Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 62 460
  • 691

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
. Ja kokoonpanossa keikkuu muistaakseni ainakin yksi bye viikon pelaaja, joten heti joutuu antamaan ilmaista tasoitusta.

Tiukaksi näyttäisi menevän siltikin. Vastustajalla ei näytä olevan pelaajia enää tänä yönä kun taas sinun neljällä pelaajalla on tehtävänä kerätä n.50 pistettä voittoon.

Itsellänihän menee huikean jännittäväksi kun Hesterin on taottava väh. 12 pistettä jotta kolmas peräkkäin voitto tulisi.
 

janóz

Jäsen
Taas väärä QB kehissä, mutta muuten alkaa näyttää jo hyvältä. Vastustajalla pari miestä vielä jäljellä, mutta eroa on noin 60 pinnaa, joten eiköhän se riitä. Onneksi tämä liiga menee itsellä parempaan suuntaan niin saa nautiskella voitoistakin välillä. Puolustukseen tarvii silti päivitystä kun sillä osastolla on ollut vähän nihkeää. RGIII on jo tarpeeksi kova olemaan fantasy-starter, joten Peyton olisi kaupan. Hänkin veti eilen melkein 40 pinnaa, joten ihan halvalla en hänestä kuitenkaan luovu.
 

#76

Jäsen
1-3 saldolla eteenpäin. Viime viikon kahdesta treidistä eka osui. Green-Ellis jatkoi toistaen kolmosviikon tehonsa, jotka olleet avauksesta tippumaan päin ja tilalle tullut ( penkille jätetty ) Titans RB C Johnson takoi hienot 19 pinnaan kasaan. Toivotaan että jatkaa ensi viikolla samoilla linjoilla. Jälkimmäinen treidi sitten menikin pahasti reisille, kun Rodgers takoi huipputehot ja tiimini kakkos-qb:kin teki paremmat pisteet kuin uudeksi ykköseksi laitettu Atlantan Ryan.

Tiimi huutaisi kyllä TE Hernandezia takaisin kentälle. Korvikkeet ei tahdo olla todellisia vahvistuksia ja nyt rupeaa bye viikot sotkemaan kuvioita. Hernandez kuitenkin keeper ellei jotain todella ihmeellistä tapahdu. Alkaa vain pudotuspeliviiva karkaamaan.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Brandon Marshall vielä pelaamatta, mutta kun eroa on 18 pistettä niin yhtä TD:tä ja mukavaa jaardimäärää se huutaa.

Sieltä se napsahti ja vielä "helposti". Katselin peliä ja neljännelle mennessä Marshall oli kuronut eron vaivaiseen 0,10 pinnaan. Onneksi sieltä tuli vielä TD:n arvoinen peli, joten ei jäänyt mitään jossiteltavaa.

3-1-0 on aika paljon paremmin tässä vaiheessa mitä joukkueen otteista voisi päätellä. Tosin näyttäisi tämän viikon jälkeen meikäläisen joukkuetta vastaan tehty vähiten pisteitä, joten tuurit ovat olleet kohdillaan. Sen verran sekaisin on pakko silti, että waiversia on pakko laulattaa luultavasti useaan otteeseen.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Meikäläisen fantasykausi on ihan katastrofi. :D Jos kyseessä olisi tosi-NFL, niin nyt olisi se hetki kun heitettäisiin nuori kakkos-QB kentälle keräämään kokemusta ja mahdollisesti treidattaisiin joku kova pelaaja tulevaisuuden varausvuoroon. Neljä peliä ja neljä tappiota takana. Eikä paremmasta ole lupauksia. Kauttaaltaan näyttää, että olen valinnut liikaa pelaajia vanhojen meriittien perusteella. Rivers, Antonio Gates, Steven Jackson, kukaan näistä ei ole entisen veroinen pistelinko. Ja vastapainoksi nuoret pelaajat, joiden uskoin tekevän läpimurron, ovat olleet pettymyksiä. Ryan Williams aivan umpijäässä, Dez Bryant hirmupotentiaalistaan huolimatta ei saa itsestään mitään irti. Matt Fortekin ollut loukkaantuneena. Onneksi fantasyssa ei voi saada kenkää valmentajan paikalta, muutoin olisin kaikkien Hot Seat -listojen kärjessä.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Meikäläisen fantasykausi on ihan katastrofi. :D

Näemmä psykologinen sodankäynti ennen kauden alkua on tuottanut tulossa ja Sharksien kasetti ei pysy kasassa. ;)

Kiitos Hesterin TD:n, voittohan sieltä napsahti. Pakko kyllä myöntää että alku on ollut odotettua parempi. En vieläkään luota täysin omaan RB-osastoon. Gore on jyrä mutta muilta voi tulla mitä vaan. Puolustus on jälleen kerran meikäläisen tukipylväs. JJ Watt oli listoilla jo ennen kauden alkua ja P.Peterson tulikin suoraan draftista.

After scoring 186.50 points against a projected 144.75, New England Patriots has overachieved for three straight weeks.

Myötätuulessa mennään toistaiseksi, saas nähdä koska vaikeudet alkavat...
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Huhheijjaa. Vaikka yahoon tilikin yritti heittää kapuloita rattaisiin, niin voittoputki vaan jatkuu ja jatkuu. Wayne istuskeli bye viikolla kokoonpanossa, mutta silti voitto klaarattiin n.5 pongon erolla, kiitos Bearsin puolustuksen. Huikea fantasy kausi menossa NFL:ssä, on nimittäin myös NFL-Fantasyn puolella 4-0 saldo!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Vaikka startteri-TE Pitta keräsi pyöreät nollat ja penkille jäivät +20 pinnaa nakuttanut Billsin Chandler ja +30 pinnaa kerännyt WR Roberts, Andy Daltonin ja Vincent Jacksonin hyvät kierrokset riittivät reilun 12 pinnan voittoon Miami Sharksista.

3-1 saldo vaikka RB-osastolla CJ2K vaikutti vahvalta bustilta ja Greg Jennings sekä Fred Jackson ovat lisäksi olleet enemmän ja vähemmän toipilaina.

Seuraavana vastassa Turku Condoms, jota lähdetään lähtökohtaisesti päihittämään.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Olisin jokaisella viikolla voittanut mun pisteilla suurimman osan muista matchupeista, mutta sitten juuri se vastustaja on tehnyt silla viikolla enemman pisteita kuin ma.

Voin treidata ainakin seuraavat pelaajat, koska en tana vuonna tule enaa mitaan voittamaan:

Vick, A. Smith, S. Smith, Mathis, Crushing, Tillman.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Voin treidata ainakin seuraavat pelaajat, koska en tana vuonna tule enaa mitaan voittamaan:
Itsellä vähän samansuuntaisia ajatuksia. Onko tässä fantasyformaatissa mahdollista treidata omia pelaajiaan tulevaisuuden varausvuoroja vastaan? :D Vai onko yahoon draftissa mahdotonta säätää niin, että yksi joukkue varaisi kahdesti samalla kierroksella?
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
älkääpäs nyt arvon herrat vielä antako periksi, teillä on kuitenkin vielä toivoa toisin kuin esim Brownsien joukkueella (tai Jetsien).

Vielä on paljon pelejä jäljellä eikä plaoffs viiva kovin kaukana ole...
 

#76

Jäsen
Hyvä alku viikolle viisi, kun vastustajan kaksi pelaaja alisuoritti ennusteisiin nähden. Parinkymmenen pinnan takamatkasta otettiin kiinni reilu kymmenen pinnaan. Saa nähdä miten käy. Harmi, että vastustajalla moni pelaaja maanantaina aamuyöstä pelissä, joten sunnuntain pelejä katsoessa ei vielä näe miten käy.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Onko tässä fantasyformaatissa mahdollista treidata omia pelaajiaan tulevaisuuden varausvuoroja vastaan? :D Vai onko yahoon draftissa mahdotonta säätää niin, että yksi joukkue varaisi kahdesti samalla kierroksella?

Asetus löytyy, mutta ei se ole päällä. Suoraan en osaa vastata voiko samalla kierroksella olla useampi vuoro, mutten näe sille mitään estettä. Näin kertoo Yahoo: Increase the level of strategic competition in your league by allowing managers to trade draft picks for next year’s draft. When this setting is enabled, managers can trade draft picks in any round for players and/or other draft picks. Once a trade involving a draft pick is made, this setting cannot be disabled. Draft pick trading is not available for auction draft leagues.

Nyt tuntuu vähän, että kaikki mahdolliset asetukset (mm. waivers-sääntö, draftivuorojen treidaus ja varausvuorokompensaatio) ovat liigassamme niin, että strateginen ajattelu ja taktikointi on täysin minimissään. Jos ensimmäinen drafti meni vihkoon, niin sitten pitää pahimmassa tapauksessa odotella neljä vuotta että niitä franchisen suunnan kääntäviä pelaajia taas vapautuu kiertoon. Toki RGIII:n tyyliset heti tulosta tekevät tulokkaat ovat sitten asia erikseen.

Nyt on pelattu neljä viikkoa, ja häntäpään jengeistä näyttää tuntuvan siltä ettei voi kuin pyöritellä peukaloita loppukauden. Eikä silti, kahdella jengillä on 0-0-4, jäljellä 9 rundia joista pitäisi luultavasti ainakin 6, mieluummin 7 voittaa pudotuspeleihin. Eihän se ihan todennäköisintä ole.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
On helvetin hienoa, että silloin kun liiga on jo käynnissä niin osataan valittaa lähes kaikesta oikein hienosti mutta silloin, kun kysyin ehdotuksia ennen kauden alkua useaampaankin kertaan niin yllättävän hiljaista oli. Kuten varmasti kerroin ennen kauden alkua, niin tämä on ensimmäinen kerta, kun tällaista liigaa vedän ja siksi halusin aluksi hieman yksinkertaisemmat säännöt. Kuten myös olen useasti sanonut niin uusia ehdotuksia sääntöihin saa edelleen tehdä mutta kesken kauden en sääntöjä enään muuta. Seuraavalle kaudelle luultavasti otan mukaan ainakin nuo uudet waiver säännöt. Myös draft pickien treidauksen voin hyvinkin ottaa mukaan. Siis oletteko te nyt ihan tosissanne jo nyt luovuttamassa, kun kausi ei nyt alkanutkaan suoraan triumfilla tai drafti ei mennytkään ihan niinkuin elokuvissa? Pelattu on nyt tosiaankin 4 kierrosta. Paremmalla tuurilla ainakin Rego Park Brawlers voisi hyvinkin olla voittanut jo parikin matsia. Sharksilla mennyt vielä hieman huonommin mutta hyvinkin voi vielä tässä vaiheessa nousta ylemmäksi. Kausi on vasta nuori ja treidejä saa tehdä koska vaan. Kyllä se siitä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
On helvetin hienoa, että silloin kun liiga on jo käynnissä niin osataan valittaa lähes kaikesta oikein hienosti mutta silloin, kun kysyin ehdotuksia ennen kauden alkua useaampaankin kertaan niin yllättävän hiljaista oli.

Kommentoin toki jo ketjun toisessa viestissä tuota varauskompensaation sivuun jättämistä. Valitukseen vielä, että jos ajat komissaarina yksin päätöksen läpi useampaa toista ehdotusta kannattanutta vastaan niin silloin olisi syytä myös pystyä ottamaan kritiikki vastaan.

Näillä toki mennään tämä kausi. Lupaan olla hiljaa sitten loppukauden näistä. Nostellaan aiheita sitten framille taas kauden jälkeen kun on päätöksentekohetket lähempänä.
 

#76

Jäsen
En tiedä minkä verran ihmisillä on kokemusta fantasialiigoista, keeper-liigasta tai yahoon liigasta, mutta itse ainekin lähdin mukaan nollakokemuksella, jolloin sääntöjen osalta oli ihan mahdoton sanoa mitään. Pikkuhiljaa on systeemi tullut tutuksi ja samalla eri sääntöoptioiden erot alkavat aueta.

On tietysti eri asia vetää itkupotkuraivarit säännöistä tai pohtia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Muutokset kesken kauden vaikka olisivat mahdollisia olisivat helposti epäoikeudenmukaisia. Riippuen muutoksesta toki.

Pelaajapuolelta kuuluu positiivista, kun Hernandez siirtynyt jo Q-luokkaan. Toivotaan että palaa pian kentälle, koska TE-tuuraajat eivät ole minulla häikäisseet.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
On helvetin hienoa, että silloin kun liiga on jo käynnissä niin osataan valittaa lähes kaikesta oikein hienosti mutta silloin, kun kysyin ehdotuksia ennen kauden alkua useaampaankin kertaan niin yllättävän hiljaista oli. Kuten varmasti kerroin ennen kauden alkua, niin tämä on ensimmäinen kerta, kun tällaista liigaa vedän ja siksi halusin aluksi hieman yksinkertaisemmat säännöt. Kuten myös olen useasti sanonut niin uusia ehdotuksia sääntöihin saa edelleen tehdä mutta kesken kauden en sääntöjä enään muuta. Seuraavalle kaudelle luultavasti otan mukaan ainakin nuo uudet waiver säännöt. Myös draft pickien treidauksen voin hyvinkin ottaa mukaan. Siis oletteko te nyt ihan tosissanne jo nyt luovuttamassa, kun kausi ei nyt alkanutkaan suoraan triumfilla tai drafti ei mennytkään ihan niinkuin elokuvissa? Pelattu on nyt tosiaankin 4 kierrosta. Paremmalla tuurilla ainakin Rego Park Brawlers voisi hyvinkin olla voittanut jo parikin matsia. Sharksilla mennyt vielä hieman huonommin mutta hyvinkin voi vielä tässä vaiheessa nousta ylemmäksi. Kausi on vasta nuori ja treidejä saa tehdä koska vaan. Kyllä se siitä.

En tietenkaan ole suoraan luovuttamassa, mutta olen pelannut fantasyja vuosia ja 0-4 tallaisessa formaatissa tarkoittaa jo sita, etta pitaisi voittaa ainakin 7 jaljella olevista peleista ja toivoa, etta muut pelaavat sopivasti toisiaan vastaan. Ei sita usein tapahdu, joten jos voin esimerkiksi Vickilla auttaa jotain toista manageria (hyvaa vaihtoa vastaan tietysti ja tassa taytyy ottaa ensi kausi huomioon) niin miksi ei.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tulipas niitettyä Zombeja ihan huolella sunnuntaina, 177,12-135,54. Brandon Marshall on lieskassa, toinen megapistepotti putkeen. 188 jaardin Dema Thomas säesti hyvin, vaikkakin miehelle se pakollinen rähmäys tuli. Ja TD:t jäi säästöön jollekin muulle viikolle. Bye-viikot ilmeisesti auttoivat siihen, että managerille tuli suonenveto ja kaikki parhaat jäivät kentälle. Kahta IDP-äijää lukuunottamatta yli 10 pinnan saldoja tuli kaikille. Pitää olla tyytyväinen.

Ensi viikolla voiton makuun päässyt Rego Park Brawlers. Haastava matsi tulossa, kun Vick näyttää saavan Detroitin vastaansa ja meikäläisen luottomieheksi noussut Marshall viettää byet tässä kohtaa.
 

#76

Jäsen
Ennusteissa oltiin jäljessä ja vastassa 0-4saldolla ollut joukkue. Itsellä 1-3 saldona. Toinen viikko seurantaa treidistä Rodgers-Ryan. Viime viikolla treidi ketutti, muttei ratkaissut peliä. Tällä viikolla Ryan taisi niukasti viedä voiton.

Ennen yön vikaa peliä sellainen kuudenkymmenen pinnan keula, mutta vastustajalla useampi SD-peluri kehissä ja itsellä yksi vara-TE kuviossa mukana. Loppujen lopulta kauden toinen voitto tuli vajaan pinnan erolla. Kun otetaan huomioon, että Rivers menetti pallon ihan pelin lopussa, niin sen turvin mulle voitto.

Edit: Ota tästä taas selvää, kun ajankohdan mukaan ottelun pisteet vaihtelee. Nyt olisi kuuden pinnan tappio tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Valitukseen vielä, että jos ajat komissaarina yksin päätöksen läpi useampaa toista ehdotusta kannattanutta vastaan niin silloin olisi syytä myös pystyä ottamaan kritiikki vastaan.

TaoTao kirjoitti:
Vähän olisin kaipaillut sitä varausvuorojen kompensaatiota pitämään hommaa tasaisena ja drafteja mielenkiintoisena, mutta menee se näinkin."

En tiedä muista mutta kyllä minä ainakin tuosta saan sellaisen kuvan että tyydyt siihen minkä pancor asetti säännöksi etkä pyydä mitään muutosta.

Ja eipä pancor ole yksin noita sääntöjä runnonut sisään vaan mm porukan pyynnöstä kicker laitettiin kävelemään, puolustuspelaajat otettiin mukaan sekä bench-paikkoja vähennettiin. Turha tästä on nyt tehdä mitään isoa numeroa. Säännöt ovat mitkä ovat ja seuraavan kerran katsostaan sääntöjä kun kausi on ohi. Taitaa kuitenkin olla että suurin osa pelaajista on ensimmäistä kertaa mukana Keeper-liigassa joten tekemistä ja oppimista riittää...

Sitten tämän viikon peleihin. Amendola sitten meni ja loukkaantui ja on poissa seuraavat 6-8 viikkoa. Tämä oli kyllä pirullisen huono uutinen koska penkiltä ei hirveästi apua löydy. Muuten näyttäisi voitto tulevan tällä(kin) viikolla kun eroa on botcherin hyväksi 11 pistettä ja minulla on vielä O.Daniels sekä J.J Watt pelaamatta. Kaikki toki mahdollista mutta luotto on kova.

Huh, katselin tuossa koko liigan DEF-pisteitä niin pisti silmään kuin järjettömän kova fantasy D Bearsilla on... 110 pojoa viideltä viikolta. Kolme viimeisintä viikkoa: 27,27 ja 31 pistettä...
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Mulla ainakaan ei ollut tarkoitus säännöistä itkeä, jos joku sen niin tulkitsi. Totesin vaan ääneen, että kausi alkanut päin honkia, ja läpällä heitin idean varausvuorojen treidaamisesta. Eipä sinänsä, jos tuollainen olisi mahdollista, niin olisi kiva lisä touhuun, mutta ymmärrän täysin sen, ettei kesken kauden lähdetä sääntöjä muokkaamaan. Jos neljästä ekasta ottelusta tulee neljä kertaa turpaan, niin laskeehan se väkisin innostusta, ja alkaa jo miettimään seuraavaa kautta. Mutta tottakai täysillä pelataan loppuun ja aina paras kokoonpano kentälle laitetaan.

Ennusteissa oltiin jäljessä ja vastassa 0-4saldolla ollut joukkue. Itsellä 1-3 saldona. Toinen viikko seurantaa treidistä Rodgers-Ryan. Viime viikolla treidi ketutti, muttei ratkaissut peliä. Tällä viikolla Ryan taisi niukasti viedä voiton.

Ennen yön vikaa peliä sellainen kuudenkymmenen pinnan keula, mutta vastustajalla useampi SD-peluri kehissä ja itsellä yksi vara-TE kuviossa mukana. Loppujen lopulta kauden toinen voitto tuli vajaan pinnan erolla. Kun otetaan huomioon, että Rivers menetti pallon ihan pelin lopussa, niin sen turvin mulle voitto.

Edit: Ota tästä taas selvää, kun ajankohdan mukaan ottelun pisteet vaihtelee. Nyt olisi kuuden pinnan tappio tulossa.
Kyseessä siis Miami Sharks-Kaskenpolttajat match up. Chargers-Saints matsin jälkeen Yahoo vielä näytti, että Kaskenpolttajat olisi voittanut matsin vajaalla pisteellä. Seurailin matsia ja yahoon fantasytilannetta reaaliajassa, ja voin kertoa, että vitutti aika huolella kun hetken näytti siltä, että taas kerran tulee turpaan, kiitos Riversin viime sekuntien rähmäyksen. (Tai pikemminkin tästä voi kiittää LT Jared Gaitheria) Mutta nopea pisteiden silmäily osoitti, että Patrick Willisilta oli alkuun laskettu pisteet väärin. Willis keräsi eilen 7 taklausta ja yhden FF:n. Yahoo oli aluksi rekisteröinyt Willisille vain 6 taklausta. Eli yhteensä kolme pistettä liian vähän. Tuo vähän helpotti oloa, kun laskin, että kunhan pisteet korjataan, niin nousen kokonaispisteissä niskan päälle.

Nyt yön jälkeen kun pisteitä katsoo, niin ero on kasvanut vähän isommaksi, Kaskenpolttajilta vähennetty pari pistettä pois. Tiedä nyt sitten onko nuo lopulliset pisteet vieläkään, mutta kyllä kai tässä uskaltaa tuulettaa kauden avausvoittoa.
 

#76

Jäsen
Eli rupeaa harmittamaan ettei BB haastanut tilannetta, missä Lloyd ehkä liukui maalin :D Olisi tullut jumbofinaalissa voitto. No, ylitettiin joukkueelle tehty ennustus. Pidetään perää 1-4 saldolla kolmen muun tiimin kanssa. Yahoo ennustaa mulle jumbosijaa saldolla 2-12.

Tarkistus ja Rodgers vei toisenkin treidin jälkeisen pelin. Riski kolahti nilkoille, yrittänyttä ei laiteta vaikka kaikki parannukset eivät osoittaudukaan parannukseksi.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kysytään nyt uudestaan, mitä mieltä jengi on tuon neljän keeper-vuoden määräytymisestä? Katto on määrätty neljään kauteen sen tarkemmin määrittelemättä. pancor kirjoitti: "En tuota tullut vielä ajatelleeksi mutta juuri noiden pitkän linjan prospectien takia pistän tuon keeper katon nyt neljään kauteen. Liigan tasaisena pitämisen vuoksi en kuitenkaan halua, että sitä omaa löytöään voi pantata hamaan loppuun asti. "

Kysymys1 Tarkoittaako se neljää perättäistä omistuskautta ilman draftiin joutumista vai neljää perättäistä valintaa keeper-pelaajaksi eli neljää keeperkautta?

Ensimmäisessä tällä hetkellä jokainen pelaaja viettää siis ensimmäistä keeper-kauttaan, toisessa skenaariossa keepereitään voisi pitää siis viiden kauden päähän?

Ei mikään iso juttu, mutta tarkistan nytten kun neljä ei ole sama kuin viisi.

Kysymys2 Tärkeämpi määritelmä on silti se, että uusiutuuko keeper-statuksen "nelivuotiskausi" treidin myötä uudessa jengissä vai vasta sitten, kun pelaaja laitetaan uudestaan varattavaksi?

Esimerkiksi pidän QB Staffordia kolme vuotta, neljäntenä treidaan hänet ja toisen keeperin vastaavan tasoiseen keeper-pakettiin. Samalla hankitut pelaajat saavat joukkueessani uudet neljä keeper-vuotta. Ja pahimmassa lehmänkauppaskenaariossa saisin päähäni vielä tehdä uuden kaupan saman jengin kanssa, jolloin hankin Staffordin takaisin hieman erilaisella paketilla.

Toisessa vaihtoehdossa pelaaja joukkuehistoriasta riippumatta joutuu draftiin, kun keeper-aika täyttyy. Tässä on toki pienenä kääntöpuolena se, että neljännen vuoden lopussa häntäpään jengit voivat kaupata näitä keeper-miehiä kärkijengien pudotuspelitaistoavuiksi suht vapaasti. Toki saavat hyödykkeinä vastapalloon ehkä tulevaisuuden lupauksia, ehkä varausvuorojakin jos säännöt ovat muuttuneet. Ja herr kommissar toki on valvomassa, ettei mitään foul play -juttuja esiinny.

Loppuun omat valintani:
Kysymys1: Neljä kautta niin, että tämä on tavallaan ensimmäinen. Tästä sitten kolme perättäistä keeper-valintaa.
Kysymys2: Treidit eivät muuta keeper-vuosia, vaan neljä perättäistä keeperkautta riippumatta seurahistoriasta. Sen jälkeen keeper on pakko ruiskaista draftiin kaikkien himoille alttiiksi, riippumatta onko siirtynyt seuraan vasta hiljattain siirtorajan kynnyksellä.
 

#76

Jäsen
Vaikka pidän aika epätodennäköisenä, että liiga pyörisi 4+ vuotta, niin selkeimpänä vaihtoehtona pitäisin tuota mallia, missä kuluva kausi on ensimmäinen keeper-vuosi ja keeper-vuosia on neljä yhteensä riippumatta treideistä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Olen myös sen kannalla, että tämä vuosi on jo yksi ns. keepervuosista eli tämän kauden keeper pelaajiaan saa pitää vielä kolme kautta tämän kauden jälkeen. Tuo treidipelaajien keeper status onkin sitten hieman hankalampi mutta tuo neljän kauden katto olisi kyllä paljon selkeämpi ja myös pitäisi drafteja jatkossa mielenkiintoisempina jos vaan mielenkiinto porukalla pysyy yli neljä kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös