Jari Sailio = Taistelua illasta toiseen joukkueen eteen.

  • 17 125
  • 53

d2uce

Jäsen
Oli tänäänkin Kerhon paras. Ketju oli muutenkin tehokas, mutta varsinkin Loikakselta hienon syötön ja maalin lisäksi älyttömiä harhasyöttöjä.

Samaa mieltä. Loikaksen ketju oli tänään ehdottomasti HPK:n paras, vaikkei Lundberginkaan johtama kolmikko huonosti pelannut, kun oli kirivaihde silmässä.

Loikas oli kuitenkin ketjunsa selvästi heikoin lenkki, joten kun Niinimäki saa hieman tuntumaa ja juonen päästä kiinni, voidaan koota ns. oikein roolitettu ketju Sailio-Niinimäki-Nurminen.

Mutta Sailiolle pitäisi nyt pikaisesti vääntää jatko. Ensi kaudella kunnon ketjuun ns. louheksi ja sitten johonkin Blegiin tienaamaan.

Mitä? Eikö Jarilla olekaan Sirkuksen pöydässä solmittu ikuisuussopimus HPK:n kanssa?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sailio on muuten tämän hetken joukkueesta ainoa, joka on plussalla(+5). Veikkaanpa, että vähän eri sävellajissa kun oltaisiin tämä kausi menty, niin äijä saattaisi nyt jo olla isommankin huomion kohteena.

Ja kyllä, vähintään ensi kausi vielä, please.
 

Miku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Vetelin Kuivat
Ehdottomasti pitää Sailiolle saada jatkopahvi!!
Kaveri tsemppaa muita ja antaa mallia, kuinka mennään aina täysillä ja annetaan kaikki joukkueen eteen!
Jos ei jatkopahvia löydy äkkiä, niin joku rantaruottalaisten joukkue Jartsan vielä ottaa.
Kun tuossa toisessa ketjussa kirjoitin, niin ensi vuoden hyökkäysketju: Sailio, Loikas ja Tuppurainen.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Sailiolle 2 vuoden jatkopahvi kertoo aamun Hämeen Sanomat.

Hienoa hienoa! Varmasti palkankorotus oli reippaanlainen, minkä Sailio todella on ansainnutkin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mukava sopimusuutinen

Sailion jatko on kyllä positiivinen uutinen jatkoa ajatellen. Miehessä kun näyttää olevan potentiaalia menestyvän joukkueen 1-2-kentän voimahyökkääjäksi. Vaikkeivat kädet mitkään sametinpehmeät olekaan, on pisteitäkin tullut kaudella samaan tahtiin perpeli kuin vaikkapa huipputaitavilla AUK:lla ja P.Salosella tai maalitykki Joonas Vihkolla.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanoppa muuta! Tätä pitää juhlia! Koska torille?


Kyllä kyllä. Sydäntä lämmittävä uutinen. Paras uutinen toistaiseksi tämän kauden aikana Kerhon suunnalta (se toinen hyvä uutinen oli tuo tässä ketjussakin mainittu Mäenpään sopimus). Muu Kerhon suunnalta tullut onkin sitten ollut... Niin no.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Tämä oli ansaittu! Toivottavasti saa tästä vielä lisää virtaa(jos mahdollista)...
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Vastapuolella inhottava pelaaja, mutta kiistämättä hieno taistelija,vääntäjä ja ärsyttäjä. Pidän pelaajatyyppinä paljon.
 

Raparberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho ja HIFK
Hyvä uutinen. Sailio on sentään jaksanut koko kauden pitää menoa yllä, vaikka ympärillä on - loukkaantumisistakin johtuen - ollut vähän flegmaattisempi meininki. Toivottavasti sai sellaisen sopparin että motivaatio pysyy ja paranoo. Tällaisia uutisia soisi tulevan enemmänkin.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Ei linkki toiminu, mut löytyy sm-liigan sivuilta.

Tais olla ainaki Kaarelan haastis aamu jäiltä, ku näytti sen verran väsyneeltä...
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Todella loistava homma, varsinkin Sailion kannalta. Tästä vaan lisää intoa jatkoon! =)
 

Zigismund

Jäsen
Varsin yllättävä leiriryhmä, mutta samalla myös todella positiivinen. Varsinkin Sailiolle tämän luulisi olevan suuri asia tulevaisuutta ajatellen. Onnea Jarille ja Mikolle!
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno homma tietysti Sailion kannalta, saa kovia pelejä vyölleen. Jos nyt sattuisi pääsemään kisoihin, mikä sinänsä kuullostaa mahdottomalta, edesauttaisi se huomattavasti miehen NHL:ään lähtöä. Kisat kun vielä rapakon takana pelataan.

Olisi kova isku Kerholle, mikäli tämä skenaario toteutuisi. Puhutaan kuitenkin kuluvan kauden harvoista onnistujista. Mutta siis tuskinpa tarvitsee yöunia tämän takia menettää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös