Jatkoajan Kesätyttökisa 2004

  • 123 162
  • 505

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
No niin, Vapun kunniaksi tällä päivämäärällä alkaa Jatkoajan kesätyttökisa vuodelle 2004!

Tämähän on jo perinteiseksi muodostunut leikkimielinen kilpailu, jossa aikaisempina vuosina ovat voittajiksi selviytyneet seuraavat ihanat kesätytöt:

2001 Jaana Pelkonen
2002 Madeleine Bernadotte
2003 Jatkoajan nimim. girlzilla

Homma etenee tuttuun malliin. Jokaisella Jatkoaikaan kirjoittautuneella on kisassa käytössään yksi ääni. Jokainen äänestää mielestään parhaiten kesätytöksi sopivaa - mitään ehdokaslistaa ei ole olemassa, vaan voitte äänestää ihan ketä haluatte. Kuitenkin äänen saajan pitää täyttää nämä kriteerit:
- hän on syntynyt naispuoliseksi
- hän on äänestyshetkellä elossa
- äänestetyn henkilön nimi/nimimerkki on ilmoitettava

Äänestää saa sis jokainen Jatkoajan nimimerkki vain yhden kerran (turhaa yrittää huijata, teitä tarkkaillaan) ja äänestää saa VAIN YHTÄ henkilöä - ääntänsä ei siis saa "jakaa" esim. kaksosten tai jonkin naislauman mukaan - ei siis saa äänestää esim. koko HIFK:n tai TPS:n cheerleaderporukkaa, vaan ääni on annettava yhdelle yksilöidylle ihmiselle.


Nimimerkki Predator toimii kisan ylituomarina ja ääntenlaskijana, ja tuomarin tuomioista ei voi valittaa (yrittää aina voi). Myös minulla on käytetävissäni yksi ääni äänestykseen.

Äänestysaika päättyy juhannusviikolla, keskiviikkona 23.6.2004 klo 12.00.

Lopuksi toivoisin että Modet sallisivat tämän äänestyksen näkyä Vapaan keskustelun puolella, muuten visailu-äänestysosioon siirrettynä tämä skaba saattaa jäädä monelta huomioimatta.

Siitä sitten vaan antamaan ääniä. Olisi tietysti ihan kiva myös perustella jotenkin se oma annettu ääni.

TOIMIKAA!

EDIT: HUOMIO! osoitteessa www.irc-galleria.net on nähtävissä viime vuoden voittajan, girlzillan kuvia. Kirjoitat vaan sinne hakuosioon nickin kohdalle girlzilla ja sitten klikkaat tytön kuvaa, niin saat muutkin kuvat näkyviin. Tähän on lupa kysytty Zillalta itseltään.
 
Viimeksi muokattu:

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Heidi Willman.

Kerrassaan uskomattoman kaunis yksilö, jolla on ainakin allekirjoittaneen valloittava hymy. Ääni siis Heidille. Tiukasti perässä tulee toki Parhaiden paikkojen Vilmakin..
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Shania Twain

Nainen on sanoituksillaan ja esiintymisillään vienyt ääneni jo aikaa sitten... :-p

Man! I Feel Like A Woman!
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Aamulla ylen kanavalla ruotsinkielisiä uutisia lukeva Hanna von Wendt.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Äsken Ruotsi-pelin mainostauoilla lajittelin paperinkeräykseen kuskattavaa materiaalia ja jumahdin Halosen vaatekaupan mainokseen. Siinä esiintyy semmoinen parivaljakko, että alta pois. Tumma ja vaalea. Netistä löytyy vain sen blondin kuva, ja sekin aika huonolla resoluutiolla. Äänestän kuitenkin häntä.

Jos joku tietää kyseisen teinimallin nimen, kertokoon. Muussa tapauksessa käytettäköön koodinimeä "Halosen mainoksen pimu".
 

twenty

Jäsen
Suosikkijoukkue
hpk
äänien jako...

jaahas, olisikos se kiitettävästi säilynyt Lena Philipsson...

vaiko iki-ihana Uma Thurman...

ehkä sittenkin Winona Ryder...

ei...

vaan ääneni menee Laetitia Castalle! WoW
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Ei parane vielä äänestää, kun ei tule näin selvänä mieleen kaikki kaunottaret.
Pitänee lukea vähän aikaa ketjua, jotta tulee mieleen kaikki huikeat naiset.
Jatkakaa, kiitos.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Saa kai niitä ääniä jakaakin? Oloneuvostoliiton vastarannalla olevassa mökissä viettää kesiään parikymppinen sisaruspari, joita kutsun Vastarannan Kaksosiksi. Mimmit ovat muodollisesti harvinaisen päteviä ja harrastavat ilokseni päivittäin uintia ilkosillaan läähätysetäisyydellä kiikkustuolistani. Olisi minulta kerrassaan sopimatonta olla äänestämättä noita kesäpäivieni tunnelmannostattajia.

Ja jos ei kerspeles kelpaa tuomarille, niin sitten äänestän kiusallani epätietoista Bee Ykköstä. Äärimmäisyydestä toiseen. Siin on sit suvilikka!

Kele!

P.S. Tikettejä vapaille penkeille keinutuolini lähimaastoon ei sitten myydä Lippupalvelussa. Seniorilla on pehmustettu vakipaikka ja omat kiikarit. Muut tiedustelkoot peruutuspaikkoja viime kesänä sydärin saaneilta.
 
Viimeksi muokattu:

Sakallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu
Emily Procter

Oma ääneni menee hieman kypsemmässä iässä olevalle neitoselle eli Emily Procterille , joka on tuttu muun muassa CSI Miamista.

Edit: Predan pyynnöstä perusteluja: Laatunainen, joka saa ainakin omat ihokarvat nousemaan. Kaiken kaikkiaan upea pakkaus näin kaukaa katsottuna.

Lisää Emilystä löytyy osoitteesta: Http://www.emilyprocter.com
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Viestin lähetti Oloneuvos

Ja jos ei kerspeles kelpaa tuomarille, niin sitten äänestän kiusallani epätietoista Bee Ykköstä. Äärimmäisyydestä toiseen. Siin on sit suvilikka!

Kele!

Viimeksi vaan olit varmasti informoinut etukäteen jollain merkkikielellä, että allekirjoittanut ja pari muuta henkilöä tulevat viikonlopuksi. Osasivat Vastarannan Kaksoset olla poissa näkyvistä. Eivätkä tulleet edes esille Oloneuvoksen lauluesityksen aikana. Tosin silloin oli pimeää, mutta olisi olettanut että Ololla kunnon isäntänä olisi ollut pimeäkiikarit. Mutta ei. Ne sinun pitää vielä hankkia.

Tämä viehättävä ulkokuoreniko sitten pisti Olonkin miettiliääksi kun esitti minua Jatkoajan Kesätytöksi 2004? Olen todella hämmenyksissäni, tämä päivä mennee sitten oton puolelle identiteettikriisiä potiessani. Onneksi Senior on tulossa Tampereelle, voin purkaa hänelle sydäntäni.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Koska ulkoiset avut tuottavat tasapelin, oikea jääkiekollinen suuntautuminen ratkaisee. Siispä myös täältä saa äänen Elisha Cuthbert.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös