Jalkapallon Euro 2004

  • 123 361
  • 1 586
Viestin lähetti Mikke73
En minä siinä näe mitään uskomatonta jos joukkue ei saa paikoista huolimatta maalia tehdyksi. Kukaan ei voi tosissaan väittää etteikö Italialla olisi maalipaikkoja ollut Ruotsiakin vastaan, varsinkin ko. ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Kuten oli myös Tanskalla useampaankin maaliin Ruotsia vastaan. Toisaalta taisivat tahallaan laukoa yli maalin tai suoraan Isakssonin näppeihin.

Huomasitteko muuten kun pelin jälkeen näkyi tanskalaispelaajia Ruotsin paidat päällä? Siis mitä helvettiä!? Sama toistui ruotsailaisilla päinvastoin. Taisivat pelaajat jopa kätellä toisiaan taiston tauottua.

Tämä nyt ainakin viimeistään todistaa sopupelin. Törkeää suorastaan!
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Power
Ymmärrän erinomaisesti Italian kannattajien vitutuksen, mutta tää on futista ja elämä on laiffii. Lunssit naamaan!

Ei olisi Italian pitänyt pelata itseään tilanteeseen, jossa toisten "yllättävä" 2-2 -tasuri pudottaa heidät jatkosta. Oma moka, minkäs teet!
 

Sheedy

Jäsen
Hahhah, kyllä lämmitti lopun pallonsiirtely ja 2-2 kyltit katsomossa. Kunnon vittuilua Italian suuntaan kaiken kruunuksi. En malta odottaa miten miehekkäästi siellä liimaletit ottavat putoamisen vastaan kun jo täälläkin on joillain vaikea hyväksyä tapahtunutta.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Kyllä nyt naurattaa spagettilehtien huomiset otsikoinnit.

12 euroa meni Cassanon yliaikamaaliin, mutta sen maksaa mikä päivä tahansa tuosta ilosta mikä huomenna on edessä.

Hinoo 2-2. :rolleyes:
 

Kyle

Jäsen
Sopupeliksi tulkitsee ne jotka katsoo numeroita, ne jotka katsoivat peliä voi hyvällä omallatunnolla (ei siis spagetit) sanoa että oli tasokas peli, jossa nähtiin lopussa, tuo näissä kisoissa tavaramerkiksi tullut viimmeisen minuutin maali.

Sopupeli tulkinta voi jatkua, kuinka kauan tahansa ilman tulosta, ellei jotain todisteita ole vastaan. Ottelusta niitä ei voi löytää.
Kuten joku italian pelaaja (Vieri?) sanoi: on mahdoton tehdä neljää sovittua maalia, ettei sitä huomaisi.

Joka tapauksessa joku kirjoitti ennen peliä "2-2 lukemia molemmat välttävät, muuten se tahraisi maitten maineet vuosiksi"...
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pätemistä ja Hööpi

Viestin lähetti Pee 14.06.2004 16:42
Tänään käynnistyvästä lohkosta pahaa pelkään, että pohjolasta kajahtaa oikein kunnolla ja Italia on Ruotsin sekä Tanskan tiukoilla.

Tottakai sitä pitää vähän päteä tässä vaiheessa, kun yleisesti kisojen suurimmaksi voittajaehdokkaaksi yhdeksi puolustavan mestarin Ranskan kanssa nostettu Italia ei jatkoon selviytynytkään, niin ikävä asia kuin se olikin. Suomen karsintalohkosta kisoihin päässeelle maalle kun toivoin huomattavasti parempaa EM-urakkaa. Kun vielä jatkopaikat menivät pohjoismaille, niin pettymys on kova, mutta itseäni lähimaidemme menestys ei siis suinkaan yllättänyt.


Hannu-Pekka Hänniseen meni tänään - pitäisikö sanoa jälleen kerran - hermot. Asia on sama, mihin Hööpissä kiinnitin huomiota jo kahden vuoden takaisissa MM-kisoissa.

Studioisäntä Ville Klinga pyytelee katsojia aina siirtymään jääkapille, kun kertoo puoliajalla toisen, samaan aikaan pelattavan ottelun tilanteen. Ja niinhän sitä pitääkin pyytää, kun tämä toinen ottelu lähetetään kokonaan nauhoitettuna suorana tulevan matsin jälkeen.

Hänninen on kuitenkin Japanin ja Etelä-Korean MM-turnauksen tavoin ottanut oikeudekseen poiketa Ylen linjasta ja kertoa selostuksensa lomassa, jos ei nyt suoraan, niin ainakin vihjailevasti, miten toisessa pelissä menee.

Mm. tänään Henke Larssonin toisen jakson alun pilkkumaalin jälkeen Hööpi kertoi, kuinka tiedot toiselta paikkakunnalta kertoivat sitä, ettei tanskalaistenkaan tilanne jatkopaikan suhteen näyttänyt Ruotsin tasoituksesta huolimatta mitenkään huonolta. Myös muutamaa minuuttia myöhemmin tuli samanlaista paljastusta, jonka jälkeen pistin telkkarista äänen pois. Tässä tapauksessa minä kun halusin jännittää Italian jatkopaikan puolesta.

Noh, loppujen lopuksihan Hännisen paljastuksilla ei ollut niin väliä, kun ottelun lopputulos takasi molemmille jatkopaikan. Silti ihmetyttää, kuinka Hööpin annetaan turnauksesta toiseen jatkaa tätä paljastelulinjaansa, johon kukaan muu selostaja ei syyllisty. Kaiken lisäksi Hännisen tulkinta A-lohkon tilanteesta sunnuntai-iltana oli virheellinen. Hän sanoi Portugalin ja Espanjan välisen ottelun lopussa, kuinka maalittomuus siinä ottelussa on Espanjan jatkohaaveiden kannalta kohtalokasta. Kuitenkin Venäjän yksi lisämaali Kreikan verkkoon olisi riittänyt viemään Espanjan puolivälieriin.

En tiedä, johtuuko Hännisen "kapina" siitä, että MM-kisojen tapaan hän selostaa otteluita Pasilan studiosta eikä paikan päältä. Se on toinen asia, mihin olen Hööpin selotuksissa kiinnittänyt huomiota mm. Soneraplazan Stadionin tavoin. Olen miettinyt asiaa siksi, kun Hänninen on sanonut selostuksen Suomesta käsin olevan "tietyllä tapaa katsojien aliarvoimista".

Noh, vaikka näin olisikin, niin silti olisi syytä keskittyä vain pelattavana olevan matsin selostukseen ja jättää toinen ottelu täysin vaille spekulointia!

Toivottavasti viimeisen alkulohkon päätöspeleissä huomenna Ylellä näytettävää Tshekki-Saksa -ottelua selostaa joko Suominen tai Wallenius, niin uskaltaa varmasti pitää äänetkin päällä.
 

Cube

Jäsen
I-taal-ja! I-taal-ja!

“Vittuuu!! Aaahh!”
- Pentti Matikainen

Enpä olisi ennen kisoja uskonut tuulettavani Italian tippumista föönimäisen riehakkaasti, vaikka en joukkueesta pidäkään. Tottin potkut ja syljeskely sekä käsittämätön poraus sopupeleistä jo ennen kuin Italia oli hoitanut edes oman osuutensa näyttivät kuitenkin jälleen kerran puolen italialaisesta jalkapalloilusta, joka oli vielä rumempaa kuin filmaus. Mieli muuttui aika nopeasti.

Tämän illan pelit eivät sitten paremmin olisi voineet mennäkään. Tosin Italian voittomaali olisi saanut jäädä tekemättä - hienointa olisi ollut, jos Italia olisi tosiaan “tehnyt sen itse”. Nyt jossittelusta ja sopupelisyytteistä ei todennäköisesti tule loppua, kun italialaiset kelailevat ekstrakameroillaan tallennettua kuvamateriaalia Ruotsi-Tanska-pelistä etsien todisteita sieltä missä niitä ei ole. Good Luck. Peiliinhän ei Italian joukkue voi katsoa, koska se olisi vastuun ottamista.

En yhtään ihmettelisi, jos tästä putoamisesta tehdään maassa suurempi juttu kuin mestaruus olisi koskaan ollut ja suhteellisuudentaju katoaa taas kerran yhdeltä jos toiselta täysin. Milloinkohan tulee ilmoitus Jon Dahl Tomassonin potkuista?


Viestin lähetti Hordi24
En kyllä ruotsalaisena/tanskalaisena kehtais naamaa näyttää, etenkään Italiassa!
En minäkään. Voi sitä rään määrää.. Jim Carrey Ace Venturan jatko-osassa lienee todenmukaisin mielikuva.

Viestin lähetti Teacup
"Rikollisvaltiot" oli ensimmäinen sana, joka tuli mieleen pelin loputtua
Heh, hallitaan sitä Suomessakin näköjään tämä yliteatraalisuus. Ei voi muuta sanoa kuin, että heikolla pohjalla on elämäsi, jos rikollisvaltioita ovat ne, jotka pelaavat futiksessa pseudosopupelejä. Paska, joskin huvittava kommentti, oli kuinka tunnekuohussa heitetty tahansa. Ajattelin pelin jälkeen, että tuskinpa tästä ainakaan kovin helpolla sopupeliä tehdään, mutta Jatkoajan Italia-kollektiivi todisti luuloni jälleen vääriksi. No, enpä minä olisi odottanut kenenkään puolustelevan Tottin potkuakaan, mutta tuntui tämä yksi wannabe-sankarimme näinkin tekevän.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Pätemistä ja Hööpi

Viestin lähetti Pee
Olen miettinyt asiaa siksi, kun Hänninen on sanonut selostuksen Suomesta käsin olevan "tietyllä tapaa katsojien aliarvoimista".

Hoopin käyttäminen selostajana on katsojien pahemman luokan aliarviointia oli hän sitten paikanpäällä tai ei. Pelaajien tunnistaminen on lähes ylivoimaista, eikä selostaminen ole muutenkaan mistään kotoisin. Siihen kun vielä lisää tuon tulosten paljastelun, niin voihan perkele...

(Miten Grönkjärin ja Tomasonin erottaminen toisistaan on niin vaikeaa? Tai Rommedahlin ja Grönkjärin? Katsooko Hänninen peliä 8 tuumaisesta mustavalkotelkkarista?)

Harmitti kyllä, kun Bulgaria sössi saumansa Italian kellistämiseen. Lopussa esim. hyvä vapari ja läpiajo, mutta niin vaan Italia päästettiin voittoon ja annettiin mahdollisuus jossitteluun ja sopuiluhömppään. MM-turnauksen jälkeen tuomari oli syyllinen, nyt sopupeli... No hyvä, että keskittyvät saapasmaassa epäoleelliseen, niin menestys jää jatkossakin laihanlaiseksi.
 
Viimeksi muokattu:
Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti Cube
“Vittuuu!! Aaahh!”
- Pentti Matikainen

En voi muutakuin yhtyä Pentin sanomisiin, jonka arvon Cube mainiosti tuo esiin jälleen vuosien jälkeen.

Quote-Wannabe-Zaho kiittää ja kuittaa.

En tiedä tosin saanko nukuttua kun olen niin pettynyt italialaisten puolesta.

Ja paskat olen!

Nähdään taas 2 vuoden päästä Francesco. Silloin varmaan sylkinäytteitä käytetään jo virallisesti dopingtutkimuksissakin. Näissä olit vielä aikaasi edellä, oi Francesco.
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Viestin lähetti Power
Kun nyt tälle linjalle lähdettiin, voi vastaavasti todeta, etten kyllä kehtaisi syyttää muita maita minkäänlaisesta vilunkipelistä jos kotimaani pääministerinä olisi Silvio Berlusconi.

Ehkä sopu, ehkä ei, so not, mutta turha kai kiistää, että kyllähän noista viime hetkien tapahtumista hyvät naurut sai. Ymmärrän erinomaisesti Italian kannattajien vitutuksen, mutta tää on futista ja elämä on laiffii. Lunssit naamaan!
Itsekään en todellakaan ole mikään Italian kannattaja, mutta vituttaa silti aika saatanasti tollanen sopuilu!
Ei kai ny täällä jatkoajassakaan kukaan tosissaan väitä että se viimeisen minuutin maali tuli ihan noin vaan, kuin "tavallisessa" pelissä? Sattui vielä tulemaan juuri sille joukkueelle kenelle se oli etukäteen odotettavissa sopuilun kannalta.
Viestin lähetti zamuel Harmitti kyllä, kun Bulgaria sössi saumansa Italian kellistämiseen. Lopussa esim. hyvä vapari ja läpiajo, mutta niin vaan Italia päästettiin voittoon ja annettiin mahdollisuus jossitteluun ja sopuiluhömppään. MM-turnauksen jälkeen tuomari oli syyllinen, nyt sopupeli... No hyvä, että keskittyvät saapasmaassa epäoleelliseen, niin menestys jää jatkossakin laihanlaiseksi.
Tämä on kyllä aika hyvä pointti sopuilua vastaan puhuneilla, Bulgarialla oli montakin todella hyvää paikkaa pistää pallo maaliin, mutta ei sitten pistäny! Yliajalla, jota annettiin viisi(!) minuuttia Italia kuitenkin teki maalinsa ja voitti pelin.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En nyt näe mitenkään mitään väärää siinä että italia ei ole jatkossa. Järkyttävän tehottomiahan ne reppanat olivat. "Huippumaa" joka tekee kolmessa otelussa jopa kolme maalia ja niistä kaksi Bulgariaa vastaan ei mitenkään ole ansainnut jatkopaikkaa. Vrt. esimerkiksi Englantiin joka oli ennakkoon arvioituna Italiaa selvästi heikompi. Metroseksuaali + sikaniskat mättivät melko kelvollisen määrän maaleja ja pelasivat viihdyttävää palloa!

Poikain(Italian)
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hordi24
Unibetkin oli kyllä pudottanut kertoimen 6.5:een, sen verran selvä tulos oli kyllä jo ennen peliä!
En kyllä ruotsalaisena/tanskalaisena kehtais naamaa näyttää, etenkään Italiassa!

En sanoisi millään muulla sanalla pelistä mitään kun SOPUPELI, haistakaa vittu molemmat maat!

Jep, Tanska aivan tarkoituksella luopui lohkovoitosta ja hankaloitti omaa taivaltaan EM-kisoissa. Miksi muuten Italia joutui tilanteeseen jossa sen piti pelätä Ruotsi-Tanska-matsin lopputulosta?
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Hunajata

Kyllä ainakin meikäläisen sydäntä lämmitti katsella, kun "spagetinpurijat" hyvästelivät EM- areenat. Loppupelien filmaamiset ja itkemiset pienenivät juuri samalla hetkelle puoleen, kun Ruotsi teki ansaitsemansa tasoitusmaalin. Pohjoismainen jalkapallo on taas jonkinlaisessa myötätuulessa. Kiva vaan nähdä milloinka moiset virtaukset saapuvat tänne Pohjanlahden toiselle puolellekkin.

Luulisin noiden kaikkien kirjoitusten ja muiden perusteella, että ruotsalaiset ja tanskalaiset pelasivat tahallaan tasan Italian kanssa. Näin he saivat tämän "kisojen taitavimman joukkueen" putoamaan jatkosta. Sen takia ilmeisesti italialaisilla ei ollut missään vaiheessa mahdollisuutta edes selvitä jatkoon. Taitaa olla isojen turnausten ensimmäisiä kertoja, kun jatkopaikka ei ole missään vaiheessa ollut joukkueen omissa käsissä. Onnittelut vielä kaikille Italiaa maailmanmestariksi veikanneille ja ennenkaikkea heille, jotka laittoivat rahansa likoon "Mr Fair Playn" puolesta maalintekijävedossa. Teot Tanskaa vastaan osottivat hänen suuruutensa. Sääli vaan, että se selvästi rumempi temppu jäi alunperin ilman rangaistusta. Mutta onneksi sillä ei enää ole mitään väliä.
 

Alien

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Eikös Italialla ollut 90:ntä minuuttia aikaa kaataa Tanska ja toinen mokoma voittaa Ruotsi?

Minkä takia Italia ei tehnyt maalin maalia Tanskaa vastaa ja miksi se antoi Ruotsin tehdä loppuhetkillä maalin itseään vastaan?

Kyllä nyt on pakko kutsua Fox Mulder ja loput X-files jengistä paikalle tutkimaan asiaa.

Jalkapallo herättää suuriatunteita Italiassa, mutta koska myönnetään oma tehottomuus näissä kisoissa?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti Cube
Heh, hallitaan sitä Suomessakin näköjään tämä yliteatraalisuus. Ei voi muuta sanoa kuin, että heikolla pohjalla on elämäsi, jos rikollisvaltioita ovat ne, jotka pelaavat futiksessa pseudosopupelejä. Paska, joskin huvittava kommentti, oli kuinka tunnekuohussa heitetty tahansa.

Vaikka en Italian värejä varsinaisesti liputtanutkaan (tosin Ranskan jälkeen Italia on siellä arvoasteikkoni kärkipäässä) niin kyllä minua tämä Italian tippumisen nostama riemun määrä täällä hieman ihmetyttää. Varsinkin kun se tuli tuon ennakkoon kohutun 2-2 tasapelin kautta. En tiennytkään että Ruotsilla ja Tanskalla on näin suuri kannattaja joukko täällä Jatkoajassa.

Vahingonilo on ilmeisesti se paras ilo. - irviö -
 
Viimeksi muokattu:

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
On tietysti totta, että jos jalkapallon Euroopan mestaruuden haluaa voittaa, niin kyllä tuommoiset ruotsit ja tanskat pitäisi pystyä kaatamaan. Joten siinä mielessä Italia tietysti voi syyttää vain itseään.

Mutta toisaalta kyllähän tuo Ruotsin ja Tanskan ottelu selvääkin selvemmin sovittu oli. Se on nyt ihan selkeä totuus ja minkään muun väittäminen naurettavaa hurskastelua, jollei suoranaista valehtelua. Tanskan maalivahti "yllättäen" ja "vahingossa" sylki todella helpon vedon edessään odottaneelle ruotsalaiselle minuutti ennen loppua, vaikka oli sitä ennen ollut selkeästi turnauksen paras maalivahti ja pelannut lähes virheettömästi. Mitä paitojen vaihtoon pelin jälkeen tulee, niin se on kyllä ihan normaali käytäntö, mutta kyllähän eilen ruotsalaiset ja tanskalaiset halailivat epätavallisen voimakkaasti toisiaan ottelun päätyttyä. Yleensähän kädenpuristus tai taputus selkään riittää, mutta nyt haluttiin ilmeisesti juhlia hyvin toiminutta suunitelmaa. Hohhoi, sopupeli mikä sopupeli.

Toisaalta sopupelit ovat kyllä aina olleet merkittävä osa jalkapalloa ja etenkin huipputason jalkapalloa, joten ei tässä sikäli mitään uutta tai ihmeellistä ollut. Silti soisi Ruotsin ja Tanskan fanienkin (, joista tosin tällä palstalla suurin osa vaikuttaisi olevan vain Italian antifaneja) pitävän pikkuisen suhteellisuudentajua ja rehellisyyttä mukana arvioissaan.

No nyt ei auta kuin toivoa että Tsekki ja Saksa niputtavat nämä "rehelliset" pohjoismaat puolivälierissä 6-0. Ja tietysti sitä, että Portugali näyttää englannin filmitähdille ja sikailijoille miten kaunista jalkapalloa pelataan edetessään välieriin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti HN
ylimääräiset kamerat, jne...

Tanska sai Totille tuon sylkemis-pelikiellon omien kameroidensa ansiosta seuraamalla koko pelin ajan Totin tekemisiä, joten kyllä nuo ylimääräiset kamerat näyttää myös "rehdeiltä" pohjoismailta onnistuvan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Yllätys? 2-2 ja tulosvedon kerroin 5,74. Erona pesiksen sopupeleihin, että niitä ei kaikki tiennyt. Tämän tiesi aivan kaikki mikä näkyi kertoimissa. Koskahan on futiksessa pelattu 2-2 tulos alhaisimmaksi? Niinpä.

Kyllähän 2-2 tasoitus tuli liian helposti viimeisellä minuutilla. Eiköhän sovinto ollut että alussa mätetään maaleja ja lopussa päästetään toinen tasoihin. Tai sitten ei. Ihmeen helpolla Tanska vain luopui lohkovoitosta. Ja kulmat 2-1 tilanteissa pelattiin lyhyinä ja laukomaan päästettiin vain Sand. No pelihän oli kumminkin ihan viihdyttävä.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Tää oli pohjoismaiden kosto! Olisi Berlusconi ymmärtänyt antaa EU:n elintarvikeviraston Suomeen. :-)

Edesmennyt iso-äitini itkee tuolla pilven reunalla. Cara Nonna, kyllä Italia vielä nousee ja näyttää prosciuton munat.

Jaaha, vai että sopupeli? Miksi ylipäätään joku maa joutuu tilanteeseen, jossa tarvitaan tämän tapaisia spekulaatioita?
Eikö Italia-Ruotsi päättynyt tasatulokseen 1-1 ja Ruotsin tasoitus tuli tässäkin ottelussa aivan lopussa. Maalinedustan ryysistä silloinkin. Oliko tämäkin sopua?

Oliko oikeutettua antaa useita minuutteja lisäaikaa eilisessä Italia-Bulgaria ottelussa? Moni, joka näki ottelun on ollut sitä mieltä, ettei ollut mitään syytä antaa niinkin paljon (4 min.).
Oliko tämä asia etukäteen sovittu?

Mikäli Ruotsi-Italia ottelun lopputulos oli etukäteen sovittu, niin miksi kummatkin joukkueet peluuttivat niitä pelaajia, joilla oli ennestään varoitus? Nyt esim. Edman sai toisen varoituksen ja on seuraavan ottelun veks. Pelaajat, joilla on vain yksi varoitus alkulohkon peleistä aloittavat välierät puhtaalta pöydältä (ainakin Ruotsin TV:n mukaan). Kummallista riskipelaamista kun kerran tuloksesta oli sovittu.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Re: Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti flintstone
Vaikka en Italian värejä varsinaisesti liputtanutkaan (tosin Ranskan jälkeen Italia on siellä arvoasteikkoni kärkipäässä) niin kyllä minua tämä Italian tippumisen nostama riemun määrä täällä hieman ihmetyttää.

Jokainen haluaa olla voittajan puolella. Ruotsi on meidän kaikkien kaveri.

edit: Ja niin kauan kuin hehkutellaan, että Italia on syytellyt pelin jälkeen sopupelistä ym. niin sanotaan, että Trapattoni sanoi pelin jälkeen, että siitä ei ollut kyse. Poliitikot ja media sanoo sen mikä on parhainta niille itselleen.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Re: Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti HN
Eiköhän suuri osa näistä iloitsijoista ole niitä, jotka Italia ihan itse omilla touhuillaan käännytti vastaansa näiden kisojen aikana. Tottin sikailut, median puolustelut, mafia-asianajajan kutsuminen, sopupelisyytökset ennakkoon, ylimääräiset kamerat, jne...

Niin ja onhan täällä varmaan allekirjoittaneen ohella muitakin , ketkä ovat vilpittömän orgasmi-iloisia siitä , että suosikit , Tanska ja Ruotsi pääsivät jatkoon.

" Oo det va Danmark , oo det var Danmark , olee , olee , oleee ! !
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Svante
Oliko oikeutettua antaa useita minuutteja lisäaikaa eilisessä Italia-Bulgaria ottelussa? Moni, joka näki ottelun on ollut sitä mieltä, ettei ollut mitään syytä antaa niinkin paljon (4 min.).
Oliko tämä asia etukäteen sovittu?

Kyllä siinä oli syytä antaa paljon ylimääräistä aikaa sillä 2.jaksolla bulgarialaiset makailivat kentällä "loukkaantuneina" pitkiä pätkiä ja Italia joutui keskeyttämään hyökkäyksensä monesti siksi että vastustajan pelaaja teki kuolemaa kentän pinnassa. Ja jos yhtään arvioisi niin tuo annettu 5 minuutin yliaikakin oli alimitoitettua siihen nähden kuinka paljon peliaikaa noihin "loukkaantumisiin" kului. "Loukkaantumisten" lisäksi 2.jaksolla tehtiin yhteensä 5 vaihtoa, Bulgaria kaikki 3 vaihtoaan ja Italiakin 2 vaihtoa. 5 minuutin lisäaika oli siis aivan oikeutettua.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ruotsin tuurilla Latvia lyö tänään Hollannin 1-0. Saksa ja Tshekki nyhräävät 0-0 tasapelin. Puolivälierissä kohtaavat sitten Ruotsi ja Latvia.

Toisessa välierässä kohtaavat muuten Portugali/Englanti-Ruotsi/Saksa/Hollanti/Latvia. Näistä kuudesta löytyy toinen finaalijoukkue. Toinen finaalijengi tulee nelikosta Ranska/Kreikka-Tshekki/Tanska.

Saksasta kun päästäisiin eroon niin ei tarvitsisi enää katsella ihan unettavaa jalkapalloa, joten toivon Tshekin asenteen olevan kunnossa tänään. Taitaa olla turha toivo, kun Tshekille ei enää ole lopputuloksella mitään väliä. Saksan tuntien se saattaa painaa vaikka loppuotteluun saakka, jos tänään selviää Tshekki-pelistä voitollisesti.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: I-taal-ja! I-taal-ja!

Viestin lähetti flintstone
En tiennytkään että Ruotsilla ja Tanskalla on näin suuri kannattaja joukko täällä Jatkoajassa.
No nyt tiedät.

Paljon täältä löytyy näitä, jotka jaksavat itkeä kun ihmiset "muka" kannattavat kisoissa pelaavia maita. Ainakin itselleni Tanska herättää paljon suurempia tunteita (siis nimenomaan futiksessa) kuin Suomen maajoukkue. Johtunee siitä, että Tanska on sentään oikea jalkapallomaa, ja että siellä asuessani pääsin kokemaan mm. vuoden 1992 mestaruushuuman. Suomessa kun tälläistä ei ole tullut koettua...
Ja monet muuthan kannattivat Ruotsia tai Tanskaa tai tarvittaessa vaikka molempia varmasti ihan vain siksi, etteivät halunneet katsoa Italialaista paskafutista enää yhtään enempää. Cassano toki teki eilen aika näppärän osuman.

Ja mitä Italiaan vielä tulee... helvetin hyvä vaan että lähtivät kotiinsa. Voivat rauhassa keskittyä jo ensi kauden Serie A-sopupeleihin, ja kovan treenin kautta juurtaa entistä syvemmälle maansa jalkapallokulttuuriin puolustamisen jalon taidon, että jälleen Saksassa 2006 joukkue joutuu luottamaan muihin joukkueisiin varmistaakseen jatkopaikkansa. Mieluummin katson jatkopeleissä Ruotsin kaltaista positiivista joukkuetta. Zlatan saattaa olla yhtä kyrpä jätkä kuin Italiankin ukot, mutta hänen pelaamistaan jaksaa sentään katsoa.

Mitenkäs ne kyltit siellä katsomossa menivätkään...?
"Sweden 2 - Denmark 2, and the spaghettis are out" tai "2-2 : Nordic union". Oivallista.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti HN
Nämä sopupelisyytökset ovat niin naurettavia, että todennäköisesti suurin osa niiden esittäjistä nauraa itsekin niille, kunhan saa hieman (ajallista) etäisyyttä ja perspektiiviä eilisillan tapahtumiin.

Miksi ne on muka naurettavia?

Siksikö että kyseessä on Tanska ja Ruotsi? Jos rehellisten pohjoismaiden tilalla olisikin ollut Venäjä ja Kroatia niin silloin kukaan ei edes epäilisi etteikö nuo kaksi puoli rikollista joukkuetta olisi sopineet tulosta ennakkoon.

Syy sille että tuosta nousee kohu on se että pelin tulos 2-2 oli nimenomaan se josta Italia piti meteliä jo parin päivän ajan. Ja 2-2 tasapelin todennäköisyys on jalkapallossa häviävän pieni ja nyt se tulos sattui vain sopivasti tulemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös