Jami Krannila Lukkoon

  • 22 597
  • 86

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Avataanpa ketju Krannilallekin. Lukko tiedotti tänään 2-vuotisesta sopimuksesta. Linkki EP:n pelaajaprofiiliin ja tilastoihin.

Pori näyttää aina pahalta syntymäpaikan kohdalla, mutta onneks kaveri sanoi videolla, että isä on ollut lukkofani pienestä asti, joten kotikasvatus on kunnossa :D
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tervetuloa Lukkoon.

Muuten on hankala mitään sanoa kun vasta Lukon huhuista ensimmäistä kertaa miehestä kuulin. Mutta kuten ex-toimitusjohtaja Timo Rajala sanoisi, niin sanon minäkin: Krannila on netissä paljon kehuttu pelaaja.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En voi sille mitään, mutta tuon etunimen sanon aina mielessäni kuten sen "Jamin" jolla on paikallisradiotoimittajan paperit.

Mutta ei nimi miestä pahenna, paljon vähäisempi asia se on kuin porilaisuus, joka sekin annetaan anteeksi jos ja kun on Lukon miäs muuten.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Saa nähdä olisiko Krannilasta heti kolmosketjun sentteriksi. Itse veikkaan Fontainen pelaavan kolmosen keskellä. Krannila taistelee nelosketjun laidan paikasta. Tai sitten Krannila on paljon valmiimpi pelaaja, mitä itse kuvittelen.
Krannila tekee 25-30p ja tappelee vuoden tulokas - pystistä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Keisari Krannilasta Länsi-Suomessa:


Se pelaaja, jonka urheilujohtaja Kalle Sahlstedt laski laittavan lusikkansa soppaan kamppailussa Lukon ykkössentterin tittelistä, on Jami Krannila, 22.

– Pinna per peli on hyvä saldo yliopistossa, sillä kyseessä on aika kova sarja, Sahlstedt tietää.
– Olen aika iloinen, että hän meidät valitsi. Tiedän, että useampikin liigaseura oli hänen perässään.
– Mutta ehkä se, että mä olen ollut hänen perässään jo pitempään, sai hänet valitsemaan meidät.

– Sama tilanne kuin Mattilan kanssa, aika samanlaiset lähtökohdat, mutta Krannilalla saattaa olla hyökkäyssuuntaan hyvä upside, Sahlstedt lausuu.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meikäläisen suunnalta alkaa kuulua hyväksyvää mutinaa, kun Krannilasta puhe tulee.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen

Vaarallinen, yllättävä ja luova ylöspäin, ja samalla erittäin tunnollinen omaan päähän. Ei välttämättä voita kaikkia kaksinkamppailuita, mutta hakeutuu niihin. Krannila oli ylivoimaisesti päivän paras yllätys itselle. Kanukit tottuu ja svedujen makkarat vielä sulaa syksyn mittaan. Aivan pelimiehiä on Kalle haalinut.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Yhden päivän otoksella, en läheskään kaikkea kerennyt näkemään, niin vahvat värilasit silmillä sanon että Krannila on parempi kuin viime kauden Somppi.
Tästä on helppo olla samaa mieltä, positiivinen sisääntulo ! Toivottavasti jatkaa samaan malliin.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä nuori mies oli kyllä mukava yllätys. Vaikuttaa pirun hyvältä haulta. Vikkelä liikkumaan ja oli usein siellä missä tapahtu. Hänen kehitystä jää kyllä innolla odottamaan. Voi sanoa että pullat on hyvin uunissa kun tämän kaltainen pelaaja on meidän kolmosen sentteri.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Meneekö 40 paunaa rikki ekalla kaudella?
Kova haku on Caesarilta tämä.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Tästä kaverista syttyy kuin naapurin Sofiasta
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Keijolla on vahva tunne että Jami painaa tänään 2 maalia.

Vaikka kummelissa häntä verrattiin heikompan parhaaseen A ryhmään paikallisradio toimittajan papereilla ;)
 

Crow

Jäsen
Täytyy näin tamperelaisenakin sanoa, että Krannilan tekemistä oli kyllä viihdyttävä seurata tiistaina Kerhoa vastaan. Erittäin luisteluvoimainen pelaaja ja näppärä käsistään. En ihmettele, että sai avauspelissä jo noinkin hyvin peliaikaa. Lukolta näyttää sujuvan nuorten ja hieman tutkan alla liitävien pelaajien scouttaus erinomaisesti. Mattilan jalanjäljissä EHT:lle - ehkä jo tällä kaudella?

Mielenkiintoista päästä näkemään Krannilan tekemistä tänä iltana livenä. Tähän se klassinen, että kunhan ei onnistu Ilvestä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös