Jatkoajan keskustelijoiden näkemys: Runkosarjan parhaat pelaajat?

  • 19 835
  • 204
Tila
Viestiketju on suljettu.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
1. Timo Pärssinen, IFK
2. Cory Murphy, ILV
3. Kimmo Kuhta, IFK
4. Jari Viuhkola, KÄR
5. Brett Harkins, IFK
6. Petr Tenkrat, KÄR
7. Glen Metropolit, JOK
8. Toni Söderholm, IFK
9. Mikko Eloranta, TPS
10. Janne Niskala, LUK
11. Kai Nurminen, TPS
12. Raimo Helminen, ILV
13. Marko Jantunen, JOK
14. Petr Sachl, SAI
15. Marko Kivenmäki, ÄSS
16. Petri Kokko, SAI
17. Brad Smyth, KÄR
18. Niklas Bäckström, KÄR
19. Quinn Hancock, LUK
20. Scott Langkow, ÄSS
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
1. Timo Pärssinen
2. Glen Metropolit
3. Jarkko Immonen
4. Jari Viuhkola
5. Cory Murphy
6. Niklas Bäckström
7. Brett Harkins
8. Janne Niskala
9. Kimmo Kuhta
10. Petr Tenkrat
11. Pasi Saarela
12. Marko Jantunen
13. Mikko Eloranta
14. Toni Söderholm
15. Kai Nurminen
16. Petri Vehanen
17. Antti Virtanen
18. Pasi Häkkinen
19. Jari Korhonen
20. Marko Kivenmäki
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti lintu
Itse väittäisin että Harkins on suurin syyllinen Kuhdan ja Pärssisen teholukuihin. Oletko miehen syöttelyä nähnyt?


No edelleen olen pärssisen kannalla. Enhän tosin omaa samaa näkökulmaa kuin sinä, koska en ole nähnyt kuin muutaman hifkin pelin. Harkins on taitava ja aivan uskomattoman taitava syöttökone, mutta silti näkisn, että pärssinen on se, joka on kentän sielu ja pelin rauhoittaja. Oulussa ainakin Harkins on ollut loppujen lopuksi aika näkymätön kunnes saa kiekon lapaansa oikeassa paikassa ja tarjoilee namupasseja. Pärssinen taas rakentaa peliä alhaalta asti ja tekee paljon töitä joka puolella kenttää. Uskoisin, että myös viuhkola olisi saalistanut tuossa Harkinsin paikalla enemmän syöttöjä ja vähemmän maaleja sekä enemmän pisteitä kuin mitä nyt routanyrkissä. Routanyrkki kun ei ole ihan niin selkeästi hyökkäyspäähän pelaava yhidstelmä kuin tuo hifkin vastaava.

Jeps ja nämä ovat edelleenki vain mielipiteitä ja sinulla on varmasti parempi käsitys kyseisen kentän edesottamuksista.
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. Timo Pärssinen, IFK
2. Glen Metropolit, JOK
3. Kimmo Kuhta, IFK
4. Jari Viuhkola, KÄR
5. Brett Harkins, IFK
6. Jarkko Immonen, JYP
7. Toni Söderholm, IFK
8. Petr Tenkrat, KÄR
9. Cory Murphy, ILV
10. Janne Niskala, LUK
11. Kai Nurminen, TPS
12. Niklas Bäckström KÄR
13. Jere Karalahti, IFK
14. Marko Jantunen, JOK
15. Mikko Eloranta, TPS
16. Petr Sachl, SAI
17. Petri Vehanen, LUK
18. Niklas Bäckström, KÄR
19. Quinn Hancock, LUK
20. Scott Langkow, ÄSS

-Fiesto-
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
1. Glen Metropolit
2. Jarkko Immonen
3. Jari Viuhkola
4. Ladislav Kohn
5. Timo Pärssinen
6. Cory Murphy
7. Petr Tenkrat
8. Toni Söderholm
9. Marko Jantunen
10. Marko Tuulola
11. Antti Hulkkonen
12. Petr Sachl
13. Quinn Hancock
14. Tomek Valtonen
15. Brett Harkins
16. Scott Langkow
17. Jere Karalahti
18. Janne Niskala
19. Brett Lievers
20. Roman Vopat
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti lintu
Itse väittäisin että Harkins on suurin syyllinen Kuhdan ja Pärssisen teholukuihin. Oletko miehen syöttelyä nähnyt?

Ja vaikka tämä on mielipidemittaus niin ihmettelen silti niitä jotka eivät kelpuuta Harkinsia 20. parhaan pelaajan listalle. Mies voitti syöttöpörssin about 15 pisteellä, teki kuitenkin 10 maalia. SM-liigan parhaan ketjun sentteri. Koko liigan paras p/o (parempi kuin Tenkratilla). Todennäköistä on ettei kukaan Harkinsia listaamatta jättänyt henkilö ole häntä syöttelemässä nähnyt.

Off-topic, mutta perustellaan kuitenkin, kun joku ihmettelikin listaani. Mielestäni kyseessä on kolmikko, joka täydentää toisiaan. Pärssinen on taitava ja sähäkkä pelaaja, joka taitaa maalinteon ja syöttelyn. Harvinaisen vittumainen vastustaja vielä, kun ei koskaan luovuta ja taistelee loppuun asti. Harkinsin pelikäsitys on sitten liigan parhaita, mutta tarvitsee todellakin hyvät laiturit. Pärssinen antaa liikkeellään aikaa myös Harkinsille. Harkins sen sijaan tarjoaa loistosyötöillään maalintekopaikkoja. Kimmo Kuhta on mielestäni ketjun heikoin lenkki, sillä hän on lähinnä vain kohtuullinen maalintekijä, joka iskee Harkinsin tarjoilusta maalit. Pelikäsitys, syöttötaito ja liike ei ole Pärssisen tasolla. Maalintekotaito tosin parempi.

Itse pyrin arvioimaan miten kukin näistä pärjäisi eri ketjuissa. Uskoisin, että Timo Pärssinen olisi pelaaja, joka pärjäisi lähes yhtä hyvin monessa muussakin ketjussa. Siksi arvostin hänet listalle. Harkins tipahti niukasti, kun löytyi monipuolisempia ja kokonaisuutena parempia senttereitä. (Metropolit, Immonen, Viuhkola) Harkinsilla on huippuominaisuuksia, mutta kokonaisuutena hän ei ole vakuuttanut. Loistava pelaaja kuitenkin joka tapauksessa. Nyt oli vain 20 parempaa (tai oikeastaan vain 3 parempaa sentteriä) pelaajaa. Itse kuitenkin Manen ohjeiden mukaan laitoin listalle myös maalivahteja ja puolustajia riittävästi, toisin kuin monet.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tsei_tsei
Itse pyrin arvioimaan miten kukin näistä pärjäisi eri ketjuissa. Uskoisin, että Timo Pärssinen olisi pelaaja, joka pärjäisi lähes yhtä hyvin monessa muussakin ketjussa.

Teit listasi siis täysin väärin perustein. Kysehän oli runkosarjasta. Ja pelaajat kai silloin pitää arvioida RUNKOSARJAN pelien perusteella. Jos pelaaja pelaa koko runkosarjan tietyssä kokoonpanossa lienee selvää, että häntä arvioidaan sitten siinä. Eikä lähdetä arvailemaan, kuinka hän pelaisi jossain toisessa ketjussa tai jopa toisessa joukkueessa.

Harkinsin tasoista sentteriä - siinä roolissa, missä hän runkosarjan pelasi - ei liigassa ole kovin montaa nähty ikinä. Jos ylivoimainen tarjoilija, eniten pisteitä per ottelu tehnyt pelaaja ei mahdu 20 parhaan pelaajan joukkoon, vika ei ole pelaajassa vaan listan tekijässä.

Muutenkin kun Mane aikanaan koosteen tekee, niin voisi suoraan pudottaa koosteen ulkopuolelle listat, joiden tekijöistä suoraan näkee, että arviointikyky on täysin hanurista. Esim. henkilö - en muista kuka - joka on arvioinut Heleniuksen runkosarjan neljänneksi tai oliko viidenneksi parhaaksi pakiksi ei ole koskaan nähnyt yhtään kiekko-ottelua tai jos on ei ole ymmärtänyt mitään näkemästään.

Ihan vaan muistin virkistämiseksi Helenius säilytti runkosarjan loppuun saakka pakkien pörssin jumbosijan taisi olla 113. En edes tiennyt, että liigassa pelaa noin paljon pakkeja.
 

nasuankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pitäähän se itekki tehdä, joten tässäpä tulee


1.Pärssinen
2.Viuhkola
3.Harkins
4.kuhta
5.Tenkrat
6.Immonen
7.Niskala
8.Bäckström
9.Metropolit
10.Saarela
11.Smyth
12.Söderholm
13.Korhonen
14.Nurminen
15.Karalahti
16.Pesonen
17.Murphy
18.Virtanen
19.Stathos
20.Laakkonen
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tsei_tsei
Pärssinen on taitava ja sähäkkä pelaaja, joka taitaa maalinteon ja syöttelyn. Harvinaisen vittumainen vastustaja vielä, kun ei koskaan luovuta ja taistelee loppuun asti.

Kyllä, puhut asiaa. Valittu runkosarjan parhaaksi pelaajaksi kolmellta eri taholta (HockeyNight, pelaajat & valmentajat sekä SM-liiga).

Viestin lähetti tsei_tsei
Harkinsin pelikäsitys on sitten liigan parhaita, mutta tarvitsee todellakin hyvät laiturit. Pärssinen antaa liikkeellään aikaa myös Harkinsille. Harkins sen sijaan tarjoaa loistosyötöillään maalintekopaikkoja.

Harkins on uransa aikana jäänyt alle p/o pelatessaan AHL:ssä 93-94 (0.86), IHL:ssä 99-00 (0.92) ja IHL:ssä 00-01 (0.99). NHL:ää en laskenut mutta siellä hän on tehnyt 36 pistettä 78 pelissä (0.46). Hän on pelannut yli p/o-kausia 12 kappaletta. Ei taida kyseessä olla pelkästään ketjukavereistaan riippuvainen kaveri. Vai onko hänellä aina ollut loistopelaajat laidoilla? Harkins antoi 40% enemmän syöttöjä kuin syöttöpörssin kakkonen. Teki muuten siinä sivussa kunnioitettavat 10 byyriä.

Ja BTW, tämä oli ensimmäinen kerta Pärssisen uran aikana kun tämä ylsi p/o-tahtiin.

Viestin lähetti tsei_tsei
Harkins tipahti niukasti, kun löytyi monipuolisempia ja kokonaisuutena parempia senttereitä. (Metropolit, Immonen, Viuhkola) Harkinsilla on huippuominaisuuksia, mutta kokonaisuutena hän ei ole vakuuttanut. Loistava pelaaja kuitenkin joka tapauksessa.

Uskoisi Harkinsin kokonaisuuden vaikuttavan kun katsoo pistepörssiä. Laukaisuprosentti on miehellä miltei tuplasti kovempi Metropolitiin verrattuna. Mies on hyökkääväksi sentteriksi hankittu eikä hänen puolustustyöskentelyä tule näin liikaa arvostella. Mutta +/- on hänellä kuitenkin yhtä hyvä kuin Metropolitilla (yksi huonompi), selvsäti huonompi kuin Viuhkolalla ja selvästi parempi kuin Immosella.


Viestin lähetti tsei_tsei
Kimmo Kuhta on mielestäni ketjun heikoin lenkki, sillä hän on lähinnä vain kohtuullinen maalintekijä, joka iskee Harkinsin tarjoilusta maalit.

Kohtuullinen maalintekijä? Suomen maajoukkue olisi ilman Kuhtaa ollut maalitta 219,30 minuuttia. Ja Kuhta on tällä aikaa tehnyt 3 maalia. Kuhta on pelannut 6 kokonaista kautta liigassa ja tehnyt niissä 12, 15, 19, 10, 22 ja 31 maalia. Pärssinen "taitaa maalinteon" mutta Kuhta on "vain kohtuullinen maalintekijä"? Kuhta hävisi Pärssiselle maalipörssissä yhdellä maalilla. Ei kai hän silloin paljoa huonompi maalintekijä ole?

Viestin lähetti tsei_tsei
Nyt oli vain 20 parempaa (tai oikeastaan vain 3 parempaa sentteriä) pelaajaa.

Ymmärrän pointtisi tässäkin mutta kun Harkins oli SM-liigan runkosarjan paras pisteidentekijä (p/o). Eihän pisteet ole kaikki kaikessa mutta kyllähän niitä onnistumisia pitää olla jotta listalle pääsee. En millään usko että listaamasi 20 pelaajaa ovat siellä puolustuspään ansioiden takia vaan myös hyökkäyspään. Tällöin Harkins ehdottomasti kuuluu listalle.


Nyt kuulostaa siltä kun iskisin kovasti vastaan :-). Haluan vain Harkinsille hänen ansaitsemansa kunnian. Tosiasia vain on ettei Harkinsia parempaa syöttelijää ole liigassa aikoihin nähty.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Isaksson
Ihan vaan muistin virkistämiseksi Helenius säilytti runkosarjan loppuun saakka pakkien pörssin jumbosijan taisi olla 113. En edes tiennyt, että liigassa pelaa noin paljon pakkeja.

Ihan vaan muistin virkistämiseksi sen verran, että Heleniusta ei hankittu pistepörssin takia, vaan jäähypörssin takia. Ja kun eräiden pelaajien fuckfuckfuckit, masturboinnit ja sellaiset muut 10 tai 20 minsan hörhöilyt putsataan jäähyistä pois, Sami on korkeimmalla Jokereiden, Bluesin ja HIFK:n pelaajista. Hyvä saavutus, ilman muuta! Ainoastaan Jypin Marttinen menee 2 minsalla ohi.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Hyvä saavutus, ilman muuta! Ainoastaan Jypin Marttinen menee 2 minsalla ohi.

On, on. Omalla alueellaan hyvä, moeneen kertaan myönnetty, mutta noilla eväillä koko liigan neljänneksi paras puolustaja ?? Ei ehkä sentään. Noilla samoilla perusteilla Nielikäinen on sitten top3 hyökkääjä, yhdelläkään listalla ei kyllä miehen nimeä näkynyt, joten ei kai sentään Heleniuskaan ihan noin korkealle pelkillä koukuilla, poikittaisilla, käsille lyönneillä ja ja ja mitä vielä keksisi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Isaksson
On, on. Omalla alueellaan hyvä, moeneen kertaan myönnetty, mutta noilla eväillä koko liigan neljänneksi paras puolustaja ?? Ei ehkä sentään.

No ei todellakaan... Roolipelaaja, joka tekee Viuhkolan elämän hyvin vaikeaksi ilman minkäänlaista uhkaa Kärppien rosterista kolmella varauksella: jos voi pelata, jos saa niin pelata ja jos haluaa niin pelata.

Kaikki kunnia Pärssisille, Harkinseille, Viuhkoloille, Jantusille ja muille, mutta ilman likaisen työn tekijöitä he eivät tekisi pisteitään kuten nyt tekevät. Summasen & Peltosen konseptit sekoitti ja Kärppien ratkaisevat maalit mahdollisti osaltaan viime kaudella ei suinkaan Tenkrat vaan muuan sekatyömies Nielikäinen.

Respektiä joskus näille työnsankareillekin, joille kukaan ei koskaan tarjoa kultakuuppaa, hopealuistinta tai Matti Keinonen-palkintoa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti cobol
Kaikki kunnia Pärssisille, Harkinseille, Viuhkoloille, Jantusille ja muille, mutta ilman likaisen työn tekijöitä he eivät tekisi pisteitään kuten nyt tekevät. Summasen & Peltosen konseptit sekoitti ja Kärppien ratkaisevat maalit mahdollisti osaltaan viime kaudella ei suinkaan Tenkrat vaan muuan sekatyömies Nielikäinen.
On se melkoinen työmyyrä ollut tuo Nielikäinen viime kaudella Kärpissä, mieshän ei muuten samaan aikaan jäällä Tenkuran ja Viuhkolan kanssa ollut, kuin treeneissä, alkulämmittelyissä, tai jäähyaitiosta palatessaan. Taidat nyt koettaa nostella näitä "staroja" turhankin suureen rooliin, ei nimittäin todellakaan istu em. miehet niihin saappaisiin joihin heitä tyrkytät.
Viuhkola latoi pisteitä kuin automaatista, ilman Smythiä, joka nykyään tekee sitä likaista työtä (sekä tukun pisteitä samalla) "routanyrkissä". Nielikäinen samassa roolissa? Samalla tavalla Piku ne pisteet tekis, Nielikäinen tosin jäisi statistiksi.
Näin meillä.

Ja listaa?
Laitetaan ny pari

Viuhkola
Pärssinen
Vehanen
Bäckström
Metropolit
Harkins
Karjalainen
Valtonen
Laakkonen
Immonen (Jyp)
 
Viimeksi muokattu:

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Isaksson
Teit listasi siis täysin väärin perustein. Kysehän oli runkosarjasta. Ja pelaajat kai silloin pitää arvioida RUNKOSARJAN pelien perusteella. Jos pelaaja pelaa koko runkosarjan tietyssä kokoonpanossa lienee selvää, että häntä arvioidaan sitten siinä. Eikä lähdetä arvailemaan, kuinka hän pelaisi jossain toisessa ketjussa tai jopa toisessa joukkueessa.


Hmm, ainoassa IFK:n pelissä, jonka näin, Kuhta-Harkins-Pärssinen ketju ei ollut kasassa koko ottelua. Ainoastaan Pärssinen erottui näistä pelaajista edukseen. Pärssinen oli siis runkosarjassa pelaaja, joka erottui aina edukseen - ei vain silloin, kun IFK:n ykkösketju oli tulessa ja teki 5 maalia ylivoimalla Pelicansia vastaan...

Harkinsin tasoista sentteriä - siinä roolissa, missä hän runkosarjan pelasi - ei liigassa ole kovin montaa nähty ikinä. Jos ylivoimainen tarjoilija, eniten pisteitä per ottelu tehnyt pelaaja ei mahdu 20 parhaan pelaajan joukkoon, vika ei ole pelaajassa vaan listan tekijässä.

20 parhaassa pelaajassa olin huomioinut pelipaikat Manen ohjeiden mukaisesti. Tämän takia kymmenisen pelaajaa ei oikeastaan kilpaile edes samassa sarjassa.

Muutenkin kun Mane aikanaan koosteen tekee, niin voisi suoraan pudottaa koosteen ulkopuolelle listat, joiden tekijöistä suoraan näkee, että arviointikyky on täysin hanurista. Esim. henkilö - en muista kuka - joka on arvioinut Heleniuksen runkosarjan neljänneksi tai oliko viidenneksi parhaaksi pakiksi ei ole koskaan nähnyt yhtään kiekko-ottelua tai jos on ei ole ymmärtänyt mitään näkemästään.

Onkin syytä olla laskematta vääriä mielipiteitä. Niissähän ei välttämättä edes hehkuteta IFK:n pelaajia.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti lintu
Harkins on uransa aikana jäänyt alle p/o pelatessaan AHL:ssä 93-94 (0.86), IHL:ssä 99-00 (0.92) ja IHL:ssä 00-01 (0.99). NHL:ää en laskenut mutta siellä hän on tehnyt 36 pistettä 78 pelissä (0.46). Hän on pelannut yli p/o-kausia 12 kappaletta. Ei taida kyseessä olla pelkästään ketjukavereistaan riippuvainen kaveri. Vai onko hänellä aina ollut loistopelaajat laidoilla? Harkins antoi 40% enemmän syöttöjä kuin syöttöpörssin kakkonen. Teki muuten siinä sivussa kunnioitettavat 10 byyriä.

Harkins ei missään nimessä ole vain ketjukavereistaan riippuvainen kaveri. Miehen loistava pelikäsitys takaa tuloksen muuallakin. Harkinsin liike lienee ollut parempi kuitenkin nuorempana. Enkä usko, että Harkins olisi tehnyt yhtä hyviä lukemia esim. JYP:ssä Immosen tilalla.

Ja BTW, tämä oli ensimmäinen kerta Pärssisen uran aikana kun tämä ylsi p/o-tahtiin.

Pärssisellä on kuitenkin muitakin ominaisuuksia, vaikka pisteet tärkein anti onkin.

Uskoisi Harkinsin kokonaisuuden vaikuttavan kun katsoo pistepörssiä. Laukaisuprosentti on miehellä miltei tuplasti kovempi Metropolitiin verrattuna. Mies on hyökkääväksi sentteriksi hankittu eikä hänen puolustustyöskentelyä tule näin liikaa arvostella. Mutta +/- on hänellä kuitenkin yhtä hyvä kuin Metropolitilla (yksi huonompi), selvsäti huonompi kuin Viuhkolalla ja selvästi parempi kuin Immosella.

Harkinsin tehot ovat vakuuttavat. Laukaisuprosentti sen sijaan kertoo lähinnä vain siitä, että Harkins ampuu enempi vain varmoista paikoista (Harkinsin maalien perusteella ja laukaisumäärän vähyyden perusteella). +/- -tilasto sen sijaan riippuu merkittävästi joukkueesta.

Kohtuullinen maalintekijä? Suomen maajoukkue olisi ilman Kuhtaa ollut maalitta 219,30 minuuttia. Ja Kuhta on tällä aikaa tehnyt 3 maalia. Kuhta on pelannut 6 kokonaista kautta liigassa ja tehnyt niissä 12, 15, 19, 10, 22 ja 31 maalia. Pärssinen "taitaa maalinteon" mutta Kuhta on "vain kohtuullinen maalintekijä"? Kuhta hävisi Pärssiselle maalipörssissä yhdellä maalilla. Ei kai hän silloin paljoa huonompi maalintekijä ole?

Sami Ahlberg on tehnyt liigakausillaan mm. 16, 20, 16 ja 20 maalia. Silti hän on vain kohtuullinen maalintekijä. Kuhta on astetta parempi. Pärssinen ei ole Kuhtaa parempi maalintekijä, vaikka tuo ilmaisu on positiivisempi. Kuhtakin taitaa maalinteon. Maajoukkuepelit eivät sen sijaan kiinnosta pätkääkään. Tuo otos vaikuttaa joka tapauksessa pieneltä.

Ymmärrän pointtisi tässäkin mutta kun Harkins oli SM-liigan runkosarjan paras pisteidentekijä (p/o). Eihän pisteet ole kaikki kaikessa mutta kyllähän niitä onnistumisia pitää olla jotta listalle pääsee. En millään usko että listaamasi 20 pelaajaa ovat siellä puolustuspään ansioiden takia vaan myös hyökkäyspään. Tällöin Harkins ehdottomasti kuuluu listalle.

Moni pelaaja on maalien ja syöttöjen takia listalla. Ehdolla oli kuitenkin muitakin pelaajia. Sami Torkki oli mm. lähellä listaa. Pelaajien arvioinnissa vaikuttaa kuitenkin myös esim. karvaustyöskentely, kiekoton pelaaminen, liikkuminen ja moni muu asia.

Nyt kuulostaa siltä kun iskisin kovasti vastaan :-). Haluan vain Harkinsille hänen ansaitsemansa kunnian. Tosiasia vain on ettei Harkinsia parempaa syöttelijää ole liigassa aikoihin nähty.

Nojoo, sohaisin ehkä kuitenkin ampiaspesää noilla kommenteilla. Harkins on loistava pelaaja ja arvostan hänen pelinäkemystään ja syöttötaitoaan. Raimo Helminenkin on loistava syöttelijä, kuten myös Janne Ojanen ja Aleksander Barkov. Kaikilla on kuitenkin oma tyylinsä tehdä peliä, joten suoraan ei voi parasta nimetä. Tai no, tällä kaudella näistä oli Harkins selvästi paras, vaikka Raipe tarjosikin vastusta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
tsei_tsei

Niin kyllähän tälläiset suuruudet kuin Jari Korhonen ja Sami Venäläinen olivat paljon parempia runkosarjassa kuin Kuhta ja Harkins.
Itse en kyllä muista mitä ihmeellistä Sami Venäläinen teki runkosarjassa.Ainoa mitä muistan kaverista oli se kun Jergus opetti sille vähän tapoja.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
1. Timo Pärssinen
2. Brett Harkins
3. Jan Caloun
4. Janne Niskala
5. Toni Söderholm
6. Mikko Eloranta
7. Jiri Vykoukal
8. Jari Viuhkola
9. Mika Oksa
10. Glen Metropolit
11. Cory Murphy
12. Niklas Bäckström
13. Petr Sachl
14. Jarkko Immonen
15. Santeri Heiskanen
16. Ladislav Kohn
17. Scott Langow
18. Janne Pesonen
19. Kimmo Kuhta
20. Marko Jantunen
 

J-De

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
1. Petr Tenkrat
2. Timo Pärssinen
3. Jari Viuhkola
4. Glen Metropolit
5. Niklas Bäckström
6. Janne Niskala
7. Kimmo Kuhta
8. Brett Harkins
9. Brad Smyth
10. Toni Söderholm
11. Jarkko Immonen
12. Cory Murphy
13. Jari Korhonen
14. Petri Kokko
15. Petri Vehanen
16. Brett Lievers
17. Marko Kivenmäki
18. Antti Hulkkonen
19. Mikko Eloranta
20. Jere Karalahti
 
Viimeksi muokattu:

Svitek

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK juniorijääkiekko
1. Glen Metropolit
2. Timo Pärssinen
3. Jari Viuhkola
4. Kimmo Kuhta
5. Brett Harkins
6. Marko Jantunen
7. Janne Niskala
8. Niklas Bäckström
9. Jarkko Immonen
10. Petr Tenkrat
11. Toni Söderholm
12. Cory Murphy
13. Tony Virta
14. Quinn Hancock
15. Janne Laakkonen
16. Marko Jantunen
17. Petri Kokko
18. Tuomas Eskelinen
19. Mika Alatalo
20. Antti Aalto

Tämä tuli tehtyä vähän sellaisella tajunnanvirta-tekniikalla. Noi kaksi TPS:n miestä voisivat olla vähän korkeammallakin, jos TPS olisi aiemmin käynyt edes mielessä.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
1. Timo Pärssinen, HIFK
2. Kimmo Kuhta, HIFK
3. Brett Harkins, HIFK
4. Jari Viuhkola, Kärpät
5. Glen Metropolit, Jokerit
6. Jarkko Immonen, JYP
7. Antti Virtanen, JYP
8. Toni Söderholm, HIFK
9. Kai Nurminen, TPS
10. Jari Korhonen, JYP
11. Cory Murphy, Ilves
12. Petr Tenkrat, Kärpät
13. Janne Niskala, Lukko
14. Niklas Bäckström, Kärpät
15. Pasi Saarela, Lukko
16. Dave Stathos, HIFK
17. Jiri Vykoukal, TPS
18. Antti Aalto, TPS
19. Teemu Lassila, TPS
20. Petri Kokko, SaiPa
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Svitek
Tämä tuli tehtyä vähän sellaisella tajunnanvirta-tekniikalla. Noi kaksi TPS:n miestä voisivat olla vähän korkeammallakin, jos TPS olisi aiemmin käynyt edes mielessä.
Loistava tekniikka !!

Menikö jotenkin näin;
Parhaita pelaajia..hmmm, no onhan Metropolit ja Pärssinen aika kovia, laitetaan tuohon kärkeen - ei perkele, lisätään tuohon vielä Viuhkola. Noh, tästähän tämä tuntuu lähtevän, laitetaan tuohon Kuhta, tuohon Niskala jne. Hyvinhän tämä tuntuu lista täyttyvän, pari nimeä enää puutuu..... Eskelinen meinas perkele unohtua, ehdottomasti tuohon. "Välähdys" - ai niin, onhan Tepsikin liigassa, ketäs siellä pelaakaan.... hmmm.. no Alatalo ja Aalto ainakin. Laitetaan ne tuohon, niin on homma tehty.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Teenpä minäkin:

1. Timo Pärssinen HIFK
2. Kai Nurminen TPS
3. Kimmo Kuhta HIFK
4. Petr Tenkrat KÄR
4. Brad Smyth KÄR
4. Jari Viuhkola KÄR
7. Niklas Bäckström KÄR
8. Janne Niskala LUK
9. Mikko Eloranta TPS
10. Jarkko Immonen JYP
11. Glen Metropolit JOK
12. Tony Virta HPK
13. Pasi Saarela LUK
14. Jari Korhonen JYP
15. Brett Harkins HIFK
16. Marko Kivenmäki ÄSS
17. Petri Kokko SAI
18. Petri Vehanen LUK
19. Ladislav Kohn BLU
20 Brett Lievers KÄR

Routanyrkkiä ei voi arvioida yksilötasolla, joten samalle sijalle laitoin kaikki. Jokaisen panos on yhtä arvokas. Vähän Kärppä painotteinen lista, mutta hyväksyttäneen tämän kerran...
 
1. Sami Hele... Timo Pärssinen
2. Kimmo Kuhta
3. Petr Tenkrat
4. Cory Murphy
5. Jari Viuhkola
6. Brett Harkins
7. Jarkko Immonen
8. Glen Metropolit
9. Toni Söderholm
10. Ville Vahalahti
11. Ladislav Kohn
12. Janne Niskala
13. Antti Aalto
14. Marko Jantunen
15. Jiri Vykoukal
16. Tony Virta
17. Jere Karalahti
18. Jari Korhonen
19. Pasi Saarela
20. Antti Virtanen
 

tsei_tsei

Jäsen
Re: tsei_tsei

Viestin lähetti mixu
Niin kyllähän tälläiset suuruudet kuin Jari Korhonen ja Sami Venäläinen olivat paljon parempia runkosarjassa kuin Kuhta ja Harkins.


Totta, näin todellakin mielestäni oli. Tosin Jari Korhonen kilpailee edelleen siinä puolustajien sarjassa. Ja Venäläinen on laituri eikä sentteri.

Itse en kyllä muista mitä ihmeellistä Sami Venäläinen teki runkosarjassa.Ainoa mitä muistan kaverista oli se kun Jergus opetti sille vähän tapoja.

Venäläinen teki mm. 18 maalia ja oli Tapparan paras pistemies. Venäläinen pelasi kutakuinkin jokaisessa ottelussa hyvin ja aiheutti taistelullaan jatkuvasti ongelmia vastustajille. Erittäin vahvaa peliä mm. kulmaväännöissä. En tiedä kuka on Jergus, mutta ilmeisesti kyse on Karalahdesta. Hän tosiaan napsahti pahasti Venäläisen hiillostuksessa. Turhautumista ja tyhmiä jäähyjä Jere kyllä esitti, ne jääkin hyvin mieleen.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Kaikki kunnia Pärssisille, Harkinseille, Viuhkoloille, Jantusille ja muille, mutta ilman likaisen työn tekijöitä he eivät tekisi pisteitään kuten nyt tekevät.

Respektiä joskus näille työnsankareillekin, joille kukaan ei koskaan tarjoa kultakuuppaa, hopealuistinta tai Matti Keinonen-palkintoa.

Noh. HaliHelge on (kuten Isakssonkin totesi) pääsääntöisesti ottanut tyhmiä jäähyjä. Ja nuo Helgen huitomiset ja hakkaamiset eivät kyllä ole auttaneet Metroa, Jantusta ja Valtosta ollenkaan pisteitä tekemään. Ja toisaalta Pärä,Brett ja Kibe ovat saaneet hyvät tehot aikaiseksi juuri silloin kun Helge on ollut kentällä....eli revi siitä.

Tämän lisäksi on todettava, että PHK-ketjun etu tulee juuri siitä, että heillä on hyviä peliin osallistuvia kiekollisia ja fyysisä pakkeja, eikä kankeita "työn sankareita" mallia Helge takanaan.

Kuitenkin olen sitä mieltä, että työn sankareita pitää arvostaa, valitettavasti en vaan saa Helgeä siihen joukkoon mahtumaan. Ei millään pahalla. Eikä tämä ollut mikään provo. Ihan puhdas ja asiallinen kommentti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös