossa Sami Torkki hakatiin teholle."
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti ranger
Kieltämättä melkoinen lisä Ilves-mytologian uskomattomaan Veijari&Virtuositeettilistaan, joka jo ennestään oli pitempi kuin Linnan Pohjantähti-trilogia, Päätalon Iijoki-sarja ja Raamattu yhteensä. Pudotuspelejä, kauden tärkeintä vaihetta, edeltävänä aamuna saamme YLE:n teksti-tv:n pääsivun 100 ensimmäistä otsikkoa seuraten lukea, että päävalmentaja on pidätetty "törkeistä talousrikoksista epäiltynä".


Tää on MeiräIpa. Kuten on tullut jo monesti todettua, Tampereen Ilveksen kannattaminen on Ford Fairlanea vapaasti lainatakseni vähän kuin juustoraastimella runkkaisi: enimmäkseen tuskallista, muttei koskaan tylsää.



Ranger

Yuppi, sinun ilmaisu sai ainakin minulla suun hymyyn. Todella luovaa ja viesti meni perille. "Faktasi" on varsin hauskasti ilmaistu, jatka vain samaan malliin.

Curre episodista:

Viestin lähetti Brewer
Ilves sitten tasoitti OV ( On Vankilassa ) 1 - 1 Ässiä vastaan ennenkuin ottelusarja on edes alkanut. 1 - 0 VP Ketola , 1 - 1 Curre Lindström.

Viestin lähetti korkki
Ja paskat, meillähän oli 2-0 johto. Vellun lisäksi putkassa käväisi myös Heikkilän Ati.

Viestin lähetti werther
3-0. Harry Nikander.

Viestin lähetti Streight Forward
Lainatakseni erään liigajoukkueen tapaa suhtautua vastoinkäymisiä kohdanneisiin joukkueen jäseniin: "Curre on äijä! Me tuemme Currea, tervetuloa takaisin kakun kärsittyäsi!"
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Erva Maailmanloppu tulee, pappi on käynyt Alkossa - ketjussa.

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, Pyhässä Raamatussa puhutaan Jeesuksen nauttineen viiniä, eikä siis suinkaan hakeneen sitä Alkosta. Kyseessä on vissi ero.

Syynä saattaa olla, että ehkä Jeesus oli alaikäinen, ennestään reilun päihtynyt tai sitten hän nautti kotiviiniä, elikkäs kotaria.

Itse uskoisin, että siihen maailmanaikaan Palestiinassa ei Alkoja ollut, joten päädyn siihen lopputulentoon, että kotaria se Jeesus tinttasi karvaiseen turpaansa.

Tästä voidaankin tehdä se johtopäätös, että kotarin tekeminen ei ole syntiä, vaan jopa suotavaa, koska itse Jumalan Poikakin teki samaa.
Siihen en ota kantaa, mikä rooli kotarilla oli ko. herran ristiinnaulitsemiseen.

Täältä tähän
 

scholl

Jäsen
JHag HIFK-Lukko ketjussa:
Olen muuten satavarma, että mikäli playoffsarja HIFK-Lukko osoittautuu pannukakuksi fyysisyyden suhteen, tämä otteluketju elää paljon pitempään kuin playoffketjut ! Se on upeaa ! Voin kuvitella kuinka heinäkuun lopun helteillä (hope so...) joku on jutellut Torkin kanssa biitsillä tästä matsista ja tulkintaa lentää kehiin. Samaan aikaan Kreikassa lomaileva satunnainen Blues-kirjoittaja, jonka edellinen Jatkoaika-viesti on keväältä 03 ja joka on ollut 9.4.05 klo 18.30 - 21.30 Oulussa tietotekniikkaseminaarin jälkeisillä jatkoilla pimpsaa vonkaamassa , huomaa tämän ketjun ja osallistuu keskusteluun: "Kyllä siinä on liioittelun makua , että Zeta muka voitti."

Erittäin viihdyttävää tekstiä ja seuraava viesti ketjussa olikin lasse lehtisen ilmoitus siitä, että nyt vastausvaihtoehto lukitaan.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti scholl
Erittäin viihdyttävää tekstiä ja seuraava viesti ketjussa olikin lasse lehtisen ilmoitus siitä, että nyt vastausvaihtoehto lukitaan.

Nämä "lasselehtiset" ovat olleet viimeaikoina kovin hanakoita sulkemaan viihdyttäviksi käyviä otteluketjuja, mikä on suoranainen harmi. Nimittäin mikäs sen rattoisampaa kuin päästä seuraamaan sanansäilien sivalluksia ja armotonta mättämistä - antakaa pojille (ja tytöille) mahdollisuus ylilyönteihinkin näin kauden kääntyessä kohden ratkaisuhetkeään.

vlad.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Viestin lähetti axe
Onneksi sentään on kahvaaminen ja roikkumispeli. Toivottavasti pysytään edes sillä mukana ylivertaisen kotijoukkueen vauhdissa. Toivottavasti Shelleykin tuntee edes vähän armoa eikä runno kaikille paskoja housuun. Ihan vaikka vaan huoltajien mukavuutta ajatellen, ne ei kuitenkaan ole tehneet kellekään mitään pahaa.

Tämä kommentti hymyilytti Jyp - Tappara ketjussa
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Nimimerkki "scholl" Britti/Englanti-ketjussa:

"Roy Harkimon valoshow portaissa on niin särmää meininkiä, että voisi pitää koko tulostaulun pimeänä ja silti yleisö olisi ekstaasissa."
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täytyy sanoa, että meikäläinen nauroi pitkät tovit ääneen Poutros Poutremoksen yöllistä känniavautumista Tofu-Uuneista. Ja vieläkään sitä viestiä ei voi nauramatta katsoa.

Viesti ei sinällään ole niinkään muista avatumisviesteistä poikkeava, mutta kun tuntee kirjoittajan henkilökohtaisesti, ei sitä voi putoilematta lukea.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Daespoo
Kumpi on pahempi skenaario: herätä aamulla darrassa ja lukea että Esko Nokelainen on suosikkiseurasi uusi päävalmentaja 10-vuotisella sopparilla vai herätä aamulla darrassa Anna-Kaisa Hermunen alastomana kainalossasi?

Veikkaisin että jos noista kahdesta joutuu valitsemaan niin valitsisin kohdan C ja jatkaisin juomista enkä menisi nukkumaan.

Viestin lähetti JHag
Lukon pakkikalusto on onneksemme Silja Line -osastoa. Liikkuu hitaasti ja kääntyy vaikeasti.
 
Viimeksi muokattu:

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiiä onko tämä jo ollu täällä, mutta kyllä Le Bannerin heitto kaksikin lukemiskertaa kestää.

tyRsk.

Viestin lähetti Le Banner
Ah tätä vitutuksen poikasta.Ennen saunaan menoa laitoin nauhoitukseen Cowboysien keikan,mutta äsken bissepullo kourassa katsoin nauhalta kun karhu nuoli metsässä persettään.

Vittu...
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja Kärppäosiossa "Nokka-Jaloselle potkut" ketjussa.


Perkeles, Jaloselle kenkää! (Kun ei kerran virallista kauden playoff-ketjua ole perustettu)

Oikeasti, voiko olla tylsempää, kuin odotella säälipleijareista vastustajaa? Samalla kaikenmaaliman kakkosjoukkueet kuten Lukko jne, keuhkoavat palkeens apuhki omaa erinomaisuuttaan. Milläs helvetin keinolla tässä nyt palyoff-henkeen pääsee, kun pelkkää hiljaiseloa elellään? Eihän tällaisesta tule mitään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Helvetti, onko siitä jo melkein 5 minuuttia kun tuon postasin?
Ihan selkäpiitä karmii...

Sitä osaa odottaa, jotain repäisevää, kun zambonikuskin nimmari ilmestyy näytölle.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Nimim. Sasha ketjussa "Oletko saanut penaltia? Paransitko tapasi?"

Ensin surffasin about kolme vuotta saamatta mitään varoituksia/penalttia. Sitten pamahti. Ensin varoitus provoamisesta ja vähän ajan kuluttua napsahti viikon pelikielto avautumisesta/provoamisesta.

En mä oo kuitenkaan tyyliä lähtenyt muuttamaan. Ei ne mua kuitenkaan pihalle potki. Munakarvat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös