Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 62 454
  • 691

#76

Jäsen
Jatkuva waiver ei houkuta, koska nyt voi free agenteillä poimia uusia pelureita ja laittaa heidät samantien pelaavaan kokoonpanoon. Tuolla mallilla pitäisi käydä useammin hoitamassa tiimiään. Täytyy kauden päätyttyä summata ylipäänsä omia fiiliksiä säännöistä ja pisteytyksestä ensi kautta ajatellen.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitto napsahti hieman alle 30 pisteen marginaalilla. Petersonin loistokausi jatkui tällä viikolla 33.60 pisteen arvoisesti ja sillä hän nousi eniten pisteitä tehneeksi RB:ksi. Myös Romo alkaa vihdoin saada hieman tasaisuutta suorituksiinsa. Dallasin def/st teki myös hyvän suorituksen tälle viikolle 26.50 pisteellä. Ensiviikolla onkin sitten pientä bye week panicia ilmassa, kun Peterson, Nicks, Hixon ja Rice ovat kaikki lepovuorossa.

Waiver säännöistä aion tehdä päätöksen vasta tämän kauden päätyttyä mutta itse olen tällähetkellä Continual rolling listin kannalla eli sama mikä on tuossa Janozin NFL.com:n liigassa käytössä. Myös muutama muu uudistus on mielessä mutta niihin tulen myös kysymään mielipiteitä vasta kauden päätyttyä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Moneen kertaan on Andre Johnsonia manattu, mutta nyt rävähti: 50.30 pistettä Jaguarsia vastaan ja koko jengi keräsi Vincent Jacksonin ja Marcel Reecen +20 pinnan suorituksilla yhteensä 166 pistettä ja risat.
Lisäksi Ben-Jarvus Green-Ellis heräili keräämällä vajaat 19 pinnaa.

56 pistettä on etu tällä hetkellä Kiekko-Kollin Äijiin, jolla kuitenkin vielä jemmassa Michael Bush sekä Bearsin DEF. Vaikea kuitenkin uskoa että yhdessäkään keräisivät tuota määrää, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa..
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Paha paha, kauden toinen tappio ja kärkipaikka lipsahti heti turkulaisille.

Pari kiekkaa runkosarjaa jäljellä ja joukkuekin näyttää oikein hyvältä. Penkillä on nyt paremmin tarjontaa mitä alkukaudella, mikä on aina mukava ilmiö. Ennen sunnuntain pelejä koitin vielä täkyllä Pierre Garconia, toivottavasti hän pääsisi edes vähän samaan iskuun mitä kauden ensimmäisessä matsissa.

EDIT: No niin, eihän se niin hyvältä näytä että McGahee on loppufantasykauden sivussa. Sattana.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
LiPaS otti tärkeän voiton viime viikolla ja tällä hetkellä sijoitus on 9. (5-6-0). Todellakin saa jännittää koko loppu kauden, sillä play-off paikka on yhden voiton päässä. Jäljellä ovat vielä Miami Sharks (14.) ja Turku Condoms (1.), joten melkoista venymistä tarvitaan viimeiseen kierrokseen asti, jos pudotuspeleihin aiotaan. Tällä viikolla olisi se kuuluisa pakkovoitto...

Vastassa siis Miami Sharks, jota vastaan Matchup antaa odotettavasti vajaa 6 pisteen voiton. Varaa ei olisi kuitenkaan hirveästi epäonnistua, sillä Sharksien RB:t Steven Jackson ja Matt Forte voivat takoa todella kovat pisteet hyvän viikon sattuessa.

Oma joukkueeni on ensi viikkoon lähdettäessä tällainen (suluissa Projected-pisteet):

QB Josh Freeman (26.09)
WR Calvin Johnson (20.19)
WR Mike Williams (11.19)
RB Trent Richardson (14.36)
RB Ronnie Hillman (9.99)
TE Jermaine Gresham (9.86)
WR Mike Wallace (13.03)

DEF Green Bay (8.42)
D Leodis McKelvin (9.67)
DB Eric Weddle (7.89)
DL Charles Johnson (6.72)

Kovimmat odotukset kohdistuvat tottakai avainpelaajiin, Freemaniin, Calvin Johnsoniin ja Richardsoniin. Toivon mukaan myös Hillman saisi paljon juoksuja McGaheen korvaajana, ja takoisi todella kovat pisteet. Viikonloppua odotellessa...
 

#76

Jäsen
New Englandi. Pelurini petti, muuten voisin pistää Kiekkokollin jo hikoilemaan. Nyt Elin normisuoritus takaa hänelle voiton, mutta voihan GB yllättää. Waivereista Chandler Jonesin tilalle Billsin Williams ja tuloksena huippupisteet. Katselin Jonesille korvaajaa jo pari viikkoa sitten muttei koko kauden pisteissä ollut tarjolla ketään selvää parannusta, nyt loukkaantumisen myötä piti valita korvaaja. Tuloksenaselvä parannus Jonesin viime aikaisiin pisteisiin.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
10-2-0 tulee tämän kiekan jälkeen saldoksi. Minulla on vielä Phillyn Celek ja Panthersin pakki Hardy tulessa, Veronmaksajat on jo tilityksensä tehnyt.

Patriotsin D on varsin iskussa, 55 pinnaa kahteen viimeiseen kiekkaan. Stafford veti huikean pelin, samoin rissut Marshall ja Thomas jatkoivat huikeaa kauttaan. Laurinaitis veti myös pätevät yli kympin pinnat. Lynch ei ollut tasollaan ja saakutti sentään Andre Brownin fibula hajosi aivan mahtavan esityksen jälkeen. Tuollaista jannua olisi kaivattu pleijareissa etenkin kun McGahee on loppukauden telakalla.

Vaihtopenkillä on muutama optio, mutta RB:ksi vain epävarma Felix Jones. Kokeiluna ottamani Pierre Garcon veti heti ässän hihasta, tuossa voi olla pieni jokeri loppupeleihin.

Viimeisellä kiekalla näyttäisi olevan vailla jatkomahdollisuutta oleva Botchers, omakin sijoitus on liki sinetöity kakkoseksi, niin kovassa iskussa Turun kumihuput ovat.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voihan Vernon Davis sentään minkä teit! Saintsin pakistoa vastaan ei pisteen pistettä! Myös koko viikon "varmaksi aloittajaksi" tituleerattu Lance Dunbar ei lopulta saanut Cowboysin perseilyn vuoksi, kuin 9,80 pistettä. Tästä johtuen LeShean McCoyta tuuraamaan nostetun Bryce Brownin olisi tehtävä reippaat 25 pistettä enemmän, kuin Eaglesin Def. Toiveissa olisi siis todella runsaspisteinen ottelu jossa Brown juoksisi, kuin vimmattu tehden samalla pari maalia ja samaan aikaan Carolina takoisi pisteitä oikein perkeleesti, että Eaglesin defille tulisi miinuksia. Sellaiset siis tälle yölle tilaukseen.
 

#76

Jäsen
Pancor manasi esiin mahtavan loitsun, kun Bryce paukutti vajaan 37 pinnaa kehiin.

Kausi itsellä peliä vaille paketissa ja voi kääntää jo katseen siihen, että ketä jengistä valitaan keepereiksi.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pancor manasi esiin mahtavan loitsun, kun Bryce paukutti vajaan 37 pinnaa kehiin.

Melko huikea nousu Pancorilta yhden pelaajan avulla ja pudotuspelipaikan varmistus.

Mielenkiintoista painia tulee vielä viimeiselle kierrokselle viivan pinnassa. Näkisin että Veronmaksajat on varmasti jatkossa, jos siis tasapisteissä merkitsevä osasto on tehdyt pisteet kuten olen ymmärtänyt. Tällä hetkellä kahdeksantena oleva Lukonmäki kaipailee voittoa nimenomaan Veronmaksajista viimeisessä matsissa, sillä vielä mahdollisuuden omaavat takaa hengittävät Zombies ja LiPaS painavat luultavasti tasatilanteessa ohi fantasypisteiden vertailussa.

Kahdeksan jengin pleijarit on tämän kauden perusteella hyvä valinta, sillä kuudella jengillä olisi ollut riskinä se, että tuurilla olisi ollut turhan iso vaikutus. Perustan tämän ihan siihen, että toiseksi eniten pinnoja kerännyt Veronmaksajat olisi todennäköisesti jäänyt sillä systeemillä loppupeleistä ulos.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Pancor manasi esiin mahtavan loitsun, kun Bryce paukutti vajaan 37 pinnaa kehiin.

En ollut töistä äsken kotiin päästyäni olla uskoa silmiäni, kun katsoin matsin loppupisteet. No kelpaa mulle ja samalla varmistui paikka pleijareihin. Seuraavaksi olisikin sitten runkosarjan viimeinen matsi ja vastassa Rego Park Brawlers.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
LiPaS otti kyllä pahaan paikkaan tappion... Tuo olisi ehdottomasti pitänyt voittaa, ja nyt tarvitaan jo vähän muiden avustusta, mikäli play-offeihin aiotaan. Sormet ristiin viimeiselle kierrokselle! Pieniä riskejäkin joutuu ottamaan.
 

#76

Jäsen
Kausi päättyi yllätysvoittoon, vaikkakin ennuste lupasi parin pinnan voittoa, niin silti tulosta voidaan pitää yllättävänä. Von Miller 23 pinnalla johti joukkojani, kun moni muu peluri floppasi.

Kauden päätyttyä osaltani voin tehdä vähän yhteenvetoa. Ensin kiitokset liigan komissaarille.

Kauteen mahtui ehkä typerin trade liigassa eli Aaron Rodgers Matt Ryaniin viikolla 4. No, pelin tai pari Rodgers olisi minulle tainnut kääntää ja samalla viikolla tuli tehtyä parempi Green-Ellis Chris Johnsoniin trade. Muuten kierrätin innolla vapaita pelaajia, kun koetin löytää jonkun kehen voisi luottaakin ja pari hyvää löytyäkin tuli kauden aikana tehtyä mm. Coltsin T.Y.Hilton.

Sitten vähän omia ajatuksia ja mieltymyksiä menneestä kaudesta sekä liigasta.

Hyökkäyksen osalta positiot minusta toimivat hyvin, mutta itse koen joukkuepuolustuksen sekä puolustavat pelaajat aika tuurijuttuina. Vaikkakin itselläni pari voittoa tuli kauden aikana puolustuksien kautta. Puolustavat pelaajat sahaavat enemmän ylös-alas, kun heidän pisteensä ovat monesti sattumanvaraisempia kuin hyökkääjien. Pitäisin QB, WR, WR, RB, RB, TE, R/W/T, ja 4x BN rosteria riittävänä. Tietysti tämä korostaisi niiden luotettavien supertähtien roolia, että kuka draftissa onnistuu heitä saamaan on vahvoilla. Toisaalta ovathan he muutenkin vahvoilla ja osa heistä loukkaantuu/pelaa muuten heikosti välillä. Kicker on samanlainen tuuripositio, että kickerin menestykseen vaikuttaa paljon myös joukkueen muu tekeminen.

Pisteytyksessä kiinniotoista saatavat pisteet tekevät minusta WR:stä arvokkaampia kuin juoksijoista. Ehkä vastavuoroisesti jaardikertymästä tulevilla bonuspisteillä erotusta voisi vähentää. Toisaalta ne ymmärrä mistä 40+ yard rushing attempts pinnat tulevat vai tarkoitetaanko sillä yleensä yli 40 jaardin juoksuja?

Waiverissä nykysysteemi päivien suhteen on minusta toimiva, mutta waiver-sijan muuttaisin menemään käytön mukaan eli aina kun ottaisi pelaajan waiveristä tippuisi listan viimeiseksi. Pistäisi miettimään hieman enemmän, että ryntääkö jonkun perään vai ei. Toisaalta se ja free agent päivät loisi etua niille, ketkä voisivat sitten päivystää koneella, kun free agentit aktivoituu jakoon. Mobiililaitteiden ja saman aikavyöhykkeen tiimoilta antaisin kuitenkin olla free agenttejakin.

Pudotuspelijooukkue määrä on minusta hyvässä suhteessa liigan kokoon, että niiden osalta pysyi pitkään vielä kisaa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jaahas, runkosarjan voitto sieltä napsahti tilille kelvollisen esityksen jälkeen, vaikka Pierre Garcon on vielä pelaamatta. Jäi itseasiassa pieni jännitys vielä, sellainen 11 pinnaa Pierreltä niin päätöspelini on koko liigan komein murskavoitto. Aikaisempi näytti olevan 107,30 pinnaa Kiekko-Kollilta kierrokselta kolme.

Varmat keepperini Stafford, Marshall ja Thomas painoivat kukin noin 30 pinnaa, puolustuksessa William Moore alisti Drew Breesiä 23 pinnan arvoisesti. Lynch ja Rudolph vetivät molemmat 18 pinnaa. Näillä on mukava lähteä kohti pudotuspelejä, tulee sieltä sitten Veronmaksajat, Lukonmäki tai Zombies vastaan.

#76:n viestiin voisin kommentoida sen verran, etten missään nimessä kannata keeper-liigassa suuria sääntömuutoksia ensimmäisen kauden jälkeen positioihin tai pistemääriin, väitän että kaikki ovat näiden sääntöjen varaan ensidraftissa jengiään koonneet. Tulihan tässä vähän yllätyksiä mm. palautusten merkityksestä. Mutta toisaalta iso osa parhaista palauttajista lähtee uskoakseni kiertoon varaustilaisuuteen, ainakin meikäläisen Darius Reynaud, joka oli muuten pelkillä palautuksillaan 20. paras RB.
 

Cube

Jäsen
Mun mielestä ensi kaudella voisi vähän vähentää noita palautuksista jaettavia pisteitä, vaikka itse olen tällä tavoin kerännyt pinnoja aivan helvetisti (Cobb, Harvin, Jacoby Jones) ja varmaan keräisin myös ensi vuonna. Suhteessa niiden merkitys on vaan aivan liian ylikorostunut ja lisäksi näitä pisteitä virtaa tilille todella tasaisesti. Mutta ehkä tästä voidaan keskustella tarkemmin kauden jälkeen..
 

Cube

Jäsen
Kiinniotoista saatavien pisteiden vähentämistä tai poistamista en sen sijaan missään nimessä kannata, koska en ihan huvin vuoksi valinnut A.J. Greeniä draftin ekalla kierroksella bäkin tai esim. Drew Breesin edellä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Sääntömuutoksista keskustellaan sitten tosiaan kauden loputtua.

Omaa otteluani Rego Park Brawlersia vastaan johdan ennen maanantain pelejä 32 pisteen turvin mutta vielä en tosiaan voittoa laske tilille. Multa on menemättä Hakeem Nicks, RPB:ltä Victor Cruz ja David Wilson. Kierroksen onnistujiin voi joukkueestani laskea taas kerran Petersonin 36 pisteellä ja toisen hyvän viikon vetäneen Bryce Brownin 35.30 pisteellä. Myös Romon 37.92 on ihan mukava lukema. Pettymykseksi laskisin jo toista viikkoa peräkkäin Eric Deckerin alle 4 pisteellään. Viimeviikolla sentään tuli td mutta jaardimäärät ovat olleet jo hetken aikaa selkeästi laskussa. Täytyypi pleijareissa miettiä tarkkaan, että aloitanko Deckeriä.
 

#76

Jäsen
#76:n viestiin voisin kommentoida sen verran, etten missään nimessä kannata keeper-liigassa suuria sääntömuutoksia ensimmäisen kauden jälkeen positioihin tai pistemääriin, väitän että kaikki ovat näiden sääntöjen varaan ensidraftissa jengiään koonneet.
Kyllä mä olen luottanut vahvasti tuuri&fiilis aspektiin. Pisteiden tulokriteereja en kyllä pohtinut kertaakaan pelaajavalintojen kohdalla. Hmm, voi osaltaan vaikuttaa joukkueen menestyksen puutteeseen. Oma tietämättömyys ei voi olla syynä :D

Käydään laajempi sääntökeskustelu, kun on sen aika. Ajattelin tuoreeltaan lyödä omat ajatelmat muistiin, kun ovat no, tuoreita. Eikä varmasti ole tällä vahvalla yhden kauden kokemuksella vielä kaikkea otettu huomioon.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Suhteellisen lupaavasti alkoi neljännesvälierä New England Patriotsia vastaan. 56.50 pojoa kasassa, kun Decker, Moreno ja Broncos def hoitivat matsinsa. Vaikka ennusteet lupailevat 50 pisteen voittoa niin uskon matsista tulevan vielä paljon tiukemman. Esim. Owen Danielsille ennustettua 10.48 pistettä pidän aikalailla alakanttiin vedetyltä samoin, kuin Bradyn 25.36. Suurin pelko perseessä on Romon vireen jatkumisen suhteen. Cinci ei todellakaan ole helppo vastus ja, kun tietää että ottelussa on erittiäin kovat panokset tosielämässä niin Romon käsi on yleensä näissä paikoissa tutissut aikalailla. Saa nähdä, että pistänkö sittenkin Schaubin kehiin...
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Voi perseiden takatalvi. Täydellinen floppaus heti pleijareiden ensimmäisellä kierroksella. Purukumilla paikattu paatti siis jaksoi ensimmäiselle kierrokselle asti ja siihen loppui leikki. Pari pelaajaa vielä pelaamatta mutta nyt on jo varmaa että kesäloma kutsuu (66pts - 152pts)

Ei helevata sentään...

Muuta huomionarvoista on että sekä ykkönen että kakkonen ovat tippumassa pois jatkosta. Tosin veikkaan Patsien D:n tekevän sen tarvittavat 3+ pistettä jotta Damns pääsee jatkoon. btw, Seattlen pulustus takoi kevyet 43 pistettä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Muuta huomionarvoista on että sekä ykkönen että kakkonen ovat tippumassa pois jatkosta. Tosin veikkaan Patsien D:n tekevän sen tarvittavat 3+ pistettä jotta Damns pääsee jatkoon. btw, Seattlen pulustus takoi kevyet 43 pistettä.

Patriotsin tarvitsisi napata sellaiset 6,5 fantasypojoa että jatkopaikka tulisi. Aika pahalta näyttää, etenkin kun vastassa liigan kärkijengi.

Seattlen puolustuksen murskajaiset ei ollut St. Louisin suunnalla mitenkään tilauksessa, mutta toisaalta omassa jengissäkin Marshall, Lynch ja Garcon vetivät hieman yläkanttiin. Vaihdossa olisi ollut vielä 26 pinnan Maclin, mutta heräili kauteen niin myöhään ettei tullut edes mieleen nostaa kokoonpanoon. Reynaud ja Rudolph vetivät liki nollilla, siihen tämä taisi ratketa nyt.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Pari pelaajaa vielä pelaamatta mutta nyt on jo varmaa että kesäloma kutsuu (66pts - 152pts)

En nyt vielä varmaksi sanoisi. Multa ei ole, kuin Schaub menemättä mutta sulla on vielä Brady, jolta voi odottaa ihan mitä vain. Suhteellisen turvallinen johto on kyllä mutta odotellaan nyt vielä huomisaamuun ennen, kuin kaivetaan shamppanjat esiin.
 

Cube

Jäsen
On tää karua. Pienoinen alisuoritus runkosarjassa 100+ pisteen turvin eniten pinnoja runtanneelta jengiltä pleijareiden ekalla kierroksella ja kausi ohi. No onpahan ainakin hyviä pelaajia ens kautta varten kiinnitettäväksi.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Eipä tässä kyllä hirveästi odoteltu jatkopaikkoja runkosarjan perusteella. Ällistyttävästi mentiin jatkoon vaikka osa janareista veteli nollasaldoja. Niin vaan silti jatkoon mentiin Cam Newtonin superpisteillä. Odotukset eivät kyllä ole kovin pilvissä, kun tiettyjä ongelmapaikkoja löytyy rosterista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös