Jatkoajan Kesätyttö ja muut Kesäkisat 2007 (HUOM. Ei tosikoille)

  • 39 287
  • 128

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
~ACHTUNG!!!

Kuten jo tuossa aiemmin lupailin, nyt on sen aika.

Lähdemme taas hurjalle mettästysretkelle tavoitteenamme löytää Jatkoajan uusi Kesätyttö, siis vuosimallia 2007!!! Mah~tawaa. Pysyn tuskin housuissani, tosin ei minulla ole niitä tälläkään hetkellä jalassa vaan semihikoilen puntin päälle semikevyissä boxereissa sekä paidassa, mässyttäen samalla huokeaa annosta vähärasvaisesta naudanlihasta, maccaronista™ ja tällä kertaa ananaksesta (älä kuitenkaan ajattelekaan että purisit mun) pyöräytetystä kevytillallista...mutta tärkeintä on nyt se mitä langaton näppäilymistöni tuolta suoltaa tien vasenta puolta vailla huolta jäljessä nuolta. Keskity olennaiseen, äläkä anna runsaiden merkkien hämätä. Ajattele positiivarisesti. Image is everything, taste is nothing vai mitä ne siitäkin kolasta sanovat.

Tällä kertaa mukana on, juhlavuoden kunniaksi, kuitenkin jo aiempina vuosina huikean suosion saavuttaneiden lisäsarjojen lisäksi vielä pari lisälisäsarjaa, joten kunniallinen virstanpylväsvuosi saa aikaan arvoisensa väännön! Ole siis aktiivisella mietinnälläsi mukana ja vaikuta, sillä tämä on tarkkaa kuin Paavo Väyrynen katsoessaan vaginaa, vakavaa kuin iltapäivälehdestä varastetu bikinisivut mökin huussiin istuessa, ympäripyöreää kuin Viivi "Golden" AWellanin poikakaverien mahat, kosteaa kuin Jari Kullin silmät missin nivusissa, viatonta kuin Belfour ja Peltonen putkasta päästessään, leivotumpaa kuin Mervi Tapolan halkaistu hiivaleipä, kireämpää kuin Billie Teenin tyttökaverit, mutkikkaampaa kuin Karalahden kävely arkiaamuna ja leukavampaa kuin Kummola ja Harkimo Rapalan uistin huulirinnusosastolle joka koukusta tarttuneena.

Kenenkä vuoro? Sponsorina vielä kerran David Krokett Ry.

Säännöt: Ääniä saa antaa vain yhden kutakin sarjaa kohden. HUOM: Osasta sarjoja järjestetään heinäkuun alusta lähtien, elokuun loppuun asti, erillinen äänestys jahka 10 eniten nyt ääniä saanutta Kesätyttöehdokasta on saatu esille. Vapaamuotoisemmissa sarjoissa palkinnot jaetaan persoonallisten vastausten perusteella ilman erillistä "paina nappia"-äänestystä. TuomaristoJuomaristo ToukoPouko AWePave jne. varaa oikeuden karsia ns. protestiääniä oman pään mukaan, eli tapoloilla on edelleen turha yrittää Kesätyttökisaan.

Sarjat ovat tässä:

Kesätyttö 2007

Se perinteinen Kesätyttökisa. Äänestää saa vain yhtä ehdokasta, ja kymmenen parasta kerätään erilliseen äänestysketjuun heinäkuun alussa. HUOM! Jos näyttää siltä että joku karkaa reiluun johtoon, niin periaatteessa kannattaa joskus taktikoida kisaan mukaan kakkossuosikkiaan, jos ajattelee että haluaa mahdollisimman laadukkaan äänestyksen.

Kesäjannu 2007

Se perinteinen Kesäjannukisa, siis miespuolisille ehdokkaille. Samat säännöt kuin Kesätyttökisassa.

KesäMILF™ 2007

Suuren kysynnän vuoksi oma sarja MILFeille. Tässä kisassa emme pidä alaikärajaa, eli jokainen ainakin lapsen/lapsia saanut nainen/kimalainen on tervetullut kilpailuun!

Kesäpesä™ 2007

HUOM! Sisältö muutettu! Tällä kertaa pesällä tarkoitetaan hyviä pistelypaikkoja, tai seuran iskemispaikkoja, eli kun puhutaan perinteisestä panemisesta (kaikkihan tietävät mitä se tarkoittaa?), tai pyrkimisestä selkään (olettaen että panee aina missä sattuu liikkumaan), niin tässä sarjassa äänestätte siis juuri tämän kesän parasta paikkaa iskemiseen/panemiseen! Joku tietty uimaranta, tietty festari, tietty baari? Vaiko kenties kohuttu Tanssi- ja Viihderavintola Urho Kaleva Kekkonen Tallinnassa?

Kesäkissa 2007

HUOM! Uusi sarja! Kyseisessä sarjassa äänestetään tälle kesälle ominaista ilmiötä tai ihmistä, joka kiinnostaa aikansa, ja voi olla hyväkin, mutta jonka arvelette unohtuvan/hyljättävän jahka syksy saapuu! Eli vapaat ideat siitä mikä voi olla tämän kesän kovastikin in, mutta ei enää ainakaan ensi kesänä! Oli se sitten bikinimalli, yhden hitin ihme, järkyttävät shortsit tms., käyttäkää mielikuvitustanne! HUOM! Käy myös protestisarjana, eli jos joku asia ottaa pannuun ja toivoisitte sen unohtuvan pian, käyttäkää äänenne tässä.

Kesäpissa™ 2007

HUOM! Uusi sarja! Tärkein neste, drinkki, juoma, viinas tänä kesänä. Käy myös protestisarjana, eli tyyliin "Golden AWe Kesä 2007", jos arvelette että minulla tänä kesänä nousisi vihdoista viimein kusi päähän. Ei tosin pelkoa, mutta samaan tyyliin voitte äänestää asiasta tai ihmisestä jonka arvelette nousevan jopa liian korkealle.

*****

Toivottavasti sitten kukaan tosikko ei taas suutu, eipä! Toivomme silti runsasta ja mielikuvitusrikasta vastausvalikoimaa. Uhkukaa voimaa ja hyviä vastuksia! Hyvää ja hel~wetin kuumaa huumaa kesää kaikille!!!

~BREASTS!!!
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Kesätyttö: Allison Stokke. Kuvia löytyy Kauniita naisurheilijoita-ketjusta tai FF2:n hänelle omistetusta ketjusta.

"Stoked on Stokke"
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
PS. Kaikkiin sarjoihinhan ei ole pakko osallistua, mutta ne mihin osallistutte, säätäkää vastauksenne kaikkia sarjoja koskien yhteen ja samaan vastaukseen. Muutenhan tietysti saa kommentoida vapaasti, mutta viralliset vastaukset yhteen ja samaan kiitos.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kesäjannu 2007: Laitela, Ismo Laitela
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kesätyttö, peesataan aikaisempaa: Allison Stokke.

Kesäjannu: Vesa Keskinen

KesäMILF: Eijariitta Korhola

Kesäpesä: Tanssiravintola Kolibri-HML, MI(L)F

Kesäkissa: TV uusinnat

Kesäpissa: Viime kesän tapaan Karpalolonkero
 

Benny S.

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kesätyttö on löytynyt: Paulina Rubio, ai että...

Kesäjannu: Homer J. Simpson. Homer houkuttelee porukat kesällä elokuvateattereihin. On Homer vaan niin kuningasjätkä, että ei paremmasta väliä. Perkele.

KesäMILF: Janina Frostell

Kesäpesä: Suviseurat Valkelassa 29.6-2.7. Ensin lausutaan isä meidän ja sitten seivästetään. Näissä pippaloissa tapaa olla toosaa tarjolla, pitää vaan kuntohuippu ajoittaa kuunvaihteeseen että jaksaa työstää.

Kesäkissa: Keskiselle jalkansa levittänyt ritsa ja seiskan kesätarjonta luultavasti kohtaavat viikoittain koko kesän ajan. Potentiaalia uudeksi Finkeroosiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kesämilf: Susan Kuronen
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Kesätyttö 2007: Hayden Panettiere http://www.bartcop.com/hayden-panettiere-17.jpg

Ai panisinko??! Tullut tutuksi Heroes-sarjaa seuraaville.

Kesäjannu 2007: Ismo Laitela

Perusteluja tuskin tarvitsee esittää..

Kesäpesä 2007: Kalajoen Juhannus

Aivan hillitön meno ja oma mökki hiekkasärkillä. Eli armottomat bileet.

Kesäpissa 2007: Long Island Ice Tea

Pari kategoriaa jäi tyhjäksi mutta palaillaan niihin sitten hieman myöhemmin..
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kesätyttö 2007: Sonja Kailassaari. Perustelut linkin päässä:
Suomalaisen maalaistytön luonnollista kauneutta.

Kyllä. Oli liian isoja kuvia, sen vuoksi piti ladata koneelle. Oikeesti.


Kesätyttö: Malla Malmivaara

Kesäjannu: tuleva SC -voittaja Teukka Salama

KesäMILF: -nimi muutettu-

Kesäpesä: vaikka Ruisrockin ranta, kun ei Slayerikään tule niin mitä sitä siellä muuta tekis

Kesäkissa: Ei

Kesäpissa: Viileä Campari greippimehulla ja kuumalla Salma Hayekilla
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Tekeekö Sonja vielä telkkarihommia? Musiikki-tvstähän se lähti kai pois.
 

Tifu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, HSV
Kesätyttö: Allison Stokke

Huikee potentiaali tytöllä nousta tulevaisuudessa maailman top-1:een. Nuori, mutta uskomattoman hyvännäköinen. Suosittelen tutustumaan.

Kesäjannu: Vesa Keskinen

Näyttää Vesalla olevan kaatoaika.

KesäMILF: Anette Olzon

Nightwish on saanut erittäin hyvännäköisen keulakuvan Tarjan tilalle.


Loput kategoriat täytetään vähän myöhemmin, mutta tässä näin alkajaisiksi.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kesätyttö: Allison Stokke

Huikee potentiaali tytöllä nousta tulevaisuudessa maailman top-1:een. Nuori, mutta uskomattoman hyvännäköinen. Suosittelen tutustumaan.

Kävin tutustumassa. Jessös mikä runko ja ulkonäkö ei helvetti. Jostain kumman syystä rupesi kiinnostamaan tästä eteenpäin vielä enemmän tuo seiväshyppy, vaikka Isinbayeva siellä kiinnostaakin jo. Tämä tyttö painiikin aivan toisessa sarjassa. Asentaisin ja takaluukkuun myös.
 

Gitanaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RedWings,Barca
KESÄTYTTÖ: Paulina Rubio=kuumuutta

KESÄJANNU Laitela, Ismo Laitela. Äijien Äijä.

KESÄMILF OC-sarjan Kirsten Cohen eli Kelly Rowan TIUKKA Bisnesnainen vetoaa aina.

KESÄPESÄ Ilosaarirock -07. Vapaamielistä tennaria lienee taaskin liikenteessä.

KESÄKISSA "Kaikkien aikojen formulakesä". Sepäse.

KESÄPISSA Mandariinivodka feat. Sprite on the rocks. Sopii myös kaltaisilleni persaukisille.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Toivottavasti sitten kukaan tosikko ei taas suutu, eipä! Toivomme silti runsasta ja mielikuvitusrikasta vastausvalikoimaa. Uhkukaa voimaa ja hyviä vastuksia!

No niin, olet jo kahteen kertaan huomioinut minut, joten yritän olla suuttumatta... Sitä paitsi kuumassa kesässä ei ole mitään hyvää, joku +20 ja pilvipouta olisi optimaalinen lomasää.

t. Jatkoajan virallinen päiviräsänen ja miesfeministi


---

Stokkella näyttää olevan sen verran kannatusta jo alkumetreillä, että jätän ääneni jollekin toiselle ehdokkaalle. Kesäkissa saa olla Vesukki Keskinen, eli lööpeistä pois, kiitos. Muita sarjoja en taida äänestää, koska onhan esimerkiksi selvää, että jokainen vastuuntuntoinen kristitty harjoittaa sukupuolista kanssakäymistä vain omassa sängyssään puhtailla lakanoilla kahdesti kuussa ja gregoriaanisen kirkkomusiikin tahdissa.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikeat vastaukset...

.. löytyy tästä. Lottonumerot maksullisesta puhelimesta.

Kesätyttö: Metsänpeikko. Sinappia, kalsareita ja kesätyttöä ei vaihdeta.

Kesäjannu: Teemu, haastajana kyläkauppias ja tytöt+lehtimies, joka saa tarinasta aikaan raiskauksen.

KesäMILF: Anne Borgström, hautaan asti

Näillä voitat.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
No niin, olet jo kahteen kertaan huomioinut minut, joten yritän olla suuttumatta... Sitä paitsi kuumassa kesässä ei ole mitään hyvää, joku +20 ja pilvipouta olisi optimaalinen lomasää.

t. Jatkoajan virallinen päiviräsänen ja miesfeministi

En minä kyllä sinua koskaan erityisen tosikkona ole pitänyt, tosin Päivi Räsänen on ihminen jota en kestä. Hän tosin vaikuttaa niin jenkkimäiseltä kristityltä että hänellä on varmasti iso musta dildo yöpöydän laatikossa.

Toisekseen, tuo puhtaat lakanat ja gregoriaaninen kuulostaa suorastaan upean perverssiltä, ja kaksi kertaa kuussa tiheältä tahdilta!

*****

Täytyy muuten kehua ehdotusten tasoa, on valikoimaa ja erityisesti muutakin kuin photoshopattuja nobodyja...
 

Rocco

Jäsen
Kesätyttö: Erityisesti Euroviisut katsottuani... Jaana Pelkonen. Uuh...

Kesäjannu: ...minä kun ei muita keksi. Vastaan siis vaatimattomasti Rocco.

KesäMILF: Suomen kaunein viisikymppinen, luonnollisesti (???) säilynyt, the one and only: Helena Lindgren. Uuh...

Kesäpesä: The Conquistadorsien keikka, oli se sitten missä tahansa.

Kesäkissa: Meinasin, ja äänestikin jo Marika Fingerroosia, mutta sehän ei ole vain tämän kesän ilmiö, vaan joka kesän (ja talven, ja syksyn, ja kevään) toistuva ilmiö. Joten vastaan tähän notta: Axen BomChickaWahWah

Kesäpissa: Veikkaan että vanha kunnon Malibu-Kola tulee tänä kesänä takaisin kovalla ryminällä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Golden AWe;1900744 [B kirjoitti:
Kesätyttö 2007[/B]

Kesätyttö 2007: Kylie Minoque

Kylie on tehnyt hyvää vaalikampanjaa ainakin ympäri Eurooppaa esimerkiksi bussipysäkkien mainosvaloissa. Sitä en toki edelleenkään tiedä mitä se H&M siinä vaalimainoksessa tarkoittaa, mutta ehkä se ei ole oleellistakaan. Ainakin minuun tuo Kylien Kesätyttö 2007 kampanja tehosi.

(En ole muuten katsonut vielä tilannetta, nyt jännittää...)


Muihin äänestyksiin vastaan myöhemmin, jos vastaan. Katsotaan.

EDIT. No voi perkele, eihän tässä mitään väliakatilanteita vielä olekaan... :-)
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Kesätyttö: Hayden Panettiere.

Iih.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös