Jatkoajan leffakerho

  • 2 328 403
  • 12 040

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Katsoinpa äsken Mr Nobodyn. Paras leffa jonka olen hetkeen nähnyt, suosittelen kaikille! Laittoi miettimään todella vahvasti elämää ja valintoja joita siinä teemme. Jared Leto on vaan hyvä näyttelijä, kunhan nyt tajuaisi lopettaa sen emorock-pelleilyn.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Limitless 7/10

Bradley Cooperin uusin patka Robert De Niron kanssa. Taytyy myontaa etta olin varsin yllattynyt siita kuinka paljon tykkasin elokuvasta. Olin luullut etta tama on taas yksi naita loputtomia homppatoimintoja (sitahan se oli, mutta laadukkaampi homppatoiminta), mutta luuloni osoittautui vaaraksi hyvin nopeasti. Leffan idea oli mielestani varsin hyva ja loppuratkaisu sitakin parempi. Vahan toisenlainen kuin naissa homppaleffoissa jossa pitaisi olla jonkinlainen moraalinen opetus.

Source Code 5/10

Jake Gyllenhaal yrittaa pelastaa maailman. No, tassa sita homppatoimintaa sitten on senkin edesta. Loppuratkaisukin oli, no. Juuri sita itseaan. Toisaalta, mukava aivot narikkaan ja viihteelle-tyyppinen ratkaisu, mutta ei tasta patkasta saanut kylla minkaanlaista pohdittavaa aikaiseksi.. Jotenkin olisi luullut etta kyseisella idealla olisi saanut irti enemman, nyt jai toteutus selkeasti puolitiehen.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Huomenna klo 00.25 pääsevät kaikki ihailemaan yhtä Pohjoismaisen elokuvahistorian hienointa teosta: Elokuva: Dead Snow (K18) | Nelonen.fi

Kaikille Bad Taste-tyylisten elokuvien ystäville Dead Snow kelpaa varmasti. Itse tykkäsin kovasti. Juoni on sopivan pimeä natsizombeineen ja tyylikkäine erikoistehosteineen. Hienoa komediaa kaikille, jotka eivät ota asioita liian vakavasti.

Ein Zwei Die! Viiden tähden leffa...

Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=lEQwEmeWnyI
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Red Riding Hood. Niinpä niin. Kovasti tätä elokuvaa on joissain yhteyksissä kehuttu. Mulle ei pudonnut sitten niin ollenkaan. Mää ehdotan, että säädettäisiin laki, joka suojelee sellaisia yliriistettyjä, mutta ehtymättömiltä vaikuttavia luonnonvaroja kuten vampyyri- ja ihmissusielokuva-aiheita siten, ettei kukaan tekisi ensimmäistäkään, sanotaan nyt vaikka seuraavaan viiteenkymmeneen vuoteen.

Hereafter. Yli parituntinen, hidastempoinen draama. Mutta vähän vitun hyvä.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Tuli juuri katsottua Narnian Tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin. Visuaalisesti varsin näyttävä ja juoni oli ihan mielenkiintoinen fantasia-elokuvaksi. Ainut mikä jäi vaivaamaan oli viittaukset kristinuskoon ja raamattu-henkinen juoni. Toki tämä ei tule kirjoihin tutustuneille minään uutena asiana. No kuitenkin pilasi leffanautinnon minulta. 4/10 pistettä.

Parit linkit leffasta:
Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman riin (2010) - IMDb
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Official Trailer [HD] http://www.youtube.com/watch?v=hrJQDPpIK6I

-Tinke-80

Katsoin juuri kyseisen elokuvan toissapäivänä, enkä itse huomannut viittauksia raamattuun missään vaiheessa. Tosin en niitä elokuvassa tiennyt olevankaan, joten keskittyminen noihin asioihin ei korkeimmalla tasolla ollut. Voisitko antaa muutaman esimerkin kristinuskoviittauksista?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Huomenna klo 00.25 pääsevät kaikki ihailemaan yhtä Pohjoismaisen elokuvahistorian hienointa teosta

Jos tämä paska on hienoin teos, niin huh huh.

Ihan järkyttävää paskaa ja kesken jäi. Bad Tastesta pidin, mutta tämä oli jotain aivan järkyttävää paskaa.
 

wundermann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LUFC
Jos tämä paska on hienoin teos, niin huh huh.

Ihan järkyttävää paskaa ja kesken jäi. Bad Tastesta pidin, mutta tämä oli jotain aivan järkyttävää paskaa.

Suurin ero on se, että Bad Taste on jollain banaalilla tavalla hauska ja irvokas. Naurettavan pieni budjetti varmasti auttoi, mutta esim. alun takaa-ajokohtaus on loistava jo ideana. Joku Bad Sheep tai Hot Fuzz ovat hyviä juuri samoista syistä, tosin ihan kunnon budjetilla tehtyinä. The Feast on myös loistava. Jos otetaan vielä tekijämiesten "ison" budjetin lefat mukaan, niin Rodriguezin Planet Terror on varmaan paras. Machete on vielä näkemättä.
 

Soolo

Jäsen
Nämä zombieleffat sekä muut "splatterit" ovat parhaimmillaan kyllä ihan viihdyttäviä, mutta silti ihmetyttää tämä alan leffaharrastajien ja muiden tekijämiesten fanitus kyseistä genreä kohti. Ehkä tämä on vaan niitä juttuja elämässä, mitä en vaan yhtään tajua.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi siis Narnioita ei voisi katsoa ilman kristinuskoahdistusta?

Pari tuntia tällä viikolla on tullut hiihdeltyä cross-trainerilla ja samalla olen katsonut takkahuoneen vanhalle digiboxille nauhotettua Ben-Huria. On se vaan komiaa menoa, eikä ahdista yhtään raamattuviittaukset, kun sen tietää etukäteen.

Lähinnä ihmetyttää miten helvetissä nuo hevosajojen trikit on oikein tehty tuohon aikaan? Äijien tippuminen vaunuista ja vaunujen alle jäämiset ovat realistisemmin kuvattu kuin trikit esim. yhdessäkään uudessa Spider-man-elokuvassa.

Jossain vaiheessa pitäisi katsoa varmaan myös Kymmenen käskyä uudestaan...
 
Suosikkijoukkue
Florida Panthers,TPS
tuli pari leffaa nyt viikonloppuna katseltua.

Ensin Devil,joka on siis M. Night Shyamalanin uusin tuotos.Ihan ok thrilleri,ei mitään uutta tai ihmeellistä.Kauas jäädään miehen ensimmäisen elokuvan (Kuudes aisti) loistosta.

3-/5

Toisena leffana Machete,joka oli juuri niin yliampuva ja riemukas elokuva kun vaan uskalsi odottaa!Olin ihan fiiliksissä ensimmäisestä kohtauksesta viimeiseen kohtaukseen.Kyllä Trejo on vaan huikea äijä!

5-/5
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tuli pari leffaa nyt viikonloppuna katseltua.

Maanantaian katselin ihan samat elokuvat ja aikalailla samat fiilikset jäi. Devil on ihan katseltavaa kertakäyttö"kauhua" ja Machete onkin sitten sellaista tykitystä, ettei mitään määrää. DeNirolta muuten paras roolisuoritus tältä vuosituhannelta, mutta eipä se paljon vaadi, kun muut ovat "painajainen perheessä"-tasoa.

Mielenkiintoinen näytteljäkaarit kokonaisuudessaan: Trejo, Deniro, Johnsson, Alba, Seagal, Rodriguez, Fahey, Lohan...
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Katselinpa sitten Battle: Los Angelesin. Juoneeltaan kyseessä on kliseinen maapallo vastaan hyökkäävät alienit. Leffassa, nimestäkin päätellen, kerrotaan kyseisestä taistelusta LA:ssa. Ei kannata odottaa mitään ihmeempiä, sillä kaikki herkut viestin kuljettamisesta vaimolle, kuolleen isän lapsen pelastamisesta paskoilla strategoilla taisteleviin teknisiin muukalaisiin on maisteltavana.

Annetaan säälistä sille se 1,5/5 tähteä, vaikka aivan vitun ärsyttävän kliseinen paska se oli. Vaikka vain sen takia, että katsoin nyt loppuun asti, kun muutakaan tekemistä ei ollut.

Good job, marine!

PS: jos olet nähnyt esimerkiksi elokuvan War of the Worlds (2005), olet nähnyt tämän elokuvan jo aiemmin.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensi-illoista tuli katsottua R&A:ssa Ben Affleckin Town. Bostonin hurjiin pankkiryöstölukuihin nojaavan päätarinan ja viskin kyllästämän irkkuveren kuohumisen lomaan on saatu inhimillisyyttä ja valintojen vaikeuden punnitsemista melko mukavasti. Vanhempi (?) Affleck vakuutti kameran takana gone Baby gone -leffallaan, eikä tämä kalpene ollenkaan. Intensiivinen parituntinen, jota suosittelen lämpimästi.

Kriitikot ovat taas kliseisesti verranneet tätä suoralta kädeltä Heatiin. Yhtäläisyyksiä ei voi kiistää, mutta miksi ihmeessä Townin pitäisi saavuttaa Heatin klassinen status?

****/*****

Todennäköisesti ensimmäinen vuokraelokuva, jonka katsomisen jätin ihan suosiolla kesken. Kökköä näytelyä ja kliseistä juonta. Pesulakohtaukseen saakka pääsin ja totesin, että itselleni on ihan sama mitä elokuvassa näkyneille roolihahmolle tapahtuu. Nolla pistettä.

RED olikin sitten erittäin hersyvä pläjäys. Viihdettä parhaimmillaan. Suosittelen lämpimästi.
 

motamoro

Jäsen
Tuli tänään katseltua alelaarista poimittu The Machinist. Ihan ok (kouluarvosana 8-), psykologinen trilleri joskin parempiakin on kyseisestä genrestä nähty.

Olisiko jollain suositella jotain samaan kategoriaan kuuluvia leffoja, eli tyyliin Suljettu saari, Se7en, Memento jne. (nuo siis on nähty)
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tuli tänään katseltua alelaarista poimittu The Machinist. Ihan ok (kouluarvosana 8-), psykologinen trilleri joskin parempiakin on kyseisestä genrestä nähty.

Olisiko jollain suositella jotain samaan kategoriaan kuuluvia leffoja, eli tyyliin Suljettu saari, Se7en, Memento jne. (nuo siis on nähty)

Identity, One Hour Photo ja Secret Window tulivat ensimmäisinä mieleen. Eivät maailmaa mullistavia leffoja mutta ihan toimivia ja katsomisen arvoisia jokainen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Vintsukan mainitsema One Hour Photo on kyllä erikoinen elokuva.. aika absurdi ajatus on Robin Williams näyttelemässä psykologisessa trillerissä psykopaattia (koska miehen tyyli näytellä ja yleensä kaikki roolinsakin ovat niin sydäntä lämmittäviä), mutta sehän jopa ihan toimii..

Olisiko jollain suositella jotain samaan kategoriaan kuuluvia leffoja, eli tyyliin Suljettu saari, Se7en, Memento jne. (nuo siis on nähty)

Lisään tähän lajityypin uudemmista elokuvista sellaisen kuin Hide and Seek.. tietyllä tapaa samantyyppinen kuin Secret Window, mutta suhteessa muihin lajityyppinsä edustajiin sille antaa ekstrapotkun se, että leffassa on mukana kammottava kummituslapsi Dakota Fanning, jonka aavemainen olemus kylmää selkäpiitä oikein mukavasti tässä elokuvassa..
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulipas pitkästä aikaa elokuvissa käytyä ja kohteena oli scream 4. Pakko kyllä sanoa, että aika onnistunut elokuva kyllä kaikin puolin.

Komeadia osuus varsinkin oli loistavaa ja hyvät naurut sai tuosta komediasta sillä kauhuelokuvaksi tätä ei varmaan voi kutsua ja siis varsinkaan tätä nelososaa joka menee melkoiseksi komediaksi verrattuna ensimmäisiin, vaikka ei nuokaan nyt varsinaisia "kauhuelokuvia" edes ole.

Jokatapauksessa jos edes jotenkin on ensimmäiset elokuvat kiinostanut ja joskus katsonut niin tämä on niistä varmaan parhaiten onnistunut joten suosittelen katsomaan jossain kohti tuon. Itselle ainakin positiivinen yllätys miten hyvät naurut pitkästä aikaa elokuvissa voi saada ja muutenkin ihan hyvää viihdettä

Itse antaisin arvosanaksi kolmosen tuolle. Ei nyt maailman parasta viihdettä, mutta sopivaa aivot narikkaa viihdettä kuitenkin.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Leffasta tuli käytyä katsomassa ihan vain illan viihdykkeeksi Sucker Punch.

Kun oli oikealla asenteella liikenteessä niin perhana tästähän saatiin hauska ja viihdyttävä tekele!
Leffaahan on haukuttu suurimmaksi osaksi jokaisessa arvostelussa, mutta kyllä Zach Snyder on saanut alun sekavuuden jälkeen häröiltyä onnistuneen teoksen.
Stripparinaisia, isoja aseita, zombinatseja, lohikäärmeitä, seksiätihkuvia asusteita.... Kelpasi illan viettoon.

3/5

Toisena leffana tuli katsottua Napapiirin Sankarit joka oli tasoltaan "ihan ok". Ei oikein vakuuttanut, mutta kuitenkaan kertaakaan ei tullut sellainen olo, että tekisi mieli jättää katsominen kesken. Peruspätkä.

3/5
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Rhys Ifansin tähdittämä leffa Mr. Nice oli aivan helvetin hyvä kokonaisuus. Ganjansavuinen tuotos taisi perustua jopa löysästi tositarinaan ja viihdyin kyllä kiitettävästi tämän rainan parissa. Suosittelen.

4/5
 

Vaakunanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jossain jo mainitsinkin, mutta kehutaan täälläkin.

Machete ja Nude nuns with big guns. Toimi!! Kumpikaan näistä ei ole mikään varsinainen kulttuuripläjäys, mutta muuta pläjäyttelyä löytyy sitäkin enemmän. Huikeita leffoja.

Molemmille 4/5
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Arvosteluja lyhyesti

Vares-huhtikuun tytöt
4-/5. Vastasi odotuksia. Koko homman juju on tehdä eräänlainen karikatyyri koko lajityypistä. Sujuvaa aivot narikkaan-tavaraa. Naiset saisi olla paremman näköisiä.

Battle Los Angeles
1-/5. Vittu mitä paskaa. Tätä vois haukkua monta päivää, mutta antaa olla.

Rio 3d dubattu versio
3+/5. Hyvin tehty, mutta jos tekniikkaan satsataan kymmeniä miljoonia niin voisiko siihen käsikirjoitukseen laittaa vaikka tonnin pari? Lisäksi mulla ainakin nämä 3d lasit vetävät kuvan kovin hämäräksi, eikö muita moinen harmita?

Biutiful
4-/5. Sinänsä jopa loistava, mutta liian löperösti leikattu. Tarkoitan siis, että 20 min- puoli tuntia olisi voinut lyhentää. Toistoa tuli.

Oceans
4/5. Lopun "ihminen on paha" saarnan olisi voinut lyhentää tai jättää kokonaan pois. Muuten ihan huippu dokkari, ei tosin "elokuva" sanan varsinaisessa merkityksessä.

The Rite
2/5. Anthony Hopkins tarvitsee ilmeisesti kipeästi rahaa. Laiskasti ja vähä-älyisesti toteutettu hollywood-makkara.

Kova kuin kivi
4-/5. Huonompi versio Eastwoodin Armottomasta. Ei silti huono, mutta ei mitään omaa. Jeff Bridges näyttelee vahvasti yli.

Rajaton
2+/5. Nykyään yhä useampi elokuva alkaa ihan hyvin, mutta eivät meinaa millään saada pätkää kunnialla päätökseen. Tässä yksi sellainen. Kun Robert de Niron uraa aikanaan muistellaan, tätä elokuvaa ei varmasti tulla mainitsemaan.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Leffasta tuli käytyä katsomassa ihan vain illan viihdykkeeksi Sucker Punch.

Kun oli oikealla asenteella liikenteessä niin perhana tästähän saatiin hauska ja viihdyttävä tekele!
Leffaahan on haukuttu suurimmaksi osaksi jokaisessa arvostelussa, mutta kyllä Zach Snyder on saanut alun sekavuuden jälkeen häröiltyä onnistuneen teoksen.
Stripparinaisia, isoja aseita, zombinatseja, lohikäärmeitä, seksiätihkuvia asusteita.... Kelpasi illan viettoon.

En siis ole ainoa, joka leffasta jossain määrin piti. Kriitikoilla on varmasti ollut pakkorako haukkua Suckerpunch, sillä eihän tämä ole sovinnainen digattava ollenkaan. Visuaalinen raina, jossa on aukkoja ja epäloogisuuksia, eikä kässäriä nimeksikään.

Silti pidin siitä tuon kolmosen verran. En oikeastaan osaa edes sen kummoisemmin perustella. Ehkä kotona tiedetään raadollinen totuus paremmin: nättejä tyttöjä korseteissa ja aseilla varustettuna. Kanske.

Kummallista kuinka kriitikot haukkuvat tämän elokuvan epäloogisuuksia, mutta esimerkiksi Inceptionin vastaavat ovat kaikessa epäloogisuudessaan jo melkeinpä loogisia. Ok leffa ja kiva silmälle.

3/5

Samaa ei voi sanoa George Clooneyn The Americanista. 40 minuuttia riitti. Siinä oli koko ajan tapahtuman keskiössä tapahtumattomuus. Kamalaa paskaa.

0,5/5

Lisäksi mulla ainakin nämä 3d lasit vetävät kuvan kovin hämäräksi, eikö muita moinen harmita?

Tämä on kumma juttu. Yleiskuva on todella hämärä jokaisessa leffassa, jonka olen 3D:nä katsonut. Miettikää nyt miltä näyttää lähes pääsääntöisesti pimeässä/hämärässä kuvattu Resident Evil 3D-lasien läpi. Aivan kauheata katsottavaa.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Lähinnä ihmetyttää miten helvetissä nuo hevosajojen trikit on oikein tehty tuohon aikaan? Äijien tippuminen vaunuista ja vaunujen alle jäämiset ovat realistisemmin kuvattu kuin trikit esim. yhdessäkään uudessa Spider-man-elokuvassa.

Ala-asteella opettajani levitti legendaa, että hevosten jalkoihin sotkeutunut mies olisi kuollut. Ehkä kuuluisi toiseen ketjuun, mutta monta vuotta myöhemmin minulle valkeni, että kyseessä olikin nukke.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös