Jari Porttila teki sen taas...

  • 683 220
  • 1 741

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Sporden omaa tv-showta varten kehittelin mielessäni studioon (tai missä sitä nyt ikinä kuvataankaan) omaa Norja-nurkkausta uutiskatsausta varten. Taustasermissä voisi olla kuvia ruiskuista, veripusseista, turskista ja vaikkapa vielä Kojonkoskesta.

Ohjelman nimi voisi olla vaatimaattomasti vaikkapa "Olenhan toki jo pitkään tiennyt".
 

Vaihtorotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talk-showssahan on ajoittain vieraitakin, koska ei edes mestari jaksa välttämättä joka viikko puhua yksinään koko tuntia. Niinpä studiossa vierailevat Ahonen, Karjalainen, Pitkämäki, Räkä, Jarkko Nieminen, Ilkka Kanerva.
Shown täytteeksi Mestari kilpailuttaa vieraitaan leikkimielisessä "What you think the next happen now?" - osiossa, jonka ideana on veikata kuinka Mestarin valitsemat videoleikkeet jatkuvat.

Se on siinä-ohjelmassahan on jo samankaltainen visailu, mutta Mestari tekisi omastaan niin paljon paremman ja monipuolisemman, ettei kukaan edes osaisi yhdistää näitä kahta toisiinsa. Ei edes Sporde itse.
 

scholl

Jäsen
Miksi Krissellä ja Mertarannalla on omat ohjelmansa, vaikka he eivät ole mestariin verrattuna edes hauskoja?

What you think the next happen now voi myös olla sellainen juttu, jossa näytetään miten mestari juhlii kilpailujen jälkeen baareissa urheilijoiden kanssa. Näytetään kun Ahonen, Karjalainen ja Räikkönen ostavat mestarille drinkkejä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Oltiin tässä eräs päivä pojan (vajaa 3v.) kanssa käymässä mummolassa. Mä olen joskus laittanut sinne yhdelle koneelle taustakuvaksi Mestarin kuvan. No kone oli siinä auki muuten vaan istuskellessani siinä vieressä telkkaria katsomassa, kun poika pelmahti paikalle ja alkoi samantien selittää "Kato, Sponte!"... Vähän aikaa mietin, että mitä se nyt tarkoittaa, mutta kun sormella alettiin osoittamaan näyttöruutua kohti, koin valaistumisen. En kyllä muista, että olisin Sporden nimeä joskus iskostanut pojan tajuntaan, mutta pakkohan minun on ollut siitä sitten joskus mainita. Joka tapauksessa koin tapahtuman jotenkin raamatullisena, varsinkin näin jouluaikaan. Tietenkin koen olevani nyt myös henkisesti täydempi ihminen, kiitos joulun ihmeestä Mestari!

Huostaan lapset tommosilta ihmisiltä, jotka viattomat lapsetkin sotkee tämmöisiin nettiläppöihin. Porttilan kanssa tekemisissä oleminen on ehdotonta K-18 touhua. Mieluusti vielä ammatti-ihmisiä (kriisiavun ammattilaisia, psykologeja ja S.W.A.T-tiimien veteraaneja), kuin siviilejä.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Nyt sitten selvisi tämä Facebook -maailmaa jonkin aikaa sitten kohauttanut tunnuksen väliaikainen sulkeminen. Reidar Wasenius on Sporden ystävä - kyse oli siis pelkästä kateudesta.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Ryhdyin katumaan tätä ilmoille heittämääni ajatusta Sportiuksen omasta TV-ohjelmasta.

Pelkään pahoin, että maailma ei ole vielä valmis vastaanottamaan moista tajunnanräjäyttävää kokemusta, aivomme eivät yksinkertaisesti vielä riitä käsittelemään kaikkea sisältöä, mitä Hän meille voi antaa. Ihmiset vain hämmentyisivät, eivätkä pystyisi katsomaan ohjelmaa enää ollenkaan. Mestari Porttilan (uuuh, sormeni oikein vapisivat, kun kirjoitin Hänen nimensä) TV-ohjelma tulisi olemaan moninverroin mullistavampi juttu televisioviihteen historiassa kuin Lost, tai jopa Twin Peaks aikanaan.

Spordinho on aikamme väärinymmärretty nero. Ehkäpä jonain päivänä ihmiskunta on valmis. Olen kuitenkin hyvin skeptinen siitä, että minun elinaikanani tämä olisi vielä mahdollista.
 

scholl

Jäsen
Porttilan facebook-touhussa on yksi erikoinen seikka. Mies antaa ymmärtää olevansa "frendi" Akseli Kokkosen kanssa ja kuitenkin "Akseli Kokkonen haluaa hypätä Norjan mäkijoukkueessa" http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1473872

Onko Porttilan Norja-fobia siis sittenkin vain hätähuuto, tarve pimittää kansalaisilta tieto siitä, että hän on ehkä oikeasti itsekin norjalainen ryöstökalastaja. Kenties porttilan lähisukulaisia on turska-aluksilla.

Mitä mullistavaa Twin Peaksissa ja Lostissa on? Kaksi paskaa sarjaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Porttilan facebook-touhussa on yksi erikoinen seikka. Mies antaa ymmärtää olevansa "frendi" Akseli Kokkosen kanssa ja kuitenkin "Akseli Kokkonen haluaa hypätä Norjan mäkijoukkueessa" http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1473872

Jospa tuo onkin Porttilan ovela suunnitelma jolla tuhotaan Norjan maajoukkue sisältäpäin? Eli Kokkonen onkin siis todellisuudessa Porttilan agentti! Tai sitten Porttila vaan näyttelee frendiä Kokkosen kanssa ja käyttää tätä hyväkseen Norjalaisten lyömiseen.

Älkäämme epäilkö Mestaria, hän toimii aina meidän suomalaisten parhaaksi ja meidän pitää vain luottaa hänen oveluuteensa.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Aih, en ajatellutkaan tarpeeksi kauaskantoisesti.

Toki olen seurannut Cannesin kolumneja ja seurannut Mestaria ja Hänen oppejaan jo vuosia.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Olen antanut itseni ymmärtää että Kimi Räikkösen maailmanmestaruus on vain ja ainoastaan Mestarin ansiota. Juuri ennen Brasilian GP:tä Lewis Hamilton lähetti Mestarille Friend Requestin, johon Mestari ei kuitenkaan heti vastannut. Tästä johtuen Hamilton ajautui miettimään omaa asemaansa Mestarin arvomaailmassa, sekoittaen keskittymisensä täysin.

Mestari teki tämän täysin tietoisesti.

Kiitos Mestari.
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Ei näköjään ole taviksia ollenkaan ystävinä, kun parhaat frendit ovat mm. Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen, Sebastian Coe, Ted Ligety, Saku Koivu ja Michael Schumacher.

Mestarin Cannes-olemukseen eivät tavikset vaan yksinkertaisesti mahdu. Hän itseasiassa ei tunne ainuttakaan tavallista ihmistä.
 

scholl

Jäsen
Kuka vie facebookissa ketä?

Jos Sporde on ollut kaukaa vieras niin hän on ensin luonut noi kaikki nimimieskäyttäjätunnukset ja lähettänyt niiltä kaikilta itselleen kutsut. Sitten lisännyt pari statistia oikeasta maailmasta kuten Miklun ja Akseli Kokkosen, jotta häntä ei epäiltäisi.

Toinen vaihtoehto on se, että joku teinipoika jossain arabimaassa on esim. Kimi Räikkönen tuolla ja hykertelee nyt tyytyväisenä kun tulee tuhansia kutsuja. Sporde on mennyt siinä tapauksessa vipuun. Vähän samanlainen silmänkääntötemppuyritys kuin mikä aikoinaan oli Atlantan kongressicenterissä jossain banketissa, kun paikalla oli jotain hemmetin hollywood-jengin kaksoisolentoja.

Kolmas vaihtoehto on jotain tältä väliltä. Erikoista muuten se, että jos muka pitää paikkansa, että Seb Coella on neljä ystävää ja yksi niistä olisi Sporde. Tulee Zola Budd -haastattelu mieleen. Alonsolla muuten näyttää olevan myöskin neljä ystävää mikäli kyseessä on Alonso. Bernie, Räkä ja pari muuta formulatyyppiä. Miksi nuo formulatyypit muuten olisivat ajohaalareissa kuvissa, jos muka ovat oikeasti niitä.

Kokonaisuudessaan toi taitaa olla sen verran kovanluokan peliä, mitä Sporde facebookissa pelaa, että doping on siihen verrattuna lievä ilmiö.

edit. mikäli Lahtonen on päässyt jo sairaalasta, eikä ole vielä hakattu koko intoa pois niin hänhän voisi mennä Sporden puutarhaan kytikselle. Onhan hän kytännyt Robert Lappalaistakin vähän samalla suunnalla. Tulisi selville, että millaisia "frendejä" Spordella vierailee
 

Cube

Jäsen
Sporde on feikki-Kimin kaveri, sillä Jenni Dahlman-Räikkösen kavereista näkee, kuka on "oikea" Kimi...
Onhan tuolla useampi feikkujulkkiskin Porttilan frendiksi päässyt, mutta ihan pätevä lista silti. Saa tosin olla aika helvetinmoinen tutkiva journalisti, että menee lisäämään esimerkiksi noita formulakuskeja tosissaan kavereiksi..

Spordenatorin profiilia tarkemmin näkemättä on vaikea sitäkään tietää varmasti, että onko kyseessä oikea mies, mutta merkit viittaavat kyllä kohtalaisen vahvasti siihen suuntaan, että on.
 

scholl

Jäsen
Aika älytöntä muuten, ettei rekisteröidyttäessä henkilöllisyyttä tarkasteta millään tavalla. Tuossahan on helppo kaapata jonkun henkilöllisyys. Alkaa pitää yhteyttä "kavereihin" niin sitä pystyy helposti hyvin nopeastikin tekemään vaikka mitä vaikkapa juuri Porttilana. Pahimmat huijarithan tekisivät jo diilejä siinä Maikkarinkin piikkiin.
 

Cube

Jäsen
Aika älytöntä muuten, ettei rekisteröidyttäessä henkilöllisyyttä tarkasteta millään tavalla. Tuossahan on helppo kaapata jonkun henkilöllisyys.
Kyllä sellaistakin on käsittääkseni aika ajoin tapahtunut. Jos sellaisesta on jostain syystä huolissaan, kannattaa varmaan poistaa esim. syntymäaika profiilista.
 

scholl

Jäsen
Kyllä sellaistakin on käsittääkseni aika ajoin tapahtunut. Jos sellaisesta on jostain syystä huolissaan, kannattaa varmaan poistaa esim. syntymäaika profiilista.

Minulla ei mitään syntymäaikaa olekaan, mutta lähinnä ajattelin sellaista kaappausta, että tekee profiilin sellaisen julkkiksen nimissä, joka ei ehkä ole mukana vielä siellä. Sen jälkeen lähettämään kutsuja henkilöille, joiden epäilee olevan ko. tyypin vähintään puolituttuja.
 

Prinsiippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt tunnustusta kehiin! Kuka on esittänyt Der Sihvoselle kysymyksen Sporde-show:sta? Tuollainen kysymys löytyy Urheilulehden nettisivuilta ja tiedän että se on joku teistä... :)

Tulisiko Jari Porttilalle antaa oma leikkimielinen "What you think the next happen now?" - jääkiekko-ohjelma? Olisitko valmis itse osallistumaan tähän formaattiin analyytikkona?

Sihvonen:
Siis onko kyse jo jostain olemassa olevasta fomaatista? Katson niin huonosti televisiota.

Jari Porttila on todella heikko urheilutoimittaja. Yksi heikoimmista.

Minun profiiliini eivät kuulu huumoriohjelmat. Olen vakavasti otettava analyytikko, heh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös