Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 528
  • 7 387

d2uce

Jäsen
Jalkapallon liveseurannasta:

Edelleenkin kysyisin esimerkkejä asiasta. Eli kulmapotkutilanteessa repimisestä rankkari. Ovat nimittäin todella harvinaisia. 60% :)

Ei vittu mitä vänkäämistä samasta osoitteesta aina kun jossain pelataan.

No laitetaan niitä esimerkkejä jos et sitä ennen luovuta: PK-35 vs. Haka, Ykkösessä vuonna 1997 eli kaudella joka päättyi molempien liiganousuun, Hakalle vihellettiin rankkari kun PK:n kirppu Tuunainen roikkui kulmatilanteessa jonkun hakalaisen paidanselässä.

Vuonna 1924, Queens Park Rangers vs. Leyton Orient, FA Cupin matsi tietenkin kyseessä kevättalven myräkässä ja Amos Flitcroft roikkui boksissa kulmatilanteessa QPR:n Alvin Mortonin paidassa. Tuloksena rankkari.

Sitten oli kerran meidän matsissa D-junnuissa, Tuomisen Tomppa roikkui siinä punahiuksisessa MPS:n pakissa joka oli meidän ala-asteellakin joskus, ja vittu tulihan siitä rankkari silloinkin.

Eli ainakin kolme kertaa on noista rankkari tullut, en ole tietenkään ihan varma mutta luulisin että pari muutakin kertaa maailman kentillä noita vihellyksiä on nähty. Toki eihän sitä tietenkään varmaksi tiedä kun ei ole nyt laittaa linkkejä ja esimerkkejä enempää kehiin.

Menee vati nurin kun nykyään pitää aina olla näille jonkun päähänpinttymän saaneille ammattivänkääjille heittää jotain esimerkkejä tai vielä legendaarisemmin "linkkiä kehiin.." Muutenhan asia ei voi olla niin.
 
Mielikuva pisti naurattamaan, ja kyllähän tuossa piilee totuuden siemen. Varsinkin viimeinen lause nauratti.

Kevään suurta juhlaa, pääsiäistä vietetään tällä viikolla. Sehän tarkoittaa nykyään monille sitä, että voi dokata tuplasti sen mitä normaali viikonloppuna. Joillekin perheille se on taas sitä, että mennään porukalla "ulos syömään". Eli siis tuulipuvut kahisten ABC-aseman burgerille.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dallas Starsin kausiketjusta:

Ja jos Jamie Benn ei saa ensi kaudella parempia ketjukavereita tai enempää ylivoima-aikaa, lennän jenkkeihin, hommaan jostain syrjäkylän syrjäisestä metsästä puuhökkelin, heittäydyn erakoksi ja alan lähettelemään kirjepommeja Stars-johdolle.

Starsin rämpimisen, vitutuksen keskellä ja juuri edellisyön surkeaakin surkeemman ottelun katsomisen jälkeen pisti hymyilyttämään tämä mielikuva M10:sta, jossain tönössä punomassa juoniaan. Stars-johto ihmettelee kuka hullu näitä kirjepommeja lähettelee :D
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Dallas Starsin kausiketjusta:
Pisti hymyilyttämään tämä mielikuva M10:sta, jossain tönössä punomassa juoniaan. Stars-johto ihmettelee kuka hullu näitä kirjepommeja lähettelee :D

Kiitos samoin, nauroin ääneen - varsinkin kun on tullut käytyä ao. tyyppisillä seuduilla. Tosin Kanadan puolella, mutta se ei haittaa mielikuvan elävyyttä. Ja ei kun FBI perään (joka ei tietenkään löydä mystistä kirjepommierakkoa vuosiin:).
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Bondarev kirjoitti:
Kun kerran KalPa markkinoi playoff-menua pelimiehessä vaikka joukkue on jo lomilla, niin listalle vois lisätä pari ajankohtaista jälkiruokaa.

KalPa jäädyke - sulaa nopeammin kuin uskotkaan!
KalPa pannukakku 2011-2012 ( munaton versio).
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Minua huvittaa perin mailman-in "Mont Blanc" -kellon nousu ja tuho. Postimies kuitenkin uskonee, että elämä kannattelee silti.

mailman- kirjoitti:
Tattista lisäinfosta, koskien tuota meikäläisen "Mont Blancia".
Noh, tiuku käy ja kukkuu, kelpaa meikälle :)
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tiedä parhaista, mutta tämä luonnehdinta UL:n es-jonnesta (pätee toki yleisemminkin saman tyypin santtusilvennoisiin jne.) on aika osuva:

Kaikilla meistä oli lukiossa tai yläasteella kaveri, joka toitotti tiukkoja mielipiteitään kiinnostuksensa kohteesta, oli kyseessä musiikki, autot, naiset, elokuvat tai urheilu. Mielipiteet olivat huomiohakuisen provokatiivisia ja syventyminen itse asiaan kumminkin huomattavan pintapuolista ja ns. isoilta pojilta kuultua (varsinkin jos kyseessä oli naiset). Ennen vanhaan tälläisen jarmot kirjoittivat omia lehtiään, muutama innokkain jopa pääsi jonkun paikallisaviisin toimittajaksi. Siellä ne sitten istuivat kakkosdivisioonan lentismatsissa ja tapasivat kokoonpanosta nimiä.
Nykyään internetin aikana on mahdollisuus julistaa juttujaan laajemmalla kuulijakunnalle ja nopeammalla tahdilla.

Journalismin kanssa touhulla on tietysti yhtä vähän tekoa kuin sillä yläasteen/lukion pojusella yleissivistyksen ja oikeiden kokemusten ja/tai tietojen, mutta se on jo toinen juttu.
 
Viimeksi muokattu:

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Pakko myöntää, että vaikka olen eri mieltä KKtigin kanssa Teemusta, niin tuli naurahdettua tälle...


Eiköhän kotonakin mene niin, että jos Sirpa pyytää Teemua viemään pojat kouluun, niin Teemu kertoo päätöksensä "ensi viikon alussa", mutta mahdollisesti vasta heinäkuussa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jeffreyn matkavinkit Karibialle olivat ihan normikauraa, mutta tämä viimeisen vinkin synnyttämä mielikuva ja fiilis siitä, kun tilanne paljastuu, sai aikaan hilpeyttä.

Ja vielä viimeiseksi se tärkein juttu. Jos menette altaaseen uimaan niin muista, että siellä on sitä kemikaalia joka muuttaa pissan punaiseksi. Itselläni tuli aavistuksen kiire uimaan perhosta.
 

Sambody

Jäsen

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
"Kevätaurinko lämmittää ja herättää toiveikkuutta.

Astumme ulos ovesta ja ilman täyttää huurahdus.

LB. I fucking love you, man!

Näin avaamme äärilaidalla päivämme ja tervehdimme ympäröivää todellisuutta."


Tähän ei Yrjänä, tai Ismo Alanko pysty. Huikea teos.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
"Kevätaurinko lämmittää ja herättää toiveikkuutta.

Astumme ulos ovesta ja ilman täyttää huurahdus.

LB. I fucking love you, man!

Näin avaamme äärilaidalla päivämme ja tervehdimme ympäröivää todellisuutta."


Tähän ei Yrjänä, tai Ismo Alanko pysty. Huikea teos.

Täytyy sanoa, että minä en kyllä ymmärrä, mitä annettavaa näillä HCH:n viesteillä on keskusteluun ulkomaisista jääkiekkosarjoista ja miksi ne sallitaan?

Sen voisin ymmärtää, jos Vapaan puolella olisi joku "Jääkiekkorunoutta" -ketju tms. näitä varten.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ärsyttävin sana tai termi -ketjusta:

JHag kirjoitti:
Mua rupeaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään sekin, että saan meilin, jonka lopussa lukee: "Lähetetty iPhonesta". Siis mitä vitun väliä sillä on vastaanottajalle, minkälaisesta laitteesta meili on lähetetty?? Eihän tietokoneenkaan nimeä ole tapana laittaa meileihin. Lähetetty Acerista? Lähetetty HP:sta? Tiedoksi kännykkämeilaajille: sen tekstin saa poiskin. Otin omastakin puhelimesta ja ainakin HTC:sta se lähti. Onko allekirjoituksen tarkoituksena elvistellä, että lähettäjällä on vittusaatana iPhone? Ei tää mikään Romania nyt sentään ole. Suomessahan on 6-vuotiaillakin jo omat iPhonet. Romaniassa on varmaan kova juttu sekin, että minulla on kaikki hampaat. Senhän voisi lisätä iPhonen Romanian sovellukseen? Oikeastaan voisi merkkailla sitten muunkin statuksensa meileihinsä: Lähetetty paskahuusista tai Lähetetty vaimosi päältä. PS. Sain myös persettä ja hardcore-ihmisille uskalias Lähetetty Espoon Bluesin fanikatsomosta.
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Istuin tänään erään jäähallin kahviossa, jossa työskenteli pari hyvännäköistä pimua. Yritin tehdä vaikutuksen ja otin puhelimen käteen ikäänkuin jotain tärkeää olisi meneillään, tosiasiassa luin jatkoaikaa...
Yritä nyt tässä sitten näyttää coolilta:

Meni tänään silmään eristysvillaa ja ei muuta kun terveyskeskukseen sitä poistamaan. Oli aika jännää tököttiä mitä se virolainen lääkäri sinne silmään kaatoi. Keltaista ja ei meinaa millään lähteä silmä-luomista pois, en kehtaa lähteä kauppaan kun näyttää siltä että olisin saanut turpaani.

Ei kai sinua vain ole kustu silmään?

Nauroin itsekseni Uleåborgirin epäilylle ja uskottavuuteni viileenä tyyppinä meni miinuksen puolelle...
Uleåborgir, pilasit mahdollisuuteni!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös