Jatkoajan Kerholaisten meeting: Kauno Saariot lauteilla 3

  • 9 491
  • 65

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Jatkoajan Kerholaisten meeting: Kauno Saariot lauteilla 3 (päivitetty)

Niin, syksy koittaa, liiga alkaa ja mestaruuspaineet kasvavat.

Tästä johtuen olemmekin järjestämässä Jatkoajan kerholaisille ja muille asian harrastajille ja harrastelijoille saunailtaa, jonka teemana olisi peseytyä saunaympäristössä, nauttia sihijuomia ja keskustella jääkiekosta ja muustakin.

Ko. vetäytymissymposiumin ajankohdaksi on kaavailtu lauantaita 13.9.2003, samaisena päivänä pelataan ensimmäinen kotipeli HPK- Ässät. Tapahtuma siis alkaa välittömästi pelin päättymisen jälkeen.

Paikka on vanha tuttu, Visakylän sauna

Kaikki tätä lukevat ovat siis tervetulleita. Edelliskerralla, joka oli viime keväänä, paikalla oli jopa kaksi (2) Tapparan kannattajaa.

Tilaisuus järjestetään omien ruokien ja juomien periaatteella. Paikalla kerätään kolehtia, jotta ko. paikan mahdolliset vuokrakulut saadaan peitettyä. Tarkoituksena ei siis ole tehdä bisnestä, vaan heilua ns. RY-muodossa.

Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat ilmoitella halukkuudestaan osallistua ko. kinkereille tähän ketjuun. Omista Jatkoaika-meeting kokemuksista sen verran, että aina on tuntunut porukka viihtyvän, joten ei muuta kuin rohkeasti mukaan.

Päivä olisi siis lauantai 13.9.2003.

Lisätietoja kuten esim. tarkka paikka, annetaan kysyttäessa ja sitä mukaa kun asiat selviävät.



Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Sanomattakin lienee selvää, ilmoittaudun paikalle tulevaksi ja siellä olevaksi - oli se paikka sitten mikä tahansa. Kehoitankin siis kaikkia hämeenlinnalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia kaivamaan esille paitsi kesän jäljiltä mahdollisesti kadoksissa olleen rehvakkaan kerholaisasenteen, myös Mister Tampaxin sanat. Suotavaa tietysti olisi, että saisimme ns. vihulaisfanaatikkojen määrän nousemaan kahdesta jopa useampaan.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Viestin lähetti ervatsalo
Ko. vetäytymissymposiumin ajankohdaksi on kaavailtu niinkin pikaista ajankohtaa kuin elokuun toiseksi viimeistä viikonloppua, eli tarkemmin ottaen 23.8.2003.
Jaa, mutta eikös tuolle nimenomaiselle päivälle ole vapaiden keskustelijain toimesta suunniteltu suurta invaasiota Suomenlinnaan? Päällekkäisyyden seurauksena vaikuttaisi siltä että joutunen tämän sinänsä ratkiriemukkaalta vaikuttavan remuamistapahtuman sijaan valitsemaan tämän toisen, aiemmin tietoisuuteeni ilmaantuneen ädläys- ja häiläyskonventin, eli tämä tietäisi siltä, että taas jää tämä kerholaismiitti mieikäläiseltä väliin. Tämä on harmi, semminkin kun näin kesäaikaan ei tarvitse opiskelijankaan viettää huutolaispojan elämää, vaan tarvittaessa voi asentaa päälle ns. rockstar -moodin.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Re: Re: Jatkoajan Kerholaisten meeting: Kauno Saariot lauteilla 3

Viestin lähetti rapster
Jaa, mutta eikös tuolle nimenomaiselle päivälle ole vapaiden keskustelijain toimesta suunniteltu suurta invaasiota Suomenlinnaan?

Aivan, jotta osanotto saataisiin mahdollisimman suureksi tuohon oman elämänsä Kauno Saarioiden kohtaamiseen suosittelen tapahtuman siirtämistä, esimerkiksi viikolla eteenpäin. Joka tapauksessa olen tulossa saunomaan, sillä olen jo viikkoa ennen tuota Suomenlinnan tapahtumaa tiedustelemassa ilmoja eteläisellä parkkipaikka-alueella, jota myös Helsingiksi kutsutaan. Eikä minua sen jälkeen hetkeen näy etelän mailla.

Että silleen...
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Siirtouutisia?

Samaa sanaa tässäkin suussa. Ehrensvärdin vallitusten taklauskoulu siintää siinä määrin kirkkaana mielessäni, että ko. päivämäärää voidaan pitää varattuna.

Jos meetingin siirtäisi perjantaille, saataisiin lauantaina aamulla ujommatkin raadot takapenkille puhisemaan ja kas, peräkammarin pojat heräisivät Suomenlinnassa. Tässä tapauksessa joutuisi tosin sunnuntaina toteamaan jatkoaikaa tursuavan korvistakin ulos jonka lisäksi krapulaketjussa olisi tungosta, tosin ehkä vasta myöhään illalla.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Tampere Cup

Mitä, mitä? Sijoitus ottelut Tampere Cupissa meneillään tuona ajankohtana, mutta onneksi vuorokausi on 24h.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Siirtohuhuja

Tässä vaiheessa näyttänee siltä, että otsikossa mainittu tapahtuma olisi siirtymässä 13.9. pelattavan HPK-Ässät -ottelun jälkimaininkeihin. Tämä helpottanee ensinnäkin sudeettikerholaisten matkaanlähtöpäätöstä, koska samalla pääsee peliin, ja toisaalta saattaa jopa kirvoittaa muutaman Ässä-faninkin saapumaan paikalle.

Paikka on edelleenkin avoin, ja ehdotuksia otetaan vastaan. On meillä muutama vaihtoehto kylläkin - toiset helpommin ja toiset vaikeammin logistisesti järjestettävissä. Eli sattuisiko jollain olemaan järvenrantahuvilaa saunaosastoineen jossain keskustan lähellä; esimerkiksi Sirkuksen alakerrassa?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Siirtohuhuja

Viestin lähetti Master God
Tässä vaiheessa näyttänee siltä, että otsikossa mainittu tapahtuma olisi siirtymässä 13.9. pelattavan HPK-Ässät -ottelun jälkimaininkeihin.

Ainakin meikäläisen täytyy tuossa tapauksessa sanoa 'Ei kiitos!'. Tentti 15.9. ja tuo viikonloppu on pyhitetty lukemiselle. Hyi saatana.

No ei sota yhtä miestä kaipaa.
 
K

kangaroo

Jos homma olisi osunut HPK-Jokerit ottelun 20.9. jälkeen, niin olisi ollut ihan pakko käväistä bongaamassa kaikki mielenkiintoiset HPK-kirjoittajat.

Vaikka onhan näitä JA-rientoja tulossa muutenkin. Pitänette hauskaa ns. koko rahalla.
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On hyvin mahdollista, että liityn joukkoon. Se 13.9 on luultavimmin sopiva päivä, ellei työt kutsu. Maksullisia saunoja on keskustan alueella ainakin lintuvintin sauna. Hyväksi todettu paikka. Ainakin lauteilla riittää tilaa. Vuokrasta ei ole tietoa. Itselläni olisi wanha kunnon puukiuas Puistomäessä, mutta saunatilaa vain neljälle kerrallaan. Ja toisaalta olisi pelottavan jännää ottaa luultavimmin suurehko määrä ventovieraita kotiinsa nauttimaan alkomahoolia. Se lintuvintti voisi olla hyvä ratkaisu...
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Mukana olen totta mooses, jos vaan armeijasta näytetään vihreää valoa tuona viikonloppuna.

Minä siis mukana edellisen kerran tapaan, mutta laittakaa vaikka (sulkeisiin).
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mukana!

Sanokoot kuka mitä sanokoot, niin mukana ollaan silti. Päivä kuin päivä käy minulle, sillä päivät ovat rahan tapaan minulle pelkkiä numeroita.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
13.9. sopii sivullekirjoittaneelle äärimmäisen huonosti. Sen kun pidätte pippalot silloin, mutta minä en sitten paikalla ole. Mokomat.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mukana, ainakin näillä näkymin!
Kivahan se on saunoa ja ottaa kuppia sarjajohdossa neljällä pisteellä maalieron ollessa 11-0 ja pistepörssin top-5 kaikki meidän miehiä ; )
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Joo mäkin tuun ja tuon ukkoniki vielä mukaan.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alustavasti ilmottaudun. Täytyy ruveta vaan järjestelemään kyytiä. Viime kerralla kun tuo kuljetuspuoli minut katalasti petti, ja itse itselleni kuskina jouduin kele osallistumaan tapahtumaan lähes selvistä päin. Ja niinhän se on, että ilo ilman viinaa on teeskentelyä. No, se oli keväällä, aika parantaa haavat, syvätkin.

Meeting nro2 oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut; löylyä, runkosarjan voittomaljoja ja purtavaa riitti. Parhaat jatkoille lähteneet Kerhon Jatkoaikalaiset löydettiin monta päivää myöhemmin ja palautettiin lähtöruutuun Turusta, vai oliko se Ruotsista, kaikenlaisia juttuja kun liikkuu.

Mutta Meeting Nro2:n fotot on vieläkin hakusessa, keväällä oli vähän puhetta että jos saisi niitä silleesti tikitaaliseen formuun? Jos rullat on jo hukattu niin Erva unohda kaino pyyntö.

PS. Kuka perkele muuten on Kauno Saario? Näin SudeettiKerholaisena tyhmänä kysyn.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti St103
PS. Kuka perkele muuten on Kauno Saario? Näin SudeettiKerholaisena tyhmänä kysyn.
Kysymykseesi lienee vaikea antaa ihan yksiselitteistä ja suoraa vastausta. Suosittelen kuitenkin kotimaisen "Veturimiehet heiluttaa"-elokuvan katsomista. Pääosassa elokuvataiteen Kauno Saariot: Samuli Edelmann & co. =)
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
No niin, tällä päivämäärällä on otsikossa mainitun tapahtuman paikaksi varmistunut vanha tuttu, hyväksi havaittu Visamäen saunaosasto. Tilaisuus alkaa mitä pikimmiten pelin jälkeen, ja sauna on lämmin klo 18.30-21.30. Ja päivämäärähän oli se aikaisemmin ilmoitettu 13.9.2003.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, paikan varmistuttua, onkin itsekunkin syytä ruveta keräämään saunakamojaan kasaan.

Ohjesäännönmukainen varustus ko. tapahtumaan on seuraava: Pyyhe, saunajuomat sekä syötävää oman maun mukaan.

Paikalla on takka jos voi grillata grillituotteita sekä kankkujaan. Omalta kohdaltani voin kertoa, että palaa se perse kiukaankyljessäkin.

Paikalle roudataan cd-levyjä soittava värkki, joten ottakaa varuiksi omaa musiikkia mukaan, jos ei järjestelytoimikunnan vedätykset putoa. Life is Life-biisi on kuitenkin pannassa. Tai no, kerran ko. biisi saatetaan kuulla, jonka jälkeen ko. levy alkaa yhtymään happeen takkaympäristössä.




Viestin lähetti St103
Mutta Meeting Nro2:n fotot on vieläkin hakusessa, keväällä oli vähän puhetta että jos saisi niitä silleesti tikitaaliseen formuun?

PS. Kuka perkele muuten on Kauno Saario?


Niin, tuon ko. tilaisuuteen edelliskerran kuvat nähtäväksi. Olen ollut saamaton, enkä ole saattanut niitä vieläkään sähköiseen muotoon.

Paikalla saatetaan muuten nähdä otos "Veturimiehet heiluttaa" elokuvasta. Ko. otoksessa selviää, mistä Kauno Saario-asiassa on pohjimmiltaan kyse.

Täältä tähän
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti ervatsalo
Niin, tuon ko. tilaisuuteen edelliskerran kuvat nähtäväksi. Olen ollut saamaton, enkä ole saattanut niitä vieläkään sähköiseen muotoon.

Otappa Erva ne tänään mukaan peliin, niin voin ne iltapuhteikseni raapia sähköiseen muotoon. Ja mahtollisesti kaikki, ketkä niitä haluavat niin sähköpostiosoitetta meikäläiselle, niin mahdollisesti lähtevät vielä tänään liikenteeseen. Edellyttäen, että Erva muistaa ne peliin ottaa.

Että silleen...
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Master God
No niin, tällä päivämäärällä on otsikossa mainitun tapahtuman paikaksi varmistunut vanha tuttu, hyväksi havaittu Visamäen saunaosasto. Tilaisuus alkaa mitä pikimmiten pelin jälkeen, ja sauna on lämmin klo 18.30-21.30. Ja päivämäärähän oli se aikaisemmin ilmoitettu 13.9.2003.

Niin, nuo lauantain pelit alkavat klo 17, joten olisiko parempi, että sauna olisi päällä klo 19.30-22.30. Nimittäin pelihän loppuu noin 19.30 ja siitä kun vielä taaperretaan Visamäkeen rupeaa kello jo olemaan 20 reikä reikä. Siihen vielä tutut selkääntaputtelut ja pelin analysointi, niin ei ole enää pelkoa, että perse palaisi kiukaassa.

Ilmoitan jo nytten, että tämän vuoden tilaisuudessa aion boikotoida seuraavan päivän mahdollista Ruotsin matkaa. Syytä voitte kysyä Viking Linelta. Tai ans kattoo nyt. Ja tuosta "Ruotsin reissu" jutusta voidaan sitten kertoa tuolla miitinkissä, jos muistetaan. Yritys oli ainakin kova.

Ja olisiko kyseiseen tilaisuuteen mahdollista saada Marko Paloa analysoimaan voittomaaliaan HPK-JYP ottelussa? Muistaakseni viime miitingissä näin tuon maalin jokusen kerran videolta.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Jomppa
Niin, nuo lauantain pelit alkavat klo 17, joten olisiko parempi, että sauna olisi päällä klo 19.30-22.30. Nimittäin pelihän loppuu noin 19.30 ja siitä kun vielä taaperretaan Visamäkeen rupeaa kello jo olemaan 20 reikä reikä. Siihen vielä tutut selkääntaputtelut ja pelin analysointi, niin ei ole enää pelkoa, että perse palaisi kiukaassa.
Niin prkl, olin vielä vanhassa ajassa varausta tehdessäni, ja muistelin pelin alkavan jo klo 16. Eiköhän tuon saa vielä muutettua.

Mitä tulee tuohon Viking Linen boikotointiin, niin ainakin viime kerralla muistelisin ko. yhtiön boikotoineen erästä turenkilaista, kohtuullisen nestetankkauksen suorittanutta jääkiekkokatsomoiden ja laivaterminaalien kruunaamatonta ursusta. No, vuoroin vieraissa, ja nythän kummatkin ovat tyytyväisiä boikotoidessaan toinen toistaan. :)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Anna puuuuheliiimen lauuulaa vaaaaan

Viestin lähetti Jomppa
Ilmoitan jo nytten, että tämän vuoden tilaisuudessa aion boikotoida seuraavan päivän mahdollista Ruotsin matkaa. Syytä voitte kysyä Viking Linelta. Tai ans kattoo nyt. Ja tuosta "Ruotsin reissu" jutusta voidaan sitten kertoa tuolla miitinkissä, jos muistetaan. Yritys oli ainakin kova.


Niin, ehdotan täten, että soitamme saunatilaisuudestamme Viikkarin palvelunumeroon ja kysymme asiaan. Samalla voitaisiin kysyä sähkölaitokselta, voivatko lähettää akustiseen kitaraan sopivaa sähköä, vai miten se meni?

Täältä tähän
 

BukkaBoom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars
Mukana 50 % varmuudella eli toisin sanoen: ehkä tuun, ehkä en.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös