Jatkoajan Kesätyttö 2001 Kisa!

  • 7 894
  • 100

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Ehdottomasti Madde, vaikka normaalisti pidänkin tummista, mutta Maddessa on sitä jotain salaperäistä hehkua, joka saa puntit tutisemaan. Karita tulee kyllä hyvänä kakkosena kissanaisista parhaimpana.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
pakko oli laittaa että j. virtasta en äänestäs. yök

viivi on paras mutku se ei o listassa niin ehkä sit pelkonen.
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Kyllähän noista on kaikki aivan herkullisen hyviä, mutta taitaa oma ääneni kuitenkin kallistua Maddelle. On se sellainen, ettei paremmasta väliä!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huhhuh. Tokkopa Jaanakaan arvaa, kuinka suosituksi on tullut. Kun ei ko. naisihminen tällä pastalla kovin usein vieraile, sallinette, että välitän "gallupin" tulokset hälle? Pienikokoinen tyttö vaan on, mielestäni. Mutta kykyä ja asennetta löytyy vaikka miten pitkälle.

Henk. koht. suosikkini taitaa tämän listan puitteissa olla Janina. Takavuosina en jaksanut edes vilkaista hänen kuviaan, kun jokaisessa iltapäivä- ym. lehdessä hänet rankattiin miesten suosikiksi. Nyt, kun kohu on siitynyt muiden kasvojen ympärille, olen minä huomannut tämän naisihmisen kauneuden.

Mutta kaikista maailman takamuksista Merlene Otteyllä on kyllä edelleen paras.

Vaimoakin varmaan täytyisi kehua...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
jaanaan ihastuin jo sillon kun tiltin mukana näky ensimmäistä kertaa... pohjatyötä tehty hyvin :)
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pata
Mutta tosiaan blondien puute on karmaisevaa. Missä on Viivi Avellan? Viivihän kirmaisi helposti kärkikolmikkoon, ehkä jopa ykköseksi asti. Ja onhan hän juuri tänä kesänä tapaillut Mikael Forssellia (valitettavasti) ja onhan hän juuri tänä kesänä käynyt Porissa...huoh...siinä sitä meriittiä kylliksi tähän kisaan.

Näin miehisestä näkökulmasta täytyy hieman ihmetellä, mitä se Viivi näkee Forssellissa. Taitaa Mikael olla rutkasti nuorempikin ja jotenkin "rääpäle". No, rakkaus on sokea ja onhan Forssellilla varmasti tavallista kaduntallaajaa huomattavasti suurempi ja paksumpi.... lompakko. ;)

(Paistoiko kateus läpi joka riviltä?)
 

theref

Jäsen
Mielenkiintoista...

Jos tuosta porukasta pitää valita, on Madde allekirjoittaneen suosikki. Janinan tissit ovat alkaneet roikkumaan (tai sitten niihin on vaan kyllästynyt) ja Karitaa näkee Tosi-tv:ssä tarpeeksi...

Oma suosikki on kuitenkin listan ulkopuolelta Pataa mukaillen Viivi Avellan. Miklu, älä koske!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuinkahan monta meitä Viivistä...

...pitävää täältä oikein löytyykään? Kun tässäkin kesätyttökisassa kyseinen mimmi on saanut jo useampia ääniä vaikka ei edes ollut äänestettävien listalla. :p
 

Milo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maple Leafs, DIF, Liverpool
Kaunein?

Listasta annan ääneni svenskien kulta-tyttö Maddelle.
Mitä J. Virtanen tekee listalla:confused:
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Pojat, pojat, pojat...

Lopettakaa nyt se Viivin ja muiden blondien perään haikailu ja keskittykää äänestyslistan naisiin! Koska allekirjoittanut helteen pehmittämässä päässään kehitti tuon a.o. kymmenen beibin listan, niin minulla on kisan kehittäjänä oikeus olla muuttamatta sitä nimilistaa. Joten se nyt vaan on pakko äänestää joku niistä kymmenestä... koittakaa nyt kestää vaikka siellä ei niitä blondeja Maddea lukuunottamatta ole...:D
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
TILANNE TÄLLÄ HETKELLÄ...

... on aika ällistyttävä! Tässä tähän mennessä ääniä saaneet tytöt:

1. Jaana Pelkonen 13
2. Prinsessa Madeleine 11
3. Janina Frostell 5
4. Karita Tuomola 3
5. Lola Odusoga 2

... meinaako tietokonenörttien oma "parrunpätkä" Jaana viedä koko potin? Onhan neiti varsin reipas ja viehättävä mutta silti ihmettelen tämän hetkistä tilannetta. Noh, onhan tässä vielä äänestysaikaa....:D
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauniita naisiahan tuossa on vaikka kuinka, jokainen omalla tavallaan. Listan ulkopuolinen suursuosikki Viivikin on niin söpö, että taitavat monelle miehelle urheilu-uutiset kerrankin olla sivuseikka, kun Viivi on äänessä.

Pata suri blondien puuttumista listalta. Urheiluun ja lähestyviin yleisurheilun MM-kisoihin liittyen joku urheilijatarkin olisi varmaan ansainnut paikan listalla, vai mitä? Miten olisi vaikka Mia Strömmer?
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Patarouva haloo...

No miksei rouva äänestänyt? Ne kymmenen ehdokasta ovat ja pysyvät. Kyllähän aina esim. Miss Suomi-kisoja katsellessa meikäläinenkin on ihmetellyt että naapurissa asuvan Virtasen tai Lampisen 20-vuotiaat tytöt ovat paljon kauniimpia kuin ne loppukilpailuun valitut... minä nyt olen kilpailijattaret valinnut ja siitä porukasta on äänestettävä....;)
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Kiitos Patarouva...

Tottakai rouvankin pitää äänestää! Ei missään ole määrätty että tämä on vain miesten hupia! Ainakin Miss Suomi-skaboja katsellessa ainakin minun vaimoni niitä lantioita, rintoja, sääriä ja reisiä arvostelee paljon kärkkäämmin kuin meikäläinen...:D
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Patarouva
Listan ulkopuolinen suursuosikki Viivikin on niin söpö, että taitavat monelle miehelle urheilu-uutiset kerrankin olla sivuseikka, kun Viivi on äänessä.

Totta. Ei siinä paljoa jää pesäpallon juoksuntuojien nimet mieleen, kun Viiviä katselee. Toinen vastaava tilanne on MTV3:n säätiedotukset. Jos Mette Mannonen on vuorossa, niin arvatkaapa vain tuleeko siinä tylsiä sääkarttoja katseltua. Sitten jos siellä on Pekka Pouta tai se poninhäntäkaveri, jonka nimeä en opi muistamaan, niin ketuttaa niin paljon se, että ei ollut Metteä ja taas menee säätiedot sivusuun...
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No Mette Mannosessa on se hyvä puoli, ettei sille voi suuttua, vaikka se ennustaisi huonoa säätä. Mutta mielestäni se ei ole varsinaisesti hyvännäköinen, hellyttävä vaan. :)
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Kyllä mäkin olen Maddea pitkään seurannut, joten ääni Tukholman suuntaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tummat tytöthän ne parhaita on, ja pitkällisen harkinnan jälkeen annan ääneni Karita Tuomolalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös