Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 284 302
  • 7 387

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti onomoro
Dufva, Erkka, Jari, Virta. Aura, joka heidän yllään leijuu vaihtoaitiossa, ei ole kovin kultainen. Kun katsoo heitä, tulee mieleen Kekkosen aika ja katellaan-meininki.

Tyrsk.

Tämä pitäisi kuskata ruttuuliministereille:

Viestin lähetti ervatsalo

Taitoluistelu-perverssi harrastus

Niin, itse olen sitä mieltä, että taitoluistelu on moraalisesti hyvin arveluttava laji.

Pienet, jopa alaikäiset, tytöt pakotetaan esittelemään pikkuhousujaan kaikenkarvaiselle yleisölle, sekä muutenkin revittelemään itseään mitä luonnottomiin asentoihin.

En malta olla huomauttamatta, että taitoluistelijoiden vaatetus on muutenkin pöyristyttävän kevyttä ottaen huomioon, että ko. porukka luistelee jäällä. Kyllä kuulkaas tuommoinen kylmyys saa aikaan vaikka mitä röpöttiä ja virtsistä siellä yhdessä erikoispaikassa!

Itse en ainakaan omia lapsiani päästäisi missään tapauksessa moisen itsensäpaljastelu- / pervoiluharrastuksen pariin.

Asiain tässä valossa onkin vain hyvä, että taitoluistelijoita syrjitään vuoronjakotilaisuuksissa! Josko sillä edes vähän hillittäisiin tätä mitä tuhoisinta harrastusta!

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Tepa

Tämä pitäisi kuskata ruttuuliministereille:

Mun piti laittaa tuo sama ervatsalon kirjoitus tähän ketjuun. Hyvin lähti päivä käyntiin sen luettuani.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Naisasiat- ketjusta

Viestin lähetti scholl
mikä onkaan parempi termi kuin lisäarvo, added value. Siis jos yksinäsi sinun elämänlaatusi on vaikka sata ja kun löydät siihen sopivan henkilön, joka sopii paitsi frendiportfoliosi jäseneksi niin kaiken lisäksi muodustuu suhteen muodossa keskushenkilöksi niin kyllähän se tuo lisäarvoa. Paitsi silloin, jos suhde on huono, tulee vain kärsimystä. Hyvä suhde tuo elämään lisäarvoa, ellei ole ihan ihmisiä pelkäävä full erakko.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä vuoropuhelu syntyi HI>FK:n kauden 2005-2006 valmentajasta:

Viestin lähetti JHag
bozik: Tuntemattomat ovat Raimon tiet. Olen varma, että hän itsekään ei ole varma kotimaa /ulkomaat -kuviosta, mutta kotimaassa hän on tietääkseni HIFKiin tulossa ainakin tietyillä reunaehdoilla. Joista ei hänen lisäkseen tiedä kuin Jumala ja Pena. Anteeksi, siis tietenkin piti olla Pena ja Jumala.

johon

Viestin lähetti valas
Itse asiassa tämän pitäisi olla muodossa:

Penala ja Juma.

Tähän repesin ensin, eikä siinä vielä kaikki:

Viestin lähetti JHag
Aivan totta! Siitä tulikin mieleen, että valmentajasta riippumatta erätauoilla tulee esiintymään ensi kaudella vanha kunnon ex-työvoimaministerimme Urpo Leppänen, jonka eroottinen tanssinäytös kuubalaisen nuorikkonsa Anan kanssa on veretseisauttava kokemus. He esiintyvät nimellä Arpa ja Kynä. Rokkihenkisimmissä matseissa nähdään Nylon Beat, joka kimittää fanilaumoja välttääkseen samalla salanimellä kuin esiintyvät Japanin kiertueillakin: Jonna ja Elin.

Aasinsiltaa pitkin pääsemme topiciin; HIFK etsii valmennukseenkin kaudelle 05/06 ensisijaisesti duoa. Ei siis Janina Frostellia, vaan kahden äijän duoa. Vasta se vaihtoehto läpikäytynä ja sudeksi todettuna zoomaillaan sinkkuvaihtoehtoa. Siksihän se näin aikaisin ilmoitettiinkin, että Ara ei jatka. Oisko Rarkka ja EMI? Vai Apu ja Vellu?
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Änhooälliä kansalle!

61 sivua ja yli 1500 postuasta myöhemmin, tähän on tultu.

Ensin kysymys:
Viestin lähetti lihaani
Jos lätkän suosio ja sen liikuttelemat kassavirrat nousevat jenkeissä taivaisiin, niin palkkiotkin voivat nousta taivaisiin. Mikä estää?
Sitten vastaus:
Viestin lähetti tant gredulin
Palkkakatto?
...tämän jälkeen hymyilyn vienosti.
 

Leba95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lännen Kiekko, West Hockey
Tämä Shaynen laskelma nauratti Naurettavin syy suhteen loppumiseen -ketjussa:


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Viestin lähetti veinikretski
En olekaan sanonut olleeni saman naisen kanssa 24 vuotta, lasken avioliittovuodet yhteen.Esim, nykyisellä vaimollani on eriavioliittovuodet kuin minulla.
--------------------------------------------------------------------------------

Tämän luettuani ajattelin ensin, että tässäpä oiva keino totuuden kaunistelemiseksi. Siispä ynnäsin Bluesin nykyiseen pistemäärään myös viime kauden runkosarjapisteet - mutta vain huomatakseni, että vitut se vielä sittenkään riitä narrien tämänhetkiseen sataanseittemään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rape Kronor -ketjusta:

Viestin lähetti White Wolf
16.2.2005
Ruotsalaiskiekkoilijat: “3-1 oli harjoiteltu kuvio”
Osasto: Ulkomaat, Urheilu
Teksti: Heimo Näätä
Päivitetty klo 1:35
(LINKÖPING) NHL-kiekkoilijat Kristian Huselius, Andreas Lilja ja Henrik Tallinder puolustautuvat sanomalla, että heidän viikonloppuna tukholmalaisessa hotellissa suorittamansa ns. 3-1-hyökkäys oli täysin suunniteltu kuvio, joka “päättyi perussuoritukseen samalla tavalla kuin lukemattomia kertoja ennenkin".

“Kolme-ykkösellä on isossakin kaukalossa vaikea vetää, mutta olimme harjoitelleet hyvin ja pystyimme hyödyntämään erikoistilanteen. Vastustaja oli alivoimalla ja kävimme aggressiivisesti taklaten päälle. Roolijako toimi täydellisesti: yksi karvasi alhaalta, toinen hoiti ns. likaisen työn ja kolmas ronkki maalin edessä reboundeja sisään. Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta olimme kärsivällisiä. Ajattelimme, että kun vain jaksamme painaa, niin den glider in. Lopulta vastustaja itse imaisi ratkaisun sisään", kiekkoilijat sanovat.

Ruotsalaistähdet kritisoivat maaottelujen tuomarilinjaa kovin sanoin. “Emme ole mielestämme tehneet mitään väärää. Pelasimme fyysisesti, mutta se kuuluu lajiin. NHL:ssä moisesta ei olisi tullut edes jäähyä, mutta täällä saimme pelikieltoa", kolmikko hämmästelee.

“Fair play, kaverille kanssa. Sitä paitsi on tosi vaikeaa saada ees seisoon kun toiset kattoo ja se horo itte kerjäs sitä", he lisäävät.

Ruotsi valmistautuu NHL-kauden lopulliseen peruuntumiseen pikakouluttamalla maahan 3000 aseistettua, tarvittaessa töihin tulevaa poliisia. “Onhan se saatanan vaarallista, mutta minkäs teet. NHL-pelaajia on maassa melkein sata. Luuletteko että tämä jää tähän?” viranomaiset huokaavat

Ottakaa huumorilla :).
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Tommy
Jos nyt vertaamaan lähdetään niin käsi sydämelle, haluaisitko että suosikkijoukkueesi pelaajahankinnoista vastaisi Holtarin sijaan joko Pentti Matikainen tai Matti Virmanen.

Niin, sitä minäkin.

Kärjistetysti Matikainen menee 3goals.comiin, valitsee sieltä Random Player Search, sen jälkeen painaa nappia Scout Him/Her. Virmanen sen sijaan on kehittyneempi versio, uusia pelaajia tulee SM-liigaan (johtuen hyvistä agenttisuhteista), eikä ainiaan näitä HPK:sta ja muualta varastettuja niinkuin IFK:lla on tapana.

Matikaisen scouttaus"taidot" ovat olemattomat, Jan Kobezdoja ynnä muita roudataan tänne, tehdään sopimukset mutta jätkä ei pelaa IFK:ssa peliäkään.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Xavier
Monta kertaa olen asiaa pähkäillyt ja vastausta en ole itseltäni saanut siihen, että tuleeko Roli takaisin.

Näinhän se menee suurimmalla osalla meistä kirjoittajista. Itselleenkin on hyvä nauraa välillä, ja oma kuva näyttää juuri tältä. Kiitos Xavier!
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Designerilla on nimensä mukaisesti suunnitelma, siitä miten pitkäksi venyneet rankkarikisat tulisi ratkaista.


Viestin lähetti Designer
Ehdotin eilen yhdelle ketuista tykkäävälle kaverilleni puhelimessa, että jos viidennen parin jälkeen ei ole ratkaisua saatu, niin maalivahdit ratkaisevat. Kumpikin menee kontilleen omalle maalivahdin alueelle ja laittaa hanskakädellä kiekon liukumaan kohti hyökkäyssiniviivaa. Lähemmäksi osuneen joukkue voittaa pelin.

Tuo mappiratkaisukin toimisi. Voisi vaihtaa sen päikseen kahden tuomarin systeemiin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kysyin sekalaisten kysymysten ketjussa, miksi Yhdysvalloissa ulko-ovet aukeavat sisäänpäin. Krobbehan sen tiesi.

Viestin lähetti krobbe
Filmiteollisuuden vaatimuksesta asia on näin. Eihän ne muuten onnistuisi ne näyttävät rynnäköt asuntoihin.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nimerkki Tumba HIFK - Saipa ketjussa:

Lennu-Kimi-Fagerstedt? Onko toi tosiaan ketju? Kuulostaa ihan homobaarin jonolta.


Olen kai vähän keskenkasvuinen, mutta tuo sai aikaan spontaanin kahvit jne -reaktion.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti tant gredulin
Vielä nyt kun näyttää, että Blues ostaa kaikki vapaalla jalalla olevat valmentajat kokoonpanoonsa pois markkinoilta, on The Sir Pentti aina varma ja luotettava vaihtoehto.
Seuraavaksi nimittäin saamme lukea, että Jortsu vastaa Länskärin rakennuslaajennuksesta, Rautakallio ryhtyy joukkueen lääkäriksi, erityisalana polvivammat, Aravirta vetää mediapalaverit, ja Petteri Sihvonen heittäytyy rohkeasti katsomovalmentajaksi. Näkisi Sihvonenkin pari ottelua ensi kaudella, ehkä jopa yhtä monta kuin nimimerkki Lapanen :)

HIFK:n osiossa valmentajakeskustelua... Sinäänsä hauskaa tekstiä, että pisti hymyilemään. Varsinkin mielenkiintoisen valmentajauutisen jälkeen, nythän molemmat vahvimmin huhuissa olleet valmentajat HIFK:n penkin taakse ovat Bluesin riveissä.

Hieman haisee Chandler Bing -syndrooma, mutta ehdottomasti hienoa tuotosta.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Tep
Ei vittu, päättäisivät jo! Tätä mutsi siis katsoo telkkarista viis kertaa viikossa, mulle on jo tässä tarpeeksi.

Vaikkei NHL-lakko juuri naurata, niin onneksi tämä lakoninen letkautus (voiko sellaista olla?) sai hymyn huulille...
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nimimerkit Oukka ja MustaEnkeli pistivät parastaan vitutusketjussa. Olen aika huono lainaamaan viestejä, mutta juttu meni näin.

Oukka: Voi vittu että vituttaa tää työ!

MustaEnkeli siihen: Tässä on sinulle mitali. Onneksi olkoon.

Oukka lopetti: No nyt ei vituta enää yhtään!

Kerrassaan loistavaa!! Ja ne jotka eivät tiedä mistä tuo on, niin turha sitten etsiä tuosta yhtään mitään hauskaa.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti KARHU III
Nimimerkit Oukka ja MustaEnkeli pistivät parastaan vitutusketjussa. Olen aika huono lainaamaan viestejä, mutta juttu meni näin.

Oukka: Voi vittu että vituttaa tää työ!

MustaEnkeli siihen: Tässä on sinulle mitali. Onneksi olkoon.

Oukka lopetti: No nyt ei vituta enää yhtään!

Kerrassaan loistavaa!! Ja ne jotka eivät tiedä mistä tuo on, niin turha sitten etsiä tuosta yhtään mitään hauskaa.

Eli katsokaa Lapinlahden Lintujen vanhoja, loistavia, TV-tuotoksia. Niistä irtoaa huumoria vuosikausiksi eteenpäinkin.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Nimimerkki kausi räjäytti pankin "Vetoomus/adressi Narvanmaan EROTTAMISESTA !!" -ketjussa TPS-osiossa.

Kieltämättä, kun tornia Joukoon vertaa, niin on niissä paljonkin samaa http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=110299

Viestin lähetti Jykke1978
Tämän kaiken takiako meidän pitäisi olla onnellisia ja olla pysyttämässä vartiovuoren mäelle 25 metriä korkeaa Jokke patsasta.

Johon kausi vastasi:

Pääskyvuoren ddr-torni on kovasti näköinen, siellä se seisoo kuin kusinen tatti eikä silläkään mitään virkaa ole.
 

gordion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Veto
Nimimerkki "Kauden" letkaukset ovat järjestään sitä tasoa, että ennen niiden lukemista kannattaa juoda aamukahvi rauhassa pöydän ääressä ja hoitaa aamupisu pöntön pohjalle. Muuten saattaa käydä vahinko.
 

dreamy83

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti gordion
Nimimerkki "Kauden" letkaukset ovat järjestään sitä tasoa, että ennen niiden lukemista kannattaa juoda aamukahvi rauhassa pöydän ääressä ja hoitaa aamupisu pöntön pohjalle. Muuten saattaa käydä vahinko.

Allekirjoitan tuon kyllä täysin. Ne ovat pääasiallisesti sellaista, että repee pokka kyllä joka kerta niitä lukiessa. Ovat sopivia heittoja ja hauskasti kuvattu. :)
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Roloson-ketju Lukkopuolella

Viestin lähetti ipa rules
Kellään tietoa änkikö Rolosonin eukko Suomeen vahtimaan, ettei isännän mela souda enempää väärissä järvissä?

-ipa rules
 

Junskeri

Jäsen
Tässä viestissä (Ässät -> Thank You Jason) varsinkin viimeinen lause aiheutti naurunpurskahduksen sivuunkirjoittaneella.

Viestin lähetti Pêr un pugno di dolari

I'd like to thank you, Jason, that you played here whole NHL lock-out time, and you helped our team very much. You will have always place in Ässät- fans hearts. If you understand anything.
 
Pitäisikö joulupukki paljastaa -ketjusta:
Viestin lähetti V-man
Nykyajan lapset lienevät jo niin tottuneita nykytekniikkaan että Niko 3v lienee googlettaa sanalla joulupukki ja kyselee muskarin ircissä, että mikäs on asianlaita. Vartin päästä hänellä onkin sitten koneellaan kymmeniä kuvia pukista ilman tekopartaa ja DIVX:iä joissa näkyy kun isi vaihtaa tamineitaan autotallissa. Sitten kun isä seuraavana jouluna tulee pukkina sisään niin Niko huutaa että "Wanha!".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös