Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 996 685
  • 3 184

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
+ 10 kautta junnuissa.
Jaa se oli noin pitkään. Joka tapauksessa, luulisi jo nykypäivänä fanien osaavan varautuvan kaikkeen.

Japa Levonen ei uskaltanut aikoinaan siirtyä Lukkoon :)
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Upeaa saada Ruudun kaltaisia pelaajia sm-liigaan, vaikka minunkin inhokki listalle kyseinen kaveri kuuluu. (Jos siis pelaa vastustajalla. Kun kolaa Jagaria maajoukkueessa, rakastan häntä).

Ymmärrän myös Ifk-kannattajien karheudeun siirron johdosta. Jääkiekko on kuitenkin viihdettä ja tuo siirto tuo varmasti lisätunnelmaa paikallispeleihin! Kateellisena täällä Tampereelta katsoo Helsingin paikallisvääntöä ja muutenkin joukueiden hienoa tekemistä. Tampereella ei ole ollut tuollaista tunnetta Ipan ja Tapparan välillä sitten 80-luvun.

Varmaan mukavaa aikaa olla Ifk:n tai Jokereiden kannattaja!
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hmm...outo reagointi Kajastuksen ihan asialliseen roolipohdintaan? Vähän turhan kuumana käydään myös tällä puolella.
Juuri näin, ylireagoin. Vähän sama olo kuin pelaajalla jolla ei lapaset meinaa pysyä käsissä kun tanssi lähestyy. Joku ehkä tietää sen fiiliksen. ;) Jakke sopii myös kolmosketjuun, ei siinä mitään.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mediassa kirjoitetaan: "Jokereilla viisi pelaaja sm-liigan top10 liksoilla"
-> Jatkoajassa hirveä hulabaloo mikä rahaseura Jokerit on ja että tämän on oltava totuus.

Mediassa kirjoitetaan: "Ruutu olisi saanut paljon enemmän rahaa KHL:stä"
-> Tässä osiossa tyyliin "hah, hah, ei helvetti mitä paskaa toi lehdistö kirjoittaa"

Ensimmäinen uutinen perustui vielä arvuutteluun/huhuihin/tiesmihin ja toinen uutinen Ruudun itsensä kertomaan.

Aika valikoitua tämä mediaan uskominen.
 

ludvig

Jäsen
Samalla periaatteella Ryan Giggs kuuluisi valita Man Cityn hall of fameen. Ehti edustaa junnuna jonkin aikaa Cityä.

Puhuttiin paidan pitämisestä yllä ja kyllähän kymmenisen vuotta organisaatioissa pitäisi pysyä fanienkien mielessä sen verran, ettei se nyt niin outoa ole, jos saman seuran paidan pukee päälle myöhemmin. Tiki ei ole mitenkään verrannollinen Ruudun veljeksiin tai esim. Peltoseen. Ja Giggs, hah, todella paska vertailukohde, eikö porilaisella leikkaa nyt yhtään? Onko tämä nyt niin uutta, että Tiki pelasi todella pitkään Jokereiden junnuissa.

Kyynikko: ihan kiva että reagoit viesteihin aina nopeasti (siis ihan yleisesti Jatkoajassa), mutta voisitko miettiä edes sen 1 min., että liittyykö vastauksesi aikaisempaan keskusteluun vai onko se taas pelokkaan ja hätäisen fanin virtuaalipillitys.

P.S. Valmis vastaus jatkojankkauksiin: kuten yllä huomaatte, niin en puhunut Tikkasen pelipaidan jäädyttämisestä, sen oikeellisuudesta, vähätellyt Tikin IFK-vuosia tms., vaan tosiaan nostin esille, että Tikkanen on pelannut Jokerit-organisaatioissa pitkään ja ei näin ole mitenkään sopiva vertailukohde Peltoselle & co. Kummasti tuntuu tämä unohtuvan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Huippuliksalla se Immonenkin Jyväskylään takaisin kalasteltiin. JYP ennen Seppästä ei olisi millään pystynyt hankkimaan miestä takaisin Jyväskylään.

IFK varmaan tarjosi siivoojan palkkaa Ruudulle..

Jos kommentoisi muutamalla sanalla itse hankintaakin, niin ei aivan offtopiciksi mene. Onhan tämä taas Narreille huikea hankinta. Ruutu osaa pelata kiekollisestikkin tällä tasolla ja kuten kaikki tietää, osaa päästä kaverin ihon alle. Erittäin tärkeä palanen joukkueelle. Näistä laseista katsottuna onneksi meitillä on Jonne Virtanen tänä päivänä olemassa.

Onnea hankinnasta etelän kakkosjengille.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jarkko Ruutu tulee melko varmasti olemaan tulevan sm-liigakauden suurimpia floppeja. En näe Ruudun tuovan mitään lisäarvoa Jokereiden rosteriin. Mielummin myös fanit olisivat varmasti nähneet esim. Teräväisen kokoonpanossa. Viime kausilla olivat massi-esa ja Hentunen. Tällä kaudella samaa asiaa ajavat Ruutu ja Hahl.

Noh itse asiassa jos pitäisi valita Ruudun, ja Teräväisen väliltä, niin valinta kyllä osuu Ruutuun omasta mielestäni. Ja tämä ihan sen takia, että Teräväisen fysiikka ei varmasti tule riittämään täyteen kauteen. Loukkaantumisia tulee varmasti, ja näihin tietenkin Teräväinen stunttaamaan.

Kuten joku jo totesikin, ei taida olla kilpailua siitä, kenellä on liigan nimekkäin kolmoskenttä. :) Noh, kuukauden kuluttua ollaan viisaampia, että toimiiko tuo kenttä myös.

Ja huutonaurua näille, jotka uskovat veikkaajan palkkahuhuja.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erkan mukaan Ruutua ollaan tosiaan alustavasti istuttamassa kolmoseen, Ridan ja Hahlin vierelle. On ainakin liigan nimekkäin kolmonen, jos ei muuta.
Tuli nähtyä Jokereiden viime launtain matsi ulkopuolisena tarkkailijana, ja täytyy sanoa, että kolmonen oli jo valmiiksi erittäin toimiva ketju. Riku Hahl on selvästi älykäs sentteri, jolla korkeitaan lievä käsien puute on estänyt nousunut aivan kirkkaimmalle huipulle. Lukee peliä erinomaisesti sekä kiekollisena että kiekottomana. Myös Jani Rita vakuutti muutenkin kuin yhdellä läpiajomaalillaan. Oli jatkuvasti terävällä jalalla liikkeellä. Jarkko Ruutu noiden kahden rinnalle kuulostaa pelottavan kovalta yhdistelmältä. Ketjusta löytyvät kaikki toimivan hyökkäysketjun elementit - sellaista "riplailevaa" kiekonkuljettelua lukuunottamatta...
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Sormet syyhyten odotin että pääsen koulusta kotiin todistamaan jullien itkua ja lauseita "ei meil ois ollu sille edes käyttöä" ja sain juuri sen mitä halusinkin! :D No mutta, ymmärrän tietysti että JR:n siirto sapettaa ifk kannattajia,se on ihan selvää. Naurattaa vaan aina tällaisten siirtojen kohdalla tämä "ei me sillä oltas mitään tehty" jargonit. Säälihän se on tämän päivän urheilumaailmassa, ettei seurauskollisuus merkkaa enää paskan vertaa, mutta minkäs me sille voimme? Ainakin minä olisin mielelläni ottanut Eero Somervuoren Jokereihin, mutta kaveri valitsi IFK:n, that's it. Tottakai Eeron kurvatessa torstaina jäälle buuaan sydämeni pohjasta ja sama kohtalo on Ruudulla edessään Nordiksella.
 

1988

Jäsen
Anteeksi, unohdin että jokrujen faneille kelpaa ainoastaan kypsät ja keitetyt pelaajat. Tulevaisuuden tähdet voidaan kasvattaa muualla...
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Anteeksi, unohdin että jokrujen faneille kelpaa ainoastaan kypsät ja keitetyt pelaajat. Tulevaisuuden tähdet voidaan kasvattaa muualla...
Itke vaan tyttönen, kyllä se siitä helpottaa... Onhan perunatkin parempia kypsinä, eikö? Kyllä Teräväinen tulee saumansa varmasti saamaan, kaveri on vaan vielä fyysisesti niin raakile liigaan, ja muistetaan että ikääkin on vasta 16.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anteeksi, unohdin että jokrujen faneille kelpaa ainoastaan kypsät ja keitetyt pelaajat. Tulevaisuuden tähdet voidaan kasvattaa muualla...

Muut joukkueethan ovatkin pullollaan 16v. lupauksia, ihan pelaavassa kokoonpanossa..

Jotain kai omassa päässäkin on päin helvettiä kun näihin viitsii edes tarttua, mutta kommentoidaan nyt muutamalla sanalla vielä; Teemut Pulkkinen ja Eronen, John Klingberg ja Tommi Kivistö. Eiköhän toi riitä..
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Keklun kommentit viimeisimmästä signauksestaan: Jokerit.com

(Linkki vie Jokereiden kotisivujen videohaastatteluun)

Ruutu tuo syvyyttä rosteriin ja R-line (Ruutu-Riku-Rita) tulee varmasti ajelemaan vastustajaa seinälle ja tuuppaamaan pari kassiakin siinä sivussa. Lisäksi Ruutu tuo AV-osaamista ja sitä kuuluisaa rottailua looraan. Kekäläinen on kyllä oikeassa myös siinä että Jaken kaltainen kaveri on painonsa arvoinen kullassa nuorille pelaajille, jotka pääsevät lähietäisyydeltä seuraamaan/kuulemaan minkälaista sitoutumista vaatii pelata huipputasolla monta vuotta. Mies tuo myös varmasti lisäkatsojia yleisöön.

Me vanhat seurauskolliset jäärät vain mutisemme jotain vääränvärisistä kalsareista ja kiristelemme hampaitamme kun Nordiksen poika vetää Jokeripaidan päälle. No, jos se auttaa joukkuetta niin menköön.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itke vaan tyttönen, kyllä se siitä helpottaa... Onhan perunatkin parempia kypsinä, eikö? Kyllä Teräväinen tulee saumansa varmasti saamaan, kaveri on vaan vielä fyysisesti niin raakile liigaan, ja muistetaan että ikääkin on vasta 16.

Joo-o, harva 16-vuotias on oikeasti valmis vielä isoon rooliin liigassa. Pojalle(!) tekee oikeasti hyvää vielä kausi junnuissa. Muutama hajapeli saadaan varmasti mahtumaan myös liigaan, mutta muuten ajattelen että A-junnut antavat hänen uralleen paljon enemmän tällä hetkellä.

Tilanne voisi olla eri, jos Teräväisellä olisi Armian mitat, mutta tuollaisena 70kg rääpäleenä en laskisi sen varaan, että ihan hirveitä saa vielä aikaan. :)

Mutta se teräväisestä, takaisin Ruutuun: mielenkiintoista nähdä, että onko Ruutua ajatelti myöhemmin myös ykkösen laitaan, jos peli rupeaa sujumaan, ja tanskan ihme ei niitä maaleja saa hakattua. Itse melkein toivon, että nämä kentät jäädytetään tähän, ainakin hetkeksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
"-Hän tuo meille paljon johtajuutta, kahden suunnan pelaamista ja on pelaaja,
joka pystyy pelaamaan illasta toiseen vastustajan parhaita vastaan. Hän on
esimerkillinen ammattilainen, jonka kokemus on mittaamattoman arvokasta
nuorille pelaajillemme, Kekäläinen jatkaa."


Jos keskitytään tuon lainatun lauseen ensimmäisiin sanoihin ja puhutaan johtajuudesta. Jos verrataan herojen Ville Peltonen vs. Jarkko Ruutu arvoa joukkueen johtajuudesta, niin lienee aika selvää kumman "johtajuudesta" on joukkueelle enemmän hyötyä. Siis tottahan Rudi tuo Jokereihin tiettyä johtajuutta, epäilemättä, mutta millaista? Olen kuitenkin nähnyt Rudin enemmän duunarina kuin dirikana ;-)

Toisaalta olisi ollut mielenkiintoista nähdä HIFK, jossa olisi ollut sekä Ville että Rudi, mutta ei sitten. Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta.
 

tutzba

Jäsen
Siis tottahan Rudi tuo Jokereihin tiettyä johtajuutta, epäilemättä, mutta millaista?

No niinpä. Ruutuhan on pelannut esim. NHL:ssä ihan täysin reenaamatta. Ei ole tehnyt jään ulkopuolella mitään, jäällä sen sijaan vaan vittuilee kaikille koko ajan. Kyllä tässä nyt vaikkapa Pulkkisen kasvu ottaa pahasti takapakkia kun moninkertainen maajoukkue-edustaja tulee viereen.
 

Tuoppi

Jäsen
Pahin mahdollinen jokeriuutinen muutenkin paskan flunsaisessa olotilassa. Mutta... Se on sitten siinä! Haista vittu, Kekäläinen!

Jarkko ei tuo joukkueseen mitään mitä minä haluan nähdä tai tukea rahoillani!
 

MiksuMan

Jäsen
Mahtavaa luettavaa nämä itkuraivarit täällä, niin vastustajien kuin Jokereiden faneilta.

Aika monella kaverilla meni nyt viikonloppu pilalle.

Toivottavasti ette yöunia menetä ja kun on syksy ja kaikki, niin pahimmassa tapauksessa edessä voi olla syysmasennus.

Jokerit jyrää, muut vikisee (ja muutama jokeri-fani myös)!


Jatkakaa valittamista, mukavasti piristää päivää... ;)
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Sikäli jos Ruutu ei sijoittanut NHL-rahojaan Madoffin rahastoon niin tuskin tuolla palkkapussilla niin hirveän paljon merkitystä on muiden seikkojen rinnalla. Olen varma että KHL:stä on tarjottu kovempaa liksaa mutta kuvat savuavasta Jakolevista viimeistään vaikuttivat päätökseen.

Linkissä allaolevat tiedot Jarkko Ruudun NHL-tienesteistä:

2010 Anaheim Ducks $ 1,300,000 Left Winger
2009 Ottawa Senators $ 1,300,000 Left Winger
2008 Ottawa Senators $ 1,300,000 Left Winger
2007 Pittsburgh Penguins $ 1,150,000 Left Winger
2006 Pittsburgh Penguins $ 1,150,000 Left Winger
2005 Vancouver Canucks $ 600,000 Left Winger
2003 Vancouver Canucks $ 575,000 Right Winger
2002 Vancouver Canucks $ 425,000 Right Winger
2001 Vancouver Canucks $ 400,000 Right Winger

YHT: $ 8,200,000

Ei nuo mitään supertähden liksoja ole mutta on tossa nyt keskivertosuomalaisen yli 200 vuoden palkka kuitenkin.

Muuta arviota en Jaken palkasta Jokereissa sano kuin että toivottavasti ei ole joukkueen kovapalkkaisin peluri. Nämä selviävät aikanaan ja toivottavasti joku kaivaa tämän ketjun esiin niin päästään palkitsemaan parhaat arvioitsijat.
 
Kyllä tämä siirto nyt vain suurentaa tasoeroa pääkaupunki vs maalaiset joukkueiden välillä. Liiga on todellakin kahtiajakautunut.
Veikkaan täydellistä dominointia liigassa Jakelta. 25+35 tehot plus muutama näyttävä mylly jossa niistetään maalaisten nenät. Ugh, olen puhunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös