Jarkko Ruutu – kova pelaaja vai rotta?

  • 690 242
  • 3 212

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Meedio kirjoitti:
Myös puheet Ruudun nauramisesta aitiossa taklauksen jälkeen ainakin minua kummastuttaa koska en ole sellaista nähnyt vaikka näitä klippejä olen katsellut.

Kuten jo eilen kirjoitinkin

Zeta03 kirjoitti:
Ruudun taklaus -> siinä ja siinä oliko puhdas.

Mutta sen jälkeiseen tilanteeseen, mitä kertoo kaverista että kun taklattu makaa kentän pinnassa suhteellisen suuren verimäärän kanssa, niin toinen vaan virnuilee tyypillistä J.Ruutu vittumaista hymyään? Suorastaan naureskelee tilanteen jälkeen. En tarkoita että hänen olisi pitänyt mennä paijaamaan Jagria mutta jonkinlainen vastuu pitäisi pelaajan pystyä ottamaan kun näkee että 'nyt sattu juhaa leukaan'.

Ei tuossa tilanteessa, vaikkei onneksi nyt mtn pahaa sattunutkaan, voinut tietää mitä olisi voinut tapahtua. Paha aivotäräys esim.

Helvetti, eniten Ruudussa ärsyttää pikku-sikatemppujen lisäksi juuri se, että hän jos kuka tuntuu väheksyvän tai osoittaa täydellistä välinpitämättömyyttä muita pelaajia kohtaan. Suuri ihmetys on, ettei NHL isoista pojista joku ole kyllästynyt tuohon toimintaan. Noh, ehkä ensi kerralla kun Ruutu saapuu New Yorkiin kaveria muistetaan jollain bonuksella...

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamatokin!

UGH!


Mielestäni Ruutu kyllä naureskeli selkeästi onnistuneelle 'iskulleen' eikä kuten joku aikaisemmin kirjoitti, Strakan niskaan hyppäämiselle. Kannattaa katsoa koko peli eikä jotain 2sek klippiä!
 

Rumble

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
bwo:n kommenttien pohjalta

Ruudun taklauksen oikeellisuuteen olen jo ottanut kantaa. Ei siitä siis enempää.

Mister Jagr on todellakin kirjoittanut lappuset, joissa sanoo pelaavansa omalla riskillä. Sanoisin jopa käsittämätöntä ylimielisyyttä pelata nykyaikaista jääkiekkoa ko. potta päässä. Ehkä mr. MacTavishin pääkin olisi paremmin suojattu. Tuskin olisi tästä tilanteesta tullut vekkiä. Joka tapauksessa, tietojen mukaan Jaromir on nyt vaihtanut "oikeaan" kypärään huomattuaan itsensä kuolevaiseksi, sittenkin. Onko joku nähnyt/kuullut Jagrin omat kommentit taklauksesta? Voisiko olla, että jos ehkä maailman paras jääkiekkoilija joutuisi tunnustamaan oman ylimielisyytensä, onkin parempi olla hiljaa.

Kommentit tsekkileiristä saataneen jättää omaan arvoonsa, omia puolustetaan viimeiseen asti, vaikka sitten vähän tosiasioita viilaten.

Huolestuttavinta minusta tässä koko jupakassa on juuri em. kirjoittajan mainitsema median käyttäytyminen. Kun verta on jäällä, niin enemmän tai vähemmän asiaan vihkiytyneet toimittajat alkavat televisiossa ja lehtien palstoilla julistaa jääkiekon moraalin rappiotilasta. Mm. tämän aamun HS:ssa teilattiin useaan otteeseen Selänteen kommentit Jagrin kypärästä. Minkä ihmeen takia? Eilisessä Kanada-pelissä tuli puolin ja toisin monia hyviä, loppuunvietyjä taklauksia. Ainakin tusinan verran tuli myös tilanteita, joissa taklaaja tuli tilanteeseen joko hyppäämällä, tai maila tai kyynärpää korkealla. Tällä kertaa ei tullut Mertarannan selostukseen "ottelun mustia hetkiä". Näin selostaja, joka vaikuttaa melkoisesti satunnaisen katselijan mielipiteisiin pelistä, näkee pelkästään tapahtumien seuraukset, ei tapahtumia sinänsä.

Median käytöksenhän voisi sellaisinaan jättää omaan arvoonsa. Mutta kuten on ennenkin nähty, jääkiekon tapahtumilla ei ole pitkä matka lööpeistä eduskunnan ministerinaitioon. Lehtikirjoituksilla on uskomattoman suuri vaikutus ihmisiin, jotka seuraavat lajia ns. sivusilmällä. Tällaiset tapaukset voivat yksipuolisesti uutisoituina tuottaa huikean määrän harmia rakastamaamme lajia kohtaan. Pieni nasta kypärän sisällä, verta jäällä, ja jääkiekko onkin väkivaltainen ja barbaarinen laji, johon ei ainakaan meidän poika tai tytär sotkeennu huonoja tapoja oppimaan. Liioittelenko?
 

tkks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meedio kirjoitti:
Tämän päivän iltalehdessä kolumnissaan käsitellään myös tuota asiaa ja kolumnistillä tuntuu olevan kengät väärässä jalassa tai muuten vain ankeeta. Hän ottaa esille Ruudun aikaisemmat tapaukset ja on sitä mieltä että Ruutu ei ansaitse olla joukkueessa. Myös puheet Ruudun nauramisesta aitiossa taklauksen jälkeen ainakin minua kummastuttaa koska en ole sellaista nähnyt vaikka näitä klippejä olen katsellut. Ehkä kirjoittajalla on vain jotain hampaankolossa Ruutua kohtaan.
Ruutu hiukan virnisti jollekin toiselle pelaajalle ja ainoat sanat, jotka sain huulilta luettua olivat "kova pommi". Ja olihan se kova pommi, mutta omasta mielestä ihan puhdas. Toki Ruutu on joskus typeriäkin tekoja tehnyt, mutta mun mielestä on lapsellista aina nostaa vanhat synnit esiin, kun jotain tapahtuu. SElännekin on varmaan sitten turnauksen tähän menessä paskin pelaaja, kun sen on useamman vuoden ollut vähän yössä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Zeta03 kirjoitti:
Mielestäni Ruutu kyllä naureskeli selkeästi onnistuneelle 'iskulleen' eikä kuten joku aikaisemmin kirjoitti, Strakan niskaan hyppäämiselle. Kannattaa katsoa koko peli eikä jotain 2sek klippiä!

Nyt en itse sen kummemmin kiinnittänyt huomiota tuohon nauramiseen. Reilun vuoden takaisen tyytyväisen ilmeen ja naureskelun Porkan maatessa jäässä muistan kyllä aina... Ei varmaan tarvitse tapauksesta sen enempää muistuttaa. Yhteistä ainakin näille molemmille tilanteille oli se, ettei Ruutu oikeen tuntunut ymmärtävän, että ulosajo seuraa.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rumble kirjoitti:
Pieni nasta kypärän sisällä, verta jäällä, ja jääkiekko onkin väkivaltainen ja barbaarinen laji, johon ei ainakaan meidän poika tai tytär sotkeennu huonoja tapoja oppimaan. Liioittelenko?

Et. Olen joutunut tänään työpaikalla perustelemaan Jarkko Ruudun olemassaolon oikeutta noin viidelletoista ihmiselle, jotka katsovat ainoastaan maajoukkueen edesottamuksia ja osaavat lukea. Hyvä ettei aluksi ole riveleihin käyty kiinni, kun on edes uskaltanut mainita eriävän mielipiteen Hesarista, Iltalehdestä luetusta tai Mertarannan suusta kuullusta. Ei perkele näitä moralisoijia.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eräältä TPS:n kannattajalta kun on niitistä lähtien tullut tulvimalla viestejä jokaiseen Jarkkoa koskevaan ketjuun, niin pistää vain miettimään että onko mies päässyt vieläkään yli O.Janeckyn kyynerpäästä Mikkolan kuuppaan, tai Jokerien korkealla mailalla tehdystä voittomaalista.

Ne kun ovat ihan yhtä todellisia tapahtumia, kuin Jarkon päähän kohdistunut taklaus.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Zeta03 kirjoitti:
Kuten jo eilen kirjoitinkin




Mielestäni Ruutu kyllä naureskeli selkeästi onnistuneelle 'iskulleen' eikä kuten joku aikaisemmin kirjoitti, Strakan niskaan hyppäämiselle. Kannattaa katsoa koko peli eikä jotain 2sek klippiä!

Kyllä tuo koko peli tuli seurattua eikä pelkästään noita klippejä. Tuon taklauksen jälkeen tsekit alkoivat pelaamaan kunnon sikaa jossa ajettiin kupoliin rajusti, kohteena oli ainakin Nummelin. Että sellasta. En puolusta tekoa mutta mietin mikä on väistämätöntä kiekossa, ylilyöntejä tapahtuu ja tässä tapauksessa "tähtihyökkääjä" voi myös miettiä mitä tekee siellä kaukalossa. Se ei ollut selästä taklaus kuten iltalehden kolumnissa kirjoitetaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ioota Rhoo kirjoitti:
Juu siellähän se telmi uuden kypärän kanssa.
Ei ole Jagr tainnut lukea Jatkoaikaa. Täällähän osa on kertonut ettei sillä kypärällä ollut ratkaisevaa eroa.
Andy_McCoy kirjoitti:
Tuo Skoda-tarra peittää hirveästi, mutta sellaiselta se kyllä näyttää. Tuohan on sama kuin pelaisi ilman kypärää.
Skoda-tarrahan on jopa merkittävä tekijä tämän kypärän suojaavuuden kannalta.
 
Viimeksi muokattu:

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
dana77 kirjoitti:
Ei ole Jagr tainnut lukea Jatkoaikaa. Täällähän osa on kertonut ettei sillä kypärällä ollut ratkaisevaa eroa.Skoda-tarrahan on jopa merkittävä tekijä tämän kypärän suojaavuuden kannalta.

Ei ja onneksi Hesari ja Ilttiskin jää ulkomaalaisilta väliin. Kyllä hävettää, että Suomen suurimmissa lehdissä on noi ammattitaidottomia ja suorastaan törkeitä toimittajia.
 

Rocco

Jäsen
Rumble kirjoitti:
Onko joku nähnyt/kuullut Jagrin omat kommentit taklauksesta? Voisiko olla, että jos ehkä maailman paras jääkiekkoilija joutuisi tunnustamaan oman ylimielisyytensä, onkin parempi olla hiljaa.

Jagr ei kommentoi tapausta ääneen.

Hiljainen kommentti ja vastaus nähtiin jo eilen Tsekin seuraavassa ottelussa, kun Jofa VM "kypärä" oli vaihtunut Reebokin uutuusmalliin.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Eiköhän ne rotat tule yhdestä länsi-rannikon joukkueesta. Ruutu on aina pelannut kovaa ja tulee myös jatkossa pelamaan. Rapatessa roiskuu, se on selvää kun pelaa tollasella pelityylillä. Kaikki tai ei mitään, mielummin katselen sen tyyppistä pelaajaa ku jotain pikkuhienoa näperteljiää. Kyllä se Ruutu osaa myös pelata, tästä osoituksena mm. Canucksin tämä kausi. Tuskin kukaan "nobody" pääsee pelaamaan Vancouverin ykköskentässä ja sen lisäksi ylivoimaa. Taitaa Jagr olla senkin vuoksi hiljaa tapahtuneesta, koska ammattimiehenä tietää, että syy oli osaksi myös hänen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tätä ketjua kun selaa niin varmasti 75% tyypeistä jotka hehkuttavat Ruudun erinomaisuutta, ovat (tietenkin) IFKn kannattajia.

Tulee vaan mieleen olisiko hyväksyntä sama, jos Nickerson torppaisi esim. Salmelaisen laitaan? Luulisin että lynkkausmieliala olisi korkealla ja Matille vaadittaisiin sikamaisesta taklauksesta maasta häätöä ja elinikäistä pelirangaistusta!


Tarkoitus oli vaan sanoa että vaikka Ruutu onkin jonkinlainen IFK-ikoni, niin ei hänen kaikkia tempauksiaan voi puolustella ja tekoja ihannoida. Järki käteen tai Jofan kypärään.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Zeta03 kirjoitti:
Tulee vaan mieleen olisiko hyväksyntä sama, jos Nickerson torppaisi esim. Salmelaisen laitaan? Luulisin että lynkkausmieliala olisi korkealla ja Matille vaadittaisiin sikamaisesta taklauksesta maasta häätöä ja elinikäistä pelirangaistusta!

Tuolla samaisella taklauksella?

Salmelainen olisi kerännyt kamppeensa ja jatkanut taistelua. Ei siitä edes keskusteltaisi. SM-liigassa kun tosiaankin saa taklata pelaajia, vaikka niiden selässä lukisi mitä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meedio kirjoitti:
Tämän päivän iltalehdessä kolumnissaan käsitellään myös tuota asiaa ja kolumnistillä tuntuu olevan kengät väärässä jalassa tai muuten vain ankeeta. Hän ottaa esille Ruudun aikaisemmat tapaukset ja on sitä mieltä että Ruutu ei ansaitse olla joukkueessa. Myös puheet Ruudun nauramisesta aitiossa taklauksen jälkeen ainakin minua kummastuttaa koska en ole sellaista nähnyt vaikka näitä klippejä olen katsellut. Ehkä kirjoittajalla on vain jotain hampaankolossa Ruutua kohtaan.

Lehteilin juuri päivän HS:n läpi, ihan samaa määkimistä siellä. "Leijonan turkki tahrautui vereen" ja mitä vielä. Ruudun ruoskiminen on saanut ihan käsittämättömät mittasuhteet, on Jarkko-poika tainnut käydä köyrimässä useampaakin varattua muijaa elämänsä aikana.

Otanpa Suomisen Tapsan tavoin "kiinni" vaikkapa tuohon Zeta03:n kysymykseen. Kyllä, olisin lynkkaamassa Nickersonia jos Salmelaisen pää aukeaisi niin kovan LAITATAKLAUKSEN seurauksena, että edes SÄÄNTÖJENMUKAINEN kypärä ei riittänyt vammoilta suojaamaan.

Mutta mutta, miten tämä liittyy Ruudun taklaukseen? Jagr luistelee laitaa pitkin munankuori päässä, kyyristyen viime hetkellä. Aivan eri asia.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Ei taida Canucks enää kohdata Rangersia tällä kaudella, joten se siitä "bonuksen" muistamisesta. Pleijareissa tuskin kukaan lähtee hölmöilemään.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Zeta03 kirjoitti:
Tulee vaan mieleen olisiko hyväksyntä sama, jos Nickerson torppaisi esim. Salmelaisen laitaan?
No tietenkin olisi, jos Nickersonin taklaus olisi laillinen. Siitä ei kahta sanaa. Silti, ko. tilanteessa pitäisi eräiden HIFK:n pelaajien hieman niistää Nickersonia. Tuollaisten tilanteiden sattuessa mielestäni pelin henkeen kuuluu hieman kouluttaa vastustajaa, mitä Straka hieman yrittikin. Siis siitäkin huolimatta, että taklaus olisi laillinen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Zeta03 kirjoitti:
Tätä ketjua kun selaa niin varmasti 75% tyypeistä jotka hehkuttavat Ruudun erinomaisuutta, ovat (tietenkin) IFKn kannattajia.

Onko siinä nyt sitten jotain väärää? Vai pitäisikö HIFK-fanien dissata Ruutua sen takia, ettei se vaan näyttäisi kotiin päin vetämiseltä vaikka Ruutu oikeasti pelaisikin maajoukkueessa aivan vitun hyvin?

Olen 99,9 prosenttisen varma siitä, että mikäli täällä olisi ketju
Saku Koivusta, niin 99,99 prosenttia TPS-faneista hehkuttaisi Koivua. Se olisiko siinä jotain väärää Sakun nykyisillä näytöillä on sitten jokaisen omassa harkinnassa. Omasta mielestäni Hifkiläisillä on aihetta olla ylpeä Jarkon maajoukkuepeleistä. Jarkko on joukkueen yksi joukkueen korvaamattomimmista pelaajista omalla paikallaan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohmi kirjoitti:
Olen 99,9 prosenttisen varma siitä, että mikäli täällä olisi ketju
Saku Koivusta, niin 99,99 prosenttia TPS-faneista hehkuttaisi Koivua. Se olisiko siinä jotain väärää Sakun nykyisillä näytöillä on sitten jokaisen omassa harkinnassa.
Ruudun pelaamisen arvostamista sumentaa miehen värikkyyden lisäksi se, että kyseessä on hyvin IFK:hon yhdistettävä kaveri. Jos taklauksen olisi tehnyt jokin värittömämpi pelaaja, olisi yleinen ymmärrys suurempaa. Ruutuhan on maineensa vanki, toki hyvin sen itsekin tiedostaen. Taisi olla eilen jossakin Ylen haastis-pätkässä, jossa hän mainitsi matkan tarkoituksen olevan pelaamisen, ei kavereitten haun. Voihan olla, että täällä kirjoitetut negatiiviset arviot taklauksestaan kiinnostaa häntä vielä vähemmän.

Ohmi kirjoitti:
Jarkko on joukkueen yksi joukkueen korvaamattomimmista pelaajista omalla paikallaan.

Juuri niinkuin Suomen ja Kanadan valmennusjohto mm eilisissä haastatteluissa totesi. Josko he nyt mitään kiekosta ymmärtävät.

Uskon Ruudun "pisteiden" vain kasvaneen tapahtuman saaneen julkisuuden takia. Saattaa olla jokunen "+ merkintä" joidenkin NHL-vaikuttajien papereissa lisää. Pelaaja, jollainen on nasta olla omassa joukkueessa / pelaaja, joka vituttaa vastustajan leirissä. Asia, joka on kovin vaikea monien ymmärtää Ruudun tapauksessa. Jos vielä uransa ehtoolla joskus Suomessa pelaa, toivottavasti IFK on ainoa vaihtoehto (ellei sitten juuri silloin taas Pena nuku ja Masa ole valveilla).
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Clocks kirjoitti:
Otanpa Suomisen Tapsan tavoin "kiinni" vaikkapa tuohon Zeta03:n kysymykseen. Kyllä, olisin lynkkaamassa Nickersonia jos Salmelaisen pää aukeaisi niin kovan LAITATAKLAUKSEN seurauksena, että edes SÄÄNTÖJENMUKAINEN kypärä ei riittänyt vammoilta suojaamaan.

Mutta mutta, miten tämä liittyy Ruudun taklaukseen? Jagr luistelee laitaa pitkin munankuori päässä, kyyristyen viime hetkellä. Aivan eri asia.

Vähän huono esimerkki sikäli ettei Nickerson tuon tyyppisiä taklauksia harrastele. Myönnän. Nielikäinen olisi voinut harrastaakin jos Ässissä vielä pelaisi.

Kuten jo aiemmin sanoin, taklauksen puhtaus oli siinä ja siinä, ei siis sinänsä mikään törkeily. Pelaajan vastuuta vaan peräsin, varsinkin siinä vaiheessa kun ei tiedetty kuinka paha loukkaantuminen oli. En kuulu kovan pelin vastustajiin, pikemminkin päinvastoin. Mutta rehti ja vastustajaa kunnioittava pelityyli on eri asia kuin mailalla hakkaamiset, selkäänajot, 'puuntakaa ajamiset', polvitaklaukset jne. Tässä oli vähän sitä makua että hoidetaan kaveri pelistä pois.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Uskon Ruudun "pisteiden" vain kasvaneen tapahtuman saaneen julkisuuden takia. Saattaa olla jokunen "+ merkintä" joidenkin NHL-vaikuttajien papereissa lisää. Pelaaja, jollainen on nasta olla omassa joukkueessa / pelaaja, joka vituttaa vastustajan leirissä. Asia, joka on kovin vaikea monien ymmärtää Ruudun tapauksessa. Jos vielä uransa ehtoolla joskus Suomessa pelaa, toivottavasti IFK on ainoa vaihtoehto (ellei sitten juuri silloin taas Pena nuku ja Masa ole valveilla).
[/QUOTE]


Bertuzzi kertoikin hieman ennen Olympia-taukoa Rudin olevan yksi aliarvostetuimmista pelaajista änärissä. Täällä suomessa harvemmin ymmärretään, että tällainen kaveri nimenomaan halutaan ottaa avosylin vastaan omaan joukkueeseen. En ihmettele yhtään, että herra ei mielellään neppaile täällä koti-suomessa, koska media liiottelee näissä asioissa uskomattoman paljon ja pienetkin sähellykset saa uskomattoman suuret mittasuhteet. Eikä tämä puolustelu siksi, että hän on pelannut Hifk:ssa.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Zeta03 kirjoitti:
Mutta rehti ja vastustajaa kunnioittava pelityyli on eri asia kuin mailalla hakkaamiset, selkäänajot, 'puuntakaa ajamiset', polvitaklaukset jne. Tässä oli vähän sitä makua että hoidetaan kaveri pelistä pois.
Mielestäni noista mainitsemistasi asioista puun takaa ajaminen kuuluu puhtaaseen ja kovaan kiekkoiluun, eikä ole mikään sääntörikkomus. Kyllä puun takaa saa ajaa ja mielestäni pitääkin, jos siihen on tilaisuus. Mutta ei tuollaisissakaan tilanteissa sentään pitäisi kohdistaa taklausta päähän vaan vartaloon, niin kuin Ruutu tekikin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Clocks kirjoitti:
Lehteilin juuri päivän HS:n läpi, ihan samaa määkimistä siellä. "Leijonan turkki tahrautui vereen" ja mitä vielä. Ruudun ruoskiminen on saanut ihan käsittämättömät mittasuhteet, on Jarkko-poika tainnut käydä köyrimässä useampaakin varattua muijaa elämänsä aikana.

Eikä riittänyt yksi vaan kaksi samanlaista kitinäkolumnia kyseessä. Voin sanoa samoin, vitutti suunnattomasti, taidan huomenna lukea urheilusivujen sijaan KAUPUNKI-osion, Sipoon ja Helsingin alueriitakin kiinnostaa enemmän, ahahah.

Minusta riittäisi se että todetaan Jagrin ja sitä kautta Tshekin olevan hiljaisuudellaan (valitusta asiasta ei ole tullut) tuomioon ja päätökseen tyytyväinen. Rest my beermaha jne.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Major Julli, Cannes

Tuskin olympialainen kisaturnaus on ehtinyt pyörähtää käyntiin, kun jääkiekon väkivaltaisempi kääntöpuoli taas nostaa ikävää päätään.

Kenenelläkään ei tule yllätyksenä, että asialla on Suomen maajoukkueen laitahyökkääjä Jarkko Ruutu. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Ruudun kentällä ollessa tapahtuu.

Tälläkertaa miehen psykopaattisen pelityylin uhriksi joutui Tsekin sympaattinen pitkätukka Jaromir Jagr. Pahaa-aavistamaton Jagr sai maistaa Ruudun kyynärpäätä törkeän taklauksen muodossa.

Itse havaitsin Ruudun häiriökäyttäymisen jo Norjan MM-kisoissa 1998. Siellä miehen ajojahdin uhriksi joutuivat niin Robert Reichel kuin Martin Prozachka.

Ruudulta kysyin oliko hänen tarkoituksenaan taklata näitä miehiä. Suoraan silmiin katsoen ilmeenkään värähtämättä Ruutu myönsi että näin oli.

Ja jos NHL-miljonääri näin sanoo, niin eiköhän kaukaisemmasakin salotöllissä ole myönnettävä että näin on. Suomen muuten reiluun ja rehtiin urheilumaineeseen on eksynyt mätä omena joukkoon.

Satunpahan tietämään, että Ruudun agentti edustaa myös norjalaista Espen Knutsenia. En halua lähteä ratsastamaan d-sanalla, mutta tuskin kukaan pystyy vilpittömin mielin sanomaan etteikö Ruudun käytös ja norjalaiskytkennät viittaa dopingin mahdollisuuteen.
 
Viimeksi muokattu:

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Zeta03 kirjoitti:
Tässä oli vähän sitä makua että hoidetaan kaveri pelistä pois.

Jos tarkoituksena oli hoitaa kaveri pelistä pois, niin kävipä satumainen onni. Sillä jos Jagr ei olisi kyyristynyt maahan, niin hänelle ei olisi tapahtunut yhtään mitään.

Jos kaveria ollaan pois hakemassa, niin varmasti olisi tullut kovemmalla vauhdilla ja taklannut hieman epäpuhtaasti, mutta kai se Jarkon syy oli sekin, että Jagr kyyristyi. Tottakai, siinä kymmenesosasekuntien aikana olisi pitänyt ehtiä taklaus perumaan. Sika mikä sika.

Aivan naurettavaa keskustella tuollaisista. Kanadaa vastaan jaettiin kovemmalla vauhdilla epäpuhtaampiakin taklauksia puolin ja toisin, mutta mitä kävi?? Ei yhtään mitään. Nummelinillekaan ei käynyt mitään, vaikka lensikin maahan. Niin, Numppakin oli kiinni laidassa ja kanukki ajoi kädet alhaalla puhtaasti, mutta kovalla vauhdilla. Miten pää ei auennut, entä miten pelasi seuraavassa vaihdossa. Siksi koska hän oli tolpillaan kun niitti tuli. Tuo Jagrin tapaus oli epäonninen tapahtuma, mutta ei sitä näköjään jotkut määkijät voi millään käsittää, koska taklaajana oli Jarkko Ruutu. Ruudussa on hyvää ja huonoa, mutta ei kannata tekoa tuomitessa miettiä miehen nimeä tai historiaa. Selännehän se vasta ruman niitin ajoi Prongeriin aikoinaan(pienellä hypyllä selkään). Mutta missä olivat otsikot? Osoittaa vain suomalaisten sivistymättömyyden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös