Jatkoaika ”Fire and Forget” – Yahoo Fantasy-liiga

  • 44 567
  • 528

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Neal-Filppula-P.Kane
Neal-Henrique-Purcell
Hertl-Lee-Gagner
Marchand-Legwand-Grabner
Spaling-Coyle-Hayes
Smith-Pelly-V.Rask

Keith-Krug
Ehrhoff-S.Jones
M.Staal-Z.Michalek
McQuaid

Quick
Luongo
Howard

Periaatteessa ihan tyytyväinen olen, mutta kysymysmerkkejä riittää. Nähtäväksi jää mitä tulee olemaan, kivaa oli draftailla taas kerran joka tapauksessa.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Taccuisten tuccien rosteri kaudelle 2015-16:

Nash - E. Staal - Perry
Huberdeau - Bjugstad - Jagr
Pirri - J. Jokinen - Hemsky
Elias - Ma. Granlund - Trocheck
Fleischmann - D. Strome - Jurco

Giordano - Shattenkirk
Sekera - Campbell
Ellis - Bouwmeester
Scandella + utility Petrovic

Hiller
Stalock
Vasilevskiy

Hieman vituttaa, että olin idiootti, enkä muistanut, että dräfti on tänään muina päivinä, kuin ilmottautumisesta eiliseen saakka, vaan tänään lähdin kirkkain silmin keilaamaan kavereiden kanssa. Tuli 4 kierrosta missattua ja 5. kierros tehtyä hieman kärsimättömästi. Tämän vuoksi jengistäni ei löydy ainuttakaan varmaa ykkösvahtia, mutta eipä sille jälkikäteen voi mitään. AI:n tekemät valinnat (Perry, Nash, Giordano & Shattenkirk) onneksi olivat ihan laadukkaita, mutta olisin itse mieluiten valinnut yhden noiden tilalle jonkun laadukkaan veskarin.

Puolustukseen olen tyytyväinen, hyökkäyksessä harmittaa Barkovin puuttuminen sieltä ja veskaksi olisin mieluusti kelpuuttanut Bobby Loun, joka pelaa ainakin tämän kauden vielä hyvin. Hillerin näkisin pelaavan noin puolet tästä kaudesta ja Stalock hieman vähemmän, nyt kun Jones on kotiutettu Chokeseihin. Lisäksi Vasilevskiy kai saa myös pari starttia ja parhaassa tapauksessa Bishop ei taaskaan täysin ole terve ja idän mies saa enemmän pelejä (sillä edellytyksellä, että Cooper on fiksu ja oppinut läksynsä viime keväältä).
 

DDeke

Jäsen
Datsyukian Dekes:

Moulson - Spezza - Voracek
Burakovsky - Bergeron - Gallagher
Roussel - Mi.Grandlund - Bailey
Wingels - Rakell - Boyes
Clifford - Ott - Rinaldo
Prust

Ekblad - Wideman
Dumba - Garrison
Orpik - Emelin
Gryba

Holtby
Mason
Lehner

Ei tällä joukkueella maalitilastoja voittamaan lähdetä, mutta muihin kategorioihin on panostettu. Maalivahdit kunnossa. Kaikki potentiaaliset yllättäjät vietiin juuri nenän edestä niin muutin taktiikkaa lennosta. Saapas nähdä mihin riittää :)
 

oxymoron

Jäsen
Kreider - Brassard - Forsberg
Nyquist - Ribeiro - Brouwer
Ehlers - Lindholm - Brown
Nieto - Nielsen - Rantanen
Petan - Sheahan - Chiasson
Arvidsson

Josi - Subban
Määttä - Larsson
Klein - Martin
Ekholm

Bishop
Ward
Neuwirth

Pakistoon haettiin heti alussa kova kärki (100+ pistettä ja paljon blokkeja), sekä timantinkovan joukkueen takana operoiva Bishop. Hyökkäyksessä luotetaan nuorten jätkien roolien kasvuihin, sekä jo edellisellä kaudella tasonsa todistaneiden jatkavan kehitystään.
Olin aivan varma, että mulla on enemmän isoja ukkoja joukkueessa. Olin jo päättänyt draftata Gaustadin ja B.Boylen seuraavilla kahdella kieroksella keräten mukavasti aloituksia samalla. Gaustadin sijasta otin jonkun herätedraftauksen ja B.Boyle vietiin nenän edestä. Oli siellä joitain muitakin. Listalla niitä oli sen verran että kai olin tuudittautunut siihen, että tämä osa-alue on nyt kunnossa. Hauskaa oli kuitenkin draftata ja toivotaan, että riskivalinnat kannattivat.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Jaahas, Strome lähetettiin heti takaisin Kanadaan, olisi varmaan pitänyt ottaa Zacha hänen tilalleen, vaikka Devils onkin köyhä hyökkäyspäässä...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Riihimäen Gigolot:
Jordan Staal - Derek Stepan - Mikkel Boedker
Kyle Palmieri - Ryan Strome - Mika Zibanejad
Adam Lowry - Mike Fisher - Nino Niederreiter
Blake Comeau - Chris Tierney - Cal Clutterbuck
Brian Boyle - Nate Thompson - Jordin Tootoo

Shea Weber - Drew Doughty
Oliver Ekman-Larsson - Justin Faulk
Cody Franson - Morgan Rielly
Eric Gelinas - Dennis Seidenberg

Henrik Lundqvist
Devan Dubnyk
Anders Nilsson

Aika selkeällä taktiikalla tuli lähdettyä tähän draftiin. Ensiksi maalivahdit kuntoon, sen jälkeen panostetaan puolustajiin. Sitten kun puolustuksessa on sopivasti laatua ruvetaan katsotaan hyökkääjiä. Ja siltähän tuo joukkue hyvin pitkälti näyttääkin.
Joukkueen vahvuutena pitäisi olla se ettei missään vaiheessa tule hirveitä notkahduksia. Koska maalivahtipelin pitäisi olla kunnossa, samoin kuin kiekottomien kategerioiden. Mutta samalla taas missään vaiheessa tuskin lennetään hirveän korkeallakaan, koska hyökkäyksestä puuttuu terävinkärki. Ja oma draftaukseni oli semi konservatiivista johtuen liigan formaatista.
Mutta pudotuspelipaikkaa lähdetään hakemaan, ja siellähän voi sitten tapahtua taas ihan mitä vaan.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
ReiskaJones:
Benn-Stastny-Carter
Landeskog-Eakin-Ward
Eriksson-Bennet-Tikhonov
Perreault-Horvat-Clarkson
Duclair-Pageau-M.Karlsson
D.Jones

Yandle-Leddy
Klingberg-Fowler
Vlasic-Bieksa
Beauhemin

Bobrovsky
Allen
Markström

Kyllähän toi hieman räpeltämistä ajoittain oli. Ei ole ennen tullu oltua näin syvässä draftissa, mutta ei kai tuohon joukkueeseen täysin pettynyt voi olla. Alkais jo niin pääsee testaamaan joukkueen iskukyvyn!
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Team Pitbat 2015-16:

Taylor Hall - Ryan Getzlaf - T.J. Oshie
Evander Kane - Mark Scheifele - Mark Stone
Brett Connolly - Evgeny Kuznetsov - Valeri Nichushkin
Lars Eller - Zemgus Girgensons - Cody Hodgson
Alex Burmistrov - Mikael Backlund - Jiri Sekac
Micheal Ferland

Dion Phaneuf - Kris Russell
David Savard - Michael Del Zotto
Simon Despres - Nikita Zadorov
Noah Hanifin

Pekka Rinne
Martin Jones
Joni Ortio

Drafti meni aika pitkälti etukäteissuunnitelman mukaan ja ainoa isompi takaisku oli Alex Stalockin menetys. Hänet oli tarkoitus ottaa kolmosvahdiksi. Viimeisillä kierroksilla tuli varattu 2 high risk kaveria: Noah Hanifin ja Joni Ortio. Toivottavasti Hanifin tekee Ekbladit ja Ortio ottaa Flamesissa 1B-paikan. Kauden tavoitteena tietysti play-off paikka.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jahas, heti luulot pois kun kävi klassiset eikä mokkula tehnyt yhteistyötä tuon livedraftin kanssa, vaikka useat mock dräftit meni ihan hyvin. Noh, me taistellaan sitten mm. veskoina Kinkaid, Hutton ja McElhinney. Vituttaa niin ettei veri kierrä!
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Jaahas, Strome lähetettiin heti takaisin Kanadaan, olisi varmaan pitänyt ottaa Zacha hänen tilalleen, vaikka Devils onkin köyhä hyökkäyspäässä...
Noo, turha noita nyt enää on miettiä. Mulla on nyt kaksi hyökkääjää poissa. Roy ei saanutkaan sopimusta Capsiin, vaikka huhut vahvasti puolsivat. Draisaitl lähtikin farmiin, vaikka odotettiin Oilersin kakkoskenttään. Liigan formaatti vaan on sellainen, että nyt voi istua ja katsella, kellä osuu kortit parhaiten.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
@odwaz Jos Roy ei saa tällä kaudella sopimusta NHL:stä, niin ihmettelen kyllä hieman, lähtökohtaisesti kova pelimies kuitenkin. Eiköhän joku NJD viimeistään ennen siirtotakarajaa poimi miehen ykkössentteriksi (Zachan rinnalle).
 
Jostain syystä tämä Yahoo ei nyt suostu tekemään kanssani yhteistyötä. Olen tiputtanut mielestäni Reinhartin Corkscrewn joukkueesta ja se näkyy tuolla siirroissa, mutta itselleni Reinhart näkyy edelleen osana Corkscrewn tiimiä, mutta kun yritän editoida joukkuetta, ei homma pelitäkkään ja reinhart ei siellä näy.
Reinhart on nyt penkillä kuitenkin ja lukitsen joukkueen (lukittuna edes penkkipaikkoja ei voi siirrellä). Toivottavasti Yahoo päivyttyy tai tuo bugi poistuu ajan kanssa.

Eli kaikki joukkueet on nyt ok.
 
Käykäähän vilkaisemassa, että rosterinne on kunnossa, Yahoo muuttanut paria pelipaikkaa näin mukavasti kauden kynnyksellä.

Mitään ongelmia ei pitäisi yhdelläkään joukkueella tosin olla, ja sain kaikki spotit normaalisti käyttöön, mutta tarkistakaas ny.
 
Corkscrewn rosteri jatkaa bugailuaan, eikä commissionerin tekemät muutokset mene läpi sitten millään. Yahoo on ollut tänä vuonna todella buginen ja siellä on sohlattu oikein urakalla (out statukset, viimehetken pelipaikka muutokset jne).

Yritän vielä uudelleen tässä niin kauan kunnes muutokset menevät läpi ja rosteri on edustuskelpoinen. Toivotaan, ettei tuo vaikuta nyt tämän viikon tulokseen millään tavalla.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tiukkaa on ollut vääntö Stammerin kanssa koko kierroksen. Maalivahtitilastoissa tulee kyytiä niin, että tukka lähtee. Ei ole Bobrovsky (Columbuksen puolustus ollut aika onnetonta), Allen (vain 1 peli) ja Markström (loukkaantui heti kärkeen) kolmikolla ollut paljon hurraahuutoihin aihetta.

Mutta pakko sanoa näin ensikertalaisena Yahoo-liigassa ja tällaisella pistelaskulla, että on kerrassaan viihdyttävä systeemi! Kiitokset siitä liigan ylläpitäjälle!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kolme kierrosta takana ja Oxen keikkuu toistaiseksi liigan kärjessä puhtaalla pelillä ja saldolla 37-12-2. Joukkue on pysynyt suht hyvin terveenä, ainoa pitempiaikainen potilas tällä hetkellä on Matt Hendricks, joka ei missään tapauksessa lukeudu avainpelaajiin. John Tavares on ollut sairauden takia pari peliä sivussa, mutta palannee kaukaloon piakkoin. Takuumiehet Oxenin menestyksen takana ovat olleet Ryan O'Reilly, Blake Wheeler sekä Corey Crawford, joista jokainen on pelannut varausnumeroaan paremmin. Mitään suuria epäonnistujia joukkueesta ei löydy, mutta jos jotain kritiikkiä pitää antaa niin suuntaan sen Leafsin sentterikolmikolle Kadri-Bozak-Holland. Tehot ovat (kuten koko joukkueella) olleet täysin kateissa, mutta paikkoja on kyllä ollut eli eiköhän tilanne sielläkin ainakin vähän parane. Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa seuraavalle kuukaudelle.
 
Kolme kierrosta tosiaan takana ja liigan vitossija hallussa yhdestä tappiosta huolimatta. Täytyy kyllä sanoa, että drafti on onnistunein osaltani mitä on ikinä ollut. Ainoastaan pakiston osalta jäi parannettavaa ja siellä olisi voinut ehkä riskilläkin vetää, mutta vielä ei ole mitattu pakistonkaan osaamista tarpeeksi blokkien/taklausten muodossa.

Ei nyt lähdetä leijumaan ollenkaan vielä tässä vaiheessa kautta, mutta tosiaan omissa ajatuksissani joukkueen rakenne ja muutamat selvät varastukset keski/myöhäiskierroksilla on omiaan tuottamaan mielihyvää.
Panarin 11 / 206.
Tanguay 15 / 286.
Spooner 16 / 315.
Pulkkinen 17 / 326
Ja kirsikkana kakun päällä Zack Smith 26 / 515
(tuossa siis ensin kierros ja perässä varausnumero).

Tosiaan, en lähde itselleni missään nimessä mestaruutta povaamaan tai muuta sellaista, johan tuolla on yksi tappio alla, mutta on tosiaan todella tyytyväinen olo draftiin ja tuloksiin mihin joukkue on tähän mennessä pystynyt.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
...Ja kirsikkana kakun päällä Zack Smith 26 / 515...

Koska omaa häntää pitää nostaa, niin Colton "Ivan Drago" Parayko on ultimaattisen kova ryöstö. Toiseksi viimeiseltä kierrokselta pelaaja, jota en usko 75 prosentin managereista edes kuulleen ennen draftia. Ja niin vain 4+3, +7 -saldoilla pyörii tuolla rankeissa korkeammalla kuin sheaweberit, drewdoughtyt, alexpietrangelot ja muut nevarit.

Tällä hetkellä 11. paras puolustaja tuon rankin mukaan muuten.

Itse asiassa Parayko on niin kova, että ehdotan tämän venytyskisan ratkenneeksi.
 
Koska omaa häntää pitää nostaa, niin Colton "Ivan Drago" Parayko on ultimaattisen kova ryöstö. Toiseksi viimeiseltä kierrokselta pelaaja, jota en usko 75 prosentin managereista edes kuulleen ennen draftia. Ja niin vain 4+3, +7 -saldoilla pyörii tuolla rankeissa korkeammalla kuin sheaweberit, drewdoughtyt, alexpietrangelot ja muut nevarit.

Tällä hetkellä 11. paras puolustaja tuon rankin mukaan muuten.

Itse asiassa Parayko on niin kova, että ehdotan tämän venytyskisan ratkenneeksi.

Hienosti venytetty ystäväni! Pakko myöntää, että itse kuulun tuohon 75 prosenttiin. Hienosti on Para aloittanut.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
3 kierroksen jälkeen sarjataulukko näyttää omaan silmään ihan mukavalta (34-12-5 ja toinen sija), mutta eiköhän tässä vielä tulokkaan hymy hyydy. Tehopisteet on joukkueella parhaiten hallussa, mikä ei yllätä kun aiemmissa liigoissa ne ovat olleet oikeastaan ainoa merkittävä tilasto.

Maalivahtiosasto ei kyllä herätä luottamusta, varmaan yksi draftin huonoimpia hakuja onkin tuo 2. kierroksen puolenvälin Bobrovsky. Suunta ei alun jälkeen voi olla ainakaan muuta kuin ylöspäin.

Hyvänä hakuna omasta joukkueesta voisi nostaa esiin 17. kierroksen Joel Wardin. Tuskin jatkuu pistetehtailu ihan samaan tahtiin, mutta meno näyttää ainakin toistaiseksi erittäin mallikkaalta. Väkisin vetää suun hymyyn myös tuo Jamie Bennin tippuminen tuonne omalle eka kiekan 10.vuorolle, huikea liito päällä miehellä!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hiljalleen on draftin toilailujen aiheuttama pettymys alkanut huuhtoutua taka-alalle, joten laitetaan nyt tämän kauden kokoonpanoräpistely kaiken kansan nähtäville:

P.Sharp - J.Toews - B.Ryan
T.Teräväinen - A.Kopitar - P-A Parenteau
A.Killorn - J.Eichel - A.Shaw
M.Beleskey - C.Cizikas - R.Panik
P.Dupuis - B.Gordon - x
P.Berglund

N.Kronwall - A.Pietrangelo
H.Lindholm - N.Hjalmarsson
D.DeKeyser - M.Stuart
T.Hickey

F.Andersen
O.Pavelec
B.Scrivens

Melkoisen lahjakkaasti jäi siis oikeaan laitaan tyhjä paikka, tästä syystä Sam Reinhart ei ole kokoonpanossa ollenkaan vaikka yksi vuoro tuli tähänkin nuorukaiseen käytettyä. Sanottakoon että ongelma on joka vuosi sama, kunnollinen etukäteissuunnitelma ja draft-tilanteen hallinta puuttuvat, joten alun jälkeen menee ihan hakuammunnaksi. Joka vuosi päätän että ensi syksynä ollaan valmiina, niin tälläkin kertaa. Here I come 2016!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kahdeksan pelikierroksen jälkeen Oxen painelee edelleen liigan kärjessä ja ero kakkosena olevaan ReiskaJones:iin on venähtänyt jo 24 pisteeseen. Ainoa tahra muuten puhtaassa saldossa on 8-8 -tasuri TaoTao:ta vastaan kierrokselta neljä. Joukkue on pysynyt yksittäisiä lyhyitä poissaoloja lukuunottamatta terveenä ja jokainen osa-alue toimii kuin junan vessa - ainoastaan plusmiinuksessa ja nollapeleissä ollaan top 10:n alapuolella. Eniten yllättänyt osa-alue on maalivahdit, joista Crawfordin toki ennakoin olevan vahvan joukkueen ykkösenä varma valinta, mutta muut kaksi (Reimer, Greiss) ovat pelanneet sekä enemmän että paremmin kuin etukäteen arvelin. Kenttäpelaajista kukaan ei ole ollut mitenkään mielettömästi ennakkoarviota parempi, mutta valtaosa on pelannut kuitenkin lievästi yläkanttiin eli kokonaisuus on selkeästi plussalla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, playoff-paikka lienee jo tässä vaiheessa kutakuinkin selviö ilman mitään aivan käsittämätöntä romahdusta eli seuraavaksi pääsee jännittämään tuloksia toden teolla joskus kevättalvella.
 
Tällä viikolla jännitetään Reiskajonesin ja meikäläisen kamppailua, sijoitukset joukkueilla ovat 2 ja 3 joten tämä kamppailu parhaimmillaan voi vaikuttaa siihen, kumpi joukkueista on ylempänä sarjataulukossa runkosarjan lopulla. Tilanne on tällä hetkellä 8-8. Toive olisi, että vähintään 4 kategorian voitto irtoaisi, jotta päästäisiin kakkossijaan kiinni. Matsi on hyvin tasainen vielä toistaiseksi.

Frostburn on tosiaan hurjassa johdossa, eikä ykköstilaan ole asiaa ellei tuo laiva käänny huonompaan suuntaan jossain vaiheessa.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tiukkaa on vääntö ollut tällä viikolla vaikka hieman alakynnessä on oma joukkue tainnut jatkuvasti olla. Ikävästi on ollut pelistä poissa 2. ja 3. kierroksen varaukset (Bobrovski ja Landeskog), joita näissä väännöissä ehdottomasti tarvittaisiin. Tiedä sitten olisiko tuosta Bobrovskista edes mitään apua. Tilanne siis ennen viimeisen yön matseja 7-9 TweetyLeafille. Tasapeli olisi hyvä torjuntavoitto kun näytti jossain välissä, että tulee pataan oikein kunnolla.

Stastnykin voisit vähän pisteitä tehdä ens yönä tai kohta Hitchcock vie sinulta ykkössentterin natsat! (3 matsia kiikareilla tällä viikolla)..

Come on boys!
 
Eipä ole ikinä ennen tälläisiä maalivahtitilastoja ollut fantasyssä meikäläisellä.
3 peliä, 3 nollapeliä. Jestas.

Harmi ettei vastustaja taida saada yhtä ainoata molaripeliä kasaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös