Jarmo Kekäläisestä Jokerien johtaja

  • 723 133
  • 2 043

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Loistava homma Kekäläiselle jos ko. pestin saa. Onhan se rautanen ammattilainen. Eniten taitaa painaa Keklun edellisellä Pohjois-Amerikan kaudella tekemät scouttaukset, jotka ovat realisoituneet pieninä varausnumeeoina. Keklua pidetään erittäin tarkkanäköisenä talenttien scouttaajana. Jokereissa tehty loistava duuni vaikuttaa aivan varmasti myös.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kova on naapurilla todistelun halu sille että Kekäläisen Jokeripesti ei vaikuttanut mihinkään ja kaikkea muuta huttua. Fakta on kuitenkin että HIFK:stä Kekäläinen ponnisti NHL joukkueen vara-GM:ksi ja tulee kohta siitymään Jokereista NHL joukkueen varsinaiseksi GM:ksi. Olisi voinut tapahtua mistä vain mutta tapahtuu Jokereista.

Elämä on.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Jokeri- ajan näytöillä ei ollut mitään merkitystä Keklun valintaan, tämä on ihan selvä asia. Näytöt annettiin edellisellä Amerikan turneella Ottawassa ja St. Louisissa. Typerää edes kuvitella muuta. Alempiin virkoihin voi päästä siipiään kokeilemaan liiganäytöillä, mutta tuolle tärkeimmälle pallille pitää olla näyttöjä kovemmista ympyröistä.

Kekäläinen on Columbuksen tuoreen "urheilutoimen presidentin" John Davidsonin hyvä ystävä ja he tekivät yhdessä töitä St. Louisissa. Tuon taustan takia hän on paikan saamassa - ei sen takia, että hän on tehnyt pari vuotta hyvää duunia jossain suomalaisseurassa.

Olihan tuosta jo vuositolkulla sitten senttiä vaille varmaa tietoa, että Kekäläinen palaa Bluesin varatoimarin pallilta Suomeen pyörittämään kokonaista kiekkoseuraa ja lähtee sitten rapakon taakse tilaisuuden tullen. Tilaisuus on tullut nyt ja kun hommatkaan ei Jokereissa vihkoon menneet, niin todennäköisesti Keklu istahtaa kohtsilleen Columbus Blue Jacketsin pallille ja syynä sille on miehen pitkä ja maineikas ura lukuisissa eri organisaatiossa, mukaanlukien viimeisimpänä Jokerit.

Onnea matkaan Keklulle, hattua ottaisin päästä jos sellaista käyttäisin.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Ohhoh, nyt alkaa tulla naapurista aika paksua jöötiä. Kertokaa nyt vielä, että Keklu sai uuden duuninsa pelkästään siitä syystä, että kasasi HIFK:n -98 mestarijoukkueen (parasikinäkoskaanmissään). Onhan se nyt ihan selvä asia, että ei Keklusta Blue Jacketsin GM:ää leivota pelkästään jokeriajan näyttöjen perusteella. Eiköhän siellä ämeriikän päässä ole kumminkin huomioitu myös Keklun toiminta Jokerien peräsimessä. Samanlaisen tempun Blue Jacketsin johtoporras haluaa Keklun tekevän myös rapakon toisella puolella (eli parantavaan organisaation toimintaa kokonaisvaltaisesti). Tosin voisi muutamat jokerifanitkin hieman rajoittaa noita juttuja, kyllä lätkämaailmassa pääsee merkittävään asemaan myös kulkematta Jokerien kautta.

No ymmärrän kyllä, että naapurissa tunnetaan tiettyä helpotusta. Hetken kun näytti siltä, että Ilmalan porukan ammattimaisuus jättää pitkäksi aikaa HIFK:n varjoonsa pääkaupunkiseudun kiekkoskenessä. Nyt kun Jokeritkin voi palata puuhastelutasolle, niin kilpailu stadin herruudesta on taas ''reilua''.

Vielä ei jaksa kummempaa arviota kirjoittaa siitä mitä tämä tarkoittaa Jokereille. Jos nyt vaikka pressissä tulisi tarkempaa infoa seuraajasta jne. Kiitokset Keklulle joka tapauksessa näistä vuosista. Teit Jokereista pitkästä aikaa organisaation, jota on mukava kannattaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No kylläpäs tuli naapureille kiire todistella ettei Jokereilla ole mitään tekemistä tai hyötyä Keklun urakehitykseen kannalta. Mistäpä tiedätte mitä kulisseissa on tapahtunut?

Toki mies otti ne tärkeät ensiaskeleet HIFKissä ja antoi kovia näyttöjä Pohjois-Amerikassa. Jokerit on kuitenkin se seura josta NHLlän ensimmäinen Eurooppalainen lähti Pohjois-Amerikkaan.

No tämän seuraklikin keksit tähän ihan itse. Se nyt vaan on niin, ettei NHL- joukkueen GM:ksi millään liiganäytöillä mennä. Ei Jokereista eikä HIFK:sta. HIFK- näytöillä pääsi sisään, mutta se nyt oli lähinnä sattumaa, kun Frankilla tuli suonenveto ja teki fiksun rekryn. Jossain Kekäläinen olisi näyttönsä joka tapauksessa antanut.
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No kylläpäs tuli naapureille kiire todistella ettei Jokereilla ole mitään tekemistä tai hyötyä Keklun urakehitykseen kannalta. Mistäpä tiedätte mitä kulisseissa on tapahtunut?

Tätä olen itsekin koko päivän huvittuneena seurannut. Että ei kukaan vaan vahingossakaan pääse unohtamaan Kekäläisen vaikuttaneen IFK:ssakin. Fakta kumminkin on se, että Jokereista hän GM:n paikalle NHL:ään lähtee. Ei ole huonoa mainosta Jokereille, koko SM-Liigasta puhumattakaan.
 

Frank Lee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aloitan oman palstalle kirjoittelun huutelemalla vieraisiin pöytiin. Onnittelut Kekäläiselle ja toivottavasti löydätte hyvän korvaajan. Kekäläisen työ näkyy vielä pitkään, eikä tuo lähtö täysin odottamaton ollut. Kekäläinen teki hyvää työtä jo aiemmin Senators-/Bluespesteissään ja tavoitteena oli palata änäriin.

Harkimo olisi tuskin menestynyt niin hyvin, ellei "näkisi nurkan taakse" tai osaisi ennakoida ja tarvittaessa toimia nopeastikin. Uskon Harkimon mielessä käyneen tämänkin vaihtoehdon, hommasihan hän Kekäläisen kesken pestin teillekin.

Mielestäni mielenkiintoisia vaihtoehtoja voisi löytyä Vaasasta. Tammisen jätettyä Sportin konkurssin partaalle, on siellä muutamassa vuodessa hoidettu talous kuntoon, ja siinä ohessa voitettu mestis kahdesti kolmessa vuodessa. Ei huonosti.

Sportin toiminnanjohtajana toimii Jyrki Niemi, jota Tami muuten muistaa lehdistötilaisuuksissa haukkua "haista vittu-kulttuurin" kehittämisestä Vaasassa. Hallituksen puheenjohtajana toimii Heikki Hiltunen ja urheilutoimen johtajana Markus Jämsä.

Pari tarkennusta vielä. En tarkoittanut aloittaa mitään karsintaketjujargonia, toivon ettei muutkaan siihen ryhdy. Ymmärrän kyllä Jokereiden ja Sportin hiekkalaatikoiden kokoeron. Kohta olemme viisaampia.
 

ilu

Jäsen
No tämän seuraklikin keksit tähän ihan itse. Se nyt vaan on niin, ettei NHL- joukkueen GM:ksi millään liiganäytöillä mennä. Ei Jokereista eikä HIFK:sta. HIFK- näytöillä pääsi sisään, mutta se nyt oli lähinnä sattumaa, kun Frankilla tuli suonenveto ja teki fiksun rekryn. Jossain Kekäläinen olisi näyttönsä joka tapauksessa antanut.

Juuri peliuransa päättäneen Kekäläisen palkkaamista aikanaan voidaan kyllä pitää todellisena löytönä. Tie Jokereihin vei sitten jo kannukset ansaittuaan, palkkausperusteena taisi olla vanha tuttu "kovin nimi joka rahalla irtoaa". Harkimon ja Kekäläisen yhteiselo ei kauniista ulkokuorestaan huolimatta ilmeisesti aina ollut ihan ruusuilla tanssimista, viimeisimmän juovan väleihin toi Bergenheimin päästäminen kilpailijan paitaan. Kekäläiseltä tämä, näin jälkikäteen arvioituna, taisi kuitenkin olla ihan järkevä ratkaisu.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Pakko

heittää hyvät HIFK kannattajat jotka täällä parveilette :) mutta Jokerien toimarin paikalta lähtee vain NHL jengien palkkalistoille .
Ensin Matti Virmanen Edmontonin sitten Jarmo Kekäläinen Columbuksen. Ei kovin huonosti :).
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä Keklu!

Onhan Kekäläinen aivan helvetin kova jääkiekkoihminen eikä kukaan pysty sitä kiistämään. Jokerit ovat tällä kaudella kasattu lähes täydellisesti mielestäni ( kiekollinen pakki puuttu niin olisi se täydellinen ) ja kaikki muistaa millaisia nimiä HIFK:ssa pelasi keväällä -98 ;)

Onnittelut Keklulle mikäli mies nyt sinne Columbukseen lähtee ja toivottavasti mies saa rauhassa kasata siellä jääkiekkojoukkuetta, siellä on nimittäin niin nappulat sekaisin, että siinä voi mennä tovi jos toinenkin. Jokerit ja sm-liiga saa tästä hyvää mainontaa, mutta onhan tämä kova isku Jokereille, sillä Kekäläistä parempaa GM:ää en minä ainakaan keksi joka olisi kotoisin Suomesta.

Kekäläinen on todistanut taitonsa HIFK:ssa, Jokereissa ja myös milestäni Bluesin ( NHL ) peräsimessä mies teki hyvää jälkeä, muuan Tarasenko on Keklun varaus ja Pietrangelo.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Idioottia on väittää, että Jokeripestillä ei olisi ollut mitään merkitystä Kekäläisen uran kannalta. IFK-fanit tietysti näkee vain Narrien sarjasijoitukset (7. ja 3.) ja noillahan näytöillä tietysti ei änäriin lähdetä joukkueita johtamaan. Kekäläinen on laittanut Jokerit organisaationa jälleen uskottavasti kasaan ja se tulee pitkässä juoksussa näkymään menestyksenä, ellei sinne jotain ihan toopea hankita seuraajaksi. Hjarkimon pitäminen poissa käytännön jääkiekkotoiminnasta on Kekäläisen yksi suurimmista uroteoista.

Tosin yhtä idioottia on väittää, että Kekäläinen nousi Blue Jacketsien GM:ksi ainoastaaan Jokereiden ansiosta ja Jokerit on ainoa organisaatio, josta voi maailmalle ponnistaa. Joten jos vain jätettäisiin tämä IFK vs. Jokerit keskustelu muualle.

Itsekin olen pohtinut mahdollisia seuraajia Kekäläiselle. Ikävä fakta taitaa olla, että Kekäläisen tasosta voi mennä toistaiseksi ainoastaan alas. Se, kuinka paljon taso laskee urheilutoimenjohdossa, määrittää Jokereiden tulevaisuudennäkymät. Jos eivät ihan mitään Tom Nybondasta sinne hanki, niin Jokerit lienee turvassa. Veikkaan, että omasta organisaatiosta nousee joku junnujohtaja.
 

Buzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Yksi asia mitä olen aina arvostanut Jarmo Kekäläisessä on kunnianhimo. Hän on omalla työllään, osaamisellaan ja rohkeudellaan raivannut tietä erittäin määrätietoisesti kohti omaa unelmaansa. Tässä on sitä hienoa esimerkkiä muillekin, miten unelmien eteen kannattaa paiskia töitä. Määrätietoisuudesta ja henkilöstä muutenkin kertoo nämä maratonsaavutukset ja se, miten noin koviin suorituksiin päästään vain töitä tekemällä. Täältä nousee iso käsi Jarmon suuntaan. Varmasti aikanaan GM:n työ kuulosti kaukaiselta haaveelta, mutta pikku hiljaa onnistuneen työn tuloksena tämä haave on toteutumassa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Mä kirjoitin Jokereista, en Wesasta. Jokerit on jääkiekkojoukkue joka on perustettu Helsingin Töölössä (Stadissa) vuonna 1967. Ei muita merkittäviä urheilulajeja poislukien ja sitemmin kuopattua, muutaman vuoden kestänyttä viritelmää potkupallon saralla.
- - -

Voi ville, ville.

HIFK on perustettu v. 1897, jääkiekko on tullut lajina mukaan 1929, vakavammin lätkään lähdettiin sotien jälkeen ja Suomen Mestaruussarjassa HIFK on pelannut jääkiekkoa vuodesta 1949.

Revi siitä.

Mutta Kekäläisestä. Tässähän päästään jo tulevaan sanontaan että joku "tekee keklut". Otetaan jostain ensin hyvät rahat, ollaan olevinaan big bosseja ja sitten vaihdetaankin maisemaa. Onnea valitsemallasi tiellä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kiitos Keklulle loistavasta työstä. Sokea täytyy olla, jos ei sitä muutosta näe mikä on tapahtunut Jokereiden organisaatiossa Kekäläisen aikana, isoin harppauksin menty eteenpäin. Urheilullinen menestys seuraa sitten perässä, kun perusasiat on hoidettu loistavalle tasolle.

Kekäläisen seuraaja sitten onkin hieman mutkikkaampi valinta. Paras tilannehan olisi, jos omasta organisaatiosta löytyisi joku, joka on toiminut seurassa Kekäläisenkin aikana ja nähnyt toimintatavat ja suunnan, mihin organisaatiota on rakennettu. Näin olisi luonnollinen jatkumo tälle kehitykselle. Tällaista kaveria ei vaan taida tällä hetkellä löytyä, ainakaan pätevää sellaista. Pahin skenaariohan olisi joku suojatyöpaikka tyyliin Joel Harkimo, silloin mentäisiin metsään ja pahasti.

Ja Columbuksesta sen verran, että Kekäläinen pääsee kyllä hyvistä asetelmista kasaamaan joukkuetta. En näe ollenkaan niin synkkänä Columbuksen tulevaisuutta, kuten moni muu kirjoittaja. Joukkueesta löytyy jo ennestään useita potentiaalisia pelaajia korkeiden varausvuorojen myötä. Tähän lisätään vielä ensi draftiin ne kolme ykköskierroksen varausta, niin potentiaalia ja tulevaisuutta kyllä riittää. Lisäksi menestyspaineet Columbuksessa eivät varmasti kovin korkealla ole seuraavana parina kautena, joten saa rauhassa keskittyä joukkueen rakentamiseen pitkällä tähtäimellä.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kekäläinen oli osaltaan tuhoamassa Mestistä tekemällä K-Vantaasta farmiseuran. Sanotaan nyt suoraan että tällaista kaveria en pysty arvostamaan vaikka kovin fiksun oloinen jamppa on kommenteissaan.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Pakko olla iloinen Keklun puolesta mikäli NHL-ovi aukeaa. Kulttuurillisestikin merkittävä siirto. Toivotaan, että Kekäläisellä on näppinsä pelissä seuraajan valinnassa. Ville Sirén voisi oll hatusta heitettynä ihan potentiaalinen. Tärkein työ on Keklulta Jokereissa jo tehty, mutta eihän noita kontakteja pysty korvaamaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kekäläinen oli osaltaan tuhoamassa Mestistä tekemällä K-Vantaasta farmiseuran. Sanotaan nyt suoraan että tällaista kaveria en pysty arvostamaan vaikka kovin fiksun oloinen jamppa on kommenteissaan.

Just..?

Kiitoksia Kekäläiselle uskomattoman hienosta työstä laittaa Jokerit kondikseen. Edustuksessa ei menestystä tullut kuin pronssin verran, mutta uskoisin että tulevina vuosina palataan tukevasti mitalikantaan hyvän pohjatyön ansiosta. Ja todellakin toivon Kekäläiselle menestyksekästä sesonkia Blue Jacketsissa, vaikka jengi onkin HMV.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta Kekäläisestä. Tässähän päästään jo tulevaan sanontaan että joku "tekee keklut". Otetaan jostain ensin hyvät rahat, ollaan olevinaan big bosseja ja sitten vaihdetaankin maisemaa. Onnea valitsemallasi tiellä.

Eikös Matikaisen Petu lanseeraanut tämän jo vuosi aikaisemmin, joten annetaan kunnia kenelle se kuuluu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kekäläinen oli osaltaan tuhoamassa Mestistä tekemällä K-Vantaasta farmiseuran.

Kiekko-Vantaa oli de facto farmiseuran asemassa jo ennen Kekäläisen mandaattia. Kekäläisen aikana kuitenkin pelaajaliikenne on rauhoittunut, nuorille pelaajille on annettu näytönpaikkoja liigaa myöten ja ilmeisesti talouskin alkaa Vantaalla näyttää hieman valoisammalta. Toki jos sinulle on liian kova pala nähdä de facton muuttuminen de jureksi ja jättää positiiviset asiat syrjään, niin samapa tuo.

Ja vaikka Kekäläinen olisi haitannut Mestistä, niin mitä sitten? Kekäläinen on vastuussa omalle työnantajalleen ja ajaa sen etuja. Hän ei saa palkkaa siitä, että miettii suomalaisen jääkiekon parasta. Ja jos liigaseuran leivissä oleva kaveri pystyy oikeasti tuhoamaan Mestistä, niin aika helvetin heikoilla hangilla ollaan siellä. Kyllä sen tuhon ovat tehneet aivan muut tahot
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea matkaan Keklulle! Olen vilpittömän iloinen siitä, että suomalainen kiekkojohtaja pääsee johtamaan NHL-seuraa. Siirto GM:n paikalle ei ollut yllätys, ajankohta sen sijaan sitä jossain määrin on. Ne pari mestaruutta Jokerijohtajana jää Keklulta saamatta, vaikka niin niin vajaa pari vuotta sitten ennustin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Eikös Matikaisen Petu lanseeraanut tämän jo vuosi aikaisemmin, joten annetaan kunnia kenelle se kuuluu.

Siinä mielessä äänestän Keklua, sillä hän teki sen IFKoolle jo silloin, kun Petu oli vielä passipoliisi. Mutta Petuhan on siis ollut oppivainen poliisi, mikä sinänsä on harvinaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös