Jalkapallon MM-kisat 2018 – mediaketju

  • 24 274
  • 127

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Urheiluministerin kanta on nyt vähän erilainen valmistautumisesta, mutta niinhän se aina menee, että duunari tietää paremmin kuin iso johtaja omista hommistaan.

Ihan omastakin kokemuksesta noin voi sanoa. Tähän kohtaan ei tarvitsisi mitään ministereitä sekoilemaan mille on vain joku salkku lyöty kouraan, vaikka ei itse asiasta tiedä mitään.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Neljä vuotta sitten tallentelin YLE Areenasta tietokoneelleni noita matseja jollain ohjelmalla Yle Areenalta. Mutta kun en kuollaksenikaan muista, mikä se ohjelma oli. VideoDownloadHelper ei ainakaan toimi. Onkos kellään vinkkiä, miten se onnistuisi tällä kertaa?

Kiitos.

PS: FlickFetchillä yritetty, mutta ei pelitä enää.
 
Viimeksi muokattu:

Robu

Jäsen
Toivottavasti ei mene liian off-topiciksi, mutta kävin lukemassa suomalaisia jalkapallo-foorumeita (ensimmäinen joka Googlella löytyi) ja ei tule kateelliseksi. Vihaako kaikki jalkapallo-fanit tähtipelaajia/maalintekijöitä? Kuraa näytti menevän Forsselille, Messille ja Neymarille ainakin.

Forsselista ei siellä pidetty analyytikkona studiossa ja hänen maajoukkuesaavutuksiaan kritisoitiin myös sanoen, että kiinnosti vain omat maalit. Minusta on hienoa, että hyviä yksittäispelaajia, jotka ei pelkää tehdä omia ratkaisuja. Tekee noviisi-fanille paljon kiinnostavammaksi pelin katsomisen.

Itse olen tykännyt studio-osuuksista. Kaikki vetää ihan hyvin. Kenties liikaa keskitytään analysoimaan kaikkia maaleja, kun voisi tuoda esille asioita, jotka moni satunnainen seuraaja missaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tule yllätyksenä eikä uutena asiana, mutta Peetu Pasanen on kyllä hyvä ukko studiossa.

Enpä muista kokeneeni pahemmin hetkiä, jossa miettisin olevani eri mieltä ja päinvastoin, huomaa kiinnittäneensä samanlaisiin juttuihin huomiota ja muutenkin ajattelevansa, että olipa muuten hyvä pointti Pasasella siinä. Moni on varmasti eri mieltä, mutta minun tapaani ajatella natsaa todella hyvin ja tykkään ehkä eniten juuri hänestä.

Valittaa en jaksa kenestäkään.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Antti Niemi oli hyvä kommentaattori eilen. Selkeä, rauhallinen ja osasi kertoa taktisia huomioita myös pelaajan näkökulmasta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Polsat News näyttää livekuvaa juhlivista kannattajista Volgogradista. Pakkohan niiden on esittää.

Olin paikalla Vancouverissa siinä eräässä noin 6-1 päättyneessä pelissä ja jenkkiperhe tuli kysymään voisiko ottaa kuvia. Hain siitä sitten pari murjottavaa kaveria tulkaa nyt lasten takia juhlimaan. Pakkohan se oli tehdä, vaikka aavistuksen vitutti.

Hauskaahan noilla tietenkin sinänsä onkin, mutta mahtaa olla eri tunnelma kuin joskus lokakuussa retkiä varaillessa.
 

W4ltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Pitää kyl itekki tätä Niemeä kehua, on todella miellyttävän kuuloinen kommentaattori ja tuo hyvin maalivahdin näkökulmasta asioita esille.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Aioin tulla kehumaan Antti Niemeä, oivaa lisäystä Ylen kisatiimiin. No, kehunkin kyllä, muilla näköjään samoja fiiliksiä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Oliko näissä ensimmäisissä pudotuspelimatseissa siirrytty ensi kertaa surround-ääniin, vai näyttikö vahvistin omiaan...?
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Loistavaa on ollut Ylen tekeminen ja oikeastaan mitään en muuttaisi. Nyt kuitenkin jotain pientä ärsytystä pitää olla, että pysyy maanpinnalla. Jari Litmanen
ja puheen seassa tuleva "ööömmmm mömmöm" ajatusmölinä. Hitto kun siihen rupesin kiinnittämään huomiota, niin ei oikeen pysty studio-osuuksilla muuhun keskittymään. Liitti on kuitenkin kuningas.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ei kiitos sitä lesbo-äänistä naista enää selostajan viereen kommentoimaan. Tietoa saattaa olla paljon, mutta ulosanti on kamalaa kuunneltavaa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hetkinen... enkö mä nyt vain osaa käyttää?

Koitin hakea YLEn sivuilta MM-kisauutisia. Urheilun pääsivulla on iso punainen mainos: "Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!", jossa on nappi "Kisasivuille". Napista näyttäisi pääsevän sivulle 'https://yle.fi/mmfutis'. Tästä kun painaa, niin se heittää kuitenkin johonkin Areenaan. Sieltä kuitenkin löytyy valikko "Uutiset". Tämän alta löytyy "Kisauutiset", "Luetuimmat uutiset" sekä "Tuoreimmat uutiset".

Ensinnäkin sitä on helvetin hankala selata. Missä helvetissä ne kisauutiset kuitenkin ovat? "Kisauutiset"-kohdan alapuolella on neljä otsikkoa, joita voi sitten veivata oikealle ja vasemmalle. Yhteensä mä laskin sieltä löytyvän kuusitoista uutista. Vanhin uutinen on päivätty 03.07.2018 klo 07:16. Missä hiivatissa ovat kaikki kisauutiset?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Onko näissä ensimmäisissä pudotuspelimatseissa siirrytty ensi kertaa surround-ääniin
Itse itselleni vastaten; on. Täytyy kyllä hattua nostaa Ylelle, että perus stereoäänen lisäksi on tarjolla surround-ääni, sekä pelkät stadionin äänet. Ei tällaista tarjoa edes maksukanavat.
 

Backhander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
On tämä "tasa-arvo" mennyt mahdottomaksi, Ylen jalkapallostudiossa lihava nainen puhuu jalkapallosta, hohhoijaa. Jos rahaa pitäisi laittaa panokseksi, veikkaisin tuon ämmän olevan myös lesbo.

Jännityksellä odotetaan vieläkö kahden vuoden päästä valkoinen heteromies mahtuu studioon, vai onko siellä vain lesbo, transvestiitti ja neekerihomo.
 
@Backhanderin viesti menisi kyllä heittämällä Junttimaisinta mitä tiedän -ketjuun.

Studiossa istuva nainen kuitenkin tietää futiksesta aika tavalla ja tuo kyllä keskusteluun enemmän lisäarvoa kuin esim. Litmasen jorinat. Se kai kuitenkin lienee se pääasia?
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Mielestäni Miettinen on erittäin pätevä tuohon rooliin. Ei mikään viihdyttävä hahmo, mutta mielellään sitä kuuntelee todellista asiantuntijaa välillä vaihteluna "enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa" Litmaseen, joka vaikutti tietävän yllättävän vähän ylipäätään joukkueiden pelaajista.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Miettinen on hyvin ammattimainen asiantuntija verrattuna johonkin mököttävään Nurmelaan ja mukatietävään veikkausliiga-verkkarikäskijään. Ei yritä leikkiä mitään dogmaattista jalkapallon ylipappia, vaan kertoo sujuvasti peruskatsojalle tarvittavat. Siihen nainenkin kykenee. Uskokaa vain kaljamahaiset litti-fanit.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Miettinen on äärimmäisen tylsä ja väritön tosikko studiossa. Ja eihän kukaan itseään kunnioittava heteromies halua kuulla naista analysoimassa välieräpeliä MM-tasolta. Luulin, että eilinen olisi ollut pakollinen poikkeus, mutta sama jengi tänään jatkaa.

Erkka on ihan kelvollinen, vaikka fanitus paistaa pahasti läpi. Lehtolaa vituttaa suunnattomasti, että Espanja ja Brasilia eivät ole enää jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös