Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Janne Juvonen – seuraava Nupen opissa kouliintunut tulevaisuuden NHL-vahti?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 21.09.2013 klo 19.45.

 1. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Juvonen oli lopussa tod. hyvä ja antaisin myös kelpo arvosanan Voutilaiselle. Toki sylettää ku vain 1p.
   
 2. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Voutilainen saa täysin puhtaat paperit. Tuo peli olisi hävitty jo ensimmäisessä erässä ilman kaveria, eikä yhtäkään voi laittaa hänen piikkiin. Kyllä tuossa taisi ihan muut pilata Voutilaisen illan.

  Tosin Juvonen pelasi myös hyvin päästyään kentälle. Harmi, ettei kenttäpelaajista ollut apua.
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
  Oisko vika niissä kenttäpelaajissa jotka lauko 8 kertaa kahessa ekassa erässä Larmia kohti ja pasko totaalisesti housuun ku HPK sai ekan maalinsa.
   
 4. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Voutilainen pakkailee kamat ja suuntaa loppukaudeksi Heinolaan. Rämön NHL -sopimus voi tietysti muuttaa tilannetta.
   
 5. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigahype, Blackhawks, Pat Laine
  Ihan mielenkiinnosta tulen kysymään aiheesta. Huhut vievät kovasti Jannea tämän kauden jälkeen Milwaukeen. Alkukaudesta oli yksi Liigan parhaista veskareista mutta tällä hetkellä en sanoisi samaa. Pelannut toki paljon, mutta aika paljon tulee ns. "välipelejä". Nyt vielä saattaa käydä niin että Janne on toista kevättä putkeen luukulla ratkaisupeleissä. Vuotta nuoremmat Saros ja Husso antoivat omasta mielestäni Liigassa paljon kovemmat näytöt ennen kuin siirtyivät rapakon taakse. Riittääkö Jannella rahkeet?
   
 6. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Jaskahan ei missään nimessä koskaan ole ollut Saroksen tai Husson veroinen hehkutettu talentti, vaan on hiljakseltaan kehittynyt kohti parrasvaloja. Nyt on ensimmäinen kausi kun Janne on ollut käytännössä koko ajan älyttömän hyvä ja tasainen, ennen tätä loppukautta. Jotain tuossa taannoin tapahtui ja alkoi niitä ohipelejä tulemaan ja kiekkoja lipsumaan. Johtuuko ylipeluutuksesta vai mistä, en tiedä.

  Yksi hyvä kesä fysiikkaa alle, niin Janne voi hyvinkin olla valmis sinne. Pää kyllä kestää, sen huomasi jo B-ikäisenä liigafinaaleissa.
   
 7. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigahype, Blackhawks, Pat Laine
  Lainaus:
  Ok, kiitän. Toivotaan parasta.