Jari Keltanen, tervetuloa Tampereelle!

  • 2 456
  • 7

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
No niin, ihan ekaksi on sanottava, että minkään virallisen tahon mukaan Keltanen EI ole tulossa Tampereelle, vaan koko juttu perustuu omaan toiveajatteluuni.

Olin tuossa talvella eräänä perjantaina katsomassa peliä Diskos-KOOKOO, jonka KOOKOO muuten meni ja voitti muistaakseni lukemin 2-3.
En ole sitä ennen enkä sen jälkeen nähnyt kumpaakaan joukkuetta pelaamassa, mutta tuon yhden ottelun perusteella olisin täysin valmis toivottamaan KOOKOOn Jari Keltasen ensi kaudeksi tervetulleeksi Tampereen Ilvekseen.

Tuona perjantai-iltana nimittäin kaksikko Kiiskinen-Keltanen oli täysin pitelemätön Diskoksen joukkueelle. Vastakohdat täydensivät toisiaan upeasti.
Keltanen luisteli liukkasti ja olisi todella mielenkiintoista tietää miehestä enemmänkin.

Alla olevalta sivulta löysin kauden tilastot, jotka ovat yhtä aikaa vähän huonot mutta toisaalta myös ihan hyvät, sillä jos joukkue on surkea, ei kai muutama yksittäinen sankarikaan voi koko hoitoa pelastaa.

http://www.sm-liiga.fi/finhockey2/s...32&joukkue=71&tilasto=joukkueporssit&porssi=1

Keltanenhan voisi käydä vaikka Ilveksen harjoitusleirillä vähän näyttämässä kykyjään.
Toivottávasti joku tekee asialle jotakin.

Ai niin KOOKOOn miehet ja naiset; kuinkas vanha tämä Keltanen on? Käsittääkseni kuitenkikn aika nuori??
 

theref

Jäsen
Ja...

Jari Keltanen on SaiPan kirjoilla...

Ennen tätä kautta ja KooKoota ja Jokipoikia, pelasi Jyväskylässä Jypin A-nuorissa A-nuorten SM-Sarjaa. Tuli tälle kaudelle yli-ikäiseksi A-junioreihin.

Pieni koko rajoitteena ainakin Liigan suhteen.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
niin, no kyllähän se aika pieneltä näytti....mutta eihän se koko aina kaikkea merkitse.
vauhtia tuntui olevan kuin tony salmelaisella ikään.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Keltanen on todella taitava

Olinpa katsomassa saman ottelun ja kiinnitin kaverin taitoihin ja vauhtiin huomioni. Ottelussa olleet Jypin scoutit kiinnittivät ilmeisesti huomionsa johonkin aivan muuhun (Siltavirta ja Vuorela).

Kyllä se Keltanen tännekin kelpaisi.
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä ku tänne!

Olen vähän odotellut Keltasta jo pari kautta antamaan näyttöjä SaiPaan. Hieno homma jos oikeudet todella on vielä SaiPalla, kuten Ref tuossa toteaa.
Poikkeuksellisen pienikokoinen jopa SaiPalle :) 171cm. Syntynyt muistaakseni -82.
Muutaman vuoden takaa SaiPan A-junnuissa aivan pitelemätön kiitäjä.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Keltanen

Keynet: Kyllä Keltanen on syntynyt -80. Kieltämättä hän oli KooKoon surkean joukkueen pirteimpiä pelaajia, tosin karsintasarjassa ei enää juuri joukosta erottunut. Mutta lupaava pelaaja joka tapauksessa. Keltanen oli ehdottomasti paras KooKoon SaiPa-lähtöisistä pelaajista (Aki Sinkkonen ja Antti Pulkkinen tuskin ovat edes mestistasoa ja KooKoossa vierailleen Sami Kaartisenkin liigaotteluiden määrää voi pitää aivan käsittämättömänä). Hassua muuten, että Suomisarjaan pudonneen joukkueen pelaajat nyt näin paljon kiinnostavat liigajoukkueita: Siltavirta ja Vuorela JYPiin, ja myös Kiiskistä ja nyt Keltasta on huhuiltu liigaan.
 

Lada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Isokokoinen Antti Pulkkinen pelasi Ahmoissa kaudella 99-00 ja oli ihan hyvä pelimies (vielä) silloin. Itseluottamus on vissiin kadonnut johonkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös