Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 286 971
  • 7 387

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pekutin heitto laitto hymyilyttämään ketjussa, jossa keskustellaan coopereista ja muista testeistä.

Cooperin testi menee 12 minuuttiin ihan milloin tahansa. Samoin satasen juoksen alle yhdentoista, jos kymmeneltä starttaan. Puntteja olen nostellut lähinnä housuista. Rautapuntit kun on painavia.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Pronssimatsin seurantaketjussa Saikka bongasi Kummolan, Kurrin ja Jutilan:

Kale: On toi Shedden tosi hyvä valmentaja kyllä..(jotain random ähinää tähän, ei saa selvää kun se syö hylkeenpoikasta)

Kurri: No, on noita parempiakin nähty kyllä. Mikko oli kyllä turnauksen paras pelaaja, hyvin sai vielä maalin aikaiseksi loppuun.

Juti: Aina ei tarvii olla lämäri.

Pakko myöntää, repesin täysin, aivan loistavaa huulilta lukemista palstaveli Saikalta.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ja samaan aiheeseen liittyen:
Valas on rantautunut.
Ketä tarkoitit? Samaan kuvaan oli mahdutettu Kale, Juti ja Jari.
Nykytekniikalla siihen olisi saatu vielä ainakin Ruonansuu. Hyvä Suomi!
Repesin, mikä tosin johtunee väsymyksestä (yhtään tuota heittoa hienoa väheksymättä). Tuo "Hyvä Suomi!" kruunaa viestin, eräänlaista tahatonta komiikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kyllä ne muuten sen tekevät. Sujuvan, oikeakielisen ja ymmärrettävän tekstin sekaan ympätty välimerkkihäkkyrä on rinnastettavissa kauniin maisemamaalauksen keskelle spreijattuun vitunkuvaan.

Mikä vertaus, luovaa!
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tämä nimimerkki -REDS-:n heitto Karmein ruoka jota olet elämäsi aikana leipäläpeesi pistellyt- ketjussa.

Minulla on ystävä - aikuinen, nelikymppinen mies - joka on nirsompi kuin kukaan tapaamani nirso kakara... ~KLIPS~

Sama juttu. Ja sitten tämä kyseinen kaveri tapaa kuoria muutaman sitruunan kuten appelsiinin ja vedellä poskeensa ilmekkään värähtämättä. Ensimmäisellä kerralla luulin, että kyseessä ovat jotkut miedommat sitruunat ja heitin palan omaan suuhuni. Ilmeet oli kuin Hannu Virralla tilanteen ollessa 2-2...Vaikka toki sitruunan mausta pidänkin erimuodoissa, mutta että kokonainen helttaan?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uleåborgir kuvailee makaronilaatikkoa ketjussa "Kuuluuko makaroonilaatikossa olla lihaa":

Makaronilaatikolla on luontainen kyky sitoa itseensä erilaisia lisukkeita. Siinä mielessä se muistuttaa suuresti pizzaa, salaatteja ja puliukkoja.
 
K

kiwipilot

Noloin kiekkomaama -ketjusta:

Juti selittää jossain matkatoimiston tiskillä tampereenmurteella jotain et nyt pitäis hei joukkueen päästä matkustamaan coast to coast ja et ei aina tartte olla lentokone. Vaikka lentokone kyllä menee läheltä ylös niin kuin Jarikin sanoo.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä kait tämä koko heitto tänne kuuluu. Tästä nimimerkistä on vaikea sanoa, onko hän tosissaan vai provoileeko lattialla kierien.

Voihan saakeli. Pitäisikö pyytää kaverilta Jaana Pelkosen numero ja soittaa närkästyspuhelu. Mitä vittua se hehkuttaa siellä yleisesti ja yrittää masinoida kansalaisia tukemaan jotain skeidaa. Se on töissä siellä selostajana eikä fanina. Jokainen kuulija valitsee sitten suosikkinsa.

Täytyy myöntää, että katsoin tuon Suomen kappaleen läpi. Tuli Monkin jälkeen, joten se oli mahdollista. Voin siis tässä kertoa Kärppien virallisesta biisistä/yhtyeestä jotain. Ainoa hyvä oli se, että olivat panostaneet näyttävään showhun. Tosin onko se sitten oikein on asia erikseen. Mielestäni Euroviisuihin kuuluu erilainen meininki ja kunnon orkesteri kapellimestareineen. Holmqvistit ja Runteet takaisin. Muuten sitten tuo olikin yhtä skeidaa. Eivät osaa laulaa ollenkaan. Lauluääni kuin ala-asteen laulukokeesta ja sanoitus hyvinkin onneton. Kappaleena korkeintaan 5-. Ihmettelen myöskin, että saavat käyttää tuota Teräsbetoni nimeä. Tosin kun yritys on myyty SRV:lle niin ehkä ketään ei nappaa.
 

M10

Jäsen
Lopuksi tulos, jossa on eliminoitu pohjoismainen äänestysmafia, Vallonian ja Ranskan sekä Flanderin ja Hollannin sukurutsa, brittiläinen kansainyhteisö, romaaninen kieliperhe, I ja II maailmansota sekä Suuri skisma:

Koodi:
Albania 	0
Armenia 	0
Azerbaidzan 	0
Bosnia-H. 	0
Espanja 	0
Georgia 	0
Islanti 	0
Iso-Britannia 	0
Israel  	0
Kreikka 	0
Kroatia 	0
Latvia  	0
Norja  	        0
Portugali 	0
Puola   	0
Ranska  	0
Romania 	0
Ruotsi  	0
Saksa   	0
Serbia  	0
Suomi   	0
Tanska  	0
Turkki  	0
Ukraina 	0
Venäjä  	0
 
Pirun hieno alkavan kesän aamu ulkona, heräsin juuri parin päivän ränniltä sen näkemään.

Ryyppääminen on perseestä. Amen.

Tässä taloudessa revettiin tälle krapulaketjun viestille tänä aamuna aika täysillä. Kaveri osannut kiteyttää sunnuntaiaamun kauneuden pariin lauseeseen aika tehokkaasti. Vahva samaistuminen koettu.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Trenchtown kiteyttää Töiden maistuvuus-ketjussa sunnuntaisyndrooman, eli fiilikset ennen alkavaa työviikkoa.
Että jos meikäläisestä ei enää huomenna kuulu, niin olen katkaissut stressiltä siivet hyppäämällä jätepuristimeen.
Toivotaan nyt kuitenkin, että saat stressisiivet poikki jollain vaihtoehtoisella keinolla.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tämä nimimerkki -REDS-:n heitto Karmein ruoka jota olet elämäsi aikana leipäläpeesi pistellyt- ketjussa.‎
-REDS- tuntuu muutenkin olevan melkoinen kulinaristi. Ainakin sana on hallussa ruoasta puhuttaessa.
Timo Jutila-pizza: Pekonia, puolikas Gruusialainen vesipuhveli, iso kappa perunoita ja kolme wienerleikettä. Juomaksi tuoppi kermaa...
Että tällainen versio Parhaat pizzatäytteet -ketjussa. Olisikohan tuo naurattanut yhtä paljon, jos annoksen nimi olisi ollut esim. Annemari Sandell -pizza...
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Taattua GA:ta. Tämä on Genen normipäivä:

Genen (lausutaan "Kenen") tehtävä on syöstä verta ja tulta suustaan. Keikan jälkeen Genen (Kenen) tehtävä on laskea rahoja ja panna.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Paastainen räjäytti pankin naisasiat-ketjussa..

proffa#8 kirjoitti:
Yksinäisyys on perseestä..

Nyt tosin saattaisi olla yksi suhteellisen fiksu ja kaunis tyttö tiedossa, pitäisi vaan tehdä se kunnon aloite. En tiedä miten asioiden käy, mutta tein hänelle kukkalähetyksen.. Jumalauta rahaa meni 20e!! Mikä on minusta opiskelijalle suht iso määrä.

proffa#8 kirjoitti:
Säälittävän tekstarin sain vain takaisin.. "Vitsi sun kanssas ja sitä perus huttua". Sen jälkeen ei ole mitään kuulunut, todennäköisesti parempi unohtaa tämä naikkonen.

Mites burning heart mennäänkö treffeille? Olen varakas.


Elintaso noussut parissa päivässä? Onnea!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Yritin olla nauramatta, koska itse pidän Vilkkumaasta, mutta sitten nauroin pitkästä pitkästä aikaa rehellisesti ääneen.

Pisin Kääpiö186cm kirjoitti:
Vilkkumaa ja muu kasvuikäisen naisen kuukautisveriangstista voimansa ammentava manifestoiva erimielisyyspoppi on ahdistavaa peräsuollosta.

Kiitos sinulle Pisin Kääpiö186cm tästä ilosta :)

EDIT: niin ja tämä lainaushan on Suljen radion heti jos kuulen... -ketjusta.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ja mitähän muuta annettavaa Kapasella tulee joukkueelleen olemaan kuin mahdolliset tehopisteet? Ikitotisella naamalla varustettu, NHL:ään enää riittämätön pelaaja, joka on näyttänyt esimerkkiä lähinnä toistuvilla maajoukkuekutsukieltäytymisillään. Omistaa joukkueensa, joten ainakaan mitään esimerkillistä nöyryyttä on turha odottaa. Kieroutunutta esimerkkiä nuoremmille pelaajille on lähinnä luvassa.
Ja kaverilla ei kuulemma ole mitään KalPaa tai Kapasta vastaan, päin vastoin!
Ihan kiva että meille tullaan muistuttamaan jalkojen pitämisestä maassa, suurimmalla osalla KalPafaneista, hyvä että hartiat ovat kuivuneet edelliskausien jäljiltä. 95% on vieläkin polvia myöten suossa joten eiköhän tässä molemmat jalat kestä tukevasti maan tasalla.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja kaverilla ei kuulemma ole mitään KalPaa tai Kapasta vastaan, päin vastoin!

Noh, eikös se ole mukava huomata miten piskuinen Kalpa pistää paskan hakkaamaan TPS-fanin punttiin jo ennen kauden alkua. Noh, onneksi on Ässät, niin ei sentään kaikkien TPS-fanien tarvitse vetää itkupotkuraivareita Kalpan vahvistuessa säälipleijarijoukkueeksi.

Onnea vaan tulevaan kauteen sinne Kuopijoon!
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Minkä takia jalkapallon em-kisojen puoliajalla ei tule pelaajahaastattelua kuten jääkiekon mm-kisoissa?


Mahtaisi olla YLE:n toimittajan helppoa saada noita haastatteluita puoliajalla:

"No niin sieltä näyttääkin Christiano Ronaldo tulevan.

-Mr. Ronaldo, I´m from Finnish Broadcasting Company. Do you have a few seconds for an interview for our viewers? Finnish football is rising and football is more and more interesting in Finland"

-??? (turvamiehille:) Get this bald lunatic out of my way!


Ja sitä rataa.

Freddie taas asenteella liikenteessä. Purskahdin ajatuksellekin, kun mietin ylen toimittajaa kentän laidalla. Ainiin, Sekalaisten kysymysten ketjusta.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Freddie taas asenteella liikenteessä. Purskahdin ajatuksellekin, kun mietin ylen toimittajaa kentän laidalla. Ainiin, Sekalaisten kysymysten ketjusta.
Tuohan olisi kuitenkin aika totuudenmukainen kuvaus. Kysymyksenasettelu natsaa aika hyvin yksi yhteen Neliötukkasaarisen kanssa. Joskaan hän ei taida olla futismiehiä, mutta hänellä ei se lajituntemus/-kiinnostus ole ennenkään korreloinut oikein sen tuloksen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös