Jan Lundell palaa HIFK:hon

  • 237 375
  • 911
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Vaikka Kuhta pelasi välillä isolla sopparillaan alakanttiin ja on harvemmin onnistunut pleijareissa, niin silti EI VERRATA Lundellia ja Kibeä. Kuhta on sentään liigassa muistaakseni toisena 2000-luvun maaleissa, kun taas Lunkka on edelleen kakkosveskari. Siinä on aika iso ero.

Lundell kakkosveskarina on riski siltä kannalta, jos Riksmanin selkä alkaa keväällä vihoitella. Silloin ollaan kyllä aika syvissä vesissä, kun Lundell jonka pelitaso usein horjuu saa torjuntavastuun. Lundell on kumminkin jo aika iäkäs pelaaja, ja hän tarvitsee myös lepoa ja hänelle nykyään sopii tällainen vähäinen peluutus. Lunkka otteluruuhkassa pleijareissa jotain veemäistä jengiä vastaan, tuntuu aika pelottavalta.

Mutta Stigun kanssa samaa mieltä. Lunkka on ihan ok, niin kauan kun Sakke jatkaa. On edes jotain jatkuvuutta ja Lunkka tietää miten IFK:ssa toimitaan. Hän on hätäapu, jos ykkönen dyykkaa. Saken takia veskarit on aina riski, niin silloin tiettyyn pisteeseen asti Lunkka voi hoitaa.

Toivottavasti silti jossain vaiheessa koko maalivahtiporukka valmentajineen vaihdettaisiin. Miksi IFK:n pitää aina tehdä vaikeasti? Hankitaan kokenut ykkönen, lupaava kakkonen ja hyvä veskarivalmentaja. Mikä siinä on niin vaikeaa?

Riksman ja Lundell parivaljakkona tukevat toisiaan hyvin ja toimii hyvin. Mutta se ilo kestää niin kauan, kun Riksmanin terveys kestää.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Nyt IFK-lasit hetkeksi pois päästä, ja mieti kuka junantuoma pelaaja olisi saanut pelata meillä kolme kautta 300K€ palkalla ykköskentässä Kiben tasolla? Vastaus= Ei kukaan.

Ei.
Vastaus: Roman Vopat.
Pelillinen anti ei vaan riittänyt sinne ykköskenttään. Muuten oli kyllä todella viihdyttävä pelaaja, kuten myös Kuhta.

Taidan jatkaa tätä ristiretkeä myöhemmin Killen omassa ketjussa.
 

scholl

Jäsen
Ei.
Vastaus: Roman Vopat.

Vopat joo tienasi jo vuonna miekka ja kivi lähemmäs 200ke ollen top 10:ssä liigan palkoissa. Samoin Karalahti. Tapulikaupungista käsittääkseni tullaan junalla Stadiin ja mies on aina ollut yliarvostettu tekoihinsa nähden. Huikean lahjakas pelaaja, jota ei huvita. Sitten kun lähti muualle eli Espooseen niin saattaa pelata vihdoin hinta/laatusuhteeltaan niinkuin kuuluukiin.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Nyt Lundell torjui taas 27/29 ja "voitti" selkeästi Sulanderin. Hyvä Janne.

Janne oli hyvä. Aika hyvä viikko muutenkin Jannella. Monta äijää vakkariporukasta poissa ja kuitenkin ei pahempia imurointeja ja monta hyvää torjuntaa.

Kyllä Janne torjua osaa. Joskus todella hyvin, harvemmin kuitenkaan sairaan hyvin.....
 

ilu

Jäsen
Lunkan saldo tältä viikolta on ihan kohtuullinen ottaen vastustajat (JyP, Lukko) ja puolustuksen huomioon.

Torjunnat: 40+22+27=89
Maalit: 3+3+2=8
SV%: .918
GAA: 2.67
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
ps. Mä luulen että Jhag heittää jo välillä ihan tahallaan näitä Lunkka-stooreja(hauskoja lukea) koska tietää, että täällä Pro-Lunkka osastolla läikkyy vati heti yli ja tulee vastauksia kolmesataa parissa minuutissa. Sitten se hekottelee jossain kotikoneellaan :D

Tosi hauskaa jos näin on.
Käyttäkää toki vapaasti pitkän linjan punaista ja tarkemmin sanottuna yhtä hiljaisempaa iltaa oman kivan välineenä.
 

Fordél

Jäsen
Nyt Lundell torjui taas 27/29 ja "voitti" selkeästi Sulanderin. Hyvä Janne.

En nyt sanoisi, että voitti selkeästi Sulanderin. Molemmat veskat oli tänään hyviä ja antoivat joukkueilleen mahdollisuuden voittoon. Lunkan pelasti pari kertaa tolppaa, mutta otti kyllä tukun todella hienoja torjuntoja eikä mahtanut maaleillekaan mitään. Oli kyllä hienoa seurata näiden kahden konkarin otteita, joista Sulander oli todella rauhallinen ja varma kun taas Lunkka oli paljon eläväisempi ja pomputtelin muutaman kerran tyypilliseen tapaansa. HIFK:lla on kuitenkin veskaosasto kunnossa kun on kakkosena näinkin hyvä kaveri, joka antaa taatusti kaikkensa illasta toiseen eikä varmasti aiheuta joukkueelle ongelmia. Koittakaa nyt arvostaa #60!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lunkan saldo tältä viikolta on ihan kohtuullinen ottaen vastustajat (JyP, Lukko) ja puolustuksen huomioon.

Torjunnat: 40+22+27=89
Maalit: 3+3+2=8
SV%: .918
GAA: 2.67

Jep, hyvä ykkösen stunttaus jälleen kerran Lunkalta, kolme peliä ja kuusi pistettä, kaksi kärkikamppailua. On hyvä ottaa huomioon myös joukkueen loukkaantumistilanne. Toisin sanoen, Lundellin lisäksi koko joukkueelta hyvää pelaamista kokonaisuudessaan. Ei voi olla kuin tyytyväinen joukkueen työmoraaliin ja tahtotasoon. Niinhän se menee, että onnistumiset ruokkivat koko joukkueen itseluottamusta. Ei sinänsä huoleta, vaikka muutama profiilipelaaja on poissa, kun paikkaajiin pystyy luottamaan. Aika outo ilmiö HIFK:ssa...
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nyt Lundell torjui taas 27/29 ja "voitti" selkeästi Sulanderin. Hyvä Janne.

Oli Janne kyllä tänään hyvä ja muutama loistopelastus, mutta Suloa on turha pitää mittarina. Toisessa erässä vanhukselta kesti n. 16.30 minuuttia nousta korkeasta polviasennosta pystyyn ja Kaanien hyökkäyksiinkin lähtö oli varmaan siksi aika tahmeaa.
Ei me runkosarjassa Lundelliin kaaduta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Millä liksalla Lunkka muuten torjuu Hifk:ssä? Meinaan, että taitaa olla suhdeluku melkoisesti plussalla, kun verrataan tulokseen ja palkkaan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se mikä Lundellin tämän kauden pelaamisessa on pistänyt silmään, niin semmoisia aivan karmeita imaisuja ei ole nyt tullut. Toki Lundellille menee edelleenkin enemmän sellaisia "oli otettavaissa" maaleja, kuin liigan huippuveskareille, mutta tasaisuutta on tälle kaudelle tullut jo ihan viime kauteenkin verrattuna karmeasti, kuten koko HIFK:n joukkueelle. Esimerkiksi viime kaudella toinen kotipeli Tapparaa vastaan, jossa Lundellille meni joka toinen veto sisään, eikä ollut väliä mistä veto lähti: http://www.sm-liiga.fi/ottelut/raportti/36258.html

Löytyyhän siitä videokin: http://www.youtube.com/watch?v=6Ujtm7gxiBI
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lunkkahan on hoitanut oman kakkoskassarin tonttinsa paremmin kun hyvin.

Ei mitenkään voi Jannen niskaan kaataa sitä että että Riksmanin selkä ei kestä.
Jos Juuso ei pysty pelaamaan niin sittenhän on hommattava uusi ykkönen. Jos niin käy, niin eihän sekään ole Lunkan päänsärky.
Välillä tuntuu ettei täällä tosiaankaan nähdä metsää puilta.
 

scholl

Jäsen
Millä liksalla Lunkka muuten torjuu Hifk:ssä?

Joo ei voi olla kova palkka. Varmaan Husarin kestotilaus, pari lippua Amos Anderssonin taidemuseoon ja työsuhdesmart. Ei siinä rahaa ehkä vaihdeta ollenkaan, vaan rakkaudesta lajiin ns. Vakavasti jos ajatellaan niin Lunkka on kyllä ihanteellinen kakkosveskari. Halpa, kokenut ja torjuu pisteitä. Ihanteellinen tilanne olisi ykkösenä joku nuori huippuveskari, jota Janne sparraisi. Siis ei mikään Jani Nieminen, vaan oikeasti huippujannu.

Nyt tosin viime aikoina Riksmanin flunssan takia joutunut pelaamaan vähän liian usein. Onneksi tuli nyt viikonlopun lepo, oli nimittäin huoli jo, että seuraava peli voi olla se huono peli rasituksen vuoksi.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Lunkkahan on hoitanut oman kakkoskassarin tonttinsa paremmin kun hyvin.

Ihan mainiosti mielestäni ja lievähköä huvittuneisuutta aiheuttaa yleensä nämä "kyllähän se oli otettavissa" bullshitit...Kokeilkaa nyt saatanan vässykät joskus lätkää ihan oikeastikin sen pleikkarin sijaan tai jutelkaa homman helppoudesta edes jonkun muutamia satoja liigamatseja pelanneen veskarin kanssa..Tämä siis kaikkien "olihan se otettavissa" maalivahtien puolesta, eikä pelkästään Jannen.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Onneksi tuli nyt viikonlopun lepo, oli nimittäin huoli jo, että seuraava peli voi olla se huono peli rasituksen vuoksi.

Voiko länget tosiaan rasittua?
Vai oliko sittenkin kyseessä The Saken maalivahdinvalmennustaidot, minkä liikarasituksesta huolehdit?

Vaikken itse kuulunutkaan siihen Pro Janne-ryhmään ennen kauden alkua, niin täytyy kuitenkin sanoa, että Janne on liigan paras kakkoskassari tällähetkellä. Ja en neuvottele asiasta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ole paljon valittamista meidän maalivahtikaksikosta, voitto%-tilastossa sijat 2. ja 3.. Riksmanilla on 73% ja Lundellilla 70%, ottelut ovat menneet suht hyvin tasan 14 ja 10. Mielestäni, maalivahtiosastolla on hyvin pullat uunissa. Lunkka on pelannut suunniteltua enemmän Riksmanin sairastelun vuoksi, mutta näissä otteluissa on ollut auttava voima joukkueelle. Voittoja on tullut suurinpiirtein näistä otteluista tuon voitto%:n mukaisesti, ellei jopa paremmin. Tämäkin on hyvin poikkeuksellista HIFK:ssa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"kyllähän se oli otettavissa"

Miksi pitäisi kutsua laukausta, joka menee maaliin, mutta olisi samalla ollut sellainen kiekko, joka maalivahdin olisi "pitänyt" ottaa? Ma ei jymmärrä. Sano venäläinen.

Kyllä Lundell pelaa tällä hetkellä hyvällä kakkosmaalivahdin tasolla. Itse olen ollut välillä suuri Lundellin arvostelija ja olisin viime kauden esitysten jälkeen jo mielelläni kiitellyt ja toivotellu jatkoja, mutta en minäkään niin sokea ole, ettenkö antaisi tunnustusta, kun paikka on. Aina puhutaan tästä, että maalivahti antaa mahdollisuuden voittaa. Tuosta edellisen viestini Tappara matsin linkistä voi katsoa milloin maalivahti pelaa sillä tasolla, että sen kanssa ei voi voittaa. Niitä pelejä Lundellilla on aika paljon ja nissä on mennyt maaleja... huoh... jotka olisivat mielestäni olleet otettavissa.
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan mainiosti mielestäni ja lievähköä huvittuneisuutta aiheuttaa yleensä nämä "kyllähän se oli otettavissa" bullshitit...Kokeilkaa nyt saatanan vässykät joskus lätkää ihan oikeastikin sen pleikkarin sijaan tai jutelkaa homman helppoudesta edes jonkun muutamia satoja liigamatseja pelanneen veskarin kanssa..Tämä siis kaikkien "olihan se otettavissa" maalivahtien puolesta, eikä pelkästään Jannen.

Tässä hienosti kiteytettynä omakin mielipide, niin Jannen kuin muutaman muunkin aliarvostetun maalivahdin puolesta.
Ja mun mun mielestä Jannelle löytyy kyllä käyttöä uran jälkeenkin HIFKssä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei kai tätä Lundell-keskustelua tarvitse isommassa kuvassa enää tuhannetta kertaa uudelleen aloittaa. Eiköhän ne Lunkan plussat ja miinukset ole jo käsitelty "pariin" otteeseen. Parempi vain keskittyä hänen edelliseen peliin ja meneillä olevan kauden torjunta %:iin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Niitä pelejä Lundellilla on aika paljon ja nissä on mennyt maaleja... huoh... jotka olisivat mielestäni olleet otettavissa.

Totta turiset ja kritiikkiä pitääkin antaa kun aihetta on, mutta kiitosta esim juuri Janne saa vähemmän, vaikka aiheita siihenkin ollut tällä(kin) kaudella vai onko tämä ihan väärä kuvitelma?

Kiistatta kova kaksikko meillä on sanoisi Tamikin. Ehdottomasti.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ei mitenkään voi Jannen niskaan kaataa sitä että että Riksmanin selkä ei kestä.

Ai miksei voi? Janne on ehkä "voodonnut" Riksmanin klesaksi?!?

Oikeesti. Syytetään Jokereita. Paikallismatsit tulossa. Jokerit pilasi "meidän" Riksmanin selän eikä ne millään suostu ostamaan Sakkea veskarikoutsiksi....
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Niin tää "Jannen ei kuulu olla täällä" -keskustelu on tosiaan aika turhaa, koska Janne on voittava veskari hyvällä torjuntaprosentilla ja veska johon joukkue luottaa.

Se on harvinaista veskalta, joka on hankittu joukkueeseen kakkosveskaksi.
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai miksei voi? Janne on ehkä "voodonnut" Riksmanin klesaksi?!?

Oikeesti. Syytetään Jokereita. Paikallismatsit tulossa. Jokerit pilasi "meidän" Riksmanin selän eikä ne millään suostu ostamaan Sakkea veskarikoutsiksi....

Niin, jos Janne onkin Bokor? Voi Juuson selkäparkaa.. ;)

Oikeesti. Tottakai voidaan syyttää jokereita ja varsinkin jortikkaa joka peluutti Juuson selän säpäleiksi viime kaudella. Sakesta voidaan syyttää - noo, ihan mitä tai ketä vaan..tilanne ei kuitenkaan muutu.

Toivottavasti Riksman kuitenkin tulee kuntoon, oli saikun syy ihan mikä tahansa ja palataan normaaliin päiväjärjestykseen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kuulin, että Riksman yrittää karistaa apinaa selästään loukkaantumisten suhteen ja onko nyt niin, että Lunkka, tuo mainio aikamiespoika, on se apina Juuson selässä?? Ei ole kiva haukkua joukkuekaveria apinaksi, tästä menee miinukset Riksmanille. Ei ole kuitenkaan ihme, että Juuson selkä on kipeä, sillä Jannehan painaa 88 kiloa. Jos HIFK:ssa on sellainen käytäntö, että 1-mv:n selässä pitää olla joku, niin eikö Micke mitenkään kävisi? Hän on virallisten tietojen mukaan 77-kiloinen.

Uskoni Lunkkaan mureni perjantaina. Tulosvetoni meni vituiksi. Kuka saatana meni tyrimään sen kolmannen maalin sisäänmenon?! 2-4 on täyttä homoilua, 3-4 olisi riittänyt ihan hyvin. Mitä seuraavaksi, 1 päästetty maaliko? No, toivotaan, että osaava mv-valmentajamme pystyy loihtimaan jonkun neljästä ilmoitetusta veskaristamme pelikuntoon. HIFK:ssa A-junnumaalivahti on kaikkea muuta kuin turvassa. Hän saattaa joutua pelaamaan liigaa suoraan playoffeihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös